Bilmiyorum ama yok galiba..Evet mimikler bizi korkutuyor bazen çok şükür hareketlendik biz de:) Amin canım sağlıkla vaktinde gelsinler inş.
Ay o alttan bakma meselesi beni de çok geriyor ne yapıcaz hiç bilmiyorum. Çatı muayenesi olan var mı forumda acaba ???
merhaba kızlar çok takip edemiyorum artık burayı. Evin önünde köpekler kocaladı beni bende koşabildiğim kadar koştum sağ kasığıma bi ağrı girdi kaç gündür ne oturabildim ne uyuyabildim sağıma soluma dönerken ağlayarak döndüm birde bebek aşağıya doğru dönmüş. Doktora gittim hamile olduğum için birşey yapılmaz böyle çekeceksin dedi. Bebeğin eşide kireçlenmiş yaşlanma diyorlar ya 9 gün sonra tekrar gidicem şimdi biraz daha iyiyim ama arada bıçak saplanır gibi bi ağrı giriyor. Dopum yaklaştığı içinde bu ağrılar olabilir dior doktor sizlerdede varmı. Bebeğim 2600 gram olmuş 35 haftalık. Sizce eş yaşlandı diye sezeryan mı yapar
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
ben park yatak ölçülerinde almıştım 60*120.Ama odasındaki yatağın ölçüsü 70*110 olmasına rağmen, aldığım alezin ölçüsü 70*135.Sanırım yatağın altına kıvırmak zorunda kalacağım canım.
tatlım bence o kadar küçük nevresim yoktur,yani bugüne kadar hiç görmedim.Sen en küçük ölçüde nevresimi bulup altına kıvırabilirsin
ben çok şey aldım n11.com dan hiç sorun yaşamadım. ürünler hep zamanında ve sorunsuz geldi. benim beşik 60-120 ama ben 70-140 aldım. biraz büyük olması sorun olmaz canım.
snowcum bizim yatağımız 60x120, alezi 70x110 aldım.. aynı ölçülerde bulmak mümkün değilmiş.. seninkine de 70x140 uyabilir.. ben Mina baby den aldım mağazasından. ama internet sitelerinden de satış yapılıyor.. http://www.minababykids.com/
biz diktirdik canım sen de öyle yap içine sinmiyorsa70*140 alsan olmaz mi acaba canim ? Yaa bide ben bisey sorucam kuzenimin bana supriz aldigi besik vardi ya en onun icine o kadar kucuk nevresim berden bulabilirim
ben ürünü aldıktan en geç 48 saat içinde elimde oluyor:) bebişimin tüm bakım malzemelerini, çatlak kremlerimi, alezi filan hep buradan aldım:) sabırlı ol tatlım gelir yakında en olmadı iptal et başka bir kullanıcıdan al.O zaman bana denk gelmiş canım.Sürekli taciz ediyorum online satış ekibini, ürünüm nerede diye :)
küçük geldi canım ya 70*140..
ben ürünü aldıktan en geç 48 saat içinde elimde oluyor:) bebişimin tüm bakım malzemelerini, çatlak kremlerimi, alezi filan hep buradan aldım:) sabırlı ol tatlım gelir yakında en olmadı iptal et başka bir kullanıcıdan al.
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
canım 80-30 alez n11.com da var. ben baktım şimdi. sorguya bebek beşik alezi 80-130 yaz çıkıyor birsürü.küçük geldi canım ya 70*140..
Allah bağışlasın cnm..cok guzel bir bebis massallah. ..ağrıların da kısa zamanda geçer inş. ..Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
tedirgin olma, kargo alındı diye bilgi yönetime gitmeden sen de 48 saat içinde ürünü sorunsuz aldım demeden parayı satıcının hesabına göndermiyorlar. müşteri ekibinin yanıtı ne? satıcıya da mesaj atıp sordun mu?1-2 gün daha bekleyim, dediğin gibi benimki de gelir heralde...N11 den ilk alışverişim,tedirginliğim biraz da ondan sanırım :)
canım enden 10 cm küçük kalıyor.Yatağa ortalasan kenarlardan 5'er cm açık kalıyor.Heralde bebişin o 5 cm leri bulup,denk getirmez diye düşünüyorum:) en kötü 70*140 alırsın,hiç yoktan iyidir diye...
Ne guzel ben gitti gidiyora bakacaktim arkds attar da var dedi oaraya bakacam ...ICanim ben getittirdim umreye gideinslh bulurum bi tanıdığımıza.
Arkadaşlar bir sorunum var.Ben bebeğime oda yaptım,dolayısıyla odasında yatağı var,bir de yatak odama park yatak aldım, geceleri yanımda yatırmak için.Eeee ben gündüzleri salonda otururken bebeği nereye koyacağım? Sizler bunun için birşey aldınız mı? 3. bir yatağa gerek yoktur herhalde :)
tedirgin olma, kargo alındı diye bilgi yönetime gitmeden sen de 48 saat içinde ürünü sorunsuz aldım demeden parayı satıcının hesabına göndermiyorlar. müşteri ekibinin yanıtı ne? satıcıya da mesaj atıp sordun mu?
canım 80-30 alez n11.com da var. ben baktım şimdi. sorguya bebek beşik alezi 80-130 yaz çıkıyor birsürü.
1-2 gün bekle baktın ürün gelmedi ya da kargoya verilmedi iptal et. hayır gelmez o üründen daha:))Müşteri ekibi konuyu araştırıp en kısa sürede dönecekmiş.Satıcıya mesaj attım cevap yazmadı.Bu hafta iş yerindeki son haftam, haftaya evimde olacağım, ürün haftaya gelirse iş yerine gelecek ve almak zor olacak,aslında kaygım bundan dolayı.Bakalım gelir inşallah...
canım ben bouncer alacağım, yani ev tipi ana kucağı diye geçiyor. Fisher price almayı düşünüyorum. Bir de bundan var bende amazondan alabilirsin istersen çanta gibi taşınıyor her yere götürebiliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?