2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebişi halen dönmeyen var mı? İstemeye istemeye sezeryana giricem sanırım öncelikle sağlık diyorum artık..
Bu arada bebek arabası icin bebe confort streety'e karar verdim yarın almayı planlıyorum,erken mi ne dersiniz puset için

Neden erken olsun biz de 2 hafta önce aldık, duruyor evde. Nasıl olsa almayacak mısın?

Merhaba arkadaslar, sonunda cok sukur hastaneden çıkabildim. Allahıma şükürler olsun 2ay 2 gun sonra evime yuvama kavuştum.
Benim size sorum olucakti. Sizdede mı aynı ben yatarken yataktan kalkamiyorum cok canım acıyor. Sizde normal mı bu.

Bende de aynı canım, çok zor kalkıyorum sadece kalkmak değil dönmek de zorluyor mesela yatakta. Tabi arada magnezyum içmeyi ihmal etme, edince daha da artıyor ağrılar. Bu arada çok geçmiş olsun

günaydın canım,
zor günler atlatmışsın, Allah yardımcın olsun, doktorum ilk aylarda olmadığı için şanslıyız dedi,şimdi sürekli hareketlerini takip etmem gerekiyor, bol bol su içiyorum, nstler iyi çıkarsa ve suyunda sorun olmazsa 2 ekime kadar dayanabilir dedi, çok şükür çentikte yok, kilo hariç muayenede herşey iyi çıktı,inşallah bu son günleride sağlıkla atlatırız

:) :) :) aynı ben, bende doktoru görünce herşeyi unutuyorum,hatta dün telefonuma alarm kurmuştum sorularım vardı ama hiçbirini sormadım

az değil canım. ama dr un söyledikleri doğrultusunda hareket etmekte fayda var. kontrollerini ihmal etme..sen kendini üzme dolasıyla kasma ..
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .

insanın aklına takılıyor tabi ama Allaha emanet etmekten başka ne yapabilirim, bundan sonra sıksık hastanedeyiz artık

insan ilk duyunca üzülüyor tabi ama düşününce diyorumki aylarca yemeden yaşadım yinede çok şükür bebişime bir şey olmadı, inşallah bu 22 günüde sağlıkla atlatıcaz, bana ve eşime benziyorsa zayıf doğar ama sonrasında kilo alır,
tansiyonuma ara ara bakıyorum çok şükür normal çıkıyor, sanırım hamileliğin verdiği bir halsizlik var,sabah erken kalkıp geç saate kadar çalışıyorum onunda etkisi vardır

herkese günaydın
yine yoğun bir güne başlıcaz, Allahtan bebişim bayram tatilinden önce doğacakta bayram tatilinde de biraz dinlenme imkanım olur,sonra iki hafta senelik iznimi kullanıp çalışmaya başlıcam, bebekle nasıl olacak çok merak ediyorum

günaydın kızlar hayırlı sabahlar bakıyorumda herkes geri sayıma başladı şu iş günü bi bitsede bizde rahatlasak ya

:) :) :) aynı ben, bende doktoru görünce herşeyi unutuyorum,hatta dün telefonuma alarm kurmuştum sorularım vardı ama hiçbirini sormadım

ben doktora gitmeden bir not kağıdına o hafta içi aklıma gelen tüm soruları yazıyorum. doktora gidince de doktorun önüne koyuyorum kağıdı tek tek cevaplıyor:) böylece aklımda soru işareti kalmıyor:) ya medipol her şeye zam yapmış hem de çok fazla yapmış. 1 ay daha bekleyemediler

zam ne demek uçmuşlar ,
400 tl sezeryana fazladan vericez +
doğuma kadar 6 kez nstye giricem gibi 90 tl fazladan+
doktora +25 fazladan desek endokrinle birlike 75 fazladan vericem
yalaşık 565 tl gidiyor fazlası olurmu bilmiyorum, nerden baksan normal doğum parasına yaklaştı bu kadar zamda olmamalı

Benim bebişte hala dönmedi oturuyor maşallah hiç dönmeye niyeti yok ama hayırlısı diyorum bende..Seninki hangi pozisyonda benimki makat gelişli duruyor.

Günaydın,neden hemen çalışmaya başlayacaksın belki yazmışsındır ama ben kaçırdım..Bu arada geçmiş olsun ama bebeğinin kilosu iyi en azından çok şükür yaşamsal risk yok doğana kadarda eminim daha kilo alır almasa da benimde yiğenim 2050 gr doğdu ama maşallah çabuk toparlıyorlar hiç dert etme..Bol bol kırmızı et yemeni tavsiye ederim..
Herkese günaydın,bugün öğleden sonra kontrolümüz var bakalım nasılmış oğlum çok özledim:)

GünaydınUOTE="elifsen1975, post: 36844664, member: 598857"]herkese günaydın
yine yoğun bir güne başlıcaz, Allahtan bebişim bayram tatilinden önce doğacakta bayram tatilinde de biraz dinlenme imkanım olur,sonra iki hafta senelik iznimi kullanıp çalışmaya başlıcam, bebekle nasıl olacak çok merak ediyorum[/QUOTE]
Günaydın inşallah güzel bir gün olur. Neden doğum iznine ayrılmadin?

Arkadaşım medipolde pazarlık payı yüksek.. Sakın pazarlık yapmadan doğumdan ayrılmayın... Yalnız medipoldeki doktorların akşam doğuma gelmediğini duydum.. O zaman neden ben o doktora gideyimki nasıl bişey anlamadım..beni takip eden Dr un girmemesi ne kadar saçma.. Cidden öyle mi ?

Canım çok şükür bu haftalara kadar geldin, ebebğinin kilosu vs. de iyi, hiç üzülme lütfen.Erken doğsa da, hastanedeki bakımla kendini toparlar ve çok sağlıklı bir bebek olur.Dualarım seninle,inşallah hiçbir şey olmayacak...

Ben de aynen senin gibi aklıma soru geldikçe defterime not alıyorum, gidince de tek tek soruyorum :) Bazen o kadar çok soru oluyor ki,dr da gülüyor,sorgu gibi :) Ama çok faydalı bir yöntem,çıkınca,tühh şunu da sorsdaydım demiyorum...

Herkese günaydın arkadaşlar :)

Günaydın canım. Anladm benimde 10gun içinde oldugu icin almiolar demek ki kontrol suresini gecirmio doktorum ona gore nst yazio. Ama cok be guzelim 40tl gereksiz gelio bana o nst bi sag tarafima yatiriolar bi sol tarafima anlamadim valla gercekten yapmayi biliolarmi :)

bence onların verdiği fiyatları hemen kabul etme. medical muhasebeye git yetkiliyle görüş. bu zamana kadar bu kadar para ödedim de indirim iste. ben konuştum %15-%20 arası indirim yapıyorlar.

kesinlikle çok doğru bir yöntem:) doktor dalga geçiyor benimle, geldi sorgu meleği diyor:) ben de sürekli sizi zırt pırt aramak yerine tek seferde hepsini soruyorum diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…