2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ayyy maşallah ne güzel kilosuda iyiymis saglikla kucagina alirsin inşallah canım :)

samsung S4

Canim maşallah Allah nazarlarda korusun iyi haberlerle geldin valla kiskandim bende doktora gitmek istiyorum ama daha iki haftam var.bu arada eger sezeryan olursan eylul annesi olucan eylulun 20 si gibi dogumun olur canim ama hakkinda hayirlisi nasilsa oyle olsun saglikli bi şekilde

Umudumu kesmistim cevap gelmez saniyordum çok teşekkür ederim :)

Canim bizim topikte medipole giden bikaç arkadaş var eminim onlarda cvp yazardi ama gözden kacmistir

maşallah canım oğluşuna harika bir şey 4 boyutlu görmek benim oğluşumun resmide yanaklı benziyorlar mı yoksa:)) elmacık kemikleri bile belirgin çok tatlı olacaklar anlaşılan:)) bir an önce doğurmak istiyor insan o hallerini görünce, anneleri yesin onları inşallah plesanta da yerini değiştirir... artık 2 kiloyu geçti yavrularımız maşallah onlara

canım maşallah ayyy sıvıyı içmeyide mi bılıomuş o bıdık. Inş plesanta yerini değiştirir de normal doğum yaparsın canım normal istiosun çünkü. Doğurmak istiyorum hemen deme zamanları var daha annesi çağırp heycanlandırma minnoşu :)
ben göremedim ne yazıkki oğlumu . Tekrardan tahliller ultrasonlar ve fetal eko istedi ona göre muayne edicem dedi 28inde öğrenicem nasıl olduğunu risk olup olmadığını tabi o zmana kadar kendi doktoruma gidicem 14ünde rapor için inş o zaman doya doya bakarım oğlumaa...

aman maşallaaaaah :)) Veramıydı canım hastane? ben deltaya gidiyorum doktorumu seviyorum ama hastane??

Amin canım benim sağolasın:) evet sezeryan olursa 20 Eylül'de olabilir:) hayırlısı olsun canım. Sen de git gör bebişini özlem gider:) ben Ağustos sonu gidicem artık izne ayrılacam:) bugün 32 haftalık raporumu da aldım bu arada:) İnternet'e de işlediler kağıt da aldım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu da bizim halimiz kızlar, benim göbiş de göğüslerde cumhuriyetini ilan etmeye hazırlanıyorlar artık:)
Eki Görüntüle 1213524

32+0 olacak kızlar, yanlış yazmışım:)

Maşallah Sizede cok güzel gözüküyorsunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanakları elmacık kemikleri aynı demek ki canım:) bundan sonra 4 boyutluya gidicem artık:) babası da bayıldı görüntülere:) artık 2 kiloyu geçtiler. Artık daha rahatım:) doktor dedi ki 37. Haftadan sonra her hafta geleceksin dedi. Gidicem o zaman her hafta nasipse:)

Ultrasona girseydin canım en azından görürdün. Neyse artık hayırlısı olsun canım 14üne de az kaldı zaten haftaya:)

çalışabilir mi çalışamaz mı aldın canım ben çalışabilir alıp 37ye kadar çalışırım kalan iznimi de oğlumla geçiririm diyordum
ama arkadaşın biri 32-37 arası maaş hakkın kaybolur dedi bence çok saçma

aman maşallaaaaah :)) Veramıydı canım hastane? ben deltaya gidiyorum doktorumu seviyorum ama hastane??

Vera canım. Benim annem 10 yıl önce deltada doğum yaptı. Orası da güzeldi ama bizim doktor şimdi orada değil. Hastane odaları güzel ama:) orada ne kadar doğumlar. Biz 10 yıl önce seZeryana 800tl vermiştik. Şimdi ne kadar olmuş?

950TL olmuştu galiba canım

Selam arkadaslar. Ben de dun doktora gittim.30+3 um. Bebeğim 39 Cm 1550 gr olmus maşallah. Boynuna bir kere kordon donanmış doktor hıc onemsemedı normalde dogum ıcın bıle bunun engel olmadıgını soyledi. Ama taktım kafaya ben. Paylasmak Istersen sizlerle de Insan paylasınca rahatlıyor.

ne güzel hep 4 boyutlu ve daha sık göreceksin bayılmamak mümkün mü şirinlik abidesi onlar su yutarken bizde görmüştük, geçen hafta da elini başının arkasına koymuş keyif yapıyordu:))) 37 den sonra her hafta gidiliyor mu demek, desene daha sık göreceğiz son zamanlar:) doğuma bir şey kalmıyor gerçi 37 den sonra. Ultrasonda görmek bile nasıl mutlu ediyor heyecanlandırıyor anne babayı... Gerçeğini görmeye az kaldı inşallah:))

Maşallah Sizede cok güzel gözüküyorsunuz :)

Ayrıntılı devlet hastanesinde olmuştu canım o zaman net değildi bu kadar:) doğumu da artık akışına bıraktım. Hayırlısı olsun sağlıklı olsun bebeğim de her şekilde doğururum artık:)

Ben çalışabilir aldım canım. 37ye kadar çalışabilir yazdılar. Ama 35 bitiminde gidip çalışamaz alıcam ben. Ben 32-35 arası maaşımı tabiki alıcam. Merak etme çalıştığın süre boyunca maaşını alırsın ve Sigorta primlerin de görünür.

Eminim hepimiz doğumdan sonra veririz bebişlerle uğraşmak kolay olmasa gerek:)) Az kiloda alsam bu hafta sanki daha ağırlaştım offşar pufflar başladı ama dayanacağız tabii güzel yavrularımız için

Yavrularımız için değer :))
Doğum yapan annelere bakıyorum da bebekle uğraşmaktan emzirmekten eski hallerinden daha da inceliyorlar... Onları böyle gördükçe korksam mı sevinsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…