2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Berkandanla'ya

Canım bugün dualarımız anneannen için, iyi haberler vereceksin bize inşallah...

Hayırlı olsun canım..ne güzel bir günde öğrenmişsin :)
Göğsümde şişlik dışında bir belirtim olmadı benim ama herkesin farklı olabiliyor, doktora ne zaman gideceksin?

Günaydınlar hepimiz iyi , sorunsuz haftalar geçirelim inş, aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişler benim yarın kısmet olursa doktor randevum var ve ben çok heyecanlıyım :18: karnımın kasıklarımın ağrıları beni korkutmuyor değil , inş iyi haberlerle gelirim , bu arada ben yıllık iznimden 1 haftasını istedim fakat , 3 gün ancak alabildim çarşamba dan itibaren izinliyim , benim geçmek bilmeyen ağrılarımı çok kafama takıyorum doktara bir bir soracağım inş, yarın olur mu kızlar.... Berkandamla anenen sanırım bu gün ameliyat oluyor , iyi geçer umarum kendine ve bebişine dikkat et cnm

Selam arkadaşlar; bir zamanlar bu siteden hiç çıkmazdım ama çok zor yollardan geçerek mucizevi bir şekilde oğlum doğunca bırakmıştım...ama şimdi şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşıyorum ikinci kez...çünkü bu kezde yine mucize verdi rabbim çok şükür...şu an 5+4 haftalık hamileyim...ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacağı için 38.haftada doğum oluyor...buda 01 Ekime denk geliyor sanırım...

Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...ve inşallah güzel bir hamilelik geçirmek...ben ilkinde hiç bir sorun yaşamadım umarım bundada aynı olur...

hoşbulduk arkadaşlarım. bende şişkinlik var çok. kas ağrılarım azaldı midemle karnım arasındaki.bide işe gidip gelirken araba sarstıkça bi ağrı oluyor. Allaha emanet meleklerimiz.

Cepten gecmise bakmak cok zor. O yuzden soru soran arkadaslardan ozur dilerim.

Bikinfrog face te yokum. Benim ilk dogum sezaryen, o yuzden korkum var.

Yine bir arkadas sormustu, adetim 3 gun gecti hala geciyor. Kasigimda, bacagimda ve belimde agri basladi. Hic agrim olmazdi.

Galiba ciddi ciddi hamileyim ve ins 2014 Ekim annesi olacagim.

Aramıza hogeldin canım, ne güzel tecrübeli anneler çoğalıyor burada,inşşallah hep iyi haberlerimizi paylaşırız

günaydın...hoşbulduk umarım birbirimze faydalı oluruz...kalp atışı duyan oldumu...biz 28 şubatda gidicez
Ben kalp atışını gördüm canım. Doktorum dinletmedi çünkü kalp atımını bozuyormuş. Ekrandan gördüm çok tatlı bir şey yaaa:)))

Ben araştırdım bu çoğu insanda olan birşeymiş bende de çok ağrılar oluyor biraz kendimi fazlaca yorduğum için diye düşünmüştüm bende ..

Canım benimde karın ve kasık ağrılarım var,açıkçası ben de çok korkuyordum, her ağrıdan sonra kontrol ediyordum kan vs. var mı diye ama burada okuduktan sonra baktım ki çoğu kişide var ve normal heralde ilk haftalarda. Ama sor tabiki doktora, için rahat etsin canım

Arkadaşlar hamileliğin ilk dönemlerinde kasık ağrıları ve diğer ağrılar normal aslında...benim 3 aylıkken kanamam bile oldu...o zaman iğne yaptılar ilaç verdiler atlattık çok şükür...o yüzden hiç kendinizi dinlemeyin stres yapmayın

Günaydın herkese ve yeni gelen arkadaslarimiz çok hoşgeldiniz..umarim sorunsuz bir 9 ay geciririz hep birlikte. İyi haftalar diliyorum.

kızlar bugün kan tekrarım vardı gittik sabah kan verdik sonuçları bekliyoruz inşaAllah sorunsuz artmıştır değerler :18: sonuca göre kese muayenesine çağıracak doktorum

gerçekten tecrübeliler katılınca daha bir iyi oluyoruz. soracaklarımızı da paylaşıyoruz. hep soruyum diyorum. genital bölgeyi epilasyon aletiyle almamızda bir sakınca var mı. hatta benim göbekte bile tüylenmem var..

kızlar bugün kan tekrarım vardı gittik sabah kan verdik sonuçları bekliyoruz inşaAllah sorunsuz artmıştır değerler :18: sonuca göre kese muayenesine çağıracak doktorum

canım ikinci kez niye kan değerlerine bakmak istediler ki.. aşılamamıydı. benim dr keseyi gördük bir daha ki geldiğinde betaya bakmayalım genetik testlerine bakalım dedi..düşüğüm var daha önceden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…