Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Maşallah sanada bebeğinede canım sabırsızlıkla siZi beklioduk allahım bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu .cok sevindim ya Allah'ın izniyle ağrıların bir an önce geçer inşallahKaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Bebeği görünce bende çok duygulandım buradaki herkes gibi. İçim tuhaf oldu. Çok çok geçmiş olsun canım. Allah bebeğine ve size sağlıklı, mutlu, birlikte uzuuuuuuuuunnnnnn ömürler versin.Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Kizlar meryem ana otu alan varmi...?
Allah güç versin şifa versin canım...Bende öyle duyggulandım ki...bir çok doğum haberi aldık yeni doğanlarıda gördük şu evrede ama böyle olmadım hiç...Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
canım geçmiş olsun allah analı babalı büüyütsün dinlenmeye çalış bırazKaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
ben n11.com dan aldım cnmarkadaşlar yatağımıza alez bulamıyorumyatak ölçümüz çok saçma 80*130 siz nerden aldınız ya da alabileceğim neresi vardır? Ya da ne yapabilirim?
arkadaşlar yatağımıza alez bulamıyorumyatak ölçümüz çok saçma 80*130 siz nerden aldınız ya da alabileceğim neresi vardır? Ya da ne yapabilirim?
ben n11.com dan aldım cnm
Ben de n11 den aldım canım ama cuma günü kargoya verilmesi gereken ürün halen verilmedi.Dolayısıyla pişman oldum gibi n11'den aldığıma...
arkadaşlar yatağımıza alez bulamıyorumyatak ölçümüz çok saçma 80*130 siz nerden aldınız ya da alabileceğim neresi vardır? Ya da ne yapabilirim?
ölçüleri nedir kızlar aldığınız alezlerin? evet n11 biraz sorunlu diye duymuştum ben de cool'cum. ama çok olmamış bir süre daha bekle istersen.
ölçüleri nedir kızlar aldığınız alezlerin? evet n11 biraz sorunlu diye duymuştum ben de cool'cum. ama çok olmamış bir süre daha bekle istersen.
70*140 alsan olmaz mi acaba canim ? Yaa bide ben bisey sorucam kuzenimin bana supriz aldigi besik vardi ya en onun icine o kadar kucuk nevresim berden bulabilirim
70*140 alsan olmaz mi acaba canim ? Yaa bide ben bisey sorucam kuzenimin bana supriz aldigi besik vardi ya en onun icine o kadar kucuk nevresim berden bulabilirim
ben çok şey aldım n11.com dan hiç sorun yaşamadım. ürünler hep zamanında ve sorunsuz geldi. benim beşik 60-120 ama ben 70-140 aldım. biraz büyük olması sorun olmaz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?