2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çok kıskandık sonu olarak fotoğrafımızı yüklemeye karar verdik Buda bizim fotoğrafımız :) kardeşim çekti sağolsun :)

Eki Görüntüle 1213470

oyyy çok tatlı olmuşsun canım, kendin zayıfsın sadece göbüş var en sevdiğim hamiş görüntüsü :)) benim göbüş seninkini de geçti ama aramızda şöyle bir fark var ben hem tombiş hem de koca göbüşlüyüm :)) akşam falan ben de koyarım belki hepinizi şok eden bir fotomu :))

gercekten cok sacma yazık yorulduğunla kalmışsın keske izin alsaydın bugun için

öyle bi saçmalık görmedim hiç hayatımda en kötü devlet hastanesi bile yormazdı beni öylee ayyy oturup ağlıycam şimdi sinirimden izin alma gibi bi şansım yoktu çoğu kişi yıllık izinde patronum baktı yerime ben gelene kadar ondan izin alamadım canım...

çok teşekkürler canım aynen hepimiz büyüdük valla :)

oo sen süpermişsin canım ya 8 kilo ne ki harika! sen de koy bakalım merak ettim

Çok kıskandık sonu olarak fotoğrafımızı yüklemeye karar verdik Buda bizim fotoğrafımız :) kardeşim çekti sağolsun :)

Eki Görüntüle 1213470

işte buna bayıldım!

Çok kibar bi karınmış bu maşallah gayet dengeli gidiyormuşsun canım

Bugün göbiş günü herhalde ben de koyayım bir resim:)

kibar mııı yok be canım sabah erken aç karnına böyle oluyor şimdi gör sen bir de ama teşekkür ederim tabi ki yorumuna :)

evet evet sen de koy hadi hadi

canım ya bu fotografı çerçeveye koy bence çok tatlı bayıldım sanada ,bebişede :))maşallah

Maşallah oğluna ne kadar da belirgin :)))
Sana da maşallah çok tatlı bir anne olacaksın bence :)

Ayy çok güldüm canım yaa:)))eşime de gösterecem bunu, gerçekten yaramazmış sizin bıdık:)

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim..

gözümden yaş geldi gülmekteeeeeeeeen :)))

sağol canım çok teşekkürler.. sen de harika görünüyorsun.. bu arada annene de maşallah face te gördüm.. çok genç ve güzel..

Sevgili hamişlerim,

ben hergün giremiyorum ama azimle herşeyi okuyup sonra yazıyorum :))

fotosu olan güzel arkadaşlarım kırkbin kere maşallah size hepiniz birbiinizden güzelsiniz taşıdıklarınız da eminim öyledir

ilk bebişimiz de doğmuş çok şükür,
facede de grubumuz varmış ilk fırsatta gidip kim kimdir çözmeye çalışırım artık :)

bugün kan testi yaptırdım canım sıkıldı biraz eşime de çok kızdım ama haketti; iş hayatında masa başı bile gözükse koşturan bir yapım vardı ve gayet iyiydi sağlığımız, ama sıcak hamilelik derken hareketlerim çok kısıtlandı ve hep normal çıkan trigliserid 150 üst sınırken 353 çıktı
halbuki her akşam hadi yürüyelim deyip durdum ama kaldıramadı ... sevgili eşim, saydım bende rahatladım ama ona da üzüldüm sonra yoruluyo diye...
b12 de düşmüş, demir de
birtek benmiyim bu kadar ilaç içen yaaa
sabah - balık yağı+demir
öğlen - magnezyum+decavit+b12 (decaviti 10gündür sallıyordum)
akşam- demir (bırakmıştım 15gündür)

ahahahahahha, çok güldüm ya, şimdiden nasıl hareketler yapıyor bak sen şu yaramaza :)) sen de çok tatlı çıkmışsın canım fotoda , tam bir hamiş pozu benim de böyle bir sürü pozum var :))

Geçmiş olsun, ben sadece demir ilacı kullanıyorum bir ara decavit vermişti içemeyince bıraktım

çok teşekkürler canım aynen hepimiz büyüdük valla :)

oo sen süpermişsin canım ya 8 kilo ne ki harika! sen de koy bakalım merak ettim

işte buna bayıldım!

Teşekkür ederiz teyzesi

Evet sanki bir top varmış gibi duruyor karnım gecti demek bende göbeğim cok cıktı diye üzülüyordum doktorlar bile ikiz varmış gibi duruyor göbeğin diyorlar :) bak bende merak ettim şimdi seni
cok tatlı :)) maşallah size ya

Aminnn Aminn Rabbim hepimizi nazarlardan saklasın inşallah

Tatlimm masallah sizee cok guzel gorunuyosunuzzz:)

O senin güzelliğin firstcüm :) teşekkür ederiz

geçmiş olsun canım trigliserid nedir acaba?

benim ilaçlarım;

sabah:tiroid
öğlen:coraspin
akşam:balık yağı
yatarken:demir

decaviti içmiyorum 1 aydır, doktor halsiz hissedersen iç dedi..

bana eczacı balık yağını akşam yemeği ile içmemi söyledi, demiri de yatmadan için daha etkili dedi. Zaten tiroid ile demiri yakın zamanda içmemem gerekiyor etkileşim için.

yürüyüş önemli canım aksatma yürüyüşlerini..

sorma canım ben de çok ilaç alıyorum.. maalesef değerlerim bi türlü yükselmiyor. yememe de dikkat ediyorum ama ilaç desteği almak zorundayım.. hemoglobinim 8.8 mesela günde 2 tane kan ilacı kullanıyorum.. protein, calsiyum da bi türlü yükselmiyor.. ben de her gün eutyrox, hidrokortizon, osteocare, elevit, balıkyağı, magnezyum, progestan kullanıyorum.. şekerim de yüksek çıkıyor ama diyet ve hareketle dengede tutmaya çalışıyorum..
yanlız değilsin yani.. saatlerini ayarlamak bile öyle zor ki.. ama az kaldı şükür.. bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde..

Canım decaviti ben de içmek istemiyorum ama doktora söylemedim o iç deyip duruyo bilmem b12de ondan düştü belkide kafam karıştı
eczane bana da balık yağını sabah kahvaltından sonra dedi kimse kimsenin dediğini onaylamıyo şu sektöre dey allaaam yaa:26:

amin canım aminnnnnnn Rabbim şifa versin sana da inşallahh

ahahahahahha, çok güldüm ya, şimdiden nasıl hareketler yapıyor bak sen şu yaramaza :)) sen de çok tatlı çıkmışsın canım fotoda , tam bir hamiş pozu benim de böyle bir sürü pozum var :))

çok teşekkürler canım.. inşallah sonra bebeklerimiz kucağımızda fotolarımızı da paylaşırız..

zirkacım çok güldüm harekete bence de size yüzümü biraz zor görürsünüz demek istemiş sanırım bu arada fotonuzu da çok beğendim, ne güzel 3 hamile hemen hemen aynı aylarda

canım aynen öyle siz çok beklersiniz dedi yaramaz oğlum.. güzel yorumun için de teşekkürler.. biri benden 3 hafta önde diğeri 9 hafta sonra.. bu dönem çok hamile var çevremde.. 2014 bereketli bir yıl oldu :)

kızlar ben salı veya çarşamba hastaneye gideceğim..
tsh, hemoglobi için kan vereceğim.

tsh için 2 seferdir içip gidiyorum. 2 saat veya daha fazla zaman sonra kan veriyorum.

şimdi de acaba içsem mi içmesem mi? iyi mi kötü mü yapıyorum bir türlü içime sinmiyor.. internette bir araştırıyım bulabilirsem birşey yazarım. ama siz nasıl yapıyorsunuz? dr unuz ne söylüyor.

ben endokrin için uzun zamandır gitmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…