2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar merhaba nasılsınız.3 doğum olmuş bile.bende Biran önce doğurmak istiyorum.sürekli yürüyorum .içimde bir enerji patlaması var sanki.at gibi çıkıyorum merdivenleri.sizler nasılsınız enerji açısından.

Meralcim ben de bugün kakao yağına başlıyorum.göbeğim büyük değil 10 kg aldım ,sürekli yağlanmıştım da ama yine de hafif çatlamışım.çok üzüldüm dün gece ama bugün toparladım.

[QUOtucahanka35, post: 36922868, member: 510388"]Arkadaşlar merhaba nasılsınız.3 doğum olmuş bile.bende Biran önce doğurmak istiyorum.sürekli yürüyorum .içimde bir enerji patlaması var sanki.at gibi çıkıyorum merdivenleri.sizler nasılsınız enerji açısından.[/QUOTE]
Mrb nerdeee enerji patlamasi zar zor kalkiyorum yerimden :) tam bir top oldum utanmassam yuvalanacam :) halsizlik ve yorgunluk hat sahffada

Kızlar ben bugün dr.dan doğum öncesi iznimi aldım ve raporu çalıştığım kuruma teslim ettim. 36+0 itibariyle mecburi d.oncesi izim başladı. Bugün ilk defa Nst ye girdim, ufak ağrılarım çıkmış ama ben hissetmiyorum. Normalden korktugum için sezeryan tarihini aldık 3 ekim cuma saat 10:00 da inş. Kan ve idrar tahlilleri de yapıldı, sonuçlarına bakilarak anestezi uzmanı ile görüşülecek. Bebeğim 2900 gr ve 49,7 cm olmuş.
Bir de merak edip doğum sonrası yatacağım odayi gördüm çok duygulandim az kalsın aglayacaktim, 18 gün sonra o odada çifte bayram yaşanacak inş. Allah hepimize saglikla yasatsin o günü.
Sevgiler. . .

Mrb nerdeee enerji patlamasi zar zor kalkiyorum yerimden :) tam bir top oldum utanmassam yuvalanacam :) halsizlik ve yorgunluk hat sahffada [/QUOTE]
Yahu bendeki normal değil sanırım.1 haftadır evdeyim her şeyimi hallettim bitirdim.yemek yapıyorum hergün evde yapacak işçıkarıyorum ,bir sürü çeşit yemek hazırlıyorum,akşam eşim gelince hızlı hızlı yemek yiyorum hemen yürüyüşe ,şimdi annemin yanına gidicem yarın doktordan sonra yüzerim bol bol.ben hamile kalmadan böyle değildim ama hep kansızlık problemim vardı.şimdi kan değerlerim yükseldi acaba bu enerji ondan mıdır?

Hayırlı olsun canin ama keşke 3 ekim olmasaydı sonucta ogun arefe ve ertesi gün bayram doktorun hastanede bulunup kontrollerini yapcakmis peki

Bugün Dr randevumuz vardı, sata göre 36+2 haftayken bır hafta gerıden gelirdi hep.fakat bugün öğrendim ki boy ve bası cevresi normal bebegın göbek bölgesı küçük kalmış.dolayısıyla bebek beslenmiyormuş yeterınce.sbebı kan akımında centık vardı bende 22.haftada doopler ultr.de ortaya çıkmıştı,Dr tekrar doopler ultr.ıstedı. Acilen hemde sonuca göre bır hafta kdr gözlem yapıp bebek hala beslenmez ise alacak.kuveze koyacak.moralim cok bozuk suan 2100 gr bebişim.

Mrb nerdeee enerji patlamasi zar zor kalkiyorum yerimden :) tam bir top oldum utanmassam yuvalanacam :) halsizlik ve yorgunluk hat sahffada
Yahu bendeki normal değil sanırım.1 haftadır evdeyim her şeyimi hallettim bitirdim.yemek yapıyorum hergün evde yapacak işçıkarıyorum ,bir sürü çeşit yemek hazırlıyorum,akşam eşim gelince hızlı hızlı yemek yiyorum hemen yürüyüşe ,şimdi annemin yanına gidicem yarın doktordan sonra yüzerim bol bol.ben hamile kalmadan böyle değildim ama hep kansızlık problemim vardı.şimdi kan değerlerim yükseldi acaba bu enerji ondan mıdır?[/QUOTE]
Maşallah canım ya bende gecen hafta öleydim bugün yürüyüş yaparken inanılmaz yoruldum

Mrb nerdeee enerji patlamasi zar zor kalkiyoduydum.mden :) tam bir top oldum utanmassam yuvalanacam :) halsizlik ve yorgunluk hat sahffada
Yahu bendeki normal değil sanırım.1 haftadır evdeyim her şeyimi hallettim bitirdim.yemek yapıyorum hergün evde yapacak işçıkarıyorum ,bir sürü çeşit yemek hazırlıyorum,akşam eşim gelince hızlı hızlı yemek yiyorum hemen yürüyüşe ,şimdi annemin yanına gidicem yarın doktordan sonra yüzerim bol bol.ben hamile kalmadan böyle değildim ama hep kansızlık problemim vardı.şimdi kan değerlerim yükseldi acaba bu enerji ondan mıdır?[/QUOTE]
Ohhhh tadini cikar ozaman :) olabilir aslinda bazi bayanlarda enerji patlamasi olabilir diye duydum.yarin beende gitcem doktr bakalim hayirlisi :)

Bugün bende de enerji patlaması var. Ama kalçam ayrılıyormuş gibi hissediyorum. Ara sıra ağrı giriyor.

Karnim genelde hep sert.tabi senin söylediğin nöbetlerde oluyor.nefes almakta zorlanir oldum.

CanımTE="Mavilim34, post: 36923491, member: 621829"]Bugün Dr randevumuz vardı, sata göre 36+2 haftayken bır hafta gerıden gelirdi hep.fakat bugün öğrendim ki boy ve bası cevresi normal bebegın göbek bölgesı küçük kalmış.dolayısıyla bebek beslenmiyormuş yeterınce.sbebı kan akımında centık vardı bende 22.haftada doopler ultr.de ortaya çıkmıştı,Dr tekrar doopler ultr.ıstedı. Acilen hemde sonuca göre bır hafta kdr gözlem yapıp bebek hala beslenmez ise alacak.kuveze koyacak.moralim cok bozuk suan 2100 gr bebişim.[/QUOTE]
Canim sikma canını. İnşallah saglikla kucağına alırsın bebisini.benim bebistede ayni sikinti vardi.ayni stresi bende yaşadım. Doktorum bal polen ari sutu karisimini tavsiYe eetti.birde bol bol et sut yumurta yoğurt yani protein destekli beslen dedi.suan kilo alimi daha iyi.

Bugün bende de enerji patlaması var. Ama kalçam ayrılıyormuş gibi hissediyorum. Ara sıra ağrı giriyor.
Doğum yapan arkadaşlarımdan ve internetten de öğrendiğim kadarıyla bu enerji patlaması doğuma yakın olurmuş, ikinizin de bdt ye daha var ama bakalım sizde de tutacak mı bu teori kızlar?:)

Kızlar dua edin bana. Doktordan geldim şimdi moralim çok bozuk nst de sancı çıktı. Daha çok minik kızım 34 haftalığız. yarın gene çağırdı nst ye gitcem. Dualarınızı eksik etmeyin.Moralim çok bozuk şimdi yatmaya gidiyorum. Dua edin yarın herşey iyi olsun

oha bunları kynanamı dedın yoksa esıne mi.ben kalkıp ta öyle dıyemem .uygun dıl
Mrb nerdeee enerji patlamasi zar zor kalkiyorum yerimden :) tam bir top oldum utanmassam yuvalanacam :) halsizlik ve yorgunluk hat sahffada [/QUOTE]
bende halsızlk hat saf hadaydı ama ıkı gündür bnde enerjıgm ama oyle sen gbı dgl tabı.bnm doktorun bugünkü tahmıne göre daha haftalar var doguma

oha bunları kynanamı dedın yoksa esıne mi.ben kalkıp ta öyle dıyemem .uygun dıl

bende halsızlk hat saf hadaydı ama ıkı gündür bnde enerjıgm ama oyle sen gbı dgl tabı.bnm doktorun bugünkü tahmıne göre daha haftalar var doguma[/QUOTE]
karstı alıntılar ya.sacma sapan bsey olmuş.esınemi dedım kaynanamı dcektm uygun bır dılle ancak dedım dıcektm yarım geldı yanlış anlma sakın.sonra okudum esıne demısın.valla ben diyemem yalan yok öyle sert şekilde.ıyıymıs

Canim sikma canını. İnşallah saglikla kucağına alırsın bebisini.benim bebistede ayni sikinti vardi.ayni stresi bende yaşadım. Doktorum bal polen ari sutu karisimini tavsiYe eetti.birde bol bol et sut yumurta yoğurt yani protein destekli beslen dedi.suan kilo alimi daha iyi.[/QUOTE]
Teşekkür ederım bende plesantadan bebeğe giden damarda çentık var ondan kaynaklı muhtemelen yanı beslenmemeli pek ılgısı yokmuş tekrar doopler ıstedı bakalım ne olacak dualarının esirgemeyin nolur

Canım benimde 34 te çıkmıştı sancılar. Sakin ol.. doktor önlemini alacaktır. 20 dakikada 1 tane mi çıktı peki? sürekli yat bana doktor öyle söyledi. ve sancı hissettiğinde yaz, yanında kalem kağıdın olsun.. ben 10 gündür çekiyorum bu sıkıntıyı.. ve yazarak her gün sancı sayımın arttığının farkına vardım. Doğuma yaklaşıyorum ama işin kötüsü bebeğim ters .. inşallah normal doğumum gelmeden 37.hafta dolduğunda sezeryan olacağım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…