2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın hayırlı pazarlar güzel anneler. Kayınvaldemlerdeyim hafta sonu için. Rahatım a da diyecek yok. Size onun söylediği birşeyi aktarayım
Bebeklerimizin sağlıklı olması için: 12. Haftaya kadar 70.000 Subhanallah çekmek çok hayırlıymış. Ama sadece annenin çekmesi lazımmış. Ben başladım dün akşam çok da kolay gidiyor zaten. Ama aklıma da ilk siz geldiniz "kızlara da haber vereyim"i düşündüm hemen

Günaydın tatlım hayırlı pazarlar diliyorum sana. Bilmiyorum hatırlarmasın büyük tuvaletimi yaparken ense sadece sarı akıntı oluyordu doktora sormuştum enfeksiyon kapmış olabilirsin fitil verebilirsin sana ama suan bebeğin cok küçük oyüzden vermek istemiyorum demişti. Ozaman gebeliğimin 6+4. Günündeydim. Bol bol su içtim simdi daha iyiyim ama hala tuvaletimi yaptıktan sonra oluyor da günlük olarak sarı akıntım olmuyor cok şükür. Sadece tuvaletimi tuttuğumda oluyor okadar. Eğer doktoruna güveniyorsan alabilirsin sonucta onlar doktorlarımız bizim. Ama istersen biraz araştır netten gebeliğin ilk üç ayında alınoyormuymuş falan diye

Cok cok teşekkür ederimm bilgilendirme için

Âmin canım âmin cok yıprandım zaten aşırı derece ve iki gündür midem daha hafif bulanıyor bugun hastaneye gidip ultrasonla bebeğime bakcaz bakalım hersey yolundamı Rabbim içimizde ki bebeklerimizi korusun. Duaların için teşekkür ederim ama işte insan ister istemez kadere inanmak istemiyor bu durumda. Yarın inşallah cok güzel haberlerle buraya geleceğim hersey yarın belli olacak ve ümid ediyoruz ki annanem kalkcak o yataktan ayağa.

günaydın iyi pazarlar...

nasılsınız..

bugün kontrole gidecek var mı? haber bekliyoruz.

Kizlar merhaba dun aksam 11 inci kez teyze oldum :) O kadar tatli bir yegenim daha dunyaya gozlerini acti ki :) MasAllah.. Bebegimiz agliyor ama ablam deneyimli tecrubeli anne olarak ne yapmasi gerektigini biliyor :) Ben olsam 'ayyy agliyo napcam simdi' derdim heralde :) Darisi basimiza artik.

Kızlaaaar bugün bebeğimin kalp atışını gördüm Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş bebeğim:) ve de ultrason hesaplamasına göre 3 gün ilerden gidiyorrrrrrr:)))))))))

Gozun aydin canim.
Bazen onden yada arkadan gidebiliyorlarmis.
Belli bir zaman sonra haftasina ayak uyduruyormuslar.
Ablamin en son gebeliginde 12 inci haftaya kadar hep onden gitt mesela.
12 inci hafta normal haftasina dondu.
Bu arada fitil acaba tehlikeli olur mu ki?
Yani sonucta iliskiye girmeyi yasaklamadiysa doktorun ve iliskiden de cok sukur bir zarar gormediysen bir sey olmaz insaAllah fitildende?

Yarın öğleden sonra ilk doktor randevuma gideceğim aslında biraz erken oluyor ama dayanamıyorum görünmezse 1 hafta sonra tekrar giderim. 4+3 oluyorum sanırım yarın geçen hafta çarşamba bhcg 229 çıkmıştı tekrar yaptırmadım. Doktordan geldiğimde yazarım bana dua edin. Herkese selamlar..

Mayıs annelerine sordum canım. Çok fitil kullandıklarını söylediler. Demek ki kullanılıyor. Ben şuan 7+5 im.
Doktor da bunu bile bile verdi. Çok da ilgili ve tecrübeli bi kadın. Son kez bi eczacı ablama da sorup kullanıcam canım:)

İnşallah iyi olur anneannen.
bebeğin de iyidir ben eminim.inşallah güzel haberlerle şenlendireceksin burayı:)))

Ben de son adet tarihime göre düşünüyorum artık canım:) zaten ne zaman geleceklerini Rabbim bilir. Sağlıklı gelsinler annelerine de meleklerimiz bu yeter bize:))

fitili de mayıs annelerine sordum da çok kullandık diyorlar. Bana 5 gün kullan bırak dedi. Tedbir amaçlı verdi aslında. Akıntımda kaşıntı yanma falan yok çünkü.. Eczacıya sorup kullanıcam canım. Buraya yazarım. Belki ilerde sizin için de Işık olur:))
sen doktora gittin mi canım ? Gebeliğin ne kadarlık şimdi?:)

Maşallah:) Allah annesine babasına bağışlasın inşallah :) gözünüz Aydın canım :)

Tammdır ozaman tatlım :) bizde bugun 8+0 ız yarın 9. Haftaya giriyoruz ve 3. Ayımıza giriyoruz sonunda büyüdüler büyüdüler kocaman oldular aramızda 2 gün var yani Baha yakınmışıZ :)

Merhaba kızlar hiç giremedim çoktandır.mide bulantıları ve kusma oldu arada zor geçti.şimdi daha iyi gibiyim şükür Allah îmâ neler oldu bitti sizde okuyamadımda şimdi 5+5günlük bebeğim 2haftada dr koyuyor 7+5günlük oluyor. Kızlar bu arada kalp sesini duyduk ve onu gördüm çok güzeldi şok oldum rüya gibiydi.Eşimde çok şaşkındı. Allah isteyen bütün arkadaşlarada nasip etsin Güzel Rabbim.şu an kabızlık var arada bel ağrısı şekerim sınırda çıktı inşallah iner öyle işte

Son düzenleme:
Maşallah:) Allah annesine babasına bağışlasın inşallah :) gözünüz Aydın canım :)

Amin canim Allah razi olsun 3200 g 50 cm dogdu kizimiz :)) Dogumuda cok kolay ve hemencik oldu cok sasirdik :))

Evet evet bende benden onde olanlarin tecrubelerinden yaralaniyorum hih :))

Benim telefonum sata gore 6+1 gosteriyor ama dogrumu bilmiyorum cuma yada pazartesi doktordayiz insaAllah :) esimin is durumu hala netlesmedi cunku

ben yaşımı yazmayı unutmuşum galiba 22 yaşındayım :)

Tammdır ozaman tatlım :) bizde bugun 8+0 ız yarın 9. Haftaya giriyoruz ve 3. Ayımıza giriyoruz sonunda büyüdüler büyüdüler kocaman oldular aramızda 2 gün var yani Baha yakınmışıZ :)
Ultrasona göre 7+5im ama adet tarihime göre 7+2yim canım. Ben de adet tarihimi göz önüne alıyorum. Çünkü ultrasonda ilerde görünse de birkaç hafta sonra adet tarihine göre kendini ayarlıyormuş:) zaten ne zaman doğacaklarını bilmiyoruz. Bunlar bizim hesaplarımız:) ama maşallah büyüdüler. Allahıma şükürler olsun. En fazla 5 güne 3. Ayıma ben de giricem:) 3 ayı atlattık mı tamamdır Allah'ın izniyle..

Maşallah bayağı olmuş:))
eşinin iş durumu hayırlısıyla yoluna girer inşallah.. Her şeyi etkiliyor tabi ama sen ne olursa olsun kendine dikkat edeceksin:)

Maşallah bayağı olmuş:))
eşinin iş durumu hayırlısıyla yoluna girer inşallah.. Her şeyi etkiliyor tabi ama sen ne olursa olsun kendine dikkat edeceksin:)

Ama bana oyle geliyor ki geriden gidiyordur bakalim insaAllah hersey yolundadir agrim sizim yok akintimda kan filan yok o yuzden iyidir insaAllah diyorum amin canim insaAllah birde grip oldu esim 'bana yaklasma' diyip duruyo :))

Bilgilendirme icin cok saol tatlim hemen baslicam:)

günaydın iyi pazarlar...

nasılsınız..

bugün kontrole gidecek var mı? haber bekliyoruz.

Tunaydinnn cnmm:) bugun kontrole giden pek olmaz heralde pazar ya ama belki yarin...
Sen nasilsin?

Ayy cnm hadi gozunuzaydin tebrik ederim darisi bizlerin basina insallah:)

Allah yardimcin olsun cnm insallah keseyi gorebilirsiniz biraz tuvalate sikısık gidersen belki gorunur yada vajinal muayene yapalim diyebilir zaten alttan bakara direk gorunur olmazsa da artik bilac gun daha beklersin dualarimiz seninle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…