2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ama bana oyle geliyor ki geriden gidiyordur bakalim insaAllah hersey yolundadir agrim sizim yok akintimda kan filan yok o yuzden iyidir insaAllah diyorum amin canim insaAllah birde grip oldu esim 'bana yaklasma' diyip duruyo :))

İyidir canım düşünme kötü olduğunu falan.
Ağrı da çok nadir oluyor zaten. Benim son birkaç gündür hiç olmuyor.
Sadece sabahları azcık midem bulanıyor o da açlıktan. Çözdüm onu :)))
Eşin gripse bence de yaklaşma :))))))))))))))))

Doktor bana, işe gitmeden evvel kahvaltını evde yapacaksın. İşyerinde yapılan poğaçalı kahvaltıların sana hiçbir faydası olmaz dedi. Zaten yemiyorum o tür şeyler.. Biraz erken kalkıp evde kahvaltını yapacaksın dedi..
Hergün bir tane yumurta mutlaka yiyilecek dedi. Bunun nasıl olduğunun önemi yok, yeter ki ye dedi.. Çünkü yumurtadan bir canlı oluşuyor. Yumurtanın içinde bir canlıyı oluşturacak her şey var dedi. Bu yüzden mutlaka yiyeceksin dedi..
Hamile kadın asla 4-5 saat aç kalmaz dedi.. 2şer saat arayla mutlaka bir şey yiyeceksin dedi... Ana ve ara öğün olarak yiyeceksin dedi. Hamilelerde kan şekeri çok çabuk düşer dedi. Ve sonrasında zor toparlanırsın dedi. Gerçekten de cuma günü işyerimdeyken saatin nasıl geçtiğini anlamamışım. Meğer öğle arasını kaçırmışım. Saat iki olmuş. Elim ayağım tittredi. Çok kötü oldum..
Sizler de saatlerce aç kalmayın kızlar..
Haftada bir defa mutlaka balık yemelisin dedi. Balık kelimesinden bile iğreniyorum ama zorlucam kendimi herhalde bilmiyorum.
Hamile kalmadan önce hep yerdim ama hamile kaltıktan sonra balığa karşı bi iğretim oluştu..
Ve et ürünlerinden de beyaz ya da kırmızı et haftada bir yiyilecek dedi..

Yapılacak testleri söyledi bana. 2'li test,3'lü test,ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi yapılacak birer ay arayla...
Ama ben 2li 3lü testleri yaptırmayacağım. Diğer ayrılıntılı ultrasonu ve şeker yüklemesini yaptıracağım...
Ayrıntılı ultrasonda bebeğin iç organları var mı yok mu diye bakıyorlar. Şeker yüklemesinde de şeker çıkarsa diyet veriyorlar..
Bir de bu 2li testi bana yaptığında kesinlik derecesi %85 olurmuş yaşımdan dolayı. Yani 3lü teste bile gerek olmazmış.. Ama ben yaptırmayacağım. Doktora demedim ama nasıl olsa diğer ay bana soracak yaptırdın mı diye:)

Şimdilik bunları hatırlıyorum:) Hepinizin bilgisi olsun:)

selam kizlar dr gittim hicbise yapmadi kasintilar olabilir dedi bide benim gozum ve yuzum sisiyor buda olabilirmia yarin bakunun en iyi hastanesine gidicez boyle bisey ilk defa duyuyorum ama netten arastirdim kasinti falan olabiliyomus dua edin bana

[/INDENT]
selam kizlar dr gittim hicbise yapmadi kasintilar olabilir dedi bide benim gozum ve yuzum sisiyor buda olabilirmia yarin bakunun en iyi hastanesine gidicez boyle bisey ilk defa duyuyorum ama netten arastirdim kasinti falan olabiliyomus dua edin bana

Kuzum nerelerdesin sen ya? Cok ozledim ben seni aa cok özlettin kendini ama. Bence hepsi stresten kaynaklanıyor sıkma fazla canını hem bk azıcık kaldı buralara gelmene. Dualarım seninle tatlım

Teşekkürler bilgilendirme için :) yumurta olayını bende duymuştum ama ben yazikki sade poacadan baska birsey yiyemiyorum yada ekmek ve yoğurttan baska. Bende yaptırmaycagım ne ikili be üçlü testi. Genelde çoğu insanın yalnış cıkıyor sonucu ve cok şükür hepsi sağlıkla alıyorlar bebeklerini kucaklarına. Dediğin gibi sadece ayrıntılı ultrason ve seker yüklemesi yeterki olur

Tunaydinnn cnmm:) bugun kontrole giden pek olmaz heralde pazar ya ama belki yarin...
Sen nasilsin?

merhaba canım
dün sanki yarın dr a gidecem diyen oldu gibi.. ya başka ülkelerden birileri demiş olabilir ya da yanlış hatırlıyorumdur.yanliş hatırlama ihtimali yüksek tabi.

bugün süt kesiği akıntı olmadı. dr a sormadım. h.içi görüşeceğim. progestanı bugün almayacağım. bir hafta kullan demişti. çarşamba günü gideceğim dra izin alabilirsem. yoksa sabahın erken saatinden gidip işe yetişmeye çalışacağım.

Allah evladına uzun ömürler versin, inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşar, bebeğini kucağına alırsın.

Sağol Kamuran, önemli bilgilendirme.

Diye yazdim ama maalesef akinti geldi. Dr bekliyecez dedi. dogumdan once tedavi edilmesi lazim diye yaziyor nette bebegin agzinda pamuccul olmasin diye insaalah gecer. Kahverengi akinti gecti ta ilk gun devam edecekmiyim dedim et dedi. Yan etkilerinde vajina mantarr yaziyorr.

çok güzel ve ayrıntılı anlatmışsın canım bizimlede paylaştığın için teşekkürler :)

[/INDENT]

Kuzum nerelerdesin sen ya? Cok ozledim ben seni aa cok özlettin kendini ama. Bence hepsi stresten kaynaklanıyor sıkma fazla canını hem bk azıcık kaldı buralara gelmene. Dualarım seninle tatlım
canim benim hicc sorma ya cok bunaldim burda yalnizlik cok zor diken ustundeyum neyseki az kaldi Allahin izniyle hic bi sorun cikmaz insallah 9 gun sonra yollarimiz acik olsun insallah bende kasinti yuz sismesi gozumde sisme oldu cok korktum aksine drlar korkulacak bise yok diyolar ama benim icim nedense rahat deildi neyseki esim yanimda iki gundur evde durmuyrz aksamlari gezdiriyo kafam dagiliyo sisim iniyo biraz kasinti da cildim felaket kuru geriliyo kizariyo buyuk ihtimal o dan kaynaklaniyo zaten gebelik oncesi silt kurulugum vardi pul pul dokulmede gebelikte boyle artmasi normalmis haayirlisi bakalim sayfalar cok ilerlemis tek tek bakmam mumkun deil ananen nasi oldu sende iyisin dimi dikkat et kendine

Evet evet yeni teni arkadaslar katıldı aramıza. Biraz dağıldı grup. Bak kesin gebelik ve stresten oluyor İnan buna. Benim sırtımı görmen lazım suanda ahh keske fotosunu çekip yollayabilsem, bir tane yer kalmadı sivilce olmayan. Onuda geçtim suratımda iki tane kocaman sivilce ve bide uçuk çıktı. Sırtım ve suratım müthiş kaşınıyor. Sen düşün yani yanağımda kocaman uçuk var ne kadar acı. Ben benliğimden uzaklaşıp gittim resmen :)

Annanem yarın ameliyata girecek doktorlar risk yüksek deselerde biz ümitliyiz. Benim ananem cok güçlü kadındır bir kac gün yoğun bakımda kalabilir ama mutlaka çıkacak oradan inanıyorum. Onun dışında dün bi ara mide bulantılarım birden kaybolanca dedim kesin birşey oldu miniğime ama bugun yeniden devam edince kuşkularımın yersiz olduğunu anladım.

Sende bence cildimi bol bol nemlendir. Madem kuruyor cok fazla nemlendiriciye ihtiyacı var sanırım. O iyi gelecek.

Aa merhaba bende bursadayim bebeginz hayirli olsun allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsn doktora gittinmi ve nereye gidiorsun yada gidiceksin ?

Merhaba Meralg, teşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun, Medıcabil e gidiyordum ben hamile olmadan önce Oktay Bey'e... şimdi de ona devam etmeyi düşünüyorum, henüz gitmedim ama, ilk randevumuz yarın, bakalım bebişimizin kesesini görebilecek miyiz :) İlk görüş günü yarın olacak inş :))
sen nereye gidiyorsun ve hangi doktora, memnunmusun doktorundan ?

evet canim haklisin sendeki bendeki stres herhalde bide ilk gebeligimiz vucut degisiyo hormanlar baskaldirdi tabi tecrubesiziz vede herkesin vucudu ayri reaksiyon veriyo bakalim sabredelim sende kasima ben hep kollarimi yara yaptim nemlendirici surdum iyi geldi bakalim insallah su goz sismesini bi daha yasamam o korkuttu beni kasintidan gectim yani Allahim bebeklerimizi ve bizi korusun canim... Anneannen icin Allah tan sifa diliyorum canim benim insallah iyi olacak merak etme dualarim seninle kendine iyi bak sende cok dusunmemeye calis galiba bi benzer yanimiz daha var pimpirikli olmak neyse opuyrm seni :*

Üç aydan sonra biraz rahatlar miden. O zaman yiyebilirsin artık. Poğaça hiç sağlıklı değil canım. Hele ki dışarıdan hazır alıyorsan..
Peynir yiyin. Yoğurt yiyin. Süt için. Bunlar önemli:)

Evet o testler yüzünden millet sağlam bebeğinin katili oluyor..
Benim kuzenimin çocuğuna da aynı şeyi dediler. Sapasağlam tatlı bir kız çocuğu oldu. Şimdi 3 yaşlarında maşallah..

Daha önce oğluna hamileyken buradan link mi vermiştiniz? Nasıl oluyor bilmiyorum ki suç mudur ki link vermek :))))))))))

Ewet vermistik sanirim:) hall ediyorum hemen

Veremiyorum link otomatik engelleniyor :) ama grubumuzu actim f..eb..k ta 2014 ekim anneleri olarak aratirsaniz bulabilirsiniz.Duyanlar duymayanlara iletsin lutfen

Facebook grubu açılınca ne yazık ki burası ihmal ediliyor, bizim ilk hamilelikte var olan kk sayfamız ne yazık ki facebook grubundan sonra kapandı( Umarım burda öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…