2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canlarım merhaba.ben dünden berı çok kotuyum.gunde bır ondan on kere wcye çıkıp halada çıkmaya devam eder mi?ıste ben bu durumdaym.gecelerım ishal sancısından haram oldu,dun gece bırfe buna bulantı eklendı.sabah bir güzelde çıkatmadmmı.sonra aşırı su kaybındanmı ne bas dönmesı başladı.yerın dıbıne batsın bu şuruplar.pazar olmasa dr a gtcektık.esım bile çok korktu.yrn doktora gtcem bana ılac vermeyın dıcem.gerekirse kansız olayım demirim düşük olsun napayım bnm vücudum bu ılacları kabul etmiyor cekılcek dert dglmıs.damla bu zamana kadar nasıl dayandı pes yanı

Damla'ya
Canim senin heyecanını emin ol bizde yaşıyoruz seni çok iyi anliyorum bu gece uyku girmicek gözüne. Sana tavsiyem okuyabilirsen yasin oku ve insirak süresini oku seni cok rahatlatacak. Yarın bu saatlerde mis kokulu prensesin kollarinda olucak dualarimiz seninle suan keşke bizimde bikaç günümüz kalsaydı ama hayırlısı sekiz ay nasil gectiyse buda gecer.insallah bol bol sütun olur.Rabbim yar ve yardimcin olsun. Geri sayım başladı. Yarın çekirdek aile oluyosun aslinda senin icin yuva ve aile yarin başlıyor. Dahada olgunlasicaksin herseye bebege göre ayarlicaksin eminimki bu sorumlulugun üstesinden geliceksin Allah bisekilde sabir veriyor.bugun bol bol dinlen ye iç. Bizide habersiz birakma.merakla beklicez

kızlar kahve ıctık bır tatlı kaşığı.ıns ıshalı keser dayanamıorum artık.demırı yukseltelım derken dıer degerlerı dusurcez bu gıdısle.bugunun en güzel haberi sevıncı yrn damlanın bebeğine kavuscak olması.ıns hepımız sırasıyla gorcez o gunlerı

Biraz önce coştu benim kız çok şükür şimdi uykudayız. canım bu sancı nasıl bir şey, adet sancısı bel ağrısı gibi mi?
Şükür canım yaramazlar arada korkutuyorlar böyle bizi:) adet sancısı gibi değildi benimki karnım kasılıyordu birde kasıklarıma baskı oldu vuruyordu sanki kasıklarıma doktoru aradım düzenli mi dedi değil dedim isterseniz gelin nst ye bağlayıp alttan muayene ediyoruz dedi..Alttan bakarız diyince dişçiye gidipte ağrısı geçenler gibi oldu ağrı geçti:))bende gitmedim tabii umarım vaktinden önce gelmez miniklerimiz:)

Canim geçmiş olsun eğer cok sikinti yaşıyorsan bence bu acile git ishalden sıvı kaybı yaşayabilirsin belki serum takarlar

Slm bendeishal olmustum bir caykasigi kahve ve kuru cay ..2sini karistir avcunda agzina at hemen keser inslh

canlarım sancının nasıl bişey olduğunu konuşmuş kimi arkadaşlar sancıdan önce nişan eşlik ediyor genellikle hafif kanama sümüksü oluyor olmayadabiliyor kiminde adet sancısının bir kat fazlası bana göre ama açılmanın boyutuda önemli benim açılmam 1 cm idi sancım dayanılmaz değildi ama ilerledikçe türk filmlerini anımsatan cinsten vip araç çağırmıştık adam iyi ki kaza yapmadı ben bağıra bağıra gittim doğuma :) ama yinede güzel günlerdi açılmalar 5 cm i bulduğunda bebek hazırlık yapıyor artık doğum kanalına inmeye çalışıcak baskı yaptıkça açılmalar artıcak bnm 8 saat sürdü doğum sancılarla berabe ama çabuk açılanlar da var korkmayın o an da bile dua edin miniğinizi saatler sonra kucağınıza alacağınızı düşünün insan o an doğum masasında kalacağını düşünüyor ama allah yardım ediyor derin nefes ve kuvvetli ıkınmayla bebeğin kafası çıkıyor kafa çıktıktan sonra zaten vücut balık gibi sıyrılıyor ve o an hiçbişeye değişilmez mis kokulunuz kollarınızda rabbimin izniyle :) rabbim kolaylık versin hepinize he bu arada sancı 2 dk da bir gelir geçti dersin 2 dk snra yine bu şeklde olursa doktora gidin hemen

Aaa hortumu ben hiç bilmiyordum burası gerçekten iyiki var
Ben sadece kirliler için ıslak torbasını almadım kulak arkası yapıyorum daha vakit var diye...Hortumu yazmayı unutma bende bulursam yazarım :)

Hemde ne rahatladı içim..Gitmeden önce stresten herşeye ağlıyordum. Son zamanlarda bebekler bizim duygularımızdan daha da bir etkileniyor galiba resmen hareketsizleşmişti. Na zaman ki rahatladım hareketlendi. Dünden beri ağzım kulaklarımda :)
Artık hergün uyumak daha da zor olacak gibi...Dayanıcaz bu kadarına başka sorun olmasın da :)

Kızlar central Hospital de doğum yapacaklar fiyat aldı mı?
Gulprenses miydi bir arkadaş bu hafta fiyat alacaktı...... Biz yarın doktora biraz daha indirim yapmasını istiycez 4750 demişti ama onun hastaları sürermiş bunun altına inmez diyor... :-(.
Bu arada akşamdan beri vajinamın bir tarafında ağrı var sürekli idrarım var hissi veriyor... Rahim içine doğru acı sızlama huzursuzluk hâli var... Vallahi artık dayanamıyorum 37 ye bir gelseydim hergünüm korkuyla ağlamakla geçiyor eşimde atandığım yerde tuttuğumuz evle uğraşıyor... Yanımda olmamasıda ayrı korkutuyor beni... Annem yanımda ama hep hasta akşam doktora gitmek istedim anneme bakıp vazgeçtim eşim olsa hadi kalk derdim...

Canım ev işi temizlik yapmak istemiyor uykum geliyor uyuyamıyorum gece aşırı bacak arasından sağa dön sola dön... Dön dolaş bu arada 8. Ayın başı daha zaman geçmiyor gibi bebişimi sağ selamet kucağıma alsam Öyle bir geçmez zaman ki:)

Merhaba canım geçmiş olsun , oğluşun iyileşti mi ?
1cm ile bu kadar ağrı olur mu yani eyvah , doğum için 10 cm olmalı galiba . Ben sancıları evimde geçireyim diyorum ama bakalım . Birde sancı geldiğinde hap yürümek gerekli diye duydum evde olta atarım artıkın bağıra çağıra .

Merhaba Burçin , öncelikle geçmiş olsun 37 . haftada mı sezeryan olacak sın ? 2 haftan var dayan biraz daha ama korkma bir şey olmayacak inşallah . Doktorum ile fiyat konuştuk , Central Hospitalın bana tel verdiği fiyatın aynını söyledi
1,550 tl normal doğum 2,150 tl sezeryan fiyatı

Merhaba takvim yapsan kendine kaçıncı haftanda olduğunu görürdük

Sanırım 32 hafta gibi doktor doğum 30 Ekim diyor

Merhaba , geçmiş olsun . Bu ilaçlara alışamadık gerçekten bende de artık miğde bulantısı yapıyor vitamin ilacı . Doktorum soruyor içi diyor midem bulanıyor nasıl içeyim bir de doğum dan sonra 3 ay daha içeceksin diyor...

Canım cok cok tesekkür ederim benim için cok faydalı bir bilgi oldu ama bira mayası almadım bugun alamadım ben. Hastane çıkışında alırım artık eczanelerde satılmaz Heralde bira mayası tableti. Neyse artık hastaneden sonraya kaldı tesekkür ederim paylaşım için

Inşallah canım hepimiz göreceksiniz inşallah ok günleri. Bak ben yapayım yarın açılışı sonra teker teker nasıl geliyorsunuz arkadan :)

Cok heyecanlandırıuor yarın evden cıkarken aslında cocuksuz olarak çıkacağım döndüğümde bana bağlı sorumluluklarım fazlasıyla artmış birisi olarak geri doneceğiz. Bu biyandan heyecanlandırıuor bir yandan ürkütüyor beni. Ama herseye rağmen artık uyumak ve uyanmak hemen kızıma kavuşmak istiyorum. Gülüşü ağlayası sesi bakışı dokunuşu kokusu gözleri herseyini cok merak ediyorum tesekkür ederim dualar için yolda bende giderken Yasin okumayı düşünüyorum. Dün gece rüyamda annanemi gördüm. Cok rahatlattı beni. Ameliyata tek basıma gireceğim diye cok korkuyordum ananem hayır ben varım tek değilsin tek bırakmayacağım seni dedi. Bu beni cok etkiledi. İnşallah hersey cok yolunda gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…