2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar prs gunu doktora gittim, doktor rutin kontrol yapti, herkeze yapiliyormus burda. smear testi yapildi, ve alltan doktor muayene etti. smear testi cok acitti ya. neyse hatirlamak istemiyorum. Bu hafta crs ultrason randevum var, bebegimi gorucem bakalim..

Facebook grubu açılınca ne yazık ki burası ihmal ediliyor, bizim ilk hamilelikte var olan kk sayfamız ne yazık ki facebook grubundan sonra kapandı( Umarım burda öyle olmaz.

Burayida ihmal etmicez tabi ki kk siz olur mu :)

Smear testi icin örnek almak cok basit bir islem aslinda neden acidiki :/ ve neden alttan muayene etme gereği gördü doktorun merak ettim canim

Burayida ihmal etmicez tabi ki kk siz olur mu :)

Smear testi icin örnek almak cok basit bir islem aslinda neden acidiki :/ ve neden alttan muayene etme gereği gördü doktorun merak ettim canim

Daha once Turkiyede de burdada yaptirmistim toplam 2-3 kere, ama bu defa cok acidi , sanirim doktordan kaynaklaniyor, elle muayeneyi anlamadim, acimayacak rutin kontrol dedi, hayir diyemedim, burda gebelik boyunca sadece 2 kere ultrasano sokuyorlar, onun haricinde gobekten mezurayla falan olcum yapti muayene etti. ben daha once dusuk dis gebelik yaptigim icin, risk hasta grubuna dahil oldugum icin 2.kere ultrasano giricem,normalde sadece ilk gittigin zaman bide cinsiyeti bellirlenecek zaman sokuyorlar Amerika da.

Son düzenleme:

Anladim canim hayirli olsun bebisin.bu sefermuradina erersin iinş

hamilelikte smear testi yapılıyor muymuş? yapılıyormuş ki yapmışlar ama ne biliyim ben hamililikte yapılacağını düşünmüyordum..

ins.. senin kacinci hafta bakalim. Nargile canim istedi simdi bak ya:)))

Ben son sat tarihime gore (10 ocak) 5+2 deyim sali günü ilk randevum o zamn kesinlesicek.aa olmadi simdi piss nargile öögg nargile cekmesin canin :)

hamilelikte smear testi yapılıyor muymuş? yapılıyormuş ki yapmışlar ama ne biliyim ben hamililikte yapılacağını düşünmüyordum..

Bende ilk kez duydum hele elle muayede cok ilginç geldi

Bende int baktim hamilelikte yapilmasinin hic bir sakincasi yokmus, ama ilk gittigim zaman hamilelik testi yapmislardi, ozamanda doktor hemen sordu semar testi yaptilarmi simdi diye, bende hayir dedim, ozaman yaptir dedi, yani burda gebeligi ogrenir ogrenmez yaptiriyorlar, arkadaslara sordum onlardada ayni sekilde olmus. sanirim saglik farkli burda, birtanede aids testi yaptilar tukurukle yapiliyor bu testte. buarada emzirmeyi dusunuyormusun diye sordu doktor bende evet dedim. oda oo tebrik ederim bizde emzirmenden yanayiz en az 6 ay mutlaka emzirmelisin bebegin gelisimi icin daha iyi olur,falan diye sevindiler. cunki burdaki anneler emzirmiyorlar, hem mama hep mama.

Ben son sat tarihime gore (10 ocak) 5+2 deyim sali günü ilk randevum o zamn kesinlesicek.aa olmadi simdi piss nargile öögg nargile cekmesin canin :)

ben 6+3 de kalp atisini duymustum, seninki daha erken gibi, 5+4 olacak keseyi gorebilirsin ama.

Haklisin farkli olabilir.Ben oğlumu 6 ay emzirebildim oda hep sagarak ins bu sefer emzirmenin tadini cikarmak istiyorum

ben 6+3 de kalp atisini duymustum, seninki daha erken gibi, 5+4 olacak keseyi gorebilirsin ama.

Ewet ancak keseyi görebiliriz oglumdan önce cok sorunlu gebeliklerim oldu korkuyorum bi kalp atisini duysam rahatlicam..

olabilir tabi.. ben 1,5 senedir yaptırmıyorum. yeni evlenince yaptırmıştım. dr birşey demedi.özel dr a gidiyorum yine herşeyim düzgün değil. çünkü malum iyi kötü bir işyerinde çalışıyorum. izin sorun oluyor. hep iki arada bir derede gidiyorum.

şuan uyku tutmadı. o kadar yorgunum ki.. nasıl çalışacağım yoğun tempoda bilmiyorum. işsiz kalamam. böylede zor geliyor.. allah yardımcım olsun. ne olur iyi şeyler olsa.. iyi bir işim olsaydı. ben de huzurlu mutlu olsam..

Canim ya Allah yardimci olsun hele hamileliğin ilk zamanlari calismak cok zor. Uyu dinlen yoksa daha cok yorgun gecireceksin yarini

Canim ya Allah yardimci olsun hele hamileliğin ilk zamanlari calismak cok zor. Uyu dinlen yoksa daha cok yorgun gecireceksin yarini
amin canım..
sonraları daha zor değil mi.. sonuçta yüklü oluyorsun.. benim ilk bebeğim. yani daha önce gebeliğim 2 aylıkken kalbi durdu.

üç aydan önce mi zor sonra mı daha zor geçiyor?

Son düzenleme:
amin canım..
sonraları daha zor değil mi.. sonuçta yüklü oluyorsun.. benim ilk bebeğim. yani daha önce gebeliğim 2 aylıkken kalbi durdu.

üç aydan önce mi zor sonra mı daha zor geçiyor?

İlk 3 ay ve son ay zor olmustu benim icin en rahat 4 ve 7 aya kadar olsn sureydi ama herkesin farkli olabiliyor tabi

Son düzenleme:
Merhaba ekim anneleri bende 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu. Zaten karın ağrısı ve göğüslerimdeki şişkinlikten biraz şüphelenmiştim. Bende burda diyet gruplarına katıldım bi kaç haftadır 2 kilo vermiştim spor falan o yüzden sanıyorum. bu ağrıları. Öğrendim ki hamileyim. Süpriz oldu benim için. Sizde de karın ağrısı kas ağrısı ve göğüsünüzde şişkinlik ve kabızlık var mı acaba?

günaydınlar...
erken kalmak mecburen işe gitmek mecburen mecburiyetten..

bugün kontrole gidecek olanlara hayırlı muayeneler.. inşallah güzel haberlerle gelirler.. hatta artık bebişlerin fotolarını bile getirirler.

İlk 3 ay ve son ay zor olmustu benim icin en rahat 4 ve 7 aya kadar olsn sureydi ama herkesin farkli olabiliyor tabi

evet hamilelik dönemi fark eder herkeste.. ancak ben şimdi bile en basiti yatarken sağa sola dönerken iki kez düşünüyorum ya da yatarken rahatsız oluyorum. taa ki uyuyana kadar..bir pozisyonda yatıp uyuyamıyorum. biraz daha büyüyünce ne yapacağım bilmiyorum. ben normalde de öyleyimdir. biraz kilo alsam rahatsız olurum uyurken. zaten hemen uyuyan biri değilim.

Son düzenleme:
Selammm kizlrr bende bugun 4 haftalik gebe oldugumu ogrendim hala saskinlik mutluluk bi arada bende bulanti bas dinmesi yok cok sukur ama gozlerimi zoraciyorum uzerimde pek bir agrilik varr

Aramıza hoşgeldin canım :)

Hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim

Aramıza hoşgeldin, sayıca çoğalıyoruz ne güzel :)

Merhabalar, merak ettim neden 2 tane Ekim anneleri topiği var ?? Burası sanırım daha aktif.. İzin verirseniz bende burdan devam etmek istiyorum:))

İzin ne demek, sayımız arttıkça mutlu oluyoruz biz, hoşgeldin :)

Canım yaşadığın korku ve endişeyi tahmin edebiliyorum ama çok şükür ki bebeğe birşey olmamış.Doktoru dinle ve lavabo ihtiyacı dışında sakın kalkma canım,sana yardımcı olabilecek biri vardır inşallah.Dualarım seninle,Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak inşallah canım...

Hoşbulduuuuk, inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz bir şekilde geçer de bu mucizenin her dönemi bizi mutlu eder :)

Hoşgeldin canım

Canım bugün ameliyat günü ve dualarım seninle,inşallah sağ salim anneannen bu amelşyattan çıkacak ve senin bebeğini görecek:) Sen de kendine dikkat et bitanem, bebeğine birşey olduğunu sanmıyorum bence zor günler geçiriyorsun ve haklı olarak psikolojin de bundan etkilendi, bir yandan da bebeğe birşey olacak diye korktuğun için daha az hissediyorsun.Tüm bu olumsuz düşünceleri bırak, biz senin yanındayız ve dualarımız seninle...İyi haberlerini bekliyoruz canım

Kızlaaaar bugün bebeğimin kalp atışını gördüm Allahıma şükürler olsun çok iyiymiş bebeğim:) ve de ultrason hesaplamasına göre 3 gün ilerden gidiyorrrrrrr:)))))))))

Holgeldin canım

Allah'tan umut kesilmez, inşallah birşey olmaz canım,dualarımız seninle, iyi haberlerini bekliyoruz

Canım belki geç döllenme olmuştur, sonuçta kese ile kan sonuçları uyumluysa, kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.İnşallah hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyle.Dualarımız seninle,iyi haberlerini bekliyoruz canım

Çok faydalı bilgiler teşekkürler...

Arkadaşlar herkese günaydın, haftasonu giremedim ama şimdi okudum genelini, bu hafta inşallah iyi haberler vereceiz birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…