canım benim ultrasona göre 30 Eylül oldu doğum tarihim:)Eveeetttt, yeriniz hazır bayanlar
Tahmini doğum tarihlerini k.k farklı verdiği için bazılarınızınki farklı, o yüzden birçok gebelik sitesinde aynı olan tahmini doğum tarihini kullanarak not ettim. (Zaten bu tarihler bile tutmaz gerçek doğumumuzda, hep yaklaşık olarak hesaplanıyor bunlar)
Eğer yazdığınızdan farklı ise şaşırmayınız, hatta hepimizin aynı ve tutarlı olması açısından buradaki gebelik takviminize listemizde yazan tahmini doğum tarihinizi yazınız :13:
Bu arada teşekkür eden arkadaşlarım; rica ediyorum, güle güle kullanalım
Sagol. Amin cumlemize insallah.Bence doğru. Hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben de 2013 nisan annesiyim. İlk dogum sezaryen oldu. Bu erken hamilelik korkuttu.İlk bebeğim normal doğum, bunda da bir aksilik olmazsa normal istiyorum. Şimdilik risk gözükmüyor.
Kızlaaaar bugün bebeğimin kalp atışını gördüm Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş bebeğim:) ve de ultrason hesaplamasına göre 3 gün ilerden gidiyorrrrrrr:)))))))))
Bilmiyorum hergğn midem cok bulanırdı bugun okadar azki yani bu 1 haftadır annanem için cok ağladım cok üzüldüm korktum birsey olmasından. Bide dün aniden başlayan kasık ve genitalde bölge agrısı beni şüpheye düşürdü. Araştırdım da anlaşılmıyormuş yani bu hafta gidiyim ben en iyisi doktora bi. Yoksa rahtlayamayacağım. Yapma tatlım valla yapma su aylar gecene kadar eşinle yapmaya çalış. Bırak toz olsun heryer. Görmemeye çalış. Bebişin tamamen sana emanet çünkü Rabbim onları korusun içimîzdeteşekkür ederim ilgin alakan için ben Pazartesi günü sana haber vereceğim ama doktorlar cok ümitli değil habire kağıtlar imzalatıyorlar bize. Ameliyattan sonra yatalak olabilir, yok ölüm riski cok fazla, yok yoğun bakımdan uzun süre cıkamayabilir. Herseye rağmen ümit etmeye çalışıyoruz dualarımızla ümit ediyoruz. Valla annanem cok zayıf 40 kilo yani. Boyu 1.55 falandır ama bilmiyorum bence bizimkide cok zayıf kalıyor oyüzden ameliyata girmeden once 6 tüp kan takıldı şimdiye kadar. Toparlanması için. Sen dua et olurmu bizim için peki iyimi şimdi halan? Sizede cok cok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız siz.
Kızlaaaar bugün bebeğimin kalp atışını gördüm Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş bebeğim:) ve de ultrason hesaplamasına göre 3 gün ilerden gidiyorrrrrrr:)))))))))
İyi aksamlar kizlar benden haberler kötü bugün kese icin doktora gittik ama karnimdan bakti ve net göremedi keseyi etrafindada kanama var dedi sonra kan verdim ve degerim 398 cikti 3 subatta 41 5 subatta 82, 15 subatta yani bugün 398 doktor büyük ihtimal düsücek dedi pazartesî tekrar cagirdi progestan verdi ama test sonucu düsük cikinca içme dedi düssücekse düssün engelemiyelim dedi bende ne leke ne agri hicbirsey yok dua edin canlar rabbim hak.hayirlisini nasip etsin
İyi aksamlar kizlar benden haberler kötü bugün kese icin doktora gittik ama karnimdan bakti ve net göremedi keseyi etrafindada kanama var dedi sonra kan verdim ve degerim 398 cikti 3 subatta 41 5 subatta 82, 15 subatta yani bugün 398 doktor büyük ihtimal düsücek dedi pazartesî tekrar cagirdi progestan verdi ama test sonucu düsük cikinca içme dedi düssücekse düssün engelemiyelim dedi bende ne leke ne agri hicbirsey yok dua edin canlar rabbim hak.hayirlisini nasip etsin
İyi aksamlar hanimlar.
Az önce gebelik testi yaptim sadece 1 dk sonra cift cizgi cikti.
İnanamiyorum, hamile miyim?
Test yanilabilir degil mi?
Pztsi kan testi yaptiracagim. Çok saskinim.
Sizce dogru mu sonuc?
Merhaba anneler kısmetse bende ekim annesi olacağım. bugün keseyi gördük sıra kalp atışında :)
listeye benide ekleyin
yaş 28
İstanbul
2.çocuk
sat 04.01.2014
tahmini doğum tarihi 11.10.2014
Rabbim sifa versin cnm hayirli kapilar acsin insallah
Ohh cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm...
Canimm gozunaydinnn cok sevindimm Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah:) pit pit lar icinde darisi bizlerin basina insallah:)
Ohh hadi gözünaydın. Sende kacak eylül annelerindensin benim gibi :)) ama kimin ne olacağı belli olmaz ki adı üstünde tahmini doğum tarihi yani belki geç gelecek belki cok erken gelecek belki Eylül sonu diyoruz belki bizim minikler dayanamayacak Eylül basında kucağımızda olacak. Rabb'imden baska kimse bilemez tarihi. O muhteşem seside duyduysan tammdır artık gerisi boş. Sağlıklı hamilelik ayları diliyorum sana en içten şekilde. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
kızlar progestan kullanıyorum ya.. yan etkilerine baktım. vajinal mantar vs diyor. bir hafta oldu sanırım kullanalı. bugün dr arayacaktım zaman olmadı. ondan olabilir yani değil mi süt kesiği akıntıların bilgisi olan var mı
Canım sen bi başka doktora da gitsen diyorum ben.. İyice bi baktır. Sonradan belki dememek için ne biliyim.
İnsanlarda düşme tehlikesi oluyor ve ilaç veriyorlar, o engelliyor düşmesini.
Allah korusun öyle bir şey varsa bile sana da zararı olabilir. İyice bakılıp bir şeyler yapmak lazım.. Ne biliyim ya benim de canım sıkıldı senin durumuna canım ya Allahım içini ferahlatacak bi haber versin bebeğinden inşallaaahhhhhhh. AMİN.
Bu süt kesiği akıntıdan daha önce doktoruna bahsetmiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?