2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bence onların verdiği fiyatları hemen kabul etme. medical muhasebeye git yetkiliyle görüş. bu zamana kadar bu kadar para ödedim de indirim iste. ben konuştum %15-%20 arası indirim yapıyorlar.
alla alla bizde konuştuk bize doğumda ve sünnette asla indirim yapmıyoruz dediler, sana verdikleri fiyat nedir, birde görüştüğün kişinin ismini hatırlıyormusun

tekstile çalışıyorum ve tam sezonun ortasında doğumum olacak,neyseki evden çalışabiliyorum, yoksa işten ayrılmam gerekirdi

kilo almamasın benim yediklerimle alakalı değilmiş maalesef bende kaç haftadır nerdeyse hergün et yemeye çalışıyordum,

inşallah oğluşun iyidir güzel haberlerle gelirsin :)

evet maalesef doğum gece veya hafta sonu olursa kendi doktorun gelmiyor, nöbetçi doktorlardanda genelde kimse memnun değil inşallah gece fean doğum yapmak zorunda kalmayız,

dün pazarlık yapmak istedik ama iç yapmadılar sinir olduk bizde

günaydın , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz yavrularımızı, zaten sadece zayıflık problemi var çok şükür 2 kiloyuda geçti, inşallah 2 ekime kadar biraz daha alır ve sonrasını anne sütüyle hallederiz

Gunaydinlar herkese
Hamileligin son parkuruna geldik saka maka. Araba konusunu ne yaptiniz? Ben dun joie mirus travel siparis ettim. Yorumlari iyiydi ama sizin fikrinizide merak ettim.

bence onların verdiği fiyatları hemen kabul etme. medical muhasebeye git yetkiliyle görüş. bu zamana kadar bu kadar para ödedim de indirim iste. ben konuştum %15-%20 arası indirim yapıyorlar.
Doğru diyorsun ben mesela Balat hastanesine gidiyorum. Düzenli olarak başından beri oraya devam ettiğimiz için dönem dönem indirim yaptılar. 87 tl ile başladım muayeneye şimdi 52 tl veriyorum.
Gunaydinlar herkese
Hamileligin son parkuruna geldik saka maka. Araba konusunu ne yaptiniz? Ben dun joie mirus travel siparis ettim. Yorumlari iyiydi ama sizin fikrinizide merak ettim.
Biz e bebekten nuna pepps aldık 3lü seti indirimdeydi kaçırmayalım dedik

şimdi iyice sinir oldum bizdeyse indirim nerde fiyat artırdılar

cnm hani medipolden bahsediyosun bilmiyorum ama yeni acılan esenler medipol hastanesi dogumhanesi yeni acıldıgı için gayet uygun bi görüs istersen

benim tanıdıfgım bi arkadasım da bağcılar medipolde yaptı dogumu vedediginiz gibi o aksam kendi dopktoru nöbetci oldugu halde doguma girmemiş

Kızlar günaydın... Benim arkadaşım medipolde dogum yaptı. Anlatmasına göre, normal doğum yapabilecekken direkt sezeryana yönlendirmişler. Kendi doktoru da girmemiş. Doktorunuzla bir konuşsanız

ben anlamıyorum hem 3 çocuk diyorlar hemde doğum çok pahalı, medical parkı aradım orda 3000tl dediler dahada pahalı

Gunaydin hayirli sabahlar guzel annisler....
her gunumuz bir oncekinden güzel gecsin insallah hep guzel haberlerimiz olsun...
dun aksam ablamin israriyla bebek arabasini n11.com dan siparis verdim cikko lite way baston modeli kirmizi siyah rengi... ablam ilk bebisinde almisti bu modeli 3yildir kullaniyo ve cook memnun ikinci bebisinde cift yonlulerden almisti cok pisman olmus bu araba kesinlikle cok kullanisli daha iyisini bulamassin fiyatida cok iyi al diye aradi bende verdim siparisini kullandikca bana dua edeceksin dedi gelince fotosunu paylasirim... Allah a emanet olun...

Merhaba kızlar

Benimde oğlum dönmedi.. makat gelişli.. artık dönme ihtimali çok düşük dedi..bende cuma günü girdiğim nst de 2 büyük sancı çıktı. Doktorun gözleri kocaman oldu nst kağıdını gördüğünde. Hissetmiyormusun sancılarını dedi.. hissediyorum ama doğum sancısı kadar hissetmiyorum dedim.. acı eşiğin çok yüksek heralde başkası olsa bu şiddetteki sancıya kıvranarak gelirdi buraya dedi.. normal doğum yapacak olsan zorlanmadan yapardın dedi.

O gün beni hastaneye yatırdı.. bebeğin akciğerleri için iğne yaptılar 2 tane.. böylece 37 haftalık bebeğin akciğeri gibi olacakmış.. gelmesen 2 gün sonra doğumun başlayabilirdi dedi..

Cumarteai sabaha kadar 2 saate bir nst 'ye bağladılar.. nst'deartık sancı çıkmayınca cumarteai hastaneden çıktık.. şimdide 3 güne bi nst'ye gireceğim. Dün girdim. Sancı çıkmadı ama gün içinde kasılmalarım oluyor.

Doktor 37yi bi doldursak daha fazla beklemeyelim dedi.. bebeğiminde boynuna kordonu dolanmış.. cuma günkü ultrasondan beri öyle.. o yüzden bu ara sık sık ultrasona ve nst'ye gireceğim..

Şuan evde hiç iş yapmadan yatıyorum. 2 haftayı hayırlısıyla sağlıkla geçirip bebeğimi sağsağlim kucağıma almak istiyorum.. artık çok korkuyorum ona bişey olacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…