İyi demişsin ya, bizim stresimiz bize yetiyor onlara göre hava hoş tabi.Kızlar bugün kızımı okula götürdüm herkes aa dogurmadinmi sen dediler bi sinir oldum ki sormayın bende onlara dogurdum ama kilom kaldı dedim iyi demismiyim yaa anlamıyorum dogursam heralde karnim öyle olmaz sanki benim günüm geçmişte 42.haftamdayimda öyle diyorlar
Ben de uyuyamıyorum, göbeğim çok acıyor uyurkenOfff uyuyamiyorum cok sicak :/ aklimda da bin türlü şey( karnima da arada bi agri giriyor sanki ama gaz sancisi mi ne anlamadm?? Allah yardimcimiz olsun sagsaglim gelsin bebislerimiz hersey yolunda gtsin inşallah!! Bu halde aklimiza girip canimizi sikanlari da Allah nasil biliyorsa öyle yapsın! !
Hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz canımKızlar bugün fazla ayakta kaldım. Karnım sertleşti şişti gerildi bebek sanki alttan çıkacak gibi oluyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum . Aşağıya doğru baskı varki sormayın. Bide bebek çok hareketli karnımın bir tarafı bazen şişiyor geriliyor bunlar kasılmamı bilmiyorum... Nst bağlandım gece gidip doktoruma gönderdim sorun yokmuş... Ama ben iyi değilim. Birde hemoroid oldum. Kabızlıkta var. Belki bunlardan geriliyordur diyorum...
Varmı bunları yaşayan...
Bebeğim 3 hafta geriden geliyor belki doktorum alacak erkenden Perşembe belli olacak... Çok zor geçiyor son günler bir mutlu sona kavuşsaydık hepimiz...
Kızlar bugün fazla ayakta kaldım. Karnım sertleşti şişti gerildi bebek sanki alttan çıkacak gibi oluyor ayağa kalkınca yürüyemiyorum . Aşağıya doğru baskı varki sormayın. Bide bebek çok hareketli karnımın bir tarafı bazen şişiyor geriliyor bunlar kasılmamı bilmiyorum... Nst bağlandım gece gidip doktoruma gönderdim sorun yokmuş... Ama ben iyi değilim. Birde hemoroid oldum. Kabızlıkta var. Belki bunlardan geriliyordur diyorum...
Varmı bunları yaşayan...
Bebeğim 3 hafta geriden geliyor belki doktorum alacak erkenden Perşembe belli olacak... Çok zor geçiyor son günler bir mutlu sona kavuşsaydık hepimiz...
Doğum yapan arkadaşlarımdan ve internetten de öğrendiğim kadarıyla bu enerji patlaması doğuma yakın olurmuş, ikinizin de bdt ye daha var ama bakalım sizde de tutacak mı bu teori kızlar?:)
Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)
Amin sagol canim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins ...sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Iyi haberlerle gelirsin ins. Ama bence son donemlerde agda yaptirma doktorlar onermiyor canimGünaydın kızlar bugün doktor kontrolümüz var,bakalım ne diecek doktorumuz.öncesinde ağda yaptırmalıyım çatı muayenesi yapabilir .ama ağdadan çekiniyorum bu sefer.
Allah hayırlısıyla kurtarsın. Sağ salim doğsun bebeğin:)Kizlar Günaydın umarim herkes iyidir. Bugun son doktor kontrolumuz var malum yarin doguma girecem bnim ve bebisim için dua edin kızlar... Ins hepimiz de hayirlisiyla atlatacaz bu gunleri :)
günaydın güzel anneler,
dün gece eşime bak hafta sonu bilgisayarı açamadım 3 kişi doğum yapmış felan diye anlatıyordum, çok erken değilmi dedi, neyse sonra ben lavaboya girdim bir baktım kanamam var, tabi biz hemen bir bavul buulup bebişin benim neyim varsa içine tıktık doğru hastaneye, ELİF ÇİLER EREN nöbetçiymiş, bayıldım kendisine çok tatlı dilli güler yüzlü bir doktor, önce alttan muayene etti (bu kısmı hiç sevmiyorum ) kanaman yok rahim ağzıda açılmamış dedi, sonra nstye girdim çok şükür onun sonucuda iyi çıkınca eve gönderdi bizi, ama elif hanımda oğluşumu zayıf buldubirde nedense karnım çok sert taş gibi oluyor
bu arada kardeşim anneme gece eve gelmicem demiş bende onu arayıp ben hastaneye gidiyorum bu gece bebek gelebilir hemen eve geç çağırırsam anneyi alıp hastaneye gelirsin demiştim, annemide arayıp hastaneye gidiyoruz dedim ama sağolsunlar beni bin pişman ettiler, kardeşim başlamış ağlamaya ,annem hemen bavul hazırlamış tutturdular gelicez diye :) o halimle birde bizimkileri sakinleştirmeyle uğraştım :) evden çıkarkende kv deye söyledik biz bi hastaneye gidip gelicez biraz sancım var dedik, onlarda tutturdular gelelim diye, neyseki kimse gelmedi nedense bu durumda yanımda sadece eşim olsun istiyorum daha rahat oluyorum, eşimde zaten 9 doğurdu akşam
günaydın güzel anneler,
dün gece eşime bak hafta sonu bilgisayarı açamadım 3 kişi doğum yapmış felan diye anlatıyordum, çok erken değilmi dedi, neyse sonra ben lavaboya girdim bir baktım kanamam var, tabi biz hemen bir bavul buulup bebişin benim neyim varsa içine tıktık doğru hastaneye, ELİF ÇİLER EREN nöbetçiymiş, bayıldım kendisine çok tatlı dilli güler yüzlü bir doktor, önce alttan muayene etti (bu kısmı hiç sevmiyorum ) kanaman yok rahim ağzıda açılmamış dedi, sonra nstye girdim çok şükür onun sonucuda iyi çıkınca eve gönderdi bizi, ama elif hanımda oğluşumu zayıf buldubirde nedense karnım çok sert taş gibi oluyor
bu arada kardeşim anneme gece eve gelmicem demiş bende onu arayıp ben hastaneye gidiyorum bu gece bebek gelebilir hemen eve geç çağırırsam anneyi alıp hastaneye gelirsin demiştim, annemide arayıp hastaneye gidiyoruz dedim ama sağolsunlar beni bin pişman ettiler, kardeşim başlamış ağlamaya ,annem hemen bavul hazırlamış tutturdular gelicez diye :) o halimle birde bizimkileri sakinleştirmeyle uğraştım :) evden çıkarkende kv deye söyledik biz bi hastaneye gidip gelicez biraz sancım var dedik, onlarda tutturdular gelelim diye, neyseki kimse gelmedi nedense bu durumda yanımda sadece eşim olsun istiyorum daha rahat oluyorum, eşimde zaten 9 doğurdu akşam
canım dualarımız seninle ama sen de sıkma canını rahat ol, stres yapma. Her şey Allah'ın takdiri ama sen de dua et kendini rahatlat bizi de habersiz bırakma.Kızlar dua edin bana. Doktordan geldim şimdi moralim çok bozuk nst de sancı çıktı. Daha çok minik kızım 34 haftalığız. yarın gene çağırdı nst ye gitcem. Dualarınızı eksik etmeyin.Moralim çok bozuk şimdi yatmaya gidiyorum. Dua edin yarın herşey iyi olsun
kanama için bir sebep söylemedi, artarsa gelirsin dedi, bende acaba nişan denilen şeymi diye düşünmeye başladım,tam bir hamilelik öncesi deneyim yaşamışsın:) kanaman neden olmuş canım? Elif Çiler Hanım'ı tanıyorum cidden tatlı bir doktor. İnşallah bebişinin gelişimi de iyi olur. Sıkma canını sen doğduktan sonra da besler büyütürsün kuzuyu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?