2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bilmiyorum ama yok galiba..

Çok geçmiş olsun canım..Ağrılar bende de var doğum yaklaşıyor ya ondandır..

Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim

oyy maşallah ya çok tatlı Allah sağlıklı uzun ömür versin prenseseAğrıların geçecek canım hiç üzülme.Sabahtan beri internet gitti iş yerinde acak girdim kudurdum resmen ya ama sonunda gördüm kuzunu maşallah tekrar darısı başımıza:)

işte sizinkiler makul ölçülerde benim yatak 80*130. çok saçma nevresim de bulamıyorum doğru düzgün. Naapsam bilemedim. 100*200 falan var onlar da aşırı büyük olur.

ben çok şey aldım n11.com dan hiç sorun yaşamadım. ürünler hep zamanında ve sorunsuz geldi. benim beşik 60-120 ama ben 70-140 aldım. biraz büyük olması sorun olmaz canım.

bana 70*140 küçük geldi maalesef. ve piyasadaki nerdeyse tüm alezlerin ölçüleri bu şekilde.

O zaman bana denk gelmiş canım.Sürekli taciz ediyorum online satış ekibini, ürünüm nerede diye :)
ben ürünü aldıktan en geç 48 saat içinde elimde oluyor:) bebişimin tüm bakım malzemelerini, çatlak kremlerimi, alezi filan hep buradan aldım:) sabırlı ol tatlım gelir yakında en olmadı iptal et başka bir kullanıcıdan al.

küçük geldi canım ya 70*140..

canım enden 10 cm küçük kalıyor.Yatağa ortalasan kenarlardan 5'er cm açık kalıyor.Heralde bebişin o 5 cm leri bulup,denk getirmez diye düşünüyorum:) en kötü 70*140 alırsın,hiç yoktan iyidir diye...

1-2 gün daha bekleyim, dediğin gibi benimki de gelir heralde...N11 den ilk alışverişim,tedirginliğim biraz da ondan sanırım :)

Arkadaşlar bir sorunum var.Ben bebeğime oda yaptım,dolayısıyla odasında yatağı var,bir de yatak odama park yatak aldım, geceleri yanımda yatırmak için.Eeee ben gündüzleri salonda otururken bebeği nereye koyacağım? Sizler bunun için birşey aldınız mı? 3. bir yatağa gerek yoktur herhalde :)

1-2 gün daha bekleyim, dediğin gibi benimki de gelir heralde...N11 den ilk alışverişim,tedirginliğim biraz da ondan sanırım :)
tedirgin olma, kargo alındı diye bilgi yönetime gitmeden sen de 48 saat içinde ürünü sorunsuz aldım demeden parayı satıcının hesabına göndermiyorlar. müşteri ekibinin yanıtı ne? satıcıya da mesaj atıp sordun mu?

ama kötü durdu çok katlandı falan bişeyler oldu.. neyse ben bi metre ile ölçeyim de 80*140 alayım olmadı canım sağol

canım ben bouncer alacağım, yani ev tipi ana kucağı diye geçiyor. Fisher price almayı düşünüyorum. Bir de bundan var bende amazondan alabilirsin istersen çanta gibi taşınıyor her yere götürebiliyorsun :)

Eklentiler

• 61-hDbm7l0L__SL1500_.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 47

Müşteri ekibi konuyu araştırıp en kısa sürede dönecekmiş.Satıcıya mesaj attım cevap yazmadı.Bu hafta iş yerindeki son haftam, haftaya evimde olacağım, ürün haftaya gelirse iş yerine gelecek ve almak zor olacak,aslında kaygım bundan dolayı.Bakalım gelir inşallah...

1-2 gün bekle baktın ürün gelmedi ya da kargoya verilmedi iptal et. hayır gelmez o üründen daha:))

Peki Fisher Price'ın hangi modelini almayı düşünüyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…