Günaydın canlar :) bugün bebeğimizin duvar kağıdı ve eşyaları gelecek o kadar heyecanlıyım ki :) işe hiç gitmek istemedimartık eşim foto gönderir akşama kadar onunla idare ederim :)
Bu da biz :) 30+5 teyiz..
Eki Görüntüle 1213158
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa erkek olsa bizim de mert olacaktıbiz de park yatak aldık ama ben 4-5 ay yatırıcam yanımda canım ayırıcam sonra odasına hele 1-2 yıl yatırmam. Mavi beyaz çizgili süper olur bence ben de çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak canım :)
Aynen artık gerçekten bi minnoş geldiğini anladım iş ciddiye bindi
Eki Görüntüle 1213158
Eki Görüntüle 1213158
Off kredi karti hesap kesim tarihini beklerken ebebekteki hastane cikisinin indrmi btms( sinir oldm
Tsk ederim canm darisi sana ins :)
samsung S4
canım ben şuan kullanmıyorum, doktorum kendini halsiz hissedersen iç dedi.. Doğumdan sonra da demir ilacına falan devam etmemiz gerekiyor ama vitamini sanmıyorum
nihayet yazabiliyorum umarım başarıyla da gönderebilirim.
mausun pili bittiği için forumda zor hareket ediyorum.mevcut makinelerdeki kalem pillerde çıkmıyor. en son masa saatini yüklendim.. çıkardım..:) güya heyecanını paylaşıyım diye az önce alıntılara dahil etmiştim. olmamış.. sonra tekrar bakıyım dedim. en son buldum. bu sefer de ekran kilitlendi.. hoppa başa dön.. sonra pc yavaşladı.. yani sorma bayağı uğraştım..
neyse.
duvar kağıtları, odası vs.. resmen yeni bir dünya..onun dünyasını görmek çok heyecanlandırıcı.. ben park yatağını gördükçe çok mutlu oluyorum.
güle güle kullansınlar kullanalım....
Maşallah sizebaya zayıf görünüyorsun ne güzel.. ben 11 kilo aldım.. göbeğim de baya büyüdü :)
bizim de kız olsaydı eşim Masal istiyordu.. tesadüf :)
tatlımm masallahh sizee cokk cokk güzel görünüyosunuzzz:))
MAŞALLAH ÇOK TATLISINIZ
canım cevabını görmedim tekrar sordum kusura bakma..
..
Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???
Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???
sen 30 kilo falan mıydın canımmaşallah çok güzelsiniz
canım cevabını görmedim tekrar sordum kusura bakma..
bir de şu hacı şakir toz sabun ve dalin arasındaki farka bir el atsanız..
..
Masallahh sizee kizlarr cok tatlisinizz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?