Kızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. İnşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar doğum çantasını hazırladınız mı?
Kızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. İnşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))
Umudumu kesmistim cevap gelmez saniyordum çok teşekkür ederim :)
maşallah canım oğluşunaKızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. İnşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))
kızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. Inşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
32 haftada daha ne olsun canım, maşallah sana da göbüşündeki cana daBu da bizim halimiz kızlar, benim göbiş de göğüslerde cumhuriyetini ilan etmeye hazırlanıyorlar artık:)
Eki Görüntüle 1213524
32+0 olacak kızlar, yanlış yazmışım:)
Teşekkür ederiz teyzesi:) her şeyin hayırlısı olsun:) doktoru çok beğendik. O kadar ilgili ki. Her şeyini açıkça uzun uzun gösterdi oğlumun:) sanırım doğumu burada yapıcam.
Damla da fiyatları soruyordu. Umut hastanesine gitmedik bugün sormaya. burada normal doğum 400+KDV, sezeryan 500+KDV. Yenidoğan ünitesi var. Odalar tek kişilik. Doktoru da sevdim 30lu yaşlarda çok güleryüzlü:) hayırlısı artık.
Canim maşallah Allah nazarlarda korusun iyi haberlerle geldin valla kiskandim bende doktora gitmek istiyorum ama daha iki haftam var.bu arada eger sezeryan olursan eylul annesi olucan eylulun 20 si gibi dogumun olur canim ama hakkinda hayirlisi nasilsa oyle olsun saglikli bi şekilde
Canim bizim topikte medipole giden bikaç arkadaş var eminim onlarda cvp yazardi ama gözden kacmistir
Maşallah maşallah Cihangir'e) evet 4d cok farklı oluyor ee sen ayrıntılı da görmedin mi bu sekide? Canım sağlıklı doğumun nasıl olacaksa o sekilde olsun boşver sen gerisini onemli olan senin ve bebeğinin sağlığı
Bu da bizim halimiz kızlar, benim göbiş de göğüslerde cumhuriyetini ilan etmeye hazırlanıyorlar artık:)
Eki Görüntüle 1213524
32+0 olacak kızlar, yanlış yazmışım:)
maşallah canım oğluşunaharika bir şey 4 boyutlu görmek benim oğluşumun resmide yanaklı benziyorlar mı yoksa:)) elmacık kemikleri bile belirgin çok tatlı olacaklar anlaşılan:)) bir an önce doğurmak istiyor insan o hallerini görünce, anneleri yesin onları inşallah plesanta da yerini değiştirir... artık 2 kiloyu geçti yavrularımız maşallah onlara
canım maşallah ayyy sıvıyı içmeyide mi bılıomuş o bıdık. Inş plesanta yerini değiştirir de normal doğum yaparsın canım normal istiosun çünkü. Doğurmak istiyorum hemen deme zamanları var daha annesi çağırp heycanlandırma minnoşu :)
ben göremedim ne yazıkki oğlumu . Tekrardan tahliller ultrasonlar ve fetal eko istedi ona göre muayne edicem dedi 28inde öğrenicem nasıl olduğunu risk olup olmadığını tabi o zmana kadar kendi doktoruma gidicem 14ünde rapor için inş o zaman doya doya bakarım oğlumaa...
Amin canım benim sağolasın:) evet sezeryan olursa 20 Eylül'de olabilir:) hayırlısı olsun canım. Sen de git gör bebişini özlem gider:) ben Ağustos sonu gidicem artık izne ayrılacam:) bugün 32 haftalık raporumu da aldım bu arada:) İnternet'e de işlediler kağıt da aldım:)
aman maşallaaaaah :)) Veramıydı canım hastane? ben deltaya gidiyorum doktorumu seviyorum ama hastane??
Vera canım. Benim annem 10 yıl önce deltada doğum yaptı. Orası da güzeldi ama bizim doktor şimdi orada değil. Hastane odaları güzel ama:) orada ne kadar doğumlar. Biz 10 yıl önce seZeryana 800tl vermiştik. Şimdi ne kadar olmuş?
ne güzel hep 4 boyutlu ve daha sık göreceksinYanakları elmacık kemikleri aynı demek ki canım:) bundan sonra 4 boyutluya gidicem artık:) babası da bayıldı görüntülere:) artık 2 kiloyu geçtiler. Artık daha rahatım:) doktor dedi ki 37. Haftadan sonra her hafta geleceksin dedi. Gidicem o zaman her hafta nasipse:)
Maşallah Sizede cok güzel gözüküyorsunuz :)
çalışabilir mi çalışamaz mı aldın canım ben çalışabilir alıp 37ye kadar çalışırım kalan iznimi de oğlumla geçiririm diyordum
ama arkadaşın biri 32-37 arası maaş hakkın kaybolur dedi bence çok saçma
Eminim hepimiz doğumdan sonra veririz bebişlerle uğraşmak kolay olmasa gerek:)) Az kiloda alsam bu hafta sanki daha ağırlaştım offşar pufflar başladı ama dayanacağız tabii güzel yavrularımız için
950TL olmuştu galiba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?