yok cnm bnde agrı ıcın ole sanardım ama kac tane doktordan dınledım.meger bıldklerımız pek doğru dglmıs.cnm yok ya.denız temız oldgu müddetçe doktorlar onerıor.havuz,dere,gol tarzı yerlere gırmek yasak,asıl mıkrop onlarda.zaten ınsan gırmeden anlıor denızın temız olup olmadgnı.temız dglse tabıkı gırılmez.ama sukur hıc ole problemle karşılaşmadım.bnm görümcemde gtme dıor ama doktorlar onerıor.yüzmek cok ıyı anne ve bebek acısından.ben denız konusunda şileyi tek gecerım.nedn blmıorum cok sevıorum orayı.hem denızıde temız.gecen ay tatılde denızı hem cok temız hemde carsaf gıbıydı.gelcek senede ya bebısten yada yenıden hamıle oldgndan gdemezsın.bnce sağlık acısından problemın yoksa tavsıye ederım cnm.hafta sonu malum cok kalabalk.ayarlayabılırsenz hafta ıcı tavsıye ederım.
bizimki 1500 gr, belki boyuyla orantılamış olabilir sormak aklıma gelmedi boyu uzundu çünkü ama kaç cm dedi unuttum
büyük ihtimalle dozu düşürecek, o tarz bir şey demişti çünkü
doktorum çok tatlı başka doktorda rahat edemem, bu iki haftada biraz toparlarsam rahatlarım inşallah, hep bir şey olursa korkusuyla yaşadığım için belkide fazla panik yaptım, burda yazılanları okuyunca rahatladım çok şükür
Canım bu haftadan sonrasına cok cok dikkat et. Ama bence bitirirsin. Tahmin ediyorum suanda 8 kilo isen bu hamilelik 12 kilo ile biter, inşallah :)) cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah subanallah annesi ve canına
Hepimizin temennisi bu yönde ama bu kiloların yarısından çoğu bebekte, plesentada, suyunda. Hepsi bizim değil ki aaaa
Evet sonuçta internet ortamında tanışıyoruz ama olsun ya ben hiç birinizin izini kaybetmek istemiyorum. Iyi kotu 9 ay olacak neredeyse beraberliğimiz başlayalım acısıyla tatlısıyla burada olduk birbirimizin yanında olduk. Annemden kocamdan cok sizinle konuştum ben burada. O yüzden hepinizin yeri cok ayrı ve cok özel. Sizler benim doğum arkadaslarımsınız :))
aminnn inşallah canım :) valla ne yalan söyliyim bize benzesin başkasına benzemesinyok be ya siz eskidiyseniz biz ölelim canım :))) maşallah ne güzel genç anne baba oluyorsunuz harika bişey bu. Oğlun da senin gibi güzel gözlü olur inşallah
cnm bebekler zayıf doğsa bıle toparlıor.o yüzden takma.onemlı olan onun saglıgı ve doğduktan sonra güzelde beslemen.ayrıca bak uzulmen sana neler getırıor.kafana tak tak tak tabı .annen senı ıı eder hem evde annenın olması cok başka bsey.
arkadaşlar bir şey sorucam doğumu kolaylaştırmak için fatma anamızın eli kullanılıyor suya koyulduğunu biliyorumda duası varmış bilen varmı acaba ...
Sağlık problemlerin varsa ve doktor illaki sezeryan diyorsa yapacak bir şey yok. Ama senin doktorun da bir acaipmiş, ne demek cinsel performansta bozukluk oluyor. Sezeryan yanlısı olduğu belli. Benim arkadaşım da benden 20 gün önce normal doğum yapmıştı. Onlarda da sorun olmamış. En fazla 30-45 gün sorun oluyormuş, sonra dediğim gibi her şey eskisi gibi. En azından bende ve arkadaşımda öyle oldu. Hayırlısı olsun inşallah.
Ablamdan 2 tane hamile mayosu bile aldım ben hazırımayarlıcam o zaman hemen gaza geldim
Yürüyüşümü artık hiç ihmal etmiyorum bir de yüzmeye giderse cilası olur
Yağmur geldi sonunda çok şükür :))))
yok cnm bnde agrı ıcın ole sanardım ama kac tane doktordan dınledım.meger bıldklerımız pek doğru dglmıs.cnm yok ya.denız temız oldgu müddetçe doktorlar onerıor.havuz,dere,gol tarzı yerlere gırmek yasak,asıl mıkrop onlarda.zaten ınsan gırmeden anlıor denızın temız olup olmadgnı.temız dglse tabıkı gırılmez.ama sukur hıc ole problemle karşılaşmadım.bnm görümcemde gtme dıor ama doktorlar onerıor.yüzmek cok ıyı anne ve bebek acısından.ben denız konusunda şileyi tek gecerım.nedn blmıorum cok sevıorum orayı.hem denızıde temız.gecen ay tatılde denızı hem cok temız hemde carsaf gıbıydı.gelcek senede ya bebısten yada yenıden hamıle oldgndan gdemezsın.bnce sağlık acısından problemın yoksa tavsıye ederım cnm.hafta sonu malum cok kalabalk.ayarlayabılırsenz hafta ıcı tavsıye ederım.
Çok sağol teyzesiiiinşaAllah ya bende öyle umuyorum ama bakıcaz zaten öyle abartılı bi yemek yeme isteğim yok ama bu ay kızım geçen ay baya zayıftı diye meyve süt yoğurt et hurma falan bol bol yedim ondan birden fazla aldım heralde artık herşeyi dozunda yerim içim rahat çok şükür :)
tabikide değillleşim bazen dalga geçiyor kaç kilo aldın diye 1 kilo şu 2 kilo şu diye diye kendime kilo bırakmıyorum bende
inşallah, çok şükür oğluşumun hareketleri felan iyi, diğer ölçümlerde iyiydi ama herşeyi iyi duymak istiyorum ya bende sanırım problem, belkide 7 ay tek başına evde yatınca insan psikopata bağlıyordur :))
inşirah suresi okunuyor diye biliyorum canım. Bulabildinmi otu ?
Canım seni ekledim facede. Doğru ekledim inşallah:)))
Ben de aynısını diyorum ama benimki tabi tabii diyor inanmıyor mu ne
bende yuruyus hep yapıodum kramplar başlayana kadar.gecsınde devam edeyım barı.ıns ayarlayabılır ve memnun kalırsın cnm.ıyı eğlenceler smdıden :)
annelık duygusu herseyı takıntı yapıor.mesela bnde bebgımın yuzunu nıe gostermedı dıe takıntı yaptım oysa ıkı hafta sonra gorcem ıns onmlı olan sağlıklı olması dımı.ama anneyız ya heryerden bır sey cıkarcaz kendımıze bır sorun.cnm yalnızlık cok zor.senın kafanı dağıtman gerek.en güzel cozumu bulmuşsun zaten.kalk annene gıt.onlar dunyadakı en güzel doktorlar.
damla cıtı pıtı bır kızmışsın ay cok seker cok sevıorum ,begenıorum böyle bayanları.ayrıca o proflınde yazan yazıyı cok begendım ,her an calabılırım haberın olsun
Senin yaşını bilmiyorum ama büyük durmuyorsun sen de benim gibisin :) Gerçi bana 18 yaşında mısın diyorlar tanımayanlar. Geçen bi tanesi siz daha 18-19 yaşında görünüyorsunuz ama hamile olmanız beni çok şaşırttı dedi. Dedim 24 yaşındayım ben. Şaşırdı kadın. :))))
Babası oğlum bana benzicek deyip duruyor, ben de gıcık ediyorum onu. Bana benzicek diyorum. Bakalım nasıl olacak paşam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?