2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben araştırdım bu çoğu insanda olan birşeymiş bende de çok ağrılar oluyor biraz kendimi fazlaca yorduğum için diye düşünmüştüm bende ..

ya cnm ben hafta sonu hep yattım , yine yatayım diye 3 gün izin aldım ama geçmiyor oluyor , acaba diyorum üşütmekten olur mu?
doktoruma tel sordum normal rahim büyüyor dedi. Burada ki arkadaşlarda olmuyor ama , bizde neden oluyor acaba

cnm burada ki arkadaşların benim haftamda olanların vardı geçti benim ağrım geçmedi ya deli olmasam iyidir , hayırlısıyla yarın bir gelseydi üstelik randevu akşam hatta gece 10:30 da dile kolay

hoşgeldin cnm , hayırlı olsun ,baahsettiğin ağrıların hepsi bende mevcut

slm kızlar Allah izin verirse ben de ekim annesi olcagım

hadi hayırlı olsun cnm , hoşgeldin

kasıklardaki sancılardan batmalardan ağrılardan bahsediyorsunuz değil mi canım.. olmaz mı hiç.. burada oldu çok okudum.belki dönem itibariyle onlara gelmemişsinizdir. ara ara oluyor da.. dr normal dedi. bol su için dedi. bol su içmek hafifletir dedi..

yok başka şeyden bahsediyorsanız kusura bakmayın hepsini okuyamıyorum çalıştığım için.

sağol cnm , ama işte dinlemeden duramıyorum hoş dinlemesem de ağrılarım sağolsun çok fena hatırlatıyor kendini

hoşgeldin cnm , hayırlı olsun ,baahsettiğin ağrıların hepsi bende mevcut

hadi hayırlı olsun cnm , hoşgeldin

Şimdiden bu kdar sıkıntı verdiyse diyorum... Ben ndense korkuyordum hamile kalmaktan. Düşününce hamile olduğumu elim ayağım tutmuyor gibi bi boşalma oluyor bi garip hissediyorum

Berkandanla'ya

Canım bugün dualarımız anneannen için, iyi haberler vereceksin bize inşallah...

Canımmm inan cok teşekkür ederim. Senin gibi arkadasım olduğu işin cok şanslıyım bence ben. Ne güzelde aklında kalmışız. Annanem bi kalksın ayağa hepinizi anlatmak özellikle seni ve mariamelikem di sanırım o arkadasımı. Sabah uyandım güzelecek namaz kılıp Yasin okudum bu durum beni birazcık rahatlattı. Yasin kitabımı da aldım ameliyata girince dua okuyup annaneme şifa olcam. Sende dua et olurmu sağsalim çıksın ameliyattan diye. Başkalarının duaları da cok önemli. Güzel haberlerle gelmek istiyorum buraya. Bebişim iyi teyzesi merak etme. Ogün panik yaptıgım için birsey oldu sanmışım ama maşallah bulantılar devam ediyor. Ameliyat saati 2 de. Dua et olurmu hamilelerin duaları tutarmış. Öpüyorum cok cok seni

Kaçıncı Çocuk: İlk
SAT: 26 Aralık
Tahmini D.T: 02 Ekim

merhaba canım ve diğer yeni katılanlar hoş gelmişler.. sefalar getirmişler.. inşallah 9 ay boyunca güzel zamanlar geçiririz. zamanı geldiğinde de bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıcakla alırız..

canım bu arada en büyük benim diyodum. ama kalp atışlarını duyuyum öyle listeye yazıyım dedim.. benim de ilk çocuk allah nasip ederse..

evet evet tam olarak o ağrılardan bahsediyorum sende de mi oluyor aaa bikaç kişide oluyor galiba , demek ki kişiden kişiye değişiyor, ama çoğunda ilk başlarda oluyordu geçti artık diye okudum ben de o neden le panik yapıyorum ne olur yarın doktor kötü birşey söylemesin

O batmalar cok normal canim.bende batma seklinde degilde sol kasigimda tuhaf bir agri oluyor arada ozellikle geceleri.

Son düzenleme:
canım ikinci kez niye kan değerlerine bakmak istediler ki.. aşılamamıydı. benim dr keseyi gördük bir daha ki geldiğinde betaya bakmayalım genetik testlerine bakalım dedi..düşüğüm var daha önceden.

yok canım aşılama değilde tüp bebek benim bebişler değer sorunsuz artıyormu diye bakmak istedi doktorum birde progesteron desteği alıyoruz onunda dozu yeterlimi diye kontrol ediyorlar transferden sonra 2 kere bakılıyor sonra duruma göre kese muayenesi inşaAllah Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaAllah sorunsuz kkucağına alırsın

Canım seni tanıdığım için ben de çok şanslıyım, sabah dua ettim zaten canım ama tabi ki saatinde de dua ederim etmez miyim...Anneannen de çok şanslı senin gibi bir torunu olduğu için.Ben de çok öpüyorum seni, ameliyat sonrası haberlerini bekliyorum

canım normal olması gereken sonuçta orada bir canlı yerleşip büyüyor. ve her gün değişip gelişiyor.kesinlikle su şişeni yanından ayırma.. bol su iç..dinlen..

O batmalar cok normal canim.bende batma seklinde degilde sol kasigimda tuhaf bir agri oluyor arada ozellikle geceleri.
ben sağda da hissediyorum ama solda da hissediyorum. sanırım benim sağ taraftaydı. ama fotonun solunda görülülüyordu ben de anlamadım ne tarafta bu bebiş... neyse canım. hayırlısı olsun canım.

ben de progestan alıyorum.vajinadan tabi benim ki.. canım allah senin de bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

darısı kalp atışlarını duymaya..

peki canım sen ilk muayenen mi bu daha önce gitmiş miydin?

ilk muayeneye gittiğimde kese görünmedi cumartesi tekrar gittim göründü ama çok küçük. geç döllenme olabilir. kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. ilk hamileliğimde bu aylarda kalp atışını duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…