2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çok teşekkürler canım aynen hepimiz büyüdük valla :)

oo sen süpermişsin canım ya 8 kilo ne ki harika! sen de koy bakalım merak ettim

işte buna bayıldım!

Herkes gerçekten çok güzel görünüyor..Bayıldım gerçekten Zaten doktorda falanda böyle toplu hamileleri görünce gülesim geliyor çok seviniyorum

aynen öyle çok bereketli gerçekten, benim de çok var etrafımda hamile :) eğlenceli oluyor ama :)

canım ben sabah ilacımı içtikten 2,5-3 saat sonra kan veriyorum. İçmeden hiç vermedim şimdiye kadar. Çünkü ilacımı aç karnına sabah içmem lazım. doktoruma özellikle sormadım açıkçası aklıma da gelmedi ama bence rutinini uygulaman doğru olur canım.

Bu da bizim halimiz kızlar, benim göbiş de göğüslerde cumhuriyetini ilan etmeye hazırlanıyorlar artık:)

32+0 olacak kızlar, yanlış yazmışım:)

Son düzenleme:
Kızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. İnşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

işte iki seferdir içerek gidiyorum. hangisini rutin olarak düşünüyüm.
ama olmazsa bu sefer 4 ay önceki dr uma gidiyim. tabi önce randevu alıyım belki o yoktur. o yoksa oraya gitmemin önemi de yok.

son 4 ay ki tahlil sonuçlarımı yazıyım..olmadı oraya giderim.

maşallah canım.
canım sağlıklı olsunlar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da sezaryan ya da normal doğum diye takılma.. hangisi uygunsa o en iyisidir..

Umudumu kesmistim cevap gelmez saniyordum çok teşekkür ederim :)

canım günlük rutinini düşün. İlacını ne zaman alıyorsan atıyorum sabah alıyorsan alıp ondan sonra kan ver, yok akşam alıyorsan gün içinde ver gibi..

vay vay vay süpermiş :) maşallah Cihangir ne kadar büyümüş öyle her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Doğuma da takılma canım, sağlıklı olsun da önemli değil normalmiş sezaryenmiş.

maşallah canım.
canım sağlıklı olsunlar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da sezaryan ya da normal doğum diye takılma.. hangisi uygunsa o en iyisidir..

Hayırlısı ne ise o olsun canım. Kaderde ne şekilde doğurmak varsa öyle doğurucam :)

Teşekkür ederiz teyzesi:) her şeyin hayırlısı olsun:) doktoru çok beğendik. O kadar ilgili ki. Her şeyini açıkça uzun uzun gösterdi oğlumun:) sanırım doğumu burada yapıcam.
Damla da fiyatları soruyordu. Umut hastanesine gitmedik bugün sormaya. burada normal doğum 400+KDV, sezeryan 500+KDV. Yenidoğan ünitesi var. Odalar tek kişilik. Doktoru da sevdim 30lu yaşlarda çok güleryüzlü:) hayırlısı artık.

maşallah canım.

Ayy masallah ne guzel kilosuda iyiymis saglikla kucagina alirsin inşallah :)

samsung S4

Masallah canim oglusunaa kocaman olmuss:) Allah nazarlardan saklasin insallah... Hastaneyi ve doktoru begenmene de cok sevindim cnm ayrica dogum fiyatlari cok cok uygunmuss senin ve cihangirin sagligi icin hangi dogum sekli uygunsaa o sekilde dogurmayi nasip etsin Allah sana insallah:)

Amin canım inşallah. Hayırlısı ne ise o olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…