canım normal olması gereken sonuçta orada bir canlı yerleşip büyüyor. ve her gün değişip gelişiyor.kesinlikle su şişeni yanından ayırma.. bol su iç..dinlen..
tamam canım teş ederim ilgine :)
evet haklısın zor tabi insan panikliyor ama ne kadar az panikleyip sakin olursan senin için daha kolay geçer bu süreç...doktoruna sordunmu peki
tel de sordum rahim büyüyor on dan dedi , yarın kontrolüm var hayırlısıyla yarın daha net soracağım hadi hayırlısı artık ,
Canımmm inan cok teşekkür ederim. Senin gibi arkadasım olduğu işin cok şanslıyım bence ben. Ne güzelde aklında kalmışız. Annanem bi kalksın ayağa hepinizi anlatmak özellikle seni ve mariamelikem di sanırım o arkadasımı. Sabah uyandım güzelecek namaz kılıp Yasin okudum bu durum beni birazcık rahatlattı. Yasin kitabımı da aldım ameliyata girince dua okuyup annaneme şifa olcam. Sende dua et olurmu sağsalim çıksın ameliyattan diye. Başkalarının duaları da cok önemli. Güzel haberlerle gelmek istiyorum buraya. Bebişim iyi teyzesi merak etme. Ogün panik yaptıgım için birsey oldu sanmışım ama maşallah bulantılar devam ediyor. Ameliyat saati 2 de. Dua et olurmu hamilelerin duaları tutarmış. Öpüyorum cok cok seni
merhaba canım ve diğer yeni katılanlar hoş gelmişler.. sefalar getirmişler.. inşallah 9 ay boyunca güzel zamanlar geçiririz. zamanı geldiğinde de bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıcakla alırız..
canım bu arada en büyük benim diyodum. ama kalp atışlarını duyuyum öyle listeye yazıyım dedim.. benim de ilk çocuk allah nasip ederse..
kızlar şimdi baktım sarıya yakın akıntım olmuş bu kötü bişey mi? korkuyorum
canım 35 yaşındayım.senin yaş kaç canım? en büyük benimmmm :)
canım normal diyorlar.. çünkü vücut iğnelerden ilaçlardan vitaminlerden geçiyor. daha önemlisi vücutta değişimler birçok anlamda değişiklikler oluyor hormon değişiklikleri de oluyor..kızlar şimdi baktım sarıya yakın akıntım olmuş bu kötü bişey mi? korkuyorum
Gunaydinn kizlarrr,
Sabah klasik progestan ignemi olmaya gittim daha anca girebildim internete...herkese guzel bi hafta diliyorum...
Bu hafta kontrolu olan tum anne adaylarimiza ( ben de dahil:)) Allahim yardim etsin hepimiz guzel haberlerle gelelim insallah...
Damlacim anneannen bigun ameliyat olacakti insllah ameliyat cok basarili gecmistir ve eskisinden cok daha saglikli bi sekilde araniza doner , iyilestigi zaman benim icin de ellerinden opersen sevinirim... Litfen bu arada sende bebeini ihmal etme tatlim yemegini yemeyi unutma ,bol sivi alimi,stres yok...dualarimiz sizinle...
Telefondan girince gecmisi okumak cok mumkun olmuyo arkadaslar aramiza yeni katilanlar varsa hepsine hosgeldiniz diyorum ve haftasonu kotu tecrubeler yasayan arkadaslarimiza da tekrar gecmis olsun dileklerimi iletiyorum...
slm kızlar nasılsınız bu günler geçmek bilmiyor ya bu cumartesi bebeğimin kalp atışlarını ve bebeğimi görmeye gideceğim çok heycanlıyım..damlalacım işallah güzel haberlerle gelirsin dualarım sizlerle...
kızlar şimdi baktım sarıya yakın akıntım olmuş bu kötü bişey mi? korkuyorum
Merhaba güzel arkadasım ameliyatımıza 2 saat kaldı Rabbim sabır versin bize. Şimdi bizden once gidecek olan teyze gitti ameliyata onda bile gözlerim doldu. Rabbim kimseyi buralara düşürmesin. Bebeğim iyi teyzesi merak erme işte stres bazlı kasık ağrım var bugun ama oda normalmiş. Sen nasılsın? Rabbim seni ve bebeğini de korusun inşallah iyi haberlerle gelcem buraya. Öpüyorum
İnşallah tatlımm inşallah. Dua edin olurmu nolur son iki saatimiz kaldı
Merhaba kızlar;
Cumartesi beta hcg testi yaptırdım sonuç 177 çıktı :) Benide listeye ekleyebilirsiniz artık.
Birdaha 3-4 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı oluşsun sonra. 6yada 7 haftalıkken :)
kızlar merhaba
benim halen hamilelikle ilgili belirtim yok.mide bulantısı vs.
hissetmek istiyorum artık yaaabiliyorum çok erken ama bir akrabam beni endişelendirdi.sanırım cuma günü doktoruma gidicem :)
Merhaba kızlar;
Cumartesi beta hcg testi yaptırdım sonuç 177 çıktı :) Benide listeye ekleyebilirsiniz artık.
Birdaha 3-4 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı oluşsun sonra. 6yada 7 haftalıkken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?