evet ya kesinlikle başka dr a git aymeh..
hayır canım iki günlük birşey bugün işler çok yoğundu soramadım. akşam eve gdince de aldıktan sonra aklıma geldi. artık yarın soruyum dedim. bir haftadır kullanıyorum. yarın büyük ihtimal bırak der ama yine de soruyum dedim.
Bilmiyorum hergğn midem cok bulanırdı bugun okadar azki yani bu 1 haftadır annanem için cok ağladım cok üzüldüm korktum birsey olmasından. Bide dün aniden başlayan kasık ve genitalde bölge agrısı beni şüpheye düşürdü. Araştırdım da anlaşılmıyormuş yani bu hafta gidiyim ben en iyisi doktora bi. Yoksa rahtlayamayacağım. Yapma tatlım valla yapma su aylar gecene kadar eşinle yapmaya çalış. Bırak toz olsun heryer. Görmemeye çalış. Bebişin tamamen sana emanet çünkü Rabbim onları korusun içimîzdeteşekkür ederim ilgin alakan için ben Pazartesi günü sana haber vereceğim ama doktorlar cok ümitli değil habire kağıtlar imzalatıyorlar bize. Ameliyattan sonra yatalak olabilir, yok ölüm riski cok fazla, yok yoğun bakımdan uzun süre cıkamayabilir. Herseye rağmen ümit etmeye çalışıyoruz dualarımızla ümit ediyoruz. Valla annanem cok zayıf 40 kilo yani. Boyu 1.55 falandır ama bilmiyorum bence bizimkide cok zayıf kalıyor oyüzden ameliyata girmeden once 6 tüp kan takıldı şimdiye kadar. Toparlanması için. Sen dua et olurmu bizim için peki iyimi şimdi halan? Sizede cok cok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız siz.
Bilmiyorum hergğn midem cok bulanırdı bugun okadar azki yani bu 1 haftadır annanem için cok ağladım cok üzüldüm korktum birsey olmasından. Bide dün aniden başlayan kasık ve genitalde bölge agrısı beni şüpheye düşürdü. Araştırdım da anlaşılmıyormuş yani bu hafta gidiyim ben en iyisi doktora bi. Yoksa rahtlayamayacağım. Yapma tatlım valla yapma su aylar gecene kadar eşinle yapmaya çalış. Bırak toz olsun heryer. Görmemeye çalış. Bebişin tamamen sana emanet çünkü Rabbim onları korusun içimîzdeteşekkür ederim ilgin alakan için ben Pazartesi günü sana haber vereceğim ama doktorlar cok ümitli değil habire kağıtlar imzalatıyorlar bize. Ameliyattan sonra yatalak olabilir, yok ölüm riski cok fazla, yok yoğun bakımdan uzun süre cıkamayabilir. Herseye rağmen ümit etmeye çalışıyoruz dualarımızla ümit ediyoruz. Valla annanem cok zayıf 40 kilo yani. Boyu 1.55 falandır ama bilmiyorum bence bizimkide cok zayıf kalıyor oyüzden ameliyata girmeden once 6 tüp kan takıldı şimdiye kadar. Toparlanması için. Sen dua et olurmu bizim için peki iyimi şimdi halan? Sizede cok cok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız siz.
İyi geceler hanımlar.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz, hayırlı olsun.
Bugün ben de ilk kontrolüme gittim. Daha önce 3 kaybım var. Büyük endişeyle gittik doktora. Keseyi gördük ama doktor çok küçük olduğunu söyledi. Alttan bakmak istedi. 3. kaybım düşüktü. Doktor alttan muayene ettikten sonra kahverengi akıntı başlamıştı, 3 gün sonra da düşük yaptım. O yüzden mecbur değilse istemediğimi söyledim. Doktor ben keseyi gördüm benim için şart değil, anneler çok meraklı oluyor, daha net görmek istiyor, sen istemiyorsan bakmayız tabi dedi. Beta Hcg testi istedi. 349 çıktı sonuç haftasına göre çok az ama doktor kese boyutuna göre normal dedi. Sen kayıplar yaşadığın için normalden daha endişelisin, ağrı, koyu akıntı olabilir, endişelenme dedi. Crinone jel yazdı her ihtimale karşı. Senin durumundaki biri için alınabilecek tüm önlemleri aldık, 15 gün sonra tekrar gel dedi. Keyfim kaçtı ama kötü düşünmemeye çalışacağım 15 gün. İnşallah sonu hayırlı olur.
İyi geceler hanımlar.
Bugün ben de ilk kontrolüme gittim. Daha önce 3 kaybım var. Büyük endişeyle gittik doktora. Keseyi gördük ama doktor çok küçük olduğunu söyledi. Alttan bakmak istedi. 3. kaybım düşüktü. Doktor alttan muayene ettikten sonra kahverengi akıntı başlamıştı, 3 gün sonra da düşük yaptım. O yüzden mecbur değilse istemediğimi söyledim. Doktor ben keseyi gördüm benim için şart değil, anneler çok meraklı oluyor, daha net görmek istiyor, sen istemiyorsan bakmayız tabi dedi. Beta Hcg testi istedi. 349 çıktı sonuç haftasına göre çok az ama doktor kese boyutuna göre normal dedi. Sen kayıplar yaşadığın için normalden daha endişelisin, ağrı, koyu akıntı olabilir, endişelenme dedi. Crinone jel yazdı her ihtimale karşı. Senin durumundaki biri için alınabilecek tüm önlemleri aldık, 15 gün sonra tekrar gel dedi. Keyfim kaçtı ama kötü düşünmemeye çalışacağım 15 gün. İnşallah sonu hayırlı olur.
Çok şükür keseyi görmüş doktorun işte.
Hiçbir şey yoktur, sen içini ferah tut. Allahıma emanet yavrunu..
Canim kotu dusunup moralini bozma lutfenn bak alinabilcek tum onlemler alinmis Allahim insallah bebeginin senle kalmasini nasip eder senin icin dua edicem arkadasim...
Endişelenmemek elde değil. Tüm önlemleri aldık, dua etmekten başka bir şey gelmez elden. Kritik bir 15 gün geçireceğim. Bir şekilde oyalamam lazım kendimi.
Yerinde olsam dayanamam bir hafta sonra tekrar giderim..
Amin canım. Çok teşekkür ederim. Senden beta hcg istedi mi doktor dün. İstediyse sonuç kaç çıktı?
Ben de elimden geldiğince az gitmek istiyorum hastaneye. Büyük ihtimalle salı günü devlet hastanesinde tekrar test yaptırırım. Ankara'da bir doktor daha takip edecek bir süre durumumu. Katlanıyor mu diye bakmak isteyecektir.
Sağol canımHayir cnm ben Bat tan 1 gun sonra yaptirmistim o zaman 182.8 di yani 3 subatta...bida da hic istemedi doktorum ...dun gittigimde tahlillerimi yapicakti ama ben su falan icmistim cubuk kraler yemistim ramm onemli diil haftaya yapariz dedi heralde haftaya ona da bakar
Salı günü bi test daha yaptır.İnşallah kat kat katlanır değerin...
Dua etmekten başka çaremiz yok canım.
Senin gebeliklerin demek ki zor oluyor. Bi tutundu mu inşallah sonuna kadar gidersin canım.. Bugünlerimiz riskli zaten. Bebeklerimizin en savunmasız güçsüz zamanları. Ama yine de her şeye rağmen onların çok güçlü olduğunu biliyorum ben. O kadar minik olup da kim tutunabilir bir keseye :)
İyi geceler hanımlar.
Sağol canım
Pıhtılaşma varmış bende. İlk ikisi boş keseydi kürtaj oldum, 3. keseyi görmeden düştü. Bugün doktor bile sen ne kadar kolay hamile kalıyorsun dedi. Bir de attırabilsem şu kalbi :18:
Acaba gec dollenme olmus olabilir mi cnm belki deger ondan kucuktur...
Canim sen coraspin kullaniyomuydun? Bide igneye erken baslamistin dimi yanlis hatirlamiyorum
Olabilir, onu yaşayan da çok oluyor. İlişki günlerimize bakarsak mümkün. Doktor da o yüzden endişelenme dedi galiba kese boyutu ve kan değeri tutarlı.
Neyse hanımlar ben jelimi uygulayıp yatacağım. Allah sağlık versin hepimize iyi geceler.
Pıhtılaşma varmış bende. İlk ikisi boş keseydi kürtaj oldum, 3. keseyi görmeden düştü. Bugün doktor bile sen ne kadar kolay hamile kalıyorsun dedi. Bir de attırabilsem şu kalbi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?