Merhaba kızlar
Benimde oğlum dönmedi.. makat gelişli.. artık dönme ihtimali çok düşük dedi..bende cuma günü girdiğim nst de 2 büyük sancı çıktı. Doktorun gözleri kocaman oldu nst kağıdını gördüğünde. Hissetmiyormusun sancılarını dedi.. hissediyorum ama doğum sancısı kadar hissetmiyorum dedim.. acı eşiğin çok yüksek heralde başkası olsa bu şiddetteki sancıya kıvranarak gelirdi buraya dedi.. normal doğum yapacak olsan zorlanmadan yapardın dedi.
O gün beni hastaneye yatırdı.. bebeğin akciğerleri için iğne yaptılar 2 tane.. böylece 37 haftalık bebeğin akciğeri gibi olacakmış.. gelmesen 2 gün sonra doğumun başlayabilirdi dedi..
Cumarteai sabaha kadar 2 saate bir nst 'ye bağladılar.. nst'deartık sancı çıkmayınca cumarteai hastaneden çıktık.. şimdide 3 güne bi nst'ye gireceğim. Dün girdim. Sancı çıkmadı ama gün içinde kasılmalarım oluyor.
Doktor 37yi bi doldursak daha fazla beklemeyelim dedi.. bebeğiminde boynuna kordonu dolanmış.. cuma günkü ultrasondan beri öyle.. o yüzden bu ara sık sık ultrasona ve nst'ye gireceğim..
Şuan evde hiç iş yapmadan yatıyorum. 2 haftayı hayırlısıyla sağlıkla geçirip bebeğimi sağsağlim kucağıma almak istiyorum.. artık çok korkuyorum ona bişey olacak diye..
İnşallah mesai saatlerinde gelir de kuzucuğun stres yaşamazsın cnm.mesai saatleri dışındaysa kendi doktorun girmiyor
Canını sıkma cnm. En azından doktorun farketmiş. Bak ne güzel takibin yapılıyor. Zaten az kalmış. Kuzucuk şimdi doğsa bile sıkıntı olmaz bence.Merhaba kızlar
Benimde oğlum dönmedi.. makat gelişli.. artık dönme ihtimali çok düşük dedi..bende cuma günü girdiğim nst de 2 büyük sancı çıktı. Doktorun gözleri kocaman oldu nst kağıdını gördüğünde. Hissetmiyormusun sancılarını dedi.. hissediyorum ama doğum sancısı kadar hissetmiyorum dedim.. acı eşiğin çok yüksek heralde başkası olsa bu şiddetteki sancıya kıvranarak gelirdi buraya dedi.. normal doğum yapacak olsan zorlanmadan yapardın dedi.
O gün beni hastaneye yatırdı.. bebeğin akciğerleri için iğne yaptılar 2 tane.. böylece 37 haftalık bebeğin akciğeri gibi olacakmış.. gelmesen 2 gün sonra doğumun başlayabilirdi dedi..
Cumarteai sabaha kadar 2 saate bir nst 'ye bağladılar.. nst'deartık sancı çıkmayınca cumarteai hastaneden çıktık.. şimdide 3 güne bi nst'ye gireceğim. Dün girdim. Sancı çıkmadı ama gün içinde kasılmalarım oluyor.
Doktor 37yi bi doldursak daha fazla beklemeyelim dedi.. bebeğiminde boynuna kordonu dolanmış.. cuma günkü ultrasondan beri öyle.. o yüzden bu ara sık sık ultrasona ve nst'ye gireceğim..
Şuan evde hiç iş yapmadan yatıyorum. 2 haftayı hayırlısıyla sağlıkla geçirip bebeğimi sağsağlim kucağıma almak istiyorum.. artık çok korkuyorum ona bişey olacak diye..
çok geçmiş olsun, ah bu yumurcaklar nasılda streste bırakıyorlar bizi, inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Merhaba kızlar
İnşallah mesai saatlerinde gelir de kuzucuğun stres yaşamazsın cnm.
.
İnşallah mesai saatlerinde gelir de kuzucuğun stres yaşamazsın cnm.
Canını sıkma cnm. En azından doktorun farketmiş. Bak ne güzel takibin yapılıyor. Zaten az kalmış. Kuzucuk şimdi doğsa bile sıkıntı olmaz bence.
Teşekkür ederim canım.. inşallah senin bebeğinde toparlayacak kendini.. kilo önemli değil, sağlıkla doğsunlar yeter ki..
Birde alttan muayene etti doktor.. hamilelikte rahim ağzı uzarmış doğuma yakın kısalırmış.. benimki kısalmış, doğum yakın görünüyor dedi.. 37yi bi doldursak sezaryanla doğum yapacağım .. tarih falan konuşmadık tabi ama doktorum hep şu 37yi bi doldursak diyor.. o da endişeli..
Bu arada kızlar istanbulda doğum ücretleri ne pahalı öyle.. bizim doğum ücreti 600 lira.. nst'ye her seferinde 10 lira veriyoruz bizde ..
doktorumda ağrın olursa, suyun gelirse, kanaman olursa mutlaka kaç olursa olsun beni ara gelerim dedi.. doktorların 'doğum gece olursa gelmem, haftasonu olursa gelmem' demelerini anlamıyorum.. kadın doğumcusun yani sonuçta doğumun ne zaman olacağı belli mi..
Hayırlısı olsun canım, demek ki bebişin de sizi görmek için sabırsızlanıyor :) bir de şimdilerde biz şanslıyız hemen görüp takip edebiliyorlar, teknolojinin ilerlemiş olması bu bakımdan o kadar iyi ki
Çok sevindim cnm. Gün saymaya devam deseneKızlarrrr inanamazsınız plesentam yukarı çıkmışşş. Normal doğum olacakmışımmmmm. Kilo 2950 boy 51 cm. Ay çok şaşkınım:)))))
Verdiğin bilgi gerçekten çok önemli teşekkür ederiz cnm. Benimde bel ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor. Bebeğin artık kocaman oldu annesi, takibi de yapılıyor hiç merak etme Allahın izniyle bişeycikler olmayacakEvet çok şükür, eğer ultrason sırasında kasılmam olmasaydı doktor bunu farketmeyecekti.. ben kasılmaları normaldir, doğuma hazırlık diyordum ve çokta büyük rahatsızlık vermiyordu.. bel ağrılarım var mesela hiç geçmiyor.. bazen artıp azalıyor.. doktorum 'dinlenerek geçemeyen bel ağrısı dogum habercisidir ' dedi.. sizinde aklınızda olsun ..
oyy maşallah, benim doğum günümde anne oluyorsun :)Kızlar herkese meraba biz kızımla doktordan geldik 2900kilo olmuş meleğim ayın 23 ü doğumum var kızlar allahım çok heyecanlıyım geçmişi pek okumadım herkes iyidir umarım.
Verdiğin bilgi gerçekten çok önemli teşekkür ederiz cnm. Benimde bel ağrım oluyor ama dinlenince geçiyor. Bebeğin artık kocaman oldu annesi, takibi de yapılıyor hiç merak etme Allahın izniyle bişeycikler olmayacak34 haftanın dolması da çok önemli. Kritik bir haftayı geride bırakmışsınız çok şükür...
İnşallah canım. Sağ salim kucağımıza alırız inşallahsezeryan olacağı için randevumuzu aldık, inşallah oğluşum erken gelmeye felan kalkmaz
Evet çok şükür, eğer ultrason sırasında kasılmam olmasaydı doktor bunu farketmeyecekti.. ben kasılmaları normaldir, doğuma hazırlık diyordum ve çokta büyük rahatsızlık vermiyordu.. bel ağrılarım var mesela hiç geçmiyor.. bazen artıp azalıyor.. doktorum 'dinlenerek geçemeyen bel ağrısı dogum habercisidir ' dedi.. sizinde aklınızda olsun ..
alla alla bizde konuştuk bize doğumda ve sünnette asla indirim yapmıyoruz dediler, sana verdikleri fiyat nedir, birde görüştüğün kişinin ismini hatırlıyormusun
Doğru diyorsun ben mesela Balat hastanesine gidiyorum. Düzenli olarak başından beri oraya devam ettiğimiz için dönem dönem indirim yaptılar. 87 tl ile başladım muayeneye şimdi 52 tl veriyorum.
Biz e bebekten nuna pepps aldık 3lü seti indirimdeydi kaçırmayalım dedik
Aaa gercektenmi hayırlısı bakalım canım.teşekkür ederimoyy maşallah, benim doğum günümde anne oluyorsun :)
Sen aldınmı gün canım kaçırmışımoyy maşallah, benim doğum günümde anne oluyorsun :)
Benimde bacak ağrılarım var ama geceleri oluyor daha çok .. evet yapacak bişey yok, benimki magnezyumu düzenli iç dedi.. belki kalsiyımu artırsak az da olsa rahat ederiz..İnşallah canım. Sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Sağol canım söyledigin icin. Benim bacağımla başım belada. Yürüyemiyorum. Kalçamdan diz altıma kadar yayılan bir ağrı var. Doktor yapacak bir şey olmadığını söyledi. Ama evin içinde bile zor dolanıyorum. Tam da hazırlık yapacağım dönemdi. Üzerine basamaz duruma geldimbelim de acıyor bazen ama çok sıkıntı vermiyor.
benim 2 ekimde olacak inşallahta sen doğumunu benim doğduğum gün yapacaksın :) minik terazi geliyor :)Sen aldınmı gün canım kaçırmışımne zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?