2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben ucuncu sezaryan olucam :) ikinciyle ilkin hic bir farki yok yani benim oyle oldu ikiside iyiydi ama ucuncude ne olur bende merak ediyorum ama doktorda onemli ben doktorumdan cok memnunum herkese Allah cook kolay dogum nasip etsin :)

evet insan hep merak ediyo her hamilelik ve her dogum farklidir diyolar, insallah kolay olur dogumlarimiz

beni unutmuşsun cnmm

yaş 30 , istanbul, ilk gebelik,4 ocak 2014 sat, 12 ekim 2014

phia cim beni de eklermisin tabloya

sessizfritina91
yas: 22
sehir : yurtdisi
2.cocuk
sat : 22/12/13
bdt : 04 /10/14

selam nasılsın gittin mi doktora ben gittim keseyi gördük ama kalp atışları için haftaya dedi.. karnımdan baktı:) birde kesenin yanında hafif kanama var dedi korktum acaba sorun olur mu ilaç verdi

okurken icim ciz ettiii cok sukurr rabbime bebegin hala seninle, hepimiz duaciyizz dikkat et kendine

hadi hayırlı olsun :)

Son düzenleme:

cnm bnmde ikinci bebiş tahmini doğum tarihi 13,10,2014 son adet tarihi 5,01,2014 istanbul yaş 24 yarışmacı arkadaşlara başarılar :)

Canim benim Iyiki sende varsin insss canim iyi sonuclar alirsiniz damlacim inanirmisin sen anaanneni anlattin aklimdan cikmadi cunku benimde halamin basindan gecti zawallim çok kotu olmustu ustelik halamda kiloluydu insss anaannen zayiftir zayiflar kilolu insanlara gore daha cok toparlaniyorlarmis doktor demisti dualarim seninle tatlim umarim insss bize guzel mujdeli haberlerle gelirsin kendini uzme meye calis bebegin cok etkilenir tatlim bilmiyorum ki bebegin kalbi durdugunda anne nasil olur degisiyo bunyeye gore. ....... Allah korusun boyle kotu seyler dusunme canim
Bel ağrısı değilde kasık ağrısı yaşıyorum fazlaca oyüzden birsey yapmamaya çalışıyorum açıkcası tatlım.

Aman , canim bencede yapma ben mecbur yapiyorum oda gunluk temizlik falan ama oluyorum sonra belimin agrisindan: (((((

Yaş 29
Şehir ist
Kaçıncı Çocuk 3.
Son Adet Tarihi 8 ocak
Tahmini Doğum Tarihi 15/10/2014

Bilmiyorum hergğn midem cok bulanırdı bugun okadar azki yani bu 1 haftadır annanem için cok ağladım cok üzüldüm korktum birsey olmasından. Bide dün aniden başlayan kasık ve genitalde bölge agrısı beni şüpheye düşürdü. Araştırdım da anlaşılmıyormuş yani bu hafta gidiyim ben en iyisi doktora bi. Yoksa rahtlayamayacağım. Yapma tatlım valla yapma su aylar gecene kadar eşinle yapmaya çalış. Bırak toz olsun heryer. Görmemeye çalış. Bebişin tamamen sana emanet çünkü Rabbim onları korusun içimîzde teşekkür ederim ilgin alakan için ben Pazartesi günü sana haber vereceğim ama doktorlar cok ümitli değil habire kağıtlar imzalatıyorlar bize. Ameliyattan sonra yatalak olabilir, yok ölüm riski cok fazla, yok yoğun bakımdan uzun süre cıkamayabilir. Herseye rağmen ümit etmeye çalışıyoruz dualarımızla ümit ediyoruz. Valla annanem cok zayıf 40 kilo yani. Boyu 1.55 falandır ama bilmiyorum bence bizimkide cok zayıf kalıyor oyüzden ameliyata girmeden once 6 tüp kan takıldı şimdiye kadar. Toparlanması için. Sen dua et olurmu bizim için peki iyimi şimdi halan? Sizede cok cok geçmiş olsun ne güzel atlatmışsınız siz.

canım çok şükür kalbi pıt pıt atıyormuş.. yavrunun.. geçmiş olsun.. kesinlikle dinlen ne güzel rapor alabilceğin bir işin de var.. keyfini çıkar.. duamız seninle.. nurancım.. allah kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi.. allah bebeğini sağlık uzun ömür versin.

ayy ben o konuda çok kötüyüm dayanamıyorum. işyerinde bile dayanamadım cif sürdüm tencereye.. evde de ozonlar vs giriyorum.. ne yapacağım bilmiyorum. kendime bundan sonra hakim olmaya çalışacağım ama ya bundan öncekiler offfffffffff offfffffffffff ben çok kötüyüm.

Kizlar siz temizlik yaptiginizda bel agrisi oluyomu ben resmen agridan oluyorum ((((

ben çalışıyorum 5den sonra kopuyor belim.. evede yürüyorum üstelik.. 15dk lık yol.

merhaba adetlerim bazen düzensiz olduğu için cesaret edememiştim ama bugün doktora da gittik keseyide gördük.Kesenin yanında hafif kanama var dedi ilaç verdi acaba sorun olur mu korktum biraz

üzülme canım dr un verdiği ilaçları kullan yapacak bir şey yok.. için rahat etsin diyorsan başka bir dr a da sor..

Son düzenleme:
İyi aksamlar hanimlar.
Az önce gebelik testi yaptim sadece 1 dk sonra cift cizgi cikti.
İnanamiyorum, hamile miyim?
Test yanilabilir degil mi?
Pztsi kan testi yaptiracagim. Çok saskinim.
Sizce dogru mu sonuc?

Son düzenleme:
Merhaba anneler kısmetse bende ekim annesi olacağım. bugün keseyi gördük sıra kalp atışında :)

listeye benide ekleyin

yaş 28
İstanbul
2.çocuk
sat 04.01.2014
tahmini doğum tarihi 11.10.2014

Son düzenleme:
İyi aksamlar hanimlar.
Az önce gebelik testi yaptim sadece 1 dk sonra cift cizgi cikti.
İnanamiyorum, hamile miyim?
Test yanilabilir degil mi?
Pztsi kan testi yaptiracagim. Çok saskinim.
Sizce dogru mu sonuc?

Bence doğru. Hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba anneler kısmetse bende ekim annesi olacağım. bugün keseyi gördük sıra kalp atışında :)

listeye benide ekleyin

yaş 28
İstanbul
2.çocuk
sat 04.01.2014
tahmini doğum tarihi 11.10.2014

Hosgeldin bebişinle aramıza :)) Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaş -- 35
Şehir -- Giresun
Kaçıncı Çocuk -- 2.
Son Adet Tarihi -- 03/01/2014
Tahmini Doğum Tarihi -- 10 ekim 2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…