2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Offf uyuyamiyorum cok sicak :/ aklimda da bin türlü şey ( karnima da arada bi agri giriyor sanki ama gaz sancisi mi ne anlamadm?? Allah yardimcimiz olsun sagsaglim gelsin bebislerimiz hersey yolunda gtsin inşallah!! Bu halde aklimiza girip canimizi sikanlari da Allah nasil biliyorsa öyle yapsın! !

Kızlar bugün fazla ayakta kaldım. Karnım sertleşti şişti gerildi bebek sanki alttan çıkacak gibi oluyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum . Aşağıya doğru baskı varki sormayın. Bide bebek çok hareketli karnımın bir tarafı bazen şişiyor geriliyor bunlar kasılmamı bilmiyorum... Nst bağlandım gece gidip doktoruma gönderdim sorun yokmuş... Ama ben iyi değilim. Birde hemoroid oldum. Kabızlıkta var. Belki bunlardan geriliyordur diyorum...

Varmı bunları yaşayan...
Bebeğim 3 hafta geriden geliyor belki doktorum alacak erkenden Perşembe belli olacak... Çok zor geçiyor son günler bir mutlu sona kavuşsaydık hepimiz...

İyi demişsin ya, bizim stresimiz bize yetiyor onlara göre hava hoş tabi.

Ben de uyuyamıyorum, göbeğim çok acıyor uyurken
Hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz canım merak etme biraz daha bekler inşallah bebişin. Allah kolaylık versin sana da..

günaydın güzel anneler,
dün gece eşime bak hafta sonu bilgisayarı açamadım 3 kişi doğum yapmış felan diye anlatıyordum, çok erken değilmi dedi, neyse sonra ben lavaboya girdim bir baktım kanamam var, tabi biz hemen bir bavul buulup bebişin benim neyim varsa içine tıktık doğru hastaneye, ELİF ÇİLER EREN nöbetçiymiş, bayıldım kendisine çok tatlı dilli güler yüzlü bir doktor, önce alttan muayene etti (bu kısmı hiç sevmiyorum ) kanaman yok rahim ağzıda açılmamış dedi, sonra nstye girdim çok şükür onun sonucuda iyi çıkınca eve gönderdi bizi, ama elif hanımda oğluşumu zayıf buldu birde nedense karnım çok sert taş gibi oluyor

bu arada kardeşim anneme gece eve gelmicem demiş bende onu arayıp ben hastaneye gidiyorum bu gece bebek gelebilir hemen eve geç çağırırsam anneyi alıp hastaneye gelirsin demiştim, annemide arayıp hastaneye gidiyoruz dedim ama sağolsunlar beni bin pişman ettiler, kardeşim başlamış ağlamaya ,annem hemen bavul hazırlamış tutturdular gelicez diye :) o halimle birde bizimkileri sakinleştirmeyle uğraştım :) evden çıkarkende kv deye söyledik biz bi hastaneye gidip gelicez biraz sancım var dedik, onlarda tutturdular gelelim diye, neyseki kimse gelmedi nedense bu durumda yanımda sadece eşim olsun istiyorum daha rahat oluyorum, eşimde zaten 9 doğurdu akşam

günaydın canım, seninle hemen hemen aynıyız, benim oğluşu dün geceki doktorda çok zayıf buldu, göbek çevresi ne kadar ince babaya benzemeyecek dedi :) bizde perşembe günü kendi doktorumuza gidicez bakalım belki erken doğuma alabillirler

günaydınlar,
sancı kabus sancı derken sabah ettim. uyudum da gerçi.. şu an biraz daha iyiyim.şu kabızlığı da saymazsak..
bizim burada yol çalışması nedeniyle elektrik hergün kesiliyor daha sonra giremem diye bir merhaba deyip gidiyim dedim.

kızımın kıyafetinin bir kısmını yıkadık. hava yağmurlu olnca kuruması zor oluyor.neyse yenileri kaldı onları onları da yıkayıp ütülenecek.

herkese iyi günler dilerim..

Doğum yapan arkadaşlarımdan ve internetten de öğrendiğim kadarıyla bu enerji patlaması doğuma yakın olurmuş, ikinizin de bdt ye daha var ama bakalım sizde de tutacak mı bu teori kızlar?:)

İnş. Bu teori doğrudur.bugün rüyamda bebeğimin üstünü giydiriyordum simsiyah saçları vardı.bayağı uzundu.eşime soruyorum: bu çocuğun kontrolü olacaktı ilk ay kontrolü nezaman gitmeliyiz? Kasımın 2 sinde diyor.rüyama göre 2 Ekim'de doğurmuşum yani.rüyamda da oğlum için bu çocuk diyorum çünkü gıcık babası yüzünden hala ismini belirleyemedik.

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.
Iyi haberlerle gelirsin ins. Ama bence son donemlerde agda yaptirma doktorlar onermiyor canim

Günaydın annişler dün itibariyle doğum iznime ayrıldım artık evdeyim ama hiç geçmiyo zaman ya daha çok günüm var
Ben 2 aydır ağdayı bıraktım çünkü çok kötü oldu oram tahriş oldu sündü vs iğrenç oldu ağdadan sonra o nedenle jilet yapıyorum hiç sevmesemde

Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)
Allah hayırlısıyla kurtarsın. Sağ salim doğsun bebeğin:)

tam bir hamilelik öncesi deneyim yaşamışsın:) kanaman neden olmuş canım? Elif Çiler Hanım'ı tanıyorum cidden tatlı bir doktor. İnşallah bebişinin gelişimi de iyi olur. Sıkma canını sen doğduktan sonra da besler büyütürsün kuzuyu:)

Geçmiş olsun canım, korkmuşsunuz akşam akşam.. peki kanaman neden olmuş, doktor ne dedi

canım dualarımız seninle ama sen de sıkma canını rahat ol, stres yapma. Her şey Allah'ın takdiri ama sen de dua et kendini rahatlat bizi de habersiz bırakma.

kanama için bir sebep söylemedi, artarsa gelirsin dedi, bende acaba nişan denilen şeymi diye düşünmeye başladım,
ne zor ne stresli işlermiş bunlar, inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…