2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Gunaydinn kizlarrr,

Sabah klasik progestan ignemi olmaya gittim daha anca girebildim internete...herkese guzel bi hafta diliyorum...

Bu hafta kontrolu olan tum anne adaylarimiza ( ben de dahil:)) Allahim yardim etsin hepimiz guzel haberlerle gelelim insallah...

Damlacim anneannen bigun ameliyat olacakti insllah ameliyat cok basarili gecmistir ve eskisinden cok daha saglikli bi sekilde araniza doner , iyilestigi zaman benim icin de ellerinden opersen sevinirim... Litfen bu arada sende bebeini ihmal etme tatlim yemegini yemeyi unutma ,bol sivi alimi,stres yok...dualarimiz sizinle...

Telefondan girince gecmisi okumak cok mumkun olmuyo arkadaslar aramiza yeni katilanlar varsa hepsine hosgeldiniz diyorum ve haftasonu kotu tecrubeler yasayan arkadaslarimiza da tekrar gecmis olsun dileklerimi iletiyorum...

Canım bütün dualarım seninle bugün. Güzel haberlerini bekliyoruz, bizi merakta bırakma.

senin yaş kaç canım? en büyük benimmmm :)

senin yaş kaç canım? en büyük benimmmm :)
canım 35 yaşındayım.

kızlar şimdi baktım sarıya yakın akıntım olmuş bu kötü bişey mi? korkuyorum
canım normal diyorlar.. çünkü vücut iğnelerden ilaçlardan vitaminlerden geçiyor. daha önemlisi vücutta değişimler birçok anlamda değişiklikler oluyor hormon değişiklikleri de oluyor..

yani vücut bunu bir şekilde yapıyor ve atıyor.. olarak düşünelim başka çaresi yok..
biz de atmasında bol su içerek yardımcı olacağız..

ama kızlar bir şey deyim.. bulantı olmuyor diyordum ama bugün kötüyüm. fenayım.. yüzüm eşkime boyutunda.su da içemiyorum.. hayırlısıyla atlatalım inşallah..

slm kızlar nasılsınız bu günler geçmek bilmiyor ya bu cumartesi bebeğimin kalp atışlarını ve bebeğimi görmeye gideceğim çok heycanlıyım..damlalacım işallah güzel haberlerle gelirsin dualarım sizlerle...

Merhaba güzel arkadasım ameliyatımıza 2 saat kaldı Rabbim sabır versin bize. Şimdi bizden once gidecek olan teyze gitti ameliyata onda bile gözlerim doldu. Rabbim kimseyi buralara düşürmesin. Bebeğim iyi teyzesi merak erme işte stres bazlı kasık ağrım var bugun ama oda normalmiş. Sen nasılsın? Rabbim seni ve bebeğini de korusun inşallah iyi haberlerle gelcem buraya. Öpüyorum

Merhaba kızlar;

Cumartesi beta hcg testi yaptırdım sonuç 177 çıktı :) Benide listeye ekleyebilirsiniz artık.
Birdaha 3-4 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı oluşsun sonra. 6yada 7 haftalıkken :)

İnşallah tatlımm inşallah. Dua edin olurmu nolur son iki saatimiz kaldı

kızlar merhaba

benim halen hamilelikle ilgili belirtim yok.mide bulantısı vs.

hissetmek istiyorum artık yaaa biliyorum çok erken ama bir akrabam beni endişelendirdi.sanırım cuma günü doktoruma gidicem :)

Kaçıncı Çocuk:2
Son Adet Tarihi: 14 Ocak 2014
Tahmini Doğum Tarihi: 20 Ekim

Merak etme canim Allahin izniyle sagsalim cikacak teyzemiz ameliyattan...hepimzi dua ediyoruz Allahim kabul etsin dualarimizi insallah...sende ameliyat suresince biraz dinlen kasik agrin hafifler en azindan icini ferah tut cnm hersey yoluna girecek...
Ben iyiyim Allaha sukur canim umarim bebegim de iyidir,cuma gunu kalp atislari icin gidicem insallah o pit pitlarinduymayi bana da nasip eder Allahim...bende cok opuyorum cnm kendine ve bebise iyi bak guzel haberlerini bekliyoruz insallah

İnşallah tatlımm inşallah. Dua edin olurmu nolur son iki saatimiz kaldı

işallah amaliyat iyi geçer cnm rabbim korur işallah güzel haberler veririsin bizlere

Merhaba kızlar;

Cumartesi beta hcg testi yaptırdım sonuç 177 çıktı :) Benide listeye ekleyebilirsiniz artık.
Birdaha 3-4 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı oluşsun sonra. 6yada 7 haftalıkken :)

merhaba cnm hayırlı olsun cnm benim işallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

kızlar merhaba

benim halen hamilelikle ilgili belirtim yok.mide bulantısı vs.

hissetmek istiyorum artık yaaa biliyorum çok erken ama bir akrabam beni endişelendirdi.sanırım cuma günü doktoruma gidicem :)

canım hamile olunca illa belirti olacak diye bekleme...ben ilk hamileliğimde bir kere bile midem bulanmadı...hiçbir belirti yaşamadım...korkmuştum bende ama hiç korkma...hareket etmeye başladığında bile hareket etmiyor diye kaç kez doktora gittim...ama hepsi boşunaymış...oğlum şu an inanılmaz hareketli ve çokta zeki...sıkma canını

Gene bana kimse bişey yazmıyo !!!

Merhaba kızlar;

Ohh hadi gozunaydin cnm:))
Eee keseyi gormek icin gotmicen yani direk kalp atisini duyayim diyosun:)bakalim sabredebilcek misin bence 1 kere gidersin arada:)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm...

Kizlar ya bisey sorucam. Benim göğüs hassasiyetim kayboldu sanki korkuyorum cok hafif aci var ama ilk zamnlarki gibi degil 5+2 yiz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…