2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim benim doktorum 35 den sonra her hafta çağıracak 37 ye kalma bence daha erken git bu arada dogum fiyatlarida cok uygunmus

Evet canım son 3 hafta 3 kere gidicez yani:) zaten 37. Haftadan sonra doğabilirler her an. Hazırlıklı olmak lazım. Ben eylülde her an hazır beklicem artık. Ağustos sonuna kadar giysilerini yıkıcam, valizi hazırlıcam, beşiği kurucam. Eylül'de kafam rahat olsun:) sadece temizliğe kadın çağırıcam Eylül'de. Şöyle dip köşe cam çerçeve silsin ben evdeyken.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim oğlan çok uslu durdu ultrasonda:) normalde karnımı yerinden çıkarır orada da uslanacağı tuttu:))) ne güzel elini başına götürmüş erdem kardeşi:) İnşallah bir dahakine benim oğlum da ellerini başına götürür:))

bence de çok saçma..
işyerin bir kaybı olmuyor ki o durumda. sadece hamileliği son evrede olan bir personelini çalışır raporu alıp çalıştırarak kendi rahatlıyor.
sonuçta çalışır raporu alıp kabul edip sonra çalıştırıyorsa bal gibi de ssksini yatıracak maaşını da verecek diğer haklarını da.. ama yok çalışacak durumda değilsin git ona göre raporunu al çalışma derse o ayrı tabi.. ancak senin dediğin çalışır raporu alıp kabul edip çalıştırması sonucunda maaş ve haklarını elbette verecek..

endişelendiğimiz bir durum. ancak dr ben de dr sormuştum. kordon dolanması tehlikeli değil dedi. sonuçta zaten ara ara oynuyorlarmış onla. sadece doğum sırasında ona göre bir işlem yapıyorlarmış dr ları ilgileniyor o dedi..

canım sen de içini rahat tut. inşallah herşey yolunda gidecek. inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Son düzenleme:
Canim benim doktorum 35 den sonra her hafta çağıracak 37 ye kalma bence daha erken git bu arada dogum fiyatlarida cok uygunmus

Eylül'de 36ya giriyorum. Eylül'de giderim artık her hafta:) ben de zaten son ayda korkuyorum. Her hafta gitmekte fayda var son ay. Evet fiyatlar çok uygun.

Amin canım insallah hepimiz sağlıklı bir sekilde alırız bebislerimizi kucağıma. Allah hepimizin bebeklerini korusun ins.

Gercekten bi msj iceriyo fotograf bayildim :)) cok tatli bidik..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşşallah cnm ☺ne guzel dimi agiz hareketlerini dilini ben de gordum en son gittigimde amniyon yutuyordu.. goz kapaklarini acti kapattii cok guzel bi duygu gercekten☺☺

Canim benim kizimin da boynuna 1 kere gevsek bi sekilde kordon dolanmisti enim de doktorum hic onemsememisti bi sonraki kontrolume gttigimde kordondan kurtulmustu bile yavrum:) sende hic korkma canim pitirciklarr yaramazlik yapiyo icerde bapalim dolanir dolanir cikar onlarr korkma annesi:)

Benim ilaclar;
1 gun decavit 1 gun balık yağı dönüşümlü iciyorum.
Her sabah euthyrox 50 lik
Her sabah magnezyum
Gunde 1 kalsiyum
Aksam tok karnina demir
Aksam 200luk progestan
5 gunde 1 aspirin....

Cok sevindim canım sonunda içine sinen bi yer buldun hastanenin fiyatları da çok uygun..
Biz de yarın görücez inşallah minnoşumuzu heyecan dorukta :)

Merhaba kızlar
Bugün kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı tansiyonum 13 e 9 çıktı dr biraz yüksek buldu 1 hafta boyunca tansiyonunu takip et böyle devam ederse hemen gel dedi preeklemsi geldi aklıma hemen ama drum öle bişey demedi sadece takip et dedi bu arada maşallah gelişimi 2 hafta önden gidiyo
Sonrasında eve geldik üst komşum hastaydı ona bi bakayım dedim çıktım birden ter bastı gözlerim açılmamaya başladı ve ensemden bi ağrı girdi hemen kalktım eve geldim uzandım bu arada melek yavrum hep hareketliydi baktım ii değilim acile gittik 11e 7 çıktı dr endişelenme dedi gayet normal preeklemside anormal şişlikler oluyomuş ki benim normal ama yinede tırstım ya aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba

Arkadaşlar bu bebek malzeme çantası işi nolcak ben bir türlü karar veremiyorum. Sıradan güzel bir sırt çantası mı alsam yoksa bebek çantalarından mı alsam. Kola asılan normal çantalara bile sinir olurum fikri olan???

Canım benim bi sırt cantam evde bol gozu olan onu kullanacağım ayrıca almadım.

Canım strese girme tansiyon strese çok bağlı, rahat olmaya çalış bi hafta takip et inşallah düzelir

32 haftada daha ne olsun canım, maşallah sana da göbüşündeki cana da gayet iyi görünüyorsunuz

Maşallah Sizede cok güzel gözüküyorsunuz :)

Masallah canimm Allah nazarlardan saklasin siizi:)

tam bir hamile fotosu bu işte :) süpersin canım maşallah hahah :) artık hepimizin öyle canım ya maşallahları var

Çok teşekkür ederiz, bizim topic çok fit ve çok güzel, iiyi göründüğümüze sevindim karındaş arkadaşlarım benim:):)

Canım strese girme tansiyon strese çok bağlı, rahat olmaya çalış bi hafta takip et inşallah düzelir

İnşallah canım ya bugüne kadar herşey normaldi çok şükür nazar ettim kendime inşallah bişey çıkmaz

İnsallah canım. Soz konusu mınıklerımız olunca. En ufak olumsuzluga bile tahammulumuz bile olmuyo. Allaha emanet hepimizin yavruları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…