Atlatırız canım yeter ki can sağolsun. Kızın iyi oldu inşallah?Belki ultrasonla anlatmıştır canim artik doktorlarımiz ne derse onu yapıcaz kendimizi onlara teslim etmekten başka care yok hayırlısıyla su son ayimizi atlatsaydik bi.
Neden erken olsun biz de 2 hafta önce aldık, duruyor evde. Nasıl olsa almayacak mısın?Kızlar bebişi halen dönmeyen var mı? İstemeye istemeye sezeryana giricem sanırımöncelikle sağlık diyorum artık..
Bu arada bebek arabası icin bebe confort streety'e karar verdim yarın almayı planlıyorum,erken mi ne dersiniz puset için
Bende de aynı canım, çok zor kalkıyorum sadece kalkmak değil dönmek de zorluyor mesela yatakta. Tabi arada magnezyum içmeyi ihmal etme, edince daha da artıyor ağrılar. Bu arada çok geçmiş olsunMerhaba arkadaslar, sonunda cok sukur hastaneden çıkabildim. Allahıma şükürler olsun 2ay 2 gun sonra evime yuvama kavuştum.
Benim size sorum olucakti. Sizdede mı aynı ben yatarken yataktan kalkamiyorum cok canım acıyor. Sizde normal mı bu.
Arkadasim cok gecmis olsun cok zor bi durum bende ilk gebeligimde rahim ici gelisme geriligi yasadim yalniz benimki 3aydan sonra baslamisti ve surekli ara acilarak devam etti bizim sorunumuz plasenta ve be ege giden damarlarla ilgiliydi cok doktor gezdik profosulore falan gittik ama bu durumda siki takip ve en uygun zamanda dogum dan baska ellerinden bisey gelmiyo sen cok sanslisin bu haftalara gelmissin Allah in izniyle be isin biraz kucuk dogar ama kisa surede toparlar ben son iki haftami zeynep kamilde yatarak gecirdim cunku bu konu cok siki takip istiyo son nst de kizimin kalp atislari dusmeye baslamisti ve o gece acil sezeryana alindim malesef benim bebisim yasama tutunamayacak kadar kucuktu 28haftalik ve 505 gr dunyaya geldi ... benim sana tavsiyem istanbuldaysan zeynep kamile baska shirdeysen egitim arastirma hastaneleinden birine mutlaka gorunmen yatisini yapip yakindan takip edebilirler bu senin ve bebisin icin cok daha guvenli olur Allah a emanet ol kardesim bol bol soluna yat hareketlerini takip et ve doktor kontrollerini sakin aksatma insallah guzel haberlerinide aliriz... bu arada doopler cektirmissindir buyuk ihtimalle centik varmi arterlerde...
:) :) :) aynı ben, bende doktoru görünce herşeyi unutuyorum,hatta dün telefonuma alarm kurmuştum sorularım vardı ama hiçbirini sormadımAnladım canim benimde sezeryan olcak ya 9 ekim yada 10 ekim az önce yanlış yazmışım bende gittigimde odaları gezicen ayrintili bi şekilde konusucam ama bendede şöyle bişey var doktoru gördüğümde herseyi unutuyorum.
az değil canım. ama dr un söyledikleri doğrultusunda hareket etmekte fayda var. kontrollerini ihmal etme..sen kendini üzme dolasıyla kasma ..
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .
Canım tansiyon takibi yapıyor musun? Benim tansiyonum bir ara çok düşüktü 7 ye 4, 6 ya 4 gibi. O zamanlar çok halsizdim. Bugün 10 a 7 çıktı maşallah, daha iyi hissediyorum böyleyken.
Bu arada burada defalarca yazdım örnek olsun diye ama sana da yazayım. Arkadaşımın kordondaki ana damarlardan biri tıkalıydı ve artan çentikleri vardı. Bebeği 27 gün gerideydi. 38. haftada 2750 gr bir fıstık doğurdu. 1 aylıkken de bebişi 4 kiloydu maşallah. Üzme kendini. Stresten uzak dur, iyi dinlen ve biraz beslenmene dikkat et annesi.
Niye para alıyorlar nst için anlamıyorum. Ben ödeme yapmıyorum ayrıca.
:) :) :) aynı ben, bende doktoru görünce herşeyi unutuyorum,hatta dün telefonuma alarm kurmuştum sorularım vardı ama hiçbirini sormadım
ben doktora gitmeden bir not kağıdına o hafta içi aklıma gelen tüm soruları yazıyorum. doktora gidince de doktorun önüne koyuyorum kağıdı tek tek cevaplıyor:) böylece aklımda soru işareti kalmıyor:) ya medipol her şeye zam yapmış hem de çok fazla yapmış. 1 ay daha bekleyemediler
Benim bebişte hala dönmedi oturuyor maşallah hiç dönmeye niyeti yok ama hayırlısı diyorum bende..Seninki hangi pozisyonda benimki makat gelişli duruyor.Kızlar bebişi halen dönmeyen var mı? İstemeye istemeye sezeryana giricem sanırımöncelikle sağlık diyorum artık..
Bu arada bebek arabası icin bebe confort streety'e karar verdim yarın almayı planlıyorum,erken mi ne dersiniz puset için
Günaydın,neden hemen çalışmaya başlayacaksın belki yazmışsındır ama ben kaçırdım..Bu arada geçmiş olsun ama bebeğinin kilosu iyi en azından çok şükür yaşamsal risk yok doğana kadarda eminim daha kilo alır almasa da benimde yiğenim 2050 gr doğdu ama maşallah çabuk toparlıyorlar hiç dert etme..Bol bol kırmızı et yemeni tavsiye ederim..herkese günaydın
yine yoğun bir güne başlıcaz, Allahtan bebişim bayram tatilinden önce doğacakta bayram tatilinde de biraz dinlenme imkanım olur,sonra iki hafta senelik iznimi kullanıp çalışmaya başlıcam, bebekle nasıl olacak çok merak ediyorum
zam ne demek uçmuşlar ,
400 tl sezeryana fazladan vericez +
doğuma kadar 6 kez nstye giricem gibi 90 tl fazladan+
doktora +25 fazladan desek endokrinle birlike 75 fazladan vericem
yalaşık 565 tl gidiyor fazlası olurmu bilmiyorum, nerden baksan normal doğum parasına yaklaştı bu kadar zamda olmamalı
geldim, bizimki kilo olarak 4 hafta geriye düşmüş, doktor nst si iyi dedi, artık haftada ikikez nstye girecekmişim, nst sonuçlarına göre bebeği erken alabiliriz dedi, inşallah bir sorun çıkmazsa 2 ekimde sezeryan olacak, doktor herhangi bir neden söylemedi, benim yediklerimle alakası yokmuş, insan bunları duyunca üzülüyor tabi ama Allaha emanet ediyorum yapacak bir şey yok
ben doktora gitmeden bir not kağıdına o hafta içi aklıma gelen tüm soruları yazıyorum. doktora gidince de doktorun önüne koyuyorum kağıdı tek tek cevaplıyor:) böylece aklımda soru işareti kalmıyor:) ya medipol her şeye zam yapmış hem de çok fazla yapmış. 1 ay daha bekleyemediler
Sancı sıklaşınca gerçek olduğunu anlarız canım:) ben muayene ücreti ödediğimde nst bedava çekiyorlar ama kontrole gittim bugün 10 gün içinde olduğu için muayene ücreti almadılar. Bu kez de nst ücreti aldılar.
zam ne demek uçmuşlar ,
400 tl sezeryana fazladan vericez +
doğuma kadar 6 kez nstye giricem gibi 90 tl fazladan+
doktora +25 fazladan desek endokrinle birlike 75 fazladan vericem
yalaşık 565 tl gidiyor fazlası olurmu bilmiyorum, nerden baksan normal doğum parasına yaklaştı bu kadar zamda olmamalı
kesinlikle çok doğru bir yöntem:) doktor dalga geçiyor benimle, geldi sorgu meleği diyor:) ben de sürekli sizi zırt pırt aramak yerine tek seferde hepsini soruyorum diyorum:)Canım çok şükür bu haftalara kadar geldin, ebebğinin kilosu vs. de iyi, hiç üzülme lütfen.Erken doğsa da, hastanedeki bakımla kendini toparlar ve çok sağlıklı bir bebek olur.Dualarım seninle,inşallah hiçbir şey olmayacak...
Ben de aynen senin gibi aklıma soru geldikçe defterime not alıyorum, gidince de tek tek soruyorum :) Bazen o kadar çok soru oluyor ki,dr da gülüyor,sorgu gibi :) Ama çok faydalı bir yöntem,çıkınca,tühh şunu da sorsdaydım demiyorum...
Herkese günaydın arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?