2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnşallah kolay olur öncesi de sonrası da canım:) bu heyecan da bi başka. Ne zaman geleceğini bilmiyorsun:))
Bu arada kızlar ben nst çekimine 40 veriyorum. Pahalıa mı sizce? Çektirmeyince de içim rahat etmiyor.

Evet ya ne zaman gelecegini bilmioruz ben anlamam die cok korkuyorum halamin kizinin sancilari baslamis daha var die yalancidir bunlar demis evde dogurcakmis neredeyse :) ben ucret odemiorum nst icin canım nie aliolar ki muayne ile dahildi benim tum Tahlillerim falan bu nst de dahil.

geri sayım başladı desene..
çok güzel.. hayırlısıyla gelsin.

az değil canım. ama dr un söyledikleri doğrultusunda hareket etmekte fayda var. kontrollerini ihmal etme..sen kendini üzme dolasıyla kasma ..
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .

Son düzenleme:

Anladım canim benimde sezeryan olcak ya 9 ekim yada 10 ekim az önce yanlış yazmışım bende gittigimde odaları gezicen ayrintili bi şekilde konusucam ama bendede şöyle bişey var doktoru gördüğümde herseyi unutuyorum.

Kızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))

Canim coom sevindim inan maasallah subhanallah bizim bebisimize hadi artik sira sana geliyo sizler doguru da sira bize gelsin bize de 15 ekime sezeryan icin gun verdi doktorumuz daha cok yolumuz var

Arkadasim cok gecmis olsun cok zor bi durum bende ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi yasadim yalniz benimki 3aydan sonra baslamisti ve surekli ara acilarak devam etti bizim sorunumuz plasenta ve be ege giden damarlarla ilgiliydi cok doktor gezdik profosulore falan gittik ama bu durumda siki takip ve en uygun zamanda dogum dan baska ellerinden bisey gelmiyo sen cok sanslisin bu haftalara gelmissin Allah in izniyle be isin biraz kucuk dogar ama kisa surede toparlar ben son iki haftami zeynep kamilde yatarak gecirdim cunku bu konu cok siki takip istiyo son nst de kizimin kalp atislari dusmeye baslamisti ve o gece acil sezeryana alindim malesef benim bebisim yasama tutunamayacak kadar kucuktu 28haftalik ve 505 gr dunyaya geldi ... benim sana tavsiyem istanbuldaysan zeynep kamile baska shirdeysen egitim arastirma hastaneleinden birine mutlaka gorunmen yatisini yapip yakindan takip edebilirler bu senin ve bebisin icin cok daha guvenli olur Allah a emanet ol kardesim bol bol soluna yat hareketlerini takip et ve doktor kontrollerini sakin aksatma insallah guzel haberlerinide aliriz... bu arada doopler cektirmissindir buyuk ihtimalle centik varmi arterlerde...

Canim coom sevindim inan maasallah subhanallah bizim bebisimize hadi artik sira sana geliyo sizler doguru da sira bize gelsin bize de 15 ekime sezeryan icin gun verdi doktorumuz daha cok yolumuz var

maşallah canım.
iyi olsunlar da hayırlısıyla kucağımıza alalım da bebeklerimizi onlar için ne zaman uygunsa o zamana kadar bekleriz. sayılı gün çabuk geliyor.

Canım tansiyon takibi yapıyor musun? Benim tansiyonum bir ara çok düşüktü 7 ye 4, 6 ya 4 gibi. O zamanlar çok halsizdim. Bugün 10 a 7 çıktı maşallah, daha iyi hissediyorum böyleyken.

Bu arada burada defalarca yazdım örnek olsun diye ama sana da yazayım. Arkadaşımın kordondaki ana damarlardan biri tıkalıydı ve artan çentikleri vardı. Bebeği 27 gün gerideydi. 38. haftada 2750 gr bir fıstık doğurdu. 1 aylıkken de bebişi 4 kiloydu maşallah. Üzme kendini. Stresten uzak dur, iyi dinlen ve biraz beslenmene dikkat et annesi.

İnşallah kolay olur öncesi de sonrası da canım:) bu heyecan da bi başka. Ne zaman geleceğini bilmiyorsun:))
Bu arada kızlar ben nst çekimine 40 veriyorum. Pahalıa mı sizce? Çektirmeyince de içim rahat etmiyor.
Niye para alıyorlar nst için anlamıyorum. Ben ödeme yapmıyorum ayrıca.

Sancı sıklaşınca gerçek olduğunu anlarız canım:) ben muayene ücreti ödediğimde nst bedava çekiyorlar ama kontrole gittim bugün 10 gün içinde olduğu için muayene ücreti almadılar. Bu kez de nst ücreti aldılar.

Ayyy cok güldüm inşallah kolay dogurursun benimde kolay olmustu ama ilk dogumumda doktor catin dar demişti
İnşallah canım:) benim doktor çatıyı önemsemiyor ya anlamadım ki. 40. Haftada bakacakmış çatıya. O zamana kadar doğumun başlamayacağı ne malum:)) sen normal doğurabilirsin, kendini boşuna kestirme dedi bana:))

Hayırlısıyla hepimiz doğurucaz canım:) sağlıklı olsunlar yeter ki beklemeye razıyıZ. Benim tüm vücudumda kaşıntı var ve sabretmeye çalışıyorum

Hastane muayene ücreti alamadığı zaman nstden alayım bari diyor. Mecbur veriyorum:/

hem normal doğum yaparsın deyip hem de niye çatı muayenesi yapmıyor. yani tamam sezaryan yaptırmana gerek yok diyor ama!
sanırım şöyledir ne zaman gelirse gelsin sancı sonuçta doğumlar hemen olmuyor. doğuma alma esnasında bakılsa da olur mu acaba.. bilemedim ki..

Hayırlısıyla hepimiz doğurucaz canım:) sağlıklı olsunlar yeter ki beklemeye razıyıZ. Benim tüm vücudumda kaşıntı var ve sabretmeye çalışıyorum

bu kaşıntılar benim gitti gibi.. acaba vücut ısısı veya nemi dengesizliği tetikliyor mu.. yani kapı pencereler açıkken kaşınıyordum. şu iki üç gündür kapatıyoruz. kaşıntılar bitti gibi..
bir göbeğimde var.ona da zeytinyağ süruyorum. günde..hatta hergün sürmüyorum.. bugün sürmedim.

Ben gebelik alerjisi olmuşum canım. Her tarafım kırmızı kabardı. Hiçbir yağ krem ilaç da fayda etmedi. Böyle giderse yine cildiyeye gidicem.
Çatı muayenesini de dediğim gibi 40ta yapıyormuş. Doğum sancısı başladığında yapabilir mi bilmiyorum. O sancıyı çektikten sonra çatın dar demez herhalde:))

Her doktor kendi yöntemini uyguluyo galiba doğru diyosun sanci geldiğinde catina bakacak ya darsa hop sezeryana iki aciyi birden cekiceksin.ama ben sende normal
dogum azmini cok görüyorum ve bence çatır çatır normal dogurursun ya anlamıyorum önceden cati muayenesi diye bişey yoktu annem bes çocuk dogurmus hepsi normal. Ablam 1998 yilinda 34 haftalik ikizlerini normal dogurdu simdiki zaman olsa o ikizleri sezeryanla alırlardi valla canım hepimiz icin hayırlısı nasılsa öyle olsun

Evet canım ya önceden çatı muayenesi yokmuş. Doktor benim çıkış yoluna ultrasonla baktı, oradan da anlamış olabilir normal doğurabileceğimi. İnternetten baktım da çatı muayenesini doğum anında bile yapanlar varmış. Çünkü o an yol açıldığı için daha net bilgi veriyormuş. Benimki de 40ta yapıyor. 40ta yapmak demek doğumun başlamasını göze almak demek. Benimkinin çatıyı önemsediği yok:)))

Belki ultrasonla anlatmıştır canim artik doktorlarımiz ne derse onu yapıcaz kendimizi onlara teslim etmekten başka care yok hayırlısıyla su son ayimizi atlatsaydik bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…