2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar hastane çıkışlarını bunlardan aldım. yalnız bu mama önlüklerine kafam takıldı. kızımın gıdığını çenesine tahriş etmez değli mi. ya da eder mi.. elime almadım sert mi bilmiyorum ama sanki sertmiş gibi geldi..

Canım ne güzel kavuştun kızına:) çok şükür. İnşallah ağrın sızın da bir an önce geçer. Mis gibi kokla kızını bizim için. Darısı başımıza sağlıkla alalım biz de kuzularımızı kucağımıza inş. Dualarını esirgeme bizden. Çok yazmayayım şimdi sana:) Vaktini kızınla geçir:)

Amin canım ...
Gün sayıyorduk işte şimdi kucağında..Emmesine çok sevindim maşallahı var Allahım nazarlardan korusun...Daha şimdiden kanadı bu emme işi hepimizi zorlucak gibi :)

Yaaa oyle mi dersinn canim tam alincaklar bitti derken bu telas sardi beni

Aaa cok mu kucuk yaa 70*140 birqz kenaelardan kucuk gelir ama o da sorun olmaz diye dusunmustum
Tmm cnm cok saol internet sitelerine bakiyim hemen ins bulurum

biz diktirdik canım sen de öyle yap içine sinmiyorsa

Evtt bulamassaam baska care yok zaten cnm

Valla cnm bizde oda,park ytak ve besik var ama hepsinin birden gereksiz oldugunu dusunuyorum yani ben gunduzleri de kendi odasinda yatirmayi planladifim icin epsi birden fazla geldi bana...ama sen ostersen ev tipi ana kucagi alabilirsin isini gorur bence

Aminn cnm benimm bol bol kokla guzel kizini bizim icin:))

Canim uzulme Allah yardimcin olsun insallahh bebegin saglikli sihhatli dunyaya gelecek dualarim seninlee...

Dualarımız seninle sen endişelenme anladım ki bebeğe endişelerimiz huzursuzluğumuz çok etki ediyor. Mutluluğumuz da öyle tabii :)
Geçenlerde huzursuzlandım belirgin şekilde bebeğin hareketleri azaldı..Endişem arttıkça arttı Dr a gittik. Neyseki birşey yoktu öğrendiğim gibi bebek hareketlendi tekrar :))
Sıkma canını iyi beslenmeye çalış birşeycik olmaz Allah ın izniyle

Moralini bozma canım, Allah'ın izniyle bir şey olmaz bebeğine. Sol tarafına yatmayı ihmal etme. Dua et, Allah yardımcın olsun.

Canım tekrar hayırlı olsun harika memeyide tutmuş hemen maşallah:) kaç kilo doğdu eşin ne yaptı ayy çok merak ediyorum biraz daha ayrıntı istiyoruz ama ilk bebeğimiz kolay mı:)

Doktor çok şüphelense 10 gün ara koymazdı kontrol için o yüzden içini ferah tut canım moral çok önemli süt iç bol bol iyi geliyor kilo almalarına çok şükür doğsalarda artık riskleri yok o yüzden hayırlısı endişe etme gününü bekler akıllıdır annesi :)

tatlım inşallah herşey yolunda gider. sen dikkat et. yorma kendini.. allah yardımcınız olsun..

Merhaba hamişler, portfolyoma eklemek üzere ücretsiz doğum fotoğrafı çekiyorum.İsteyen annelerin mail adresime mesaj atması yeterlidir.

Damlacım tekrar geçmiş olsun. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Esas macera şimdi başlıyor :) Hepimiz doğuralım da bebişlerle birlikte buluşalım.

Oyy emzirmeyi de öğrenmiş annesi:)) kimbilir ne tatlı bi duygudur:)) canım senin sezeryan şekli spinal dedikleri miydi? Bize de önerir misin? Hangi anestezi şeklini seçelim? Bunları müsait olduğunda bi yaz canım. Senin tecrübelerin önemli:)

Damla cım gözün aydın evladına kavuştun şükürler olsun , darısı hepimizin başına sağlıcakla inşallah amin .
Dün gece benimde hep aklımda idiniz bugün doğuma gidecek diyordum hep içimden çok heyecanlanıyordum .
Atlattın ne güzel resmi de gördüm nasıl tatlı maşallah ikinize de

Güzel haberlerini okudukça çok mutlu oluyorum maşallah size

Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Rabbim bağışlasın , o kadar duygulandım ki anlatamam .
İlk başlardaki yazılarımızı hatırlıyorum hep senin takvimini örnek alırdım kendime , okur takip ederdim . Nerden nereye
Hayırlı evlat olur inşallah , hepimiz zin evladı da AMİN

Maşallah damla, çok güzel bir kızın var sübhanallah çok da akıllıymış baksana hemen tutmuş memeyi, sen istemeyene kadar da bırakmaz inşallah. Ilk hamilemiz, ilk annemiz, heyecanla bundan sonraki mesajlarını da hayırlısıyla bekliyoruz :)

Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim

Canımmmm maşallah, çok güzel bizim İlayımız Gece heyecandan uyku tutmadı, dua ettim. Doğumdayken de dua ettim. Çok heyecanlıydım gün boyu. Allahım sağlıklı, mutlu, başarılı, hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Heyecandan ne dediğimi de bilmiyorum ya. Sen de bir an önce sağlığına kavuşursun umarım canım benim. Eşini ve anneni de tebrik ediyorum. Ayyyyy hala heyecanlıyım.

Damlacım inan gözyaşlarımı tutamadım rabbim meleğini korusun çok güzel bir kızın var şansı iyi olsun inş bol bol incir ye yaş ve kuru iyi sut yapıyor minik kuşun ve senin güzel loğusa fotolarınızı bekliyoruz mis kokulunu öptüm kendine iyi bak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…