Çok kıskandık sonu olarak fotoğrafımızı yüklemeye karar verdik Buda bizim fotoğrafımız :) kardeşim çekti sağolsun :)
Eki Görüntüle 1213470
gercekten cok sacma yazık yorulduğunla kalmışsın keske izin alsaydın bugun için
hepinize maasallah subhanallah Rabbim nazarlardan kem gozlerden sakinsin hepiniz cok tatli gorunuyosunuz
zirka o nasil bir hareket oyle yaramaz sey cok guldumilk baslarda minik minik gobuslerimizi paylasiyodum simdi hepimizin maasallah i var onden onden gidiyolar ben burdayim diyolar Rabbim kucagimizda da sevindirir insallah
Hepinize kocaman bir maşallahGerçekten ne kadar güzel hamileler var topiğimizde 18 kilo aldım diyen bile incecik maşallah..
Hepiniz çok güzelsiniz maşallah bende resim yükleyeceğim en kısa zamanda bende toplam 8 kilo aldım bakalım belli mi
Çok kıskandık sonu olarak fotoğrafımızı yüklemeye karar verdik Buda bizim fotoğrafımız :) kardeşim çekti sağolsun :)
Eki Görüntüle 1213470
Çok kibar bi karınmış bumaşallah gayet dengeli gidiyormuşsun canım
Bugün göbiş günü herhalde ben de koyayım bir resim:)
canım ya bu fotografı çerçeveye koy bence çok tatlı bayıldım sanada ,bebişede :))maşallah
hehee cidden nasıl mesaj vermiş öyle..
iyi olsun da.
sen ve iş arkadaşlarına maşallah iyi görüyorsunuz..
ayriyetten buraya göbişlerini ekleyen arkadaşlara da maşallah..
benim aşağıda duruyor gerçekten.. tel.foto çekiyorum ama laptopa yüklenmiyor sorun çıkıyor. uğraşabilirsem bakıyım.
Maşallah oğluna ne kadar da belirgin :)))
Sana da maşallah çok tatlı bir anne olacaksın bence :)
Ayy çok güldüm canım yaa:)))eşime de gösterecem bunu, gerçekten yaramazmış sizin bıdık:)
Pazartesi alırsın, bence sorun olmaz.
Yok sadece bir kere olmuyor. Ama annem diyor ki hiiiiç böyle şeyler gelmedi başımıza, nasıl çocuk bakıyor bunlar. Büyük konuştu, kesin anneme de yapar bizim oğlan
Dur dur anlatayım, içimde kalmasın.
Arkadaş diyor ki haftasonu saat geç oldu, bizimkinden ses çıkmıyor. (Odaları ayrı çocukla) E nasılsa ağlamıyor, keyif yapayım, uyuyayım diye kalkmamış. Ama evde bir koku varmış. Eşine demiş, eşi demiş biri kahvaltı hazırlıyordur, oradan koku gelmiştir falan. Bir süre sonra arkadaş kalkmış çocuğun odaya gitmiş. Ne görsünÇocuk kendi üstünü soymuş, bezi çıkarmış, kakayı eline almış, hamur gibi yoğurmuş, heryerine bulaştırmış, ağzına bileeee :18: Yatak, çocuk heryer kaka. Eşine bağırmış, kooooooooooş çabuk kooooooş diye. Al bu çocuğu demiş, adam demiş neresinden tutayım. Neyse adamcık almış çocuğu bir şekilde. Koymuşlar banyoya. Defalarca yıkamış, ağzının içini bile. Ama koku çıkmıyor, saçlarına işlemiş diyor. Bir de batıl inançları vardır o arkadaşımın. Domuz gibi pisliğini yedi bu çocuk, huyu da bozulursa diye evham yapıp durmuş. Ama nasıl güzel bir oğlu var, nasıl tatlı maşallah.
Tam bunu bize anlattı, ertesi sabah diğer arkadaş geldi işe. Hay sizin .oktan muhabbetinize, olacağı buydu. Eve gidince nasıl bir manzarayla karşılaştım bilemezsiniz diye başladı o da. Çocuk yürüteçte iken yapmış, ama kafasından ayaklarına kadar. Bir de anneanne farketmemiş, çocuk bütün evi öyle kakayı akıta akıta dolaşmış. Ayağındaki ev ayakkabılarının izi çıkmış bütün evde. Yazık kızcağızın canı çıkmış temizleyeceğim diye. Bence en iyisi makineye atılabilen kilim tarzı halılar. Ben öyle kullanacağım. Büyük halılarımı sermeyeceğim. Yoksa halıyı toptan çöpe atarım, silemem, temizleyemem.
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim..
Zirka fotoğrafını gördüm ama geçmişe döndüğümde bulamadım ultrasona fotoğrafına cok güldüm. :) resmini de gördüğüm de Allah Allah nerden tanıyorum moduna girdikten hemen sonra anladım ki facede gormuştum ben bu fotoyu. Maşallah hamile anneler olmakla beraber yakıyorsunuz :)
Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı..
hepinize maasallah subhanallah Rabbim nazarlardan kem gozlerden sakinsin hepiniz cok tatli gorunuyosunuz
zirka o nasil bir hareket oyle yaramaz sey cok guldumilk baslarda minik minik gobuslerimizi paylasiyodum simdi hepimizin maasallah i var onden onden gidiyolar ben burdayim diyolar Rabbim kucagimizda da sevindirir insallah
sorma canım biz de çok güldük :)dr bu anı ölümsüzleştirelim dedi :) gerçi dr 20 dk uğraştı ultrasonda.. özellikle cd ye çekicez diye gitmiştik ama yaramaz nazlı oğlum bize pas vermedi.. neyse sağlıklı olsunlarda..
sağol canım çok teşekkürler.. sen de harika görünüyorsun..bu arada annene de maşallah face te gördüm.. çok genç ve güzel..
sorma canım biz de çok güldük :)dr bu anı ölümsüzleştirelim dedi :) gerçi dr 20 dk uğraştı ultrasonda.. özellikle cd ye çekicez diye gitmiştik ama yaramaz nazlı oğlum bize pas vermedi.. neyse sağlıklı olsunlarda..
Cok teşekkür ediyorum ben hem kendi adıma hemde annem adına :)
Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı..
onun yerine şöyle poz verdi. doktorumuz size bir mesajı var galiba dedi :)
Eki Görüntüle 1213311yaramaz oğlum..
ayrıca çarşamba günü doğum iznime başladım..iş yerindeki hamile arkadaşlarla veda fotoğrafı çekildik :) ortadaki benim..
Eki Görüntüle 1213315
Sevgili hamişlerim,
ben hergün giremiyorum ama azimle herşeyi okuyup sonra yazıyorum :))
fotosu olan güzel arkadaşlarım kırkbin kere maşallah size hepiniz birbiinizden güzelsiniz taşıdıklarınız da eminim öyledir
ilk bebişimiz de doğmuş çok şükür,
facede de grubumuz varmış ilk fırsatta gidip kim kimdir çözmeye çalışırım artık :)
bugün kan testi yaptırdım canım sıkıldı biraz eşime de çok kızdım ama haketti; iş hayatında masa başı bile gözükse koşturan bir yapım vardı ve gayet iyiydi sağlığımız, ama sıcak hamilelik derken hareketlerim çok kısıtlandı ve hep normal çıkan trigliserid 150 üst sınırken 353 çıktı
halbuki her akşam hadi yürüyelim deyip durdum ama kaldıramadı ... sevgili eşim, saydım bende rahatladım ama ona da üzüldüm sonra yoruluyo diye...
b12 de düşmüş, demir de
birtek benmiyim bu kadar ilaç içen yaaa
sabah - balık yağı+demir
öğlen - magnezyum+decavit+b12 (decaviti 10gündür sallıyordum)
akşam- demir (bırakmıştım 15gündür)
çok teşekkürler canımaynen hepimiz büyüdük valla :)
oo sen süpermişsin canım ya 8 kilo ne ki harika! sen de koy bakalım merak ettim
işte buna bayıldım!
oyyy çok tatlı olmuşsun canım, kendin zayıfsın sadece göbüş var en sevdiğim hamiş görüntüsü :)) benim göbüş seninkini de geçti ama aramızda şöyle bir fark var ben hem tombiş hem de koca göbüşlüyüm :)) akşam falan ben de koyarım belki hepinizi şok eden bir fotomu :))
cok tatlı :)) maşallah size ya
Tatlimm masallah sizee cok guzel gorunuyosunuzzz:)
Sevgili hamişlerim,
fotosu olan güzel arkadaşlarım kırkbin kere maşallah size hepiniz birbiinizden güzelsiniz taşıdıklarınız da eminim öyledir
facede de grubumuz varmış ilk fırsatta gidip kim kimdir çözmeye çalışırım artık :)
bugün kan testi yaptırdım canım sıkıldı biraz eşime de çok kızdım ama haketti; iş hayatında masa başı bile gözükse koşturan bir yapım vardı ve gayet iyiydi sağlığımız, ama sıcak hamilelik derken hareketlerim çok kısıtlandı ve hep normal çıkan trigliserid 150 üst sınırken 353 çıktı
halbuki her akşam hadi yürüyelim deyip durdum ama kaldıramadı ... sevgili eşim, saydım bende rahatladım ama ona da üzüldüm sonra yoruluyo diye...
b12 de düşmüş, demir de
sabah - balık yağı+demir
Sevgili hamişlerim,
b12 de düşmüş, demir de
sabah - balık yağı+demir
geçmiş olsun canım trigliserid nedir acaba?
benim ilaçlarım;
sabah:tiroid
öğlen:coraspin
akşam:balık yağı
yatarken:demir
decaviti içmiyorum 1 aydır, doktor halsiz hissedersen iç dedi..
bana eczacı balık yağını akşam yemeği ile içmemi söyledi, demiri de yatmadan için daha etkili dedi. Zaten tiroid ile demiri yakın zamanda içmemem gerekiyor etkileşim için.
yürüyüş önemli canım aksatma yürüyüşlerini..
sorma canım ben de çok ilaç alıyorum.. maalesef değerlerim bi türlü yükselmiyor. yememe de dikkat ediyorum ama ilaç desteği almak zorundayım.. hemoglobinim 8.8 mesela günde 2 tane kan ilacı kullanıyorum.. protein, calsiyum da bi türlü yükselmiyor.. ben de her gün eutyrox, hidrokortizon, osteocare, elevit, balıkyağı, magnezyum, progestan kullanıyorum.. şekerim de yüksek çıkıyor ama diyet ve hareketle dengede tutmaya çalışıyorum..
yanlız değilsin yani.. saatlerini ayarlamak bile öyle zor ki.. ama az kaldı şükür.. bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerde..
ahahahahahha, çok güldüm ya, şimdiden nasıl hareketler yapıyor bak sen şu yaramaza :)) sen de çok tatlı çıkmışsın canım fotoda , tam bir hamiş pozu benim de böyle bir sürü pozum var :))
zirkacım çok güldüm hareketebence de size yüzümü biraz zor görürsünüz demek istemiş sanırım bu arada fotonuzu da çok beğendim, ne güzel 3 hamile hemen hemen aynı aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?