2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım benim ultrasona göre 30 Eylül oldu doğum tarihim:)
ellerine sağlık:)

Kızlaaaar bugün bebeğimin kalp atışını gördüm Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş bebeğim:) ve de ultrason hesaplamasına göre 3 gün ilerden gidiyorrrrrrr:)))))))))

İyi aksamlar kizlar benden haberler kötü bugün kese icin doktora gittik ama karnimdan bakti ve net göremedi keseyi etrafindada kanama var dedi sonra kan verdim ve degerim 398 cikti 3 subatta 41 5 subatta 82, 15 subatta yani bugün 398 doktor büyük ihtimal düsücek dedi pazartesî tekrar cagirdi progestan verdi ama test sonucu düsük cikinca içme dedi düssücekse düssün engelemiyelim dedi bende ne leke ne agri hicbirsey yok dua edin canlar rabbim hak.hayirlisini nasip etsin

Bence doğru. Hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sagol. Amin cumlemize insallah.

İlk bebeğim normal doğum, bunda da bir aksilik olmazsa normal istiyorum. Şimdilik risk gözükmüyor.
Ben de 2013 nisan annesiyim. İlk dogum sezaryen oldu. Bu erken hamilelik korkuttu.

Eger bir aksilik olmazsa ben de 2014 Ekim annesi olacagim insallah.

Rabbim sifa versin cnm hayirli kapilar acsin insallah

Kızlaaaar bugün bebeğimin kalp atışını gördüm Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş bebeğim:) ve de ultrason hesaplamasına göre 3 gün ilerden gidiyorrrrrrr:)))))))))

Canimm gozunaydinnn cok sevindimm Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah:) pit pit lar icinde darisi bizlerin basina insallah:)

Kuzum ne desem boş geldi suan ( Rabbim bebişini sana bağışlasın belki korkulan gibi olmaz hemen kötü düşünme bekle bakalım. Yat bol bol dinlen ve su iç. Allah'tan ümit kesilmez bunu unutma sakın. Dualarım seninle tatlım umarım hersey iyi olacak

Yaaa canimm( Allahtan umit kesilmezz ...progestani icsen tutanamaz mi acaba yaa

İyi aksamlar hanimlar.
Az önce gebelik testi yaptim sadece 1 dk sonra cift cizgi cikti.
İnanamiyorum, hamile miyim?
Test yanilabilir degil mi?
Pztsi kan testi yaptiracagim. Çok saskinim.
Sizce dogru mu sonuc?

canım hayırlısı olsun.. kaç gün gecikti adetin. yoksa sen öğrenmek adına mı hemen yaptın.. neyse canım hamilesindir inşallah..

Merhaba anneler kısmetse bende ekim annesi olacağım. bugün keseyi gördük sıra kalp atışında :)

listeye benide ekleyin

yaş 28
İstanbul
2.çocuk
sat 04.01.2014
tahmini doğum tarihi 11.10.2014

darısı kalp atışlarını duymaya..

peki canım sen ilk muayenen mi bu daha önce gitmiş miydin?

allah iyilik versin.. darısı başımıza biz de duyarız inşallah..

hayırlısını versin canım allah.. elimizden başka birşey gelmiyor.

Ohh hadi gözünaydın. Sende kacak eylül annelerindensin benim gibi :)) ama kimin ne olacağı belli olmaz ki adı üstünde tahmini doğum tarihi yani belki geç gelecek belki cok erken gelecek belki Eylül sonu diyoruz belki bizim minikler dayanamayacak Eylül basında kucağımızda olacak. Rabb'imden baska kimse bilemez tarihi. O muhteşem seside duyduysan tammdır artık gerisi boş. Sağlıklı hamilelik ayları diliyorum sana en içten şekilde. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Kalp atışlarını gördük ekranda canım. Doktor ses dalgası göndermemek için sesini dinletmedi. Çünkü kalp atışını bozuyormuş..
30. haftadan önce kalp atışı dinlenmez dedi..
Ama çok net gördük :)))))
Allahıma şükürler olsun..

Herkese sağlıklı hamilelikler inşallah..

Bide ben bu sarı akıntı olayını sordum kızlar.. Bana fitil verdi vajinadan koyuluyormuş.. Ve 5 gün bi tane at sonra bırak dedi. Hamilelikte akıntılar çok olur dedi. Kaşıntı falan var mı diye sordu yok dedim. Ama hamilelikte çok enfeksiyon kapılırmış. O yüzden bu fitili verdi. Ama ben kullanmadım daha. Bi eczacıya da sorcam. Adı vagihex. Kullanan var mı?

kızlar progestan kullanıyorum ya.. yan etkilerine baktım. vajinal mantar vs diyor. bir hafta oldu sanırım kullanalı. bugün dr arayacaktım zaman olmadı. ondan olabilir yani değil mi süt kesiği akıntıların bilgisi olan var mı

Son düzenleme:

Canım sen bi başka doktora da gitsen diyorum ben.. İyice bi baktır. Sonradan belki dememek için ne biliyim.
İnsanlarda düşme tehlikesi oluyor ve ilaç veriyorlar, o engelliyor düşmesini.
Allah korusun öyle bir şey varsa bile sana da zararı olabilir. İyice bakılıp bir şeyler yapmak lazım.. Ne biliyim ya benim de canım sıkıldı senin durumuna canım ya Allahım içini ferahlatacak bi haber versin bebeğinden inşallaaahhhhhhh. AMİN.

Ben de 2013 nisan annesiyim. İlk dogum sezaryen oldu. Bu erken hamilelik korkuttu.

Eger bir aksilik olmazsa ben de 2014 Ekim annesi olacagim insallah.[/QUOTE]

Ben de 2013 Nisan annesiyim desem :)) Zaten grill nickinden hatırladım:) F.ceb..k grubumuzda var mısın?

Bu süt kesiği akıntıdan daha önce doktoruna bahsetmiş miydin?

evet ya kesinlikle başka dr a git aymeh..
Bu süt kesiği akıntıdan daha önce doktoruna bahsetmiş miydin?

hayır canım iki günlük birşey bugün işler çok yoğundu soramadım. akşam eve gdince de aldıktan sonra aklıma geldi. artık yarın soruyum dedim. bir haftadır kullanıyorum. yarın büyük ihtimal bırak der ama yine de soruyum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…