2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aaaa bakayım canım e-bebekten de o köpük fileye. Mağazada 23 tl idi yanılmıyorsam.

Teraziler dengesiz olur derler. Sanata da yatkınlarmış. Genelde sever insanlar terazileri. Çok baskın özellikleri yok mesela akrepler, aslanlar gibi. Zor değiller ama duygusallar.

Amin canıııım, hepimizinkini Zaten hemen diyor bak sakın yazayım deme bunları kadınlar kulübüne diye Geçen tartıştık biraz, ertesi gün diyor yazdın mı tartıştığımızı da Yok, yazmadım dedim. Hayret diyor

canım benimde 32. haftam bu pazar doluyor. doktorum pazartesi gel dedi.

canım çoğu insanın bakış açısına göre benimde evim güzel burada ama antalya da bu paraya villada otururum. istanbulda sürekli hayat yoruyor insanı.bu kadar koşturmacaya bence gerek yok. ben heryerde yaşarım, o konuda da bir takıntım yok, eşimde inşaat müh. onun iş alanı çok geniş, o hatta küçük yerleri daha çok istiyor çünkü çok daha iyi paralara şef ve üst pozisyonlarda iş bulabilmesi daha kolay. hakkımızda hayırlısı olsun. dediğin gibi iş durumu çok önemli, eşimin iş durumu esnek olmasa ben de istanbuldan kıpırdayamazdım.

orda da aşağı yukarı o fiyattı yanlış hatırlamıyorsam canım.

Dengesiz dengeli diyorlar evet :) bir de adaletli oldukları için avukat, hakim savcı ideal meslekleriymiş, eşim veliaht geliyor diyor duygusal olmaları iyi, mantıklı ve katı olmasın merhametli ve duygusal olsun kızım çok merak ediyorum nasıl olacaklar ya bebişlerimiz

hadi ya Antalya o kadar ucuz mı gerçekten? Tabi ki koşturmacası çok sıkıntılı İstanbulun ama alıştık işte bu tempoya. Biz avukatız o yüzden bizim için en doğru yer İstanbul, ya da zamanında memlekete gidecektik büro açmaya :) o zaman da tanışamazdık sizin tabi ki her yerde iş imkanınız vardır. Bizim de var ama İstanbulda aldığımız paraları küçük yerlerde mümkün değil alamayız..

Pazartesi alırsın, bence sorun olmaz.

Yok sadece bir kere olmuyor. Ama annem diyor ki hiiiiç böyle şeyler gelmedi başımıza, nasıl çocuk bakıyor bunlar. Büyük konuştu, kesin anneme de yapar bizim oğlan

Dur dur anlatayım, içimde kalmasın.
Arkadaş diyor ki haftasonu saat geç oldu, bizimkinden ses çıkmıyor. (Odaları ayrı çocukla) E nasılsa ağlamıyor, keyif yapayım, uyuyayım diye kalkmamış. Ama evde bir koku varmış. Eşine demiş, eşi demiş biri kahvaltı hazırlıyordur, oradan koku gelmiştir falan. Bir süre sonra arkadaş kalkmış çocuğun odaya gitmiş. Ne görsün Çocuk kendi üstünü soymuş, bezi çıkarmış, kakayı eline almış, hamur gibi yoğurmuş, heryerine bulaştırmış, ağzına bileeee :18: Yatak, çocuk heryer kaka. Eşine bağırmış, kooooooooooş çabuk kooooooş diye. Al bu çocuğu demiş, adam demiş neresinden tutayım. Neyse adamcık almış çocuğu bir şekilde. Koymuşlar banyoya. Defalarca yıkamış, ağzının içini bile. Ama koku çıkmıyor, saçlarına işlemiş diyor. Bir de batıl inançları vardır o arkadaşımın. Domuz gibi pisliğini yedi bu çocuk, huyu da bozulursa diye evham yapıp durmuş. Ama nasıl güzel bir oğlu var, nasıl tatlı maşallah.

Tam bunu bize anlattı, ertesi sabah diğer arkadaş geldi işe. Hay sizin .oktan muhabbetinize, olacağı buydu. Eve gidince nasıl bir manzarayla karşılaştım bilemezsiniz diye başladı o da. Çocuk yürüteçte iken yapmış, ama kafasından ayaklarına kadar. Bir de anneanne farketmemiş, çocuk bütün evi öyle kakayı akıta akıta dolaşmış. Ayağındaki ev ayakkabılarının izi çıkmış bütün evde. Yazık kızcağızın canı çıkmış temizleyeceğim diye. Bence en iyisi makineye atılabilen kilim tarzı halılar. Ben öyle kullanacağım. Büyük halılarımı sermeyeceğim. Yoksa halıyı toptan çöpe atarım, silemem, temizleyemem.

Son düzenleme:

anaaaaam ben çocuğu toptan çamaşır suyuna basarım heralde töbe töbeee, çok fena yaaa.. Neyse artık napalım kakası bile güzel gelecek bize.. Ooooof of

Aaaa bak bu adaletli olma durumunu bilmiyordum canım. Ama düşününce benim karakterimin en temel özelliğidir haksızlığa gelememek ve yalandan nefret etmek. Ama yoruyor bu da insanı. Cadı olsun biraz benim gibi, kızlar cadı olmalı, ezilmemeli

evet cadı oluyorlar dimi teraziler :) çok da cadı olmasın yaa :) en azından bize olmasın diğer insanlara olabilir, ezilmesin tabi ki.

İnşaAllah benimkide temiz çıkar canım. Evet çok şükür kızımın keyfi yerinde ve yine aynılar maşaAllah kuzulara :) bende şu son bir ayda çok aldım ya dokror artık istemsiz bi şekilde net her ay 2 kilo alırsın zaten diyor o yüzden üstüne çıkmamaya çalış dedi bakalım bende totalde 12 ile bitirmek istiyordum ama 15i bulur gibi çünkü normal yeme düzenimde olmama rağmen bu ay bu kadar aldım işte. Şişmeler bende ilk bayramda başladı ellerim hafif şişiyor ayaklarımda yürüdükçe ayakta kaldıkça hemen şişiyor ama bacakalrımda bişey yok sadece ayak kısımlarım doktro çok üzerinde durmadı o yüzden tuzu kes falan demedi o kadarı normal havalar aşırı sıcak bacaklarında yüzünde de şişmeler olursa dikkat et diyor.. az zamanımız kaldı inşaAllah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz hepimiz

ay gülmekten karnıma ağrılar girdi ama bir yandan da manzaraları düşününce midem kötü oldu İnşallah bizim başımıza böyle şeyler gelmez.. en azından bu boyutta olmasın yaa..
kocam bazen vur oğlum annenin karnına diye seviyo oğlumu... ben de çıkınca işe oğlum babanın suratına diyeceğim diyordum ama bundan sonra vazgeçetim.. Allah korusun.. korktum

günaydınlar...

herkese mutlu huzurlu günler dilerim..
bir haftanın sonuna daha geliyoruz. doğum tarihleri alınıyor yavaş yavaş... inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.. yavrularımızın dünyanın en güzel şirin masumların güzel bir gelecekleri olur....

maşallah Deniz'e..

canım eğlen gez ancak yine de kendini yorma.. bazen farketmiyoruz sonradan anlaşılıyor ne kadar yorulduğumuz..

bu arada sonradan yazmışsın yeni ciciler almışsın güle güle kullanın.

bir de erkek bebeklerin altını açtığınızda dikkat edin heran yüzünüze çiş gelibilir:)

öyleyiz. sağ tarafta yatamıyorum zaten sola da yatmaktan ağrıdı her yanım. oturama duruma..

yürürken baskı yapıyor.. markete gidecektim vazgeçtim.. gidip gelmesi zorluyor.. biraz uzak.

hadi bakalım hayırlısı.

inşallah güzel haberlere gelirsin canım.. bak beyfendinin keyfi yerinde mi:)

ben de banyo fillerinden duymuştum. demek ki yeni ürünler çıkmış.. bakıyım nette nasıl birşeymiş o banyo yıkama köpükleri.

İleryaaaaaa bu anlattıklarını rüyamda görsem kalkınca sol yanıma 3 kez üflerdim herhalde:18: Anammmmm ne zor ya:18: Ama kızın eşinin biri kahvaltı hazırlıyordur demesine koptum, adam ne düşünmüş ne çıkmış

Bu da biz :) 30+5 teyiz..

Eki Görüntüle 1213158

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Snowcuğum öncelikle sanırım parmakların şişmiş ödem atıcı şeyler iç tammı bol bol su iç ve akşamları ayaklarını kaldır havaya. Sonra anaaam ne kadar büyümüş masal :)) maşallah maşallah hem anneye hemde güzeller güzeli fıstığa. Bende cok kıskandım ben de koyacağım bir göbiş fotoğrafı :)

ben mahmutbey de oturuyorum. 11 ekim görünüyordu ama gelişimi sürekli önde gittiği için şuanda 3 ekim olabilir dedi doktor:)

aynen canım parmaklarım ve ayaklarım şişiyor 1 haftadır bol su içiyorum sürekli havada tutuyorum fayda etmiyor maalesef.. Yeşil çay içmeye başlıycam artık, günde bir tane.. Benim vücudum zaten ödeme çok müsait maalesef

Evet yaa çok büyüdük ikimiz de evet sen de koy bekliyorum :) şimdi karnım sivrildi biraz, daha yayvandı.. Giderek büyüyo ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…