1-2 gün bekle baktın ürün gelmedi ya da kargoya verilmedi iptal et. hayır gelmez o üründen daha:))
Peki Fisher Price'ın hangi modelini almayı düşünüyorsun canım ?
canım ben bunu almayı düşünüyorum. iki yeğenim de bundan kullandı ve çok memnun kaldılar
Canım ben idil baby'den aldım. Standartmış alezleri. Ebatı 70*140arkadaşlar yatağımıza alez bulamıyorumyatak ölçümüz çok saçma 80*130 siz nerden aldınız ya da alabileceğim neresi vardır? Ya da ne yapabilirim?
Damlacım çok güzel maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah ağrıların dinmiştir inşallah hala dua ediyorum sanaKaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
sen umudunu yitirme canım ben onlarca ürün aldım hiç sorun olmadı:) aynı ürünü farklı satıcıdan da tedarik edebilirsin. başka satıcıda yok mu?Şimdi mail geldi canım,satıcı ürünü gönderemiyormuş.Stoktaki ürün defoluymuş,başka da ürün yokmuş.Para2-3 gün içerisinde iade olacakmış.N11 ile tanışmam hiç hoş olmadı
Saol tatlım yardımların için
Arkadaşlar bir sorunum var.Ben bebeğime oda yaptım,dolayısıyla odasında yatağı var,bir de yatak odama park yatak aldım, geceleri yanımda yatırmak için.Eeee ben gündüzleri salonda otururken bebeği nereye koyacağım? Sizler bunun için birşey aldınız mı? 3. bir yatağa gerek yoktur herhalde :)
Hareketliyse hiçbir şey olmamıştır merak etme:) kolay değil öyle, güvendeler orada:))Kızlar ya az önce merdivenden düştüm ayağım kaydı popomun üstünde 3 basamak zıpladım şimdi totomun sağ tarafı çok sızlıyo bişey olmamıştır dimi kızıma gerçi kıpırdadı ama
Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
park yatak diğer odalara götürülemiyormu?Arkadaşlar bir sorunum var.Ben bebeğime oda yaptım,dolayısıyla odasında yatağı var,bir de yatak odama park yatak aldım, geceleri yanımda yatırmak için.Eeee ben gündüzleri salonda otururken bebeği nereye koyacağım? Sizler bunun için birşey aldınız mı? 3. bir yatağa gerek yoktur herhalde :)
sen umudunu yitirme canım ben onlarca ürün aldım hiç sorun olmadı:) aynı ürünü farklı satıcıdan da tedarik edebilirsin. başka satıcıda yok mu?
Salonun biraz genişse ilk zamanlar yani bir iki ay park yatağı gündüz salonda gecede odanızda kullanın bence canım, park yatağınız çok büyük değilse ve hatta kapılardan geçiyorsa sorun olmaz. 3-4 sonra yavaş yavaş uykusu düzene girer gündüz de odasında yatırısın zaten. 3 tane yatak alırsan sonra tamamne odasına geçince bu kadar yatağı nereye koyacağını düşünürsün birde:)
Bu arada ben yatak da olabilen ana kucağı aldım, gündüz yanımda tutabilmek için, ilk bir iki ay özellikle gündüz yanımızda olmaları rahat olacaktır.
park yatak diğer odalara götürülemiyormu?
ben tiny love anakucağı aldım içine yorgancıda yünden şilte diktiriyorum,beşik gibi kullanmayı düşünüyorum
Hareketli çok şükür ama sağ tarafım çok fena sızlıyo bide belimide zorladım galibaHareketliyse hiçbir şey olmamıştır merak etme:) kolay değil öyle, güvendeler orada:))
Vardır muhtemelen canım ama şimdi soğudum siteden, olmadı haftaya eve gçince alayım,kargo adresi olarak da evi veririm böylece,garanti olur.Teşekkür ederim.
Park yatak diğer odalara götürülebilir,ben de o şekilde düşünerek bu zamana kadar almadım 3. bir ürün.Ama herkes park yatağı taşırken bebek uyanabilir yada otomatik salıncaklı birşey olursa çok rahat edersin vs. dedi., kafam karıştı.Tam ihtiyaçlar bitti,kafam rahat derken yine bir ürün araştırma telaşına düştüm :)
Maşallah tosun gibi... Kaç kilo doğdu detaylarında bekliyoruz damlacık...Kaderdaşlarım şuam cok fena ağrım ve cok detaylı yazamayacağım herkes için cok tesekkür ederim
Annişler merhaba. Ağlamalarım sızlamalarım sayesinde iki tane ağrı kesici yaptılar. Sonunda su verdiler bana yemek yemeye başladık. Onun dışında kızımdan anlatayım size birazcık :)
Sezeryan ameliyatındayken tamamen uyanıktım basta. Kızımı cıkartırlarken baya bir ağrım oldu cunku karnıma bastırdılar baya baya bağırdım. Sonra bir baktım bir bebek :) inanamadım sanki baska birinin bebeği gibi geldi anestezi doktorum senin kızın işte cpk güzel maşallah diyince en başladım ağlamaya. Sonra koynuma verdiler. Hersey cpk cok güzeldi o ana kadar. Sonra kızımı alıp götürdüler bende basladı mide bulantısı. Heyecandan tansiyonumda düştü sanırım once mide bulantısı ilacı yaptılar sonra da sakinleitirici yaptılar ben direk uyumusum uyandım ki hersey bitmiş. Sonra odaya geldim direk makyaj yaptım suratıma :) kızım geldi arkasından. Verdiler İlay'ı verdiler göğsüme. Biliyorum enim kızım cok ac. Dün geceden beri yemek yememiş. Doktor işte emmezse sunu yapcaz bunu yapcaz yok kalkan alman lazım yok göğüs ucun içerde bir sürü sey sıraladı. Neyse kızıma göğsümü tutturduk kızım pat diye almasın mı :) açlıktan ölmüş yavrucum. 15 dakika bir göğsümden emdi 5 dakika diğer göğsümden emdi derken bende başladı ağrılar ağrı kesici istedim yine. Sonra aradan 2 saat gecti er ne yaparsak yapalım kızımı uyandıradık neyse dedik uyusun. 3 saat gecti yine almadı mememi hala uyumak istiyormuş. Doktor yukarı çıkarttı kızımı şekerine bakıldı birsey çıkmadı. Benim kızım her zaman ki gibi yine uyuyordu. Bu arada bm yemek yedim su içtim sonra kızımı emzirmeye başladım. Evet gercekten acıkmıştı sonunda yine yapıştı meme :) ama kötü birsey var ki kanattı uçlarını. Şimdi eşimi yolladım eczaneden ilac almaya. Ve göğüs pedi var göğüslerimde. Aman diyim kremi ve pedi unutmayın. Şimdi kızım uyuyor B'nde yemek yiyorum. Hepinizi öpüyormuş teyzeleri ve arkadaşlarını. Bizim maceramız buraya kadarmış. Rabbim hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Annişler merhaba. Ağlamalarım sızlamalarım sayesinde iki tane ağrı kesici yaptılar. Sonunda su verdiler bana yemek yemeye başladık. Onun dışında kızımdan anlatayım size birazcık :)
Sezeryan ameliyatındayken tamamen uyanıktım basta. Kızımı cıkartırlarken baya bir ağrım oldu cunku karnıma bastırdılar baya baya bağırdım. Sonra bir baktım bir bebek :) inanamadım sanki baska birinin bebeği gibi geldi anestezi doktorum senin kızın işte cpk güzel maşallah diyince en başladım ağlamaya. Sonra koynuma verdiler. Hersey cpk cok güzeldi o ana kadar. Sonra kızımı alıp götürdüler bende basladı mide bulantısı. Heyecandan tansiyonumda düştü sanırım once mide bulantısı ilacı yaptılar sonra da sakinleitirici yaptılar ben direk uyumusum uyandım ki hersey bitmiş. Sonra odaya geldim direk makyaj yaptım suratıma :) kızım geldi arkasından. Verdiler İlay'ı verdiler göğsüme. Biliyorum enim kızım cok ac. Dün geceden beri yemek yememiş. Doktor işte emmezse sunu yapcaz bunu yapcaz yok kalkan alman lazım yok göğüs ucun içerde bir sürü sey sıraladı. Neyse kızıma göğsümü tutturduk kızım pat diye almasın mı :) açlıktan ölmüş yavrucum. 15 dakika bir göğsümden emdi 5 dakika diğer göğsümden emdi derken bende başladı ağrılar ağrı kesici istedim yine. Sonra aradan 2 saat gecti er ne yaparsak yapalım kızımı uyandıradık neyse dedik uyusun. 3 saat gecti yine almadı mememi hala uyumak istiyormuş. Doktor yukarı çıkarttı kızımı şekerine bakıldı birsey çıkmadı. Benim kızım her zaman ki gibi yine uyuyordu. Bu arada bm yemek yedim su içtim sonra kızımı emzirmeye başladım. Evet gercekten acıkmıştı sonunda yine yapıştı meme :) ama kötü birsey var ki kanattı uçlarını. Şimdi eşimi yolladım eczaneden ilac almaya. Ve göğüs pedi var göğüslerimde. Aman diyim kremi ve pedi unutmayın. Şimdi kızım uyuyor B'nde yemek yiyorum. Hepinizi öpüyormuş teyzeleri ve arkadaşlarını. Bizim maceramız buraya kadarmış. Rabbim hepinizin bebişlerine kavuşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?