Plesanta ya baktırayım bende, pazartesi gidicem kısmet olursa Umut hastanesinden vaz geçtin o zaman . Hayırlısı olsun canım , plesanta umarım normal olur . daha var bakalım .
Aynen bende endişeli olmanın yanı sıra bir an önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum tabi zamanında . Ben sgk yı aradım getirmenize gerek yok dedi
Ama ben götürmeyi düşünüyorum yinede . İnternete güvenemem elektronik ortam unutula da bilir , ben kendimde götürürüm bir şey olmaz .
Raporunu bu gün alacaktın aldın mı ?
Evet raporumu hem İnternet'e işlediler hem de kağıt olarak verdiler. Ağustos sonu gidip çalışamaz raporumu alıcam.
Umut hastanesine fiyat sorucam. Belki yarın eşimle gideriz sormaya. Ama bu doktor da çok hoşuma gitti. Sadece biraz genç. 30 ancak vardır. Ayıp olur diye kaç doğum yaptırdınız diye soramadım. Ne biliyim güvensizlik hissetmesin dedim.
Bana SSK şey demişti. Raporu işlettikten sonra ara sistemde görünüyor mu bakayım demişti. Pazartesi arayıp görüşücem. Sen de hayırlısıyla ayrıl da dinlen biraz canım. Gerçi bize Ağustos çıkana kadar dinlenme yok. Eylül'e işleri bitirip rahat edicem ben.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi ki arayıp takip etmek lazım . Az kaldı canım hadi 3 hafta dayan sende :) Bugün bizim muhasebe beni bırakmıyordu daha var doğuma gel falan dedi .
Ama benim bir sürü işlerim var , birde korkuyorum erken doğum olur falan diye . Evime uzak çünkü . Doktorun genç olması biraz düşündürücü , yarın umuta da bak ta, hayatımızda kaç kere bu anlar olacak dikişleri falan nasıl dikerler hep bunları düşünüyorum .
uff sorma bnm alacağm da 49du şmdi mübarek 109.. neyse biraz daha bakınaym diyorum daha uygununu bulana kadar.. indrm görürsenz aklnzda olsn kzlar, hastane çıkışı bakıyorum
:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:Nasıl alakası yok be , bence varben yapamıyorum içimde hareket ettiğini bile bile çok zor . Ama eğer ki dediğin gibi doğumu kolaylaştırıyorsa yapabilirim
Ben artık hurma yemeye başlıcam , bak oda kolaylaştırıyormuş , birde göğüs uçlarımı uyartıcam
Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
Eki Görüntüle 1213744
günaydın kızlar
doğru diyorsun ama mağazalara baktığım zaman daha çok park yataklar var. Ve benim kuzenim de park yatak aldı çokça mumnun evinin küçük olmasına rağmen aslında benim de hoşuma gidiyor mobilyalara göre daha büyük insanın kafasını karıştırıyor. :44:
Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikinci yeleğim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
Eki Görüntüle 1213744
Gunaydin sevgili kizlar :) biz doktora geldik insallah her sey yolundadir, dua edin bize..
günaydın kızlar
Gunaydin sevgili kizlar :) biz doktora geldik insallah her sey yolundadir, dua edin bize..
Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldinasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldinasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?