2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sen bi doktoruna sor canım..
Bendeki sarı akıntıyı da ben sordum bugün fitil verdi işte.
Ama ben korkuyorum gebelikte zarar verir mi diye. Doktor verdi ama ne biliyim ben yine de eczacıya da sorcam.
Senin doktor da fitil verebilir.
Ben sorayım da sana da ışık olurum.

Canım geçmiş olsun sana da.. Allah anneannene şifalar versin. Yatağa düşmek çok zor gerçekten. Benim babaannem de yatağa düşmüştü. Bakana da zor bakılana da.. Allahım şifalar versin inşallah yatağa düşürmesin.

Sen de çok yıpratma kendini. Bebeğinden sorumlusun ve ona bir şey olursa çok üzülürsün. Allah korusun.
Herkese bi ömür biçilmiştir canım. Allahım ne diyorsa o.. Rabbimin yazdığı saniyeden bi saniye fazla yaşayamayız. O yüzden şuanımızda kendimize ve içimizdeki cana dikkat edicez. Allahım bu canları bize emanet etti. Onlara iyi bakıcaz.

İyi geceler hanımlar.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz, hayırlı olsun.

Bugün ben de ilk kontrolüme gittim. Daha önce 3 kaybım var. Büyük endişeyle gittik doktora. Keseyi gördük ama doktor çok küçük olduğunu söyledi. Alttan bakmak istedi. 3. kaybım düşüktü. Doktor alttan muayene ettikten sonra kahverengi akıntı başlamıştı, 3 gün sonra da düşük yaptım. O yüzden mecbur değilse istemediğimi söyledim. Doktor ben keseyi gördüm benim için şart değil, anneler çok meraklı oluyor, daha net görmek istiyor, sen istemiyorsan bakmayız tabi dedi. Beta Hcg testi istedi. 349 çıktı sonuç haftasına göre çok az ama doktor kese boyutuna göre normal dedi. Sen kayıplar yaşadığın için normalden daha endişelisin, ağrı, koyu akıntı olabilir, endişelenme dedi. Crinone jel yazdı her ihtimale karşı. Senin durumundaki biri için alınabilecek tüm önlemleri aldık, 15 gün sonra tekrar gel dedi. Keyfim kaçtı ama kötü düşünmemeye çalışacağım 15 gün. İnşallah sonu hayırlı olur.

Ne demek tatlim bizler nicin burdayiz birbirimize destek olmak icin valla canim benim halam ancak bir senede toparlanabildi simdide destekli deyneklere tutunuyo ama buna sukur umudumuz hic yoktu Rabbim anaannenin yardimcisi olsun unutmaki tatlım dualarimiz seninle: )))

Çok şükür keseyi görmüş doktorun işte.
Hiçbir şey yoktur, sen içini ferah tut. Allahıma emanet et yavrunu..

Son düzenleme:

Canim kotu dusunup moralini bozma lutfenn bak alinabilcek tum onlemler alinmis Allahim insallah bebeginin senle kalmasini nasip eder senin icin dua edicem arkadasim...

Çok şükür keseyi görmüş doktorun işte.
Hiçbir şey yoktur, sen içini ferah tut. Allahıma emanet yavrunu..

Endişelenmemek elde değil. Tüm önlemleri aldık, dua etmekten başka bir şey gelmez elden. Kritik bir 15 gün geçireceğim. Bir şekilde oyalamam lazım kendimi.

Canim kotu dusunup moralini bozma lutfenn bak alinabilcek tum onlemler alinmis Allahim insallah bebeginin senle kalmasini nasip eder senin icin dua edicem arkadasim...

Amin canım. Çok teşekkür ederim. Senden beta hcg istedi mi doktor dün. İstediyse sonuç kaç çıktı?

Endişelenmemek elde değil. Tüm önlemleri aldık, dua etmekten başka bir şey gelmez elden. Kritik bir 15 gün geçireceğim. Bir şekilde oyalamam lazım kendimi.

Yerinde olsam dayanamam bir hafta sonra tekrar giderim..

Yerinde olsam dayanamam bir hafta sonra tekrar giderim..

Ben de elimden geldiğince az gitmek istiyorum hastaneye. Büyük ihtimalle salı günü devlet hastanesinde tekrar test yaptırırım. Ankara'da bir doktor daha takip edecek bir süre durumumu. Katlanıyor mu diye bakmak isteyecektir.

Amin canım. Çok teşekkür ederim. Senden beta hcg istedi mi doktor dün. İstediyse sonuç kaç çıktı?

Hayir cnm ben Bat tan 1 gun sonra yaptirmistim o zaman 182.8 di yani 3 subatta...bida da hic istemedi doktorum ...dun gittigimde tahlillerimi yapicakti ama ben su falan icmistim cubuk kraler yemistim ramm onemli diil haftaya yapariz dedi heralde haftaya ona da bakar

Salı günü bi test daha yaptır.İnşallah kat kat katlanır değerin...
Dua etmekten başka çaremiz yok canım.
Senin gebeliklerin demek ki zor oluyor. Bi tutundu mu inşallah sonuna kadar gidersin canım.. Bugünlerimiz riskli zaten. Bebeklerimizin en savunmasız güçsüz zamanları. Ama yine de her şeye rağmen onların çok güçlü olduğunu biliyorum ben. O kadar minik olup da kim tutunabilir bir keseye :)

Sağol canım

Pıhtılaşma varmış bende. İlk ikisi boş keseydi kürtaj oldum, 3. keseyi görmeden düştü. Bugün doktor bile sen ne kadar kolay hamile kalıyorsun dedi. Bir de attırabilsem şu kalbi :18:

Acaba gec dollenme olmus olabilir mi cnm belki deger ondan kucuktur...

Canim sen coraspin kullaniyomuydun? Bide igneye erken baslamistin dimi yanlis hatirlamiyorum

Acaba gec dollenme olmus olabilir mi cnm belki deger ondan kucuktur...

Olabilir, onu yaşayan da çok oluyor. İlişki günlerimize bakarsak mümkün. Doktor da o yüzden endişelenme dedi galiba kese boyutu ve kan değeri tutarlı.

Neyse hanımlar ben jelimi uygulayıp yatacağım. Allah sağlık versin hepimize iyi geceler.

Hadii insallah cnm ya ara ara bhcg olcturmeyi unutmaa...
İyi uykular cnm...

Pıhtılaşma varmış bende. İlk ikisi boş keseydi kürtaj oldum, 3. keseyi görmeden düştü. Bugün doktor bile sen ne kadar kolay hamile kalıyorsun dedi. Bir de attırabilsem şu kalbi :18:

Canim mesajini görünce yazmak istedim.bende suan ekim annesi adayiyim. Bundan 2 sene once bir oglum oldu bu ikinci hamileliğim. Ama oglumdan once dusuklerim kurtajlarim oldu. Oglumun hamileligi haricinde hic bir kalp atisi duymamistim. Üstelik senin kadarda kolay hamile kalamiyordum. Ama rabbim yüzümüze güldü oğlumu bize bagisladi. İnaniyorum ki senide güldürecek stres yok umutsuzluğa düşmek yok. Bol bol dua et. Ben henüz doktor kontrolune gitmedim sali günü ilk randevum.randevu gunu yaklaştıkça elimde olmadan panik oluyorum.Ama hersey Allah tan ona siginiyorum. Umarim hepimiz icin bu sefer hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…