Kalp atışlarını gördük ekranda canım. Doktor ses dalgası göndermemek için sesini dinletmedi. Çünkü kalp atışını bozuyormuş..
30. haftadan önce kalp atışı dinlenmez dedi..
Ama çok net gördük :)))))
Allahıma şükürler olsun..
Herkese sağlıklı hamilelikler inşallah..
Bide ben bu sarı akıntı olayını sordum kızlar.. Bana fitil verdi vajinadan koyuluyormuş.. Ve 5 gün bi tane at sonra bırak dedi. Hamilelikte akıntılar çok olur dedi. Kaşıntı falan var mı diye sordu yok dedim. Ama hamilelikte çok enfeksiyon kapılırmış. O yüzden bu fitili verdi. Ama ben kullanmadım daha. Bi eczacıya da sorcam. Adı vagihex. Kullanan var mı?
Günaydın hayırlı pazarlar güzel anneler. Kayınvaldemlerdeyim hafta sonu için. Rahatım a da diyecek yok. Size onun söylediği birşeyi aktarayım
Bebeklerimizin sağlıklı olması için: 12. Haftaya kadar 70.000 Subhanallah çekmek çok hayırlıymış. Ama sadece annenin çekmesi lazımmış. Ben başladım dün akşam çok da kolay gidiyor zaten. Ama aklıma da ilk siz geldiniz "kızlara da haber vereyim"i düşündüm hemen
Canım geçmiş olsun sana da.. Allah anneannene şifalar versin. Yatağa düşmek çok zor gerçekten. Benim babaannem de yatağa düşmüştü. Bakana da zor bakılana da.. Allahım şifalar versin inşallah yatağa düşürmesin.
Sen de çok yıpratma kendini. Bebeğinden sorumlusun ve ona bir şey olursa çok üzülürsün. Allah korusun.
Herkese bi ömür biçilmiştir canım. Allahım ne diyorsa o.. Rabbimin yazdığı saniyeden bi saniye fazla yaşayamayız. O yüzden şuanımızda kendimize ve içimizdeki cana dikkat edicez. Allahım bu canları bize emanet etti. Onlara iyi bakıcaz.
Kızlaaaar bugün bebeğimin kalp atışını gördüm Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş bebeğim:) ve de ultrason hesaplamasına göre 3 gün ilerden gidiyorrrrrrr:)))))))))
Mayıs annelerine sordum canım. Çok fitil kullandıklarını söylediler. Demek ki kullanılıyor. Ben şuan 7+5 im.Günaydın tatlım hayırlı pazarlar diliyorum sana. Bilmiyorum hatırlarmasın büyük tuvaletimi yaparken ense sadece sarı akıntı oluyordu doktora sormuştum enfeksiyon kapmış olabilirsin fitil verebilirsin sana ama suan bebeğin cok küçük oyüzden vermek istemiyorum demişti. Ozaman gebeliğimin 6+4. Günündeydim. Bol bol su içtim simdi daha iyiyim ama hala tuvaletimi yaptıktan sonra oluyor da günlük olarak sarı akıntım olmuyor cok şükür. Sadece tuvaletimi tuttuğumda oluyor okadar. Eğer doktoruna güveniyorsan alabilirsin sonucta onlar doktorlarımız bizim. Ama istersen biraz araştır netten gebeliğin ilk üç ayında alınoyormuymuş falan diye
İnşallah iyi olur anneannen.Âmin canım âmin cok yıprandım zaten aşırı derece ve iki gündür midem daha hafif bulanıyor bugun hastaneye gidip ultrasonla bebeğime bakcaz bakalım hersey yolundamı Rabbim içimizde ki bebeklerimizi korusun. Duaların için teşekkür ederim ama işte insan ister istemez kadere inanmak istemiyor bu durumda. Yarın inşallah cok güzel haberlerle buraya geleceğim hersey yarın belli olacak ve ümid ediyoruz ki annanem kalkcak o yataktan ayağa.
Ben de son adet tarihime göre düşünüyorum artık canım:) zaten ne zaman geleceklerini Rabbim bilir. Sağlıklı gelsinler annelerine de meleklerimiz bu yeter bize:))Gozun aydin canim.
Bazen onden yada arkadan gidebiliyorlarmis.
Belli bir zaman sonra haftasina ayak uyduruyormuslar.
Ablamin en son gebeliginde 12 inci haftaya kadar hep onden gitt mesela.
12 inci hafta normal haftasina dondu.
Bu arada fitil acaba tehlikeli olur mu ki?
Yani sonucta iliskiye girmeyi yasaklamadiysa doktorun ve iliskiden de cok sukur bir zarar gormediysen bir sey olmaz insaAllah fitildende?
Maşallah:) Allah annesine babasına bağışlasın inşallah :) gözünüz Aydın canım :)Kizlar merhaba dun aksam 11 inci kez teyze oldum :) O kadar tatli bir yegenim daha dunyaya gozlerini acti ki :) MasAllah.. Bebegimiz agliyor ama ablam deneyimli tecrubeli anne olarak ne yapmasi gerektigini biliyor :) Ben olsam 'ayyy agliyo napcam simdi' derdim heralde :) Darisi basimiza artik.
Mayıs annelerine sordum canım. Çok fitil kullandıklarını söylediler. Demek ki kullanılıyor. Ben şuan 7+5 im.
Doktor da bunu bile bile verdi. Çok da ilgili ve tecrübeli bi kadın. Son kez bi eczacı ablama da sorup kullanıcam canım:)
Maşallah:) Allah annesine babasına bağışlasın inşallah :) gözünüz Aydın canım :)
Ben de son adet tarihime göre düşünüyorum artık canım:) zaten ne zaman geleceklerini Rabbim bilir. Sağlıklı gelsinler annelerine de meleklerimiz bu yeter bize:))
fitili de mayıs annelerine sordum da çok kullandık diyorlar. Bana 5 gün kullan bırak dedi. Tedbir amaçlı verdi aslında. Akıntımda kaşıntı yanma falan yok çünkü.. Eczacıya sorup kullanıcam canım. Buraya yazarım. Belki ilerde sizin için de Işık olur:))
sen doktora gittin mi canım ? Gebeliğin ne kadarlık şimdi?:)
Eveeetttt, yeriniz hazır bayanlar
Tahmini doğum tarihlerini k.k farklı verdiği için bazılarınızınki farklı, o yüzden birçok gebelik sitesinde aynı olan tahmini doğum tarihini kullanarak not ettim. (Zaten bu tarihler bile tutmaz gerçek doğumumuzda, hep yaklaşık olarak hesaplanıyor bunlar)
Eğer yazdığınızdan farklı ise şaşırmayınız, hatta hepimizin aynı ve tutarlı olması açısından buradaki gebelik takviminize listemizde yazan tahmini doğum tarihinizi yazınız :13:
Bu arada teşekkür eden arkadaşlarım; rica ediyorum, güle güle kullanalım
Ultrasona göre 7+5im ama adet tarihime göre 7+2yim canım. Ben de adet tarihimi göz önüne alıyorum. Çünkü ultrasonda ilerde görünse de birkaç hafta sonra adet tarihine göre kendini ayarlıyormuş:) zaten ne zaman doğacaklarını bilmiyoruz. Bunlar bizim hesaplarımız:) ama maşallah büyüdüler. Allahıma şükürler olsun. En fazla 5 güne 3. Ayıma ben de giricem:) 3 ayı atlattık mı tamamdır Allah'ın izniyle..Tammdır ozaman tatlım :) bizde bugun 8+0 ız yarın 9. Haftaya giriyoruz ve 3. Ayımıza giriyoruz sonunda büyüdüler büyüdüler kocaman oldular aramızda 2 gün var yani Baha yakınmışıZ :)
Maşallah bayağı olmuş:))Amin canim Allah razi olsun 3200 g 50 cm dogdu kizimiz :)) Dogumuda cok kolay ve hemencik oldu cok sasirdik :))
Evet evet bende benden onde olanlarin tecrubelerinden yaralaniyorum hih :))
Benim telefonum sata gore 6+1 gosteriyor ama dogrumu bilmiyorum cuma yada pazartesi doktordayiz insaAllah :) esimin is durumu hala netlesmedi cunku
Maşallah bayağı olmuş:))
eşinin iş durumu hayırlısıyla yoluna girer inşallah.. Her şeyi etkiliyor tabi ama sen ne olursa olsun kendine dikkat edeceksin:)
Günaydın hayırlı pazarlar güzel anneler. Kayınvaldemlerdeyim hafta sonu için. Rahatım a da diyecek yok. Size onun söylediği birşeyi aktarayım
Bebeklerimizin sağlıklı olması için: 12. Haftaya kadar 70.000 Subhanallah çekmek çok hayırlıymış. Ama sadece annenin çekmesi lazımmış. Ben başladım dün akşam çok da kolay gidiyor zaten. Ama aklıma da ilk siz geldiniz "kızlara da haber vereyim"i düşündüm hemen
günaydın iyi pazarlar...
nasılsınız..
bugün kontrole gidecek var mı? haber bekliyoruz.
Kizlar merhaba dun aksam 11 inci kez teyze oldum :) O kadar tatli bir yegenim daha dunyaya gozlerini acti ki :) MasAllah.. Bebegimiz agliyor ama ablam deneyimli tecrubeli anne olarak ne yapmasi gerektigini biliyor :) Ben olsam 'ayyy agliyo napcam simdi' derdim heralde :) Darisi basimiza artik.
Yarın öğleden sonra ilk doktor randevuma gideceğim aslında biraz erken oluyor ama dayanamıyorum görünmezse 1 hafta sonra tekrar giderim. 4+3 oluyorum sanırım yarın geçen hafta çarşamba bhcg 229 çıkmıştı tekrar yaptırmadım. Doktordan geldiğimde yazarım bana dua edin. Herkese selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?