alla alla bizde konuştuk bize doğumda ve sünnette asla indirim yapmıyoruz dediler, sana verdikleri fiyat nedir, birde görüştüğün kişinin ismini hatırlıyormusunbence onların verdiği fiyatları hemen kabul etme. medical muhasebeye git yetkiliyle görüş. bu zamana kadar bu kadar para ödedim de indirim iste. ben konuştum %15-%20 arası indirim yapıyorlar.
Günaydın,neden hemen çalışmaya başlayacaksın belki yazmışsındır ama ben kaçırdım..Bu arada geçmiş olsun ama bebeğinin kilosu iyi en azından çok şükür yaşamsal risk yok doğana kadarda eminim daha kilo alır almasa da benimde yiğenim 2050 gr doğdu ama maşallah çabuk toparlıyorlar hiç dert etme..Bol bol kırmızı et yemeni tavsiye ederim..
Herkese günaydın,bugün öğleden sonra kontrolümüz var bakalım nasılmış oğlum çok özledim:)
Arkadaşım medipolde pazarlık payı yüksek.. Sakın pazarlık yapmadan doğumdan ayrılmayın... Yalnız medipoldeki doktorların akşam doğuma gelmediğini duydum.. O zaman neden ben o doktora gideyimki nasıl bişey anlamadım..beni takip eden Dr un girmemesi ne kadar saçma.. Cidden öyle mi ?
Canım çok şükür bu haftalara kadar geldin, ebebğinin kilosu vs. de iyi, hiç üzülme lütfen.Erken doğsa da, hastanedeki bakımla kendini toparlar ve çok sağlıklı bir bebek olur.Dualarım seninle,inşallah hiçbir şey olmayacak
Herkese günaydın arkadaşlar :)
Doğru diyorsun ben mesela Balat hastanesine gidiyorum. Düzenli olarak başından beri oraya devam ettiğimiz için dönem dönem indirim yaptılar. 87 tl ile başladım muayeneye şimdi 52 tl veriyorum.bence onların verdiği fiyatları hemen kabul etme. medical muhasebeye git yetkiliyle görüş. bu zamana kadar bu kadar para ödedim de indirim iste. ben konuştum %15-%20 arası indirim yapıyorlar.
Biz e bebekten nuna pepps aldık 3lü seti indirimdeydi kaçırmayalım dedikGunaydinlar herkese
Hamileligin son parkuruna geldik saka maka. Araba konusunu ne yaptiniz? Ben dun joie mirus travel siparis ettim. Yorumlari iyiydi ama sizin fikrinizide merak ettim.
biz bunu aldık, gri kırmızı olanı ve çok beğendik http://www.n11.com/beneto-bt-2010-l...k Arabaları&utm_content=ShoppersNonRegisteredGunaydinlar herkese
Hamileligin son parkuruna geldik saka maka. Araba konusunu ne yaptiniz? Ben dun joie mirus travel siparis ettim. Yorumlari iyiydi ama sizin fikrinizide merak ettim.
Doğru diyorsun ben mesela Balat hastanesine gidiyorum. Düzenli olarak başından beri oraya devam ettiğimiz için dönem dönem indirim yaptılar. 87 tl ile başladım muayeneye şimdi 52 tl veriyorum.
Biz e bebekten nuna pepps aldık 3lü seti indirimdeydi kaçırmayalım dedik
cnm hani medipolden bahsediyosun bilmiyorum ama yeni acılan esenler medipol hastanesi dogumhanesi yeni acıldıgı için gayet uygun bi görüs istersenzam ne demek uçmuşlar ,
400 tl sezeryana fazladan vericez +
doğuma kadar 6 kez nstye giricem gibi 90 tl fazladan+
doktora +25 fazladan desek endokrinle birlike 75 fazladan vericem
yalaşık 565 tl gidiyor fazlası olurmu bilmiyorum, nerden baksan normal doğum parasına yaklaştı bu kadar zamda olmamalı
Arkadaşım medipolde pazarlık payı yüksek.. Sakın pazarlık yapmadan doğumdan ayrılmayın... Yalnız medipoldeki doktorların akşam doğuma gelmediğini duydum.. O zaman neden ben o doktora gideyimki nasıl bişey anlamadım..beni takip eden Dr un girmemesi ne kadar saçma.. Cidden öyle mi ?
medipol mega bağcılar, doktorumdan memnunum yoksa bu sinirle hastane değiştirirdimcnm hani medipolden bahsediyosun bilmiyorum ama yeni acılan esenler medipol hastanesi dogumhanesi yeni acıldıgı için gayet uygun bi görüs istersen
O kötü olmuş işte, insan kendini ona göre hazırlıyor sonuçta hele de doğum gibi konularda hazırlıklı olma fikri annenin stresini de azaltıyorken. Ama işte bir düğün bir de doğum mecbur bıraktırıyor insanışimdi iyice sinir oldum bizdeyse indirim nerde fiyat artırdılar
medipol mega bağcılar, doktorumdan memnunum yoksa bu sinirle hastane değiştirirdim
O kötü olmuş işte, insan kendini ona göre hazırlıyor sonuçta hele de doğum gibi konularda hazırlıklı olma fikri annenin stresini de azaltıyorken. Ama işte bir düğün bir de doğum mecbur bıraktırıyor insanı
mesai saatleri dışındaysa kendi doktorun girmiyorKızlar günaydın... Benim arkadaşım medipolde dogum yaptı. Anlatmasına göre, normal doğum yapabilecekken direkt sezeryana yönlendirmişler. Kendi doktoru da girmemiş. Doktorunuzla bir konuşsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?