kızlar bugün kan tekrarım vardı gittik sabah kan verdik sonuçları bekliyoruz inşaAllah sorunsuz artmıştır değerler :18: sonuca göre kese muayenesine çağıracak doktorum
Ben araştırdım bu çoğu insanda olan birşeymiş bende de çok ağrılar oluyor biraz kendimi fazlaca yorduğum için diye düşünmüştüm bende ..
Canım benimde karın ve kasık ağrılarım var,açıkçası ben de çok korkuyordum, her ağrıdan sonra kontrol ediyordum kan vs. var mı diye ama burada okuduktan sonra baktım ki çoğu kişide var ve normal heralde ilk haftalarda. Ama sor tabiki doktora, için rahat etsin canım
gerçekten tecrübeliler katılınca daha bir iyi oluyoruz. soracaklarımızı da paylaşıyoruz. hep soruyum diyorum. genital bölgeyi epilasyon aletiyle almamızda bir sakınca var mı. hatta benim göbekte bile tüylenmem var..
hayır bence sorun olmaz...ben lazer tedavisi yaptırıyorum...ilk 3 ay sakncalıymış diye duydum...doktoruma sorucam bende...epilasyon aletiyle almanın hiçbir sakıncası yok...o dönemler bende almştım...
Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet
Tablo bilgileri için de lütfen bu mesajı alıntı yapıp sırasıyla;
Kaçıncı Çocuk
Son Adet Tarihi
Tahmini Doğum Tarihi
Ve son olarak hepimizin sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı diliyorum
Kaçıncı Çocuk: İlk
SAT: 26 Aralık
Tahmini D.T: 02 Ekim
Merhaba ekim anneleri bende 14 şubatta öğrendim hamile olduğumu. Zaten karın ağrısı ve göğüslerimdeki şişkinlikten biraz şüphelenmiştim. Bende burda diyet gruplarına katıldım bi kaç haftadır 2 kilo vermiştim spor falan o yüzden sanıyorum. bu ağrıları. Öğrendim ki hamileyim. Süpriz oldu benim için. Sizde de karın ağrısı kas ağrısı ve göğüsünüzde şişkinlik ve kabızlık var mı acaba?
slm kızlar Allah izin verirse ben de ekim annesi olcagım
ya cnm ben hafta sonu hep yattım , yine yatayım diye 3 gün izin aldım ama geçmiyor oluyor , acaba diyorum üşütmekten olur mu?
doktoruma tel sordum normal rahim büyüyor dedi. Burada ki arkadaşlarda olmuyor ama , bizde neden oluyor acaba
Arkadaşlar hamileliğin ilk dönemlerinde kasık ağrıları ve diğer ağrılar normal aslında...benim 3 aylıkken kanamam bile oldu...o zaman iğne yaptılar ilaç verdiler atlattık çok şükür...o yüzden hiç kendinizi dinlemeyin stres yapmayın
hoşgeldin cnm , hayırlı olsun ,baahsettiğin ağrıların hepsi bende mevcut
hadi hayırlı olsun cnm , hoşgeldin
Berkandanla'ya
Canım bugün dualarımız anneannen için, iyi haberler vereceksin bize inşallah...
Kaçıncı Çocuk: İlk
SAT: 26 Aralık
Tahmini D.T: 02 Ekim
kasıklardaki sancılardan batmalardan ağrılardan bahsediyorsunuz değil mi canım.. olmaz mı hiç.. burada oldu çok okudum.belki dönem itibariyle onlara gelmemişsinizdir. ara ara oluyor da.. dr normal dedi. bol su için dedi. bol su içmek hafifletir dedi..
yok başka şeyden bahsediyorsanız kusura bakmayın hepsini okuyamıyorum çalıştığım için.
evet evet tam olarak o ağrılardan bahsediyorumsende de mi oluyor aaa bikaç kişide oluyor galiba , demek ki kişiden kişiye değişiyor, ama çoğunda ilk başlarda oluyordu geçti artık diye okudum ben de o neden le panik yapıyorum ne olur yarın doktor kötü birşey söylemesin
canım ikinci kez niye kan değerlerine bakmak istediler ki.. aşılamamıydı. benim dr keseyi gördük bir daha ki geldiğinde betaya bakmayalım genetik testlerine bakalım dedi..düşüğüm var daha önceden.
O batmalar cok normal canim.bende batma seklinde degilde sol kasigimda tuhaf bir agri oluyor arada ozellikle geceleri.
Canımmm inan cok teşekkür ederim. Senin gibi arkadasım olduğu işin cok şanslıyım bence ben. Ne güzelde aklında kalmışız. Annanem bi kalksın ayağa hepinizi anlatmak özellikle seni ve mariamelikem di sanırım o arkadasımı. Sabah uyandım güzelecek namaz kılıp Yasin okudum bu durum beni birazcık rahatlattı. Yasin kitabımı da aldım ameliyata girince dua okuyup annaneme şifa olcam. Sende dua et olurmu sağsalim çıksın ameliyattan diye. Başkalarının duaları da cok önemli. Güzel haberlerle gelmek istiyorum buraya. Bebişim iyi teyzesi merak etme. Ogün panik yaptıgım için birsey oldu sanmışım ama maşallah bulantılar devam ediyor. Ameliyat saati 2 de. Dua et olurmu hamilelerin duaları tutarmış. Öpüyorum cok cok seni
canım normal olması gereken sonuçta orada bir canlı yerleşip büyüyor. ve her gün değişip gelişiyor.kesinlikle su şişeni yanından ayırma.. bol su iç..dinlen..evet evet tam olarak o ağrılardan bahsediyorumsende de mi oluyor aaa bikaç kişide oluyor galiba , demek ki kişiden kişiye değişiyor, ama çoğunda ilk başlarda oluyordu geçti artık diye okudum ben de o neden le panik yapıyorum ne olur yarın doktor kötü birşey söylemesin
ben sağda da hissediyorum ama solda da hissediyorum. sanırım benim sağ taraftaydı. ama fotonun solunda görülülüyordu ben de anlamadım ne tarafta bu bebiş... neyse canım. hayırlısı olsun canım.O batmalar cok normal canim.bende batma seklinde degilde sol kasigimda tuhaf bir agri oluyor arada ozellikle geceleri.
yok canım aşılama değilde tüp bebek benim bebişlerdeğer sorunsuz artıyormu diye bakmak istedi doktorum birde progesteron desteği alıyoruz onunda dozu yeterlimi diye kontrol ediyorlar transferden sonra 2 kere bakılıyor sonra duruma göre kese muayenesi inşaAllah Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaAllah sorunsuz kkucağına alırsın
darısı kalp atışlarını duymaya..
peki canım sen ilk muayenen mi bu daha önce gitmiş miydin?
ben de progestan alıyorum.vajinadan tabi benim ki.. canım allah senin de bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
sağol cnm , ama işte dinlemeden duramıyorum hoş dinlemesem de ağrılarım sağolsun çok fena hatırlatıyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?