canım bu dediklerin doğum sancısı belirtilerinde var bak 32 haftalıksın bi daha oldugu an acile git nst ye baglıyorlar 20 dk sürüyor bide ultrasonda bakıyorlar en azından yoksa rahat uyuyorsun bak ben bel tutulması diye gittim dogum sancısı çıktı
Doktorlar özellikle varis olmasa da varis çorabı kullanın diyorlar. Hatta ben kullanıyorum. İki tane aldım daha önce ama yırtıldı. Bu sefer doktora gittim yazdırttım. Kadın doğum doktorum çorap kullanıyorum deyince, brova demişti bana :) Çok bilinçliymişimBenim ilk hamileliğimde çok oluyordu, sonra kopuyordu kendiliğinden. Şimdi de din farkettim, iki küçük tomurcuk olmuş:)) tuhaf ama hoşuma gitti, yeniden anne olacağımı hissettirdi bana, sanki her şeyin yolunda olduğunun bir göstergesiymiş gibi:))
Varis bende de arttı. Doktor kullanabilirsin dedi mi? Ayrıca ilk kış için bebeğe mont gibi bir şey almayı düşünmüyorum. Zaten gittiğin yere battaniyeye sarıp götürüyorsun.
Bende de varisler arttı. Geçenlerde okuduğum bir yazıya göre, eğer önceden olmayan yeni varisleriniz hamileyken oluştuysa, doğumdan sonra yavaşça geçerler diyordu.
Herkese günaydın arkadaşlar...
Dün akşam karnımın alt bölgesinde ara ara ağrılar girdi.Bu sancı denilen şey mi ki acaba? Regl ağrısı yada gaz sancısına benziyor,hafif hafif belim de ağrıdı.O korkuyla gece rüyamda da erken doğum yaptığı ama hastanede bebeğimi bulamadıklarını gördümTam hava serinledi,rahat rahat uyuyacağım derken, kötü bir gece geçirdim
herkese günaydın öncelikle kızlar.nikoncum geçmiş olsun,valla benimde bel ağrım ve 2 gün önce karnımda bi acı hissetmiştim napıcagımı şaşırdım evde soğuk terler döktüm resmen bende dikakt ediyim bide haftasonu temizlik yaptım( korktum valla
Evet canim yalanci sancilar boyle oluyomus ya kasiklara yada karnin bi bolumune giiyomus...gercek sancilarda da belden baslayip tum karina yayilan bi sanci hakimmis ve daha uzun suruyomus ustelik duzenli seyrediyomus... Sen yine de tekrarlarsa dr a git mutlaka...sabahtan beri bnmde kasiklarimda sanci var hayirlisi bakalim
Canim biz ekim anneleri grubu olarak artik doguma kdr temizlik yapmiyoruzzz bacaklarimizi uzatipp totolari buyutuyoruzzz sakin yormayin artik kendinizi cok fazla erken dogumlar olmaya basladi hepimizz 2 kat daha fazla dikkat edelim hem kesimize hem bebislere
Evet canim yalanci sancilar boyle oluyomus ya kasiklara yada karnin bi bolumune giiyomus...gercek sancilarda da belden baslayip tum karina yayilan bi sanci hakimmis ve daha uzun suruyomus ustelik duzenli seyrediyomus... Sen yine de tekrarlarsa dr a git mutlaka...sabahtan beri bnmde kasiklarimda sanci var hayirlisi bakalim
Canim biz ekim anneleri grubu olarak artik doguma kdr temizlik yapmiyoruzzz bacaklarimizi uzatipp totolari buyutuyoruzzz sakin yormayin artik kendinizi cok fazla erken dogumlar olmaya basladi hepimizz 2 kat daha fazla dikkat edelim hem kesimize hem bebislere
Noldu böyle birden ya, hepimizden ağrı,sancı haberleri... Tam riskli dönem bitti bir ohh diyelim derken şimdi de erken doğum korkusu sardı. Haftasonu son eksiklikleri de tamamlayalım derken kendimi fazla yordum sanırım
Dikkat edelim,Allah korusun bütün bebişleri, hepsi zamanında gelsin inşallah.Ekim Annesiyiz dedik, bu yumurcaklar Ağustosta gelmeye çalışıyorlar :))
Günaydın herkese,
Nilkoncum geçmiş olsun, artık eğilip kalkmak ağır iş yapmak yok bize canım
Coolcum dikkat et sancılara canım, ben hiç ayırt edemiyorumbu gidişle ben anlayana kadar evde doğuruvericem kasılma nasıl oluyor, sancı nasıl oluyor falan hiç bir fikrim yok erken doğumdan da iyice korkar oldum, dün kıyafetlerin bir kısmını ütüledim kaldırdım.. hastane çantam hazır değil.. Neyse yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek ona göre bir aksiyon alırım artık..
Talım ben de hiç anlamıyorum ki, sancı mı,sakılmam mı, sertleşme ne onu bile ayırt edemiyorum.Doktoruma erken doğum olacak olursa nasıl anlarım demiştim,o da kanlı bir akıntı yada su gelebilir demişti.Merak etme anlarsın demişti.Ama sanırım her zaman su yada kanlı akıntı da gelmeyebiliyormuş.
Benim hastane çantam hiç hazır olamayacak.2 takım gecelik aldım.Biri küçük geldi diye en son geçen hafta değiştirdim.Şimdi ötekisini de büyük almışım bence.Emin de olamadım ama sanırım onu da küçüğüyle değiştircem.Eşim artık bıktı her hafta gecelik peşindeyim :) Birince L oluyor,diğer markada M büyük geliyor.Ben ne yapayım :)) Dün değiştirdiğimi yıkadım,en kötü acil birşey olursa ütüsüz giyerim onu :)
Noldu böyle birden ya, hepimizden ağrı,sancı haberleri... Tam riskli dönem bitti bir ohh diyelim derken şimdi de erken doğum korkusu sardı. Haftasonu son eksiklikleri de tamamlayalım derken kendimi fazla yordum sanırım
Dikkat edelim,Allah korusun bütün bebişleri, hepsi zamanında gelsin inşallah.Ekim Annesiyiz dedik, bu yumurcaklar Ağustosta gelmeye çalışıyorlar :))
kızlar bence biraz da psikolojik.. Çok duyuyoruz ya bu ara ondan da oluyor aslında. Ben de dün yatarken bir anda sanki ıslaklık hissettim korkudan ölüyordum hemen tuvalete koştum baktım tek damla yok :/ nasıl bir psikolojiye girdiysem artık..
Hamilelik kilom olmadı ama hamileliğe biraz kilolu başladım. İyi ki fazla kilo almadım kendimi taşıyamıyorum:) bebişin yarınki durumunu hbr ver olur mu?:)
Sormaa valla nerdeyse hepsi agustos bocegi olucak:)) cidden artik yormayin kizlar kendinizi bizim bol bol dinlenmemiz lazim artik kalan alisverislerinizi de internetten yapinn benim gibi hehehe:)
Ahh kiyamma yaa:)) ben en cok gece uyurken suyum gelirse ve ben onun suyum oldugunu anlamayip yataga cis yaptim sanarsam diye korkuyorumm heheheh:))
günaydın bebeğimin durumu iyi çok şükür hala kafa aşağıda böyle giderse normal doğum inşallah 2500 kg olmuş çalışabilir raporumu da aldım ama sisteme işliyorlarmış inşallah bir sıkıntı çıkmaz doktor sizin muhasebeci sistemden görecek dedi umarım becerirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?