Ben hep devlette tahlil yaptırıp umuttaki doktoruma gösterdim. Sen bi de umuta git bakalım:) oradaki birsen hanımı da çok övüyorlar. Nst pahalı tabi de ben artık bi kere anca çektiririm günüm doluyor artık :))saol cnm esımle konuşup ona göre alcam randuvu.on gün ıcınde 40lıra nst alınması heç fazla hem çok saçma.normalde ucretı 15dır ama normal olcaksa cnmz saolsun.dogum ucretlerıde çok uygunmuş.saol cnm bılgıler ıcın.normalde bnde tahlıllerı hep devlette yaptırırım ama 2eylulfe idrar,kan ve nst 33lıra tutunca çok ucuz geldı ve ılk defa özelde yaptrdım.her yenı doktora gdncede tahlıllerını verdgn halde yenıden tahlıl ıstıolar ya para almak ıcın o çok sınır bozucu.
Evet canım koca kız oldu artık :)) hepimiz inşallah sağ salim alıcaZ ama bugün yeni bir kız almışlar NST ye bebeğin kalp seslerini alamıyorum dedi Allah'ım okadar korktumki nasıl yani bebeğim kıpırdıo dedim o yüzden yerini bulamıyorum dedi o saniyeler içinde bayılacaktım korkudan tansiyonum nasıl düşmüş anlatamam okadar sinirlendimki doğru dürüst cümle kur dedim allahım yaşatmasın ya
ulaştım 440 10 00 telefondan randevu alınıyor. çocuk doktorları nasıldı canım?
bırsen ıihanımıda netten arastrmstm çok suratsz ilgısız demısler hehe.bnmde 16sında burda sur dakı doktoruma 18ındede devlete randuvum var bakalm napcam bnde blmyrmBen hep devlette tahlil yaptırıp umuttaki doktoruma gösterdim. Sen bi de umuta git bakalım:) oradaki birsen hanımı da çok övüyorlar. Nst pahalı tabi de ben artık bi kere anca çektiririm günüm doluyor artık :))
Canım haftana göre normal ağrıların bence, bende de çok var, özellikle biraz uzun oturunca yada uzandıktan sonra kalkınca oluyor ve bacaklarını tam açamıyorsun, önce küçük adımlarla biraz yürümek zorunda kalıyorsun.günaydın herkese ben okula başladım o nedenle burayı çok takip edemiyorum ama damla doğum yapmış çok sevindim ilk bebeğimiz doğmuş darısı bizim başımıza ben ekim annelerinde en son yapanlardan olacağım sanırım benim kızım dönmemişti son kontrolde döndüğünü gördük doktorum iri bir bebek olduğunu söylüyor ilerleyen haftalarda bakacak eğer 4 kiloyu geçme durumu varsa sezaryen yolu bana da görünecek sanırım şuan üç hafta önden gidiyorum bu arada geçen hafta ağaya gittim o günden beri kasıklarımda ve vajinamın içinde ağrı oluyor artık ağdadan mı kaynaklı oldu yoksa çatı ağrılarım mı başladı anlamadım çatı ağrısı çeken arkadaşlar bir tarif edebilirmisiniz nasıl olduğunu
evde olman iyi ama seni çok sıkmalarına izin verme o zaman, biraz kafanı dinleyip bebeğine alışmak çok önemli senin için.iki hafta kimse beni aramasa inan onada razıyım, ama eve geldiğimde başlarlar aramaya, çok şükür evden çalışabiliyorum,17 yıldır çalıştığım yer olduğu içinde birbrimiz idare etmeye çalışıyoruz
Kizlar herkese merhaba gunlerdir giremiyordum umarim herkes iyidir .
Dun kontrolum vardi suyum azalmis doktorum haftaya carsamba doguma alcam seni dedi . Oncesinde verdiği tarih 26 eylul idi ona kendimi alistirdgim icin tabi biraz sasirdim ama allah kismet ederse yakinda prensesime kavusacagim için çok mutluyum bizim için dua edin kızlar :)
evet maalesef doğum gece veya hafta sonu olursa kendi doktorun gelmiyor, nöbetçi doktorlardanda genelde kimse memnun değilinşallah gece fean doğum yapmak zorunda kalmayız,
dün pazarlık yapmak istedik ama iç yapmadılar sinir olduk bizde
Devletteki doktora tahlil sonuçlarını göster bide ultrason durumuna göre normal olabilir mi diye bi sor bakalımbırsen ıihanımıda netten arastrmstm çok suratsz ilgısız demısler hehe.bnmde 16sında burda sur dakı doktoruma 18ındede devlete randuvum var bakalm napcam bnde blmyrm
ben anlamıyorum hem 3 çocuk diyorlar hemde doğum çok pahalı, medical parkı aradım orda 3000tl dediler dahada pahalı
Ben medicalpark göztepeye gidiyorum;.. Çok memnunum doktorumdan.. Gece bile geliyor ve normal doğum yanlısı ... Evet fiyatlar yüksek ama benim sağlık sigortam var o yüzden rahatça gidebiliyorum...
Hadi ya demekki bişeyler değişmiş.. Çünkü beim doğum yapan tüm arkadaşlarım fiyatta indirdiler... Çok gıcık oldum.. Nasıl gelmez kendi doktorun... Hadi geceyi geçtim birde haftasonu... Sezeryana teşvik bu resmen... Allah yardımcınız olsun.. İnşallah gündüz ve haftaiçi gelir bebişler
darısı başıma inşallah...benim tam kapatıyor malesef...sen dinlendin mi sürekli çünkü ben 24 saat boyunca yatıyorum hiçbir iş falan yapmıyorum özel ihtiyaçlar dışında...bir de kanama falan yaşadın mı hiç??Rabbim meleklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)Hoşgeldin. Bende vardı plesenta previa. Ama tamamen kapatmamıştı çıkışı. Yanında duruyordu. Sezeryan olacaktım ana dün plesentanın yukarı çıktığını öğrendim. Yarın 37. Haftam bitiyor. Sen 28. Haftadasın, yukarı çıkabilir ümit kesme. Benim daha yeni çıktı düşün:) hem de en tepeye:)
Haftaya çarşamba mı?? ay maşallah, bir sürpriz olmazsa sıra sende o zaman, 19unda da Nilkon46 var, şimdiden Allah selametle kavuştursun sizi inşallah canım:) adı ne bu arada sıradaki
Canım haftana göre normal ağrıların bence, bende de çok var, özellikle biraz uzun oturunca yada uzandıktan sonra kalkınca oluyor ve bacaklarını tam açamıyorsun, önce küçük adımlarla biraz yürümek zorunda kalıyorsun.
evde olman iyi ama seni çok sıkmalarına izin verme o zaman, biraz kafanı dinleyip bebeğine alışmak çok önemli senin için.
Haftaya çarşamba mı?? ay maşallah, bir sürpriz olmazsa sıra sende o zaman, 19unda da Nilkon46 var, şimdiden Allah selametle kavuştursun sizi inşallah canım:) adı ne bu arada sıradaki prensesin?
Ben ahşap aldım ikea'dan canımKızlar bebişlere kıyafet askısı nerden aldınız? Kumaş, ahşap ya da plastik?
Canım bende 32. Hafada çıktı bu dert. Hiç kanamam olmadı başından beri. Ben öyle özellikle dinlenme yapmadım. Zaten 35. Hafta bitene kadar çalışmaya devam ettim. Sen Allaha dua et, henüz erken. Bence yukarı çıkar:) benimki de çıkışın tam yanındaydı. Bana da sezeryan dediler dönmez dediler. Ama çıktı yukarı Allahın takdiri:) inşallah seninki de çıkar. Şimdi kafaya takma.darısı başıma inşallah...benim tam kapatıyor malesef...sen dinlendin mi sürekli çünkü ben 24 saat boyunca yatıyorum hiçbir iş falan yapmıyorum özel ihtiyaçlar dışında...bir de kanama falan yaşadın mı hiç??Rabbim meleklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
He bide öğrendiğimizden beri ilişkiyi kestik. Buna da dikkat et. Haftan erken çünkü, kanama olursa sezeryanla alırlar. Dikkat et kendine inşallah çıkar yukarı.darısı başıma inşallah...benim tam kapatıyor malesef...sen dinlendin mi sürekli çünkü ben 24 saat boyunca yatıyorum hiçbir iş falan yapmıyorum özel ihtiyaçlar dışında...bir de kanama falan yaşadın mı hiç??Rabbim meleklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
evet canım sana çok sevindim.Doktordan geldim hala dönmemiş ama doktorda dedi 38.haftaya kadar bekliyoruz baktık dönmedi 39.hafta da sezeryan yapıyoruz dedi.Bakalım kısmet gerçekten düşünmemeye çalışıyorum..Canım bak benim 37 yarın bitiyor. Ve plesentamın yukaı çıktığını dün.öğrendim:) Allah isterse her şey oluyor. Ki bana çok zor demişti doktor. Allah isterse her şey kolay. En az 38 dolana kadar bekle dönmesi için.
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.. Sağlıkla doğacak inşallah bebeklerimiz.yok fazla takılmamaya çalışıyorum, sadece erken doğmasın 2 ekimi beklesin inşallah daha iyi olur, 6 ay kadarda evden çalışmayı düşünüyorum, hatta uzatabilirsem dahada uzatmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?