2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Maşallah sanada bebeğinede canım sabırsızlıkla siZi beklioduk allahım bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu .cok sevindim ya Allah'ın izniyle ağrıların bir an önce geçer inşallah

Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim

Canım cok gecmis olsun rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin kendi gibi bahtida sansida guzel olur insallah. Sen aldin bebegini kucagina ne güzel sira bizlere geldi bizlerde hayırlısı ile alirz ins kucagimiza. Meleğimizi kokla benim için mis kokulumu cennet kokuyodr simdi....

Maşallah ay çok duygulandım, gözyaşlarını tutamıyor insan. Çok şükür canım darısı başımıza. Dinlen canım sen geçicek inş ağrıların çok şükür iyisiniz. Allah analı babalı büyütsün.

Bebeği görünce bende çok duygulandım buradaki herkes gibi. İçim tuhaf oldu. Çok çok geçmiş olsun canım. Allah bebeğine ve size sağlıklı, mutlu, birlikte uzuuuuuuuuunnnnnn ömürler versin.

Maşallah size çok şükür atlattınız Damlacım, Allah şifa versin ağrılarına tez zamanda toparlanırsın inşallah. çok mutlu olduk çok:)

Allah güç versin şifa versin canım...Bende öyle duyggulandım ki...bir çok doğum haberi aldık yeni doğanlarıda gördük şu evrede ama böyle olmadım hiç...
Maşallah canım ne güzel bir bebek ne büyük mucize...Şükürler olsun ikinizde iyisiniz :)

arkadaşlar yatağımıza alez bulamıyorum yatak ölçümüz çok saçma 80*130 siz nerden aldınız ya da alabileceğim neresi vardır? Ya da ne yapabilirim?

arkadaşlar yatağımıza alez bulamıyorum yatak ölçümüz çok saçma 80*130 siz nerden aldınız ya da alabileceğim neresi vardır? Ya da ne yapabilirim?

Ben de n11 den aldım canım ama cuma günü kargoya verilmesi gereken ürün halen verilmedi.Dolayısıyla pişman oldum gibi n11'den aldığıma...

ben n11.com dan aldım cnm

Ben de n11 den aldım canım ama cuma günü kargoya verilmesi gereken ürün halen verilmedi.Dolayısıyla pişman oldum gibi n11'den aldığıma...

ölçüleri nedir kızlar aldığınız alezlerin? evet n11 biraz sorunlu diye duymuştum ben de cool'cum. ama çok olmamış bir süre daha bekle istersen.

70*140 alsan olmaz mi acaba canim ? Yaa bide ben bisey sorucam kuzenimin bana supriz aldigi besik vardi ya en onun icine o kadar kucuk nevresim berden bulabilirim

ölçüleri nedir kızlar aldığınız alezlerin? evet n11 biraz sorunlu diye duymuştum ben de cool'cum. ama çok olmamış bir süre daha bekle istersen.

ben çok şey aldım n11.com dan hiç sorun yaşamadım. ürünler hep zamanında ve sorunsuz geldi. benim beşik 60-120 ama ben 70-140 aldım. biraz büyük olması sorun olmaz canım.

ben park yatak ölçülerinde almıştım 60*120.Ama odasındaki yatağın ölçüsü 70*110 olmasına rağmen, aldığım alezin ölçüsü 70*135.Sanırım yatağın altına kıvırmak zorunda kalacağım canım.

70*140 alsan olmaz mi acaba canim ? Yaa bide ben bisey sorucam kuzenimin bana supriz aldigi besik vardi ya en onun icine o kadar kucuk nevresim berden bulabilirim

tatlım bence o kadar küçük nevresim yoktur,yani bugüne kadar hiç görmedim.Sen en küçük ölçüde nevresimi bulup altına kıvırabilirsin

ya canım bi tane 70*140 aldım ama küçük geldi bildiğin küçük yani. 80*140 alsam olur mu ki ya üff ne saçma yapmışlar bu yatağın ölçüsünü :/
canım jokerden ve hello babyden bakabilirsin aslında. Onlar sattığı için o tür beşikleri setleri de vardır bence

snowcum bizim yatağımız 60x120, alezi 70x110 aldım.. aynı ölçülerde bulmak mümkün değilmiş.. seninkine de 70x140 uyabilir.. ben Mina baby den aldım mağazasından. ama internet sitelerinden de satış yapılıyor.. http://www.minababykids.com/

ben çok şey aldım n11.com dan hiç sorun yaşamadım. ürünler hep zamanında ve sorunsuz geldi. benim beşik 60-120 ama ben 70-140 aldım. biraz büyük olması sorun olmaz canım.

O zaman bana denk gelmiş canım.Sürekli taciz ediyorum online satış ekibini, ürünüm nerede diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…