2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
heh smdı doğru olcak.ben öyle dıyemem uygun dille dedım ama sen bayağı sert demısın.ben öyle desem ters teper:)

Of ya yatsam da kendime gelemiyorum Ben sancıyı hissetmiyorum ki neyi sayıcam. Sertleşmeleri mi hani karnının bir yanı şişip sertleşiyor ya o mu? Bana yat falan da demedi. bir tane değil ya vardı bir kaç tane galiba tam net de hatırlamıyorum. Alttan falan da baktı öyle olunca. yarın gel sabahtan tekrar nst ye dedi. Korkuyorum erken olmasın çok küçüğüz daha Uyuyamam bu gece artık. Allah yardımcımız olsun. İnşallah 37. haftayı görürsün sen de.

Son ayda oluyormuş bazıları son iki ayını böyle geçiriyormuş o yüzden korkmayalım ama tabii kendimizi dinlememiz lazım o da bir gerçek:) bende tırsıyorum normalde olsa sezeryanda olsa tırsıyorumm

Canım benimkide dönmemiş doktor ters ya o yüzdende fazla baskı yapıyor dedi.. benim belimde ağrı yok ama bazen sanki karnımı taşıyamıyorum gibi geliyor:)

Şaka yaptığını biliyorum canım hangi anne bu riske girer zaten Allah korusun çocuğu ya da plesantayı düzelticem diye:)) Belki de dediğin gibi benim ve bebeğim için sezeryan hayırlıdır ne yazılmışsa o artık..Doktorun en iyisini yapıyor doğumu tetiklemeye gerek yok doğallığına bırakmak en iyisi..Hayırlısıyla zamanında sağlıkla doğsunlar inşallah..

Bu arada bugün hiç yazamadım işlerimi devrediyorum iş yerinde son iki günüm:)))

bnmkı bır hafta gerıden gelıyor ve kanala grmemıs ancak son haftalarda gırer dedı.demekkı daha vaktım olabılır
Merak etme canım girer inş bnada ters sezeryan olursun demişti bi dr ama bk şimdi gayet iyi maşallah yaknda alcm kucgma inş :)

Evet sertleşmeleri say canım.. bende doktor ilk söylediğinde hissetmiyorum ki demiştim.. ama 10 günde çok hissedilir hale geldi. Özellikle ağrı belimden girmeye başladı karnımdın sertleşmesiyle birlikte.. kendini dinle sürekli.. ayaktayken, hareket halindeyken insan farkedemiyor.. bende de 10 gün önce 20 dakikada 2 büyük dalga görünce nst'de, alttan bakmıştı.. rahim ağzı kısalmış dedi. Bugün yine nst'de sancı çıkınca yine baktı, rahim ağzı yumuşamış dedi.. bunlar hep doğum habercisiymiş. Bende 3 güne bir nst'ye giriyorum.. inşallah sende bende 37yi göreceğiz

endişelenme canım dr zaten kontrol ve takip amaçlı istemiş. aksi takdirde bırakmazdı seni.. sancılar gidip geliyor. yani gelen sancı gidebiliyor. ta ki o uzun hatırı sayılır sancıya kadar.

daha da için rahat etmesini istiyorsan gece uyanırsan veya uyanınca bebeğine seslen karnına dokun bir hareketlensin.. sonra sabah yine aynı şekilde yap bir harekteni hisset..

drlar gerekirse sancıyı durdurmak için birşeyler verirler.. ya da ciğer geliştirici iğneler vs vururlar..yani önlemini bir şekilde alırlar..

benim de adet sancısı gibi gelmeye başladı.. gelip gidiyor. perşembe günü gidecem

canım inşallah hayırlısı olsun.. önemli olan o..

canım ins herşey yolunda gider zamanında gelir bebişin

bugun nst kağıdıyla doktoru beklıodum.ıkı kadın karnıma bakıp duruordu.bırı dayanamadı o ney dıye sordu.nst yı söyledim acıkladm.bız ne zaman grcez dedı.bırı 25 dıerı 20 haftalıkmıs.az dgller ama bana ozendıklerını hıssettım.ben ve gecen konustuklarmz geldi aklıma.bende bakardım öyle karınlara ıçim gderdı ne zaman. Sona gelcemde beebgımo kucagma alcam dıe.smdı sohaftalardayz ıns alcaz kucagmza

eğer böyle stres yaparsan daha kötü olur.raharolmaya çalış.dualarm senunle.korkutma kendınu hep ıyı dusun

Naslsnız kızlar :) bebişler iyidr inş. Biz bugun dr gttik ogluşumu görmeye masallah iyiymiş 3.210 gr olmuş kanala girmış 37+3 olmuşuz daha vakit var aslında ama dr bu ayın 22 si gbi dogar dedi cuma günü yine çagrdı belki gecebilr ama inş çok geçmez dogar dedi eger çok gecikirse sıkıntı olabilir dedi nst de sancım çıktı dr artk beklicez haftaya kadar dogması lazım dedi bolca yürüyuş yap gezin fazla yatma dedi . Çatı muayenesi yapmadı sanırm cuma günü yapıcak bide ellermde uyuşma olmaya bşladı bunuda söyledm hamlelikten dolayi bi sıvı vcutda birkebilyomuş buda tehlıkeli olablr nörolojı dr una görunmemi sonuçlarnı ona göstermemi istedi eger tahmin ettgi şey çıkarsa bişey takılması gerekyormuş ama onu tam anlamadm cuma gümu tekrar knuşcm inş kötü bişey çıkmaz dua edin bna eger sizde de böyle şeyler oluyosa ihmal etmeyın dr la paylaşın derim .
bunun dışnda çok heycnlıym ogluşuma kavşcam nasipse çok yakında :) :)

Sen karnin icin suruceksin galiba. Gogus ucunada cok iyi geliomus canim kalıp halindeki kakao yagi ama. Halamin gelini söyledi o yeni doğum yaptı kakao yagi surmus göğüs uçlarına hic catlamamis göğsü aci bile hissetmemis....

Maşallah oğluşun kocaman olmuş ve doğumun yakın bence:) benim kolumda elektriklenme oluyor. İyiki söyledin ben de söyliyim doktoruma.

bnmde ellerımde uyuşmalar oluor Bir aydır.ama ben kansızlığa ve hamılelgn son aylarında olan kan dolasımının yavaşlamasına baglamıstım

Merak etme canım girer inş bnada ters sezeryan olursun demişti bi dr ama bk şimdi gayet iyi maşallah yaknda alcm kucgma inş :)
ıns zamanı gelince gırer cnm bırde bır hafta gerıden gelıor .bır hafta fazla bellıcem demekkı 2,5mus kgsu.aman sağlıklı olsunda. Bende normal ıstıorum hep son anda bsey çıkmasın diye Rabbıme sıgınıorum.

uzmanlar catlaklar ıcın kakao yagınıonerıor zaten.ama katı yağı alıp surceksın.benbbır kere surdum vıcık vıcık oldum çok yağlı mübarek.ondandr hıkmetı.aslnda doğadan var olan herseyın hikmetı var ama hepsını bılemıoruz işte

yeşiim ben bugün anladm kı doğum seklını çok düşünmek ıyı dglmıs.yanı kurma aklnda doğum u yaptgn günü.bugün doktorumn dedıklerı benı daha da uyandırdı.düşünsene normal e odaklanınca ve sezeryane mecbur kalmak senı tam hayalkırklgna ugratr.netıcede elımızde dglkı.her an hersey olabıluor.o yüzden teslimiyet çok önemli.bnce ıkısıde olabılır dıcek ve dusunmıceksın.Allahtan hayrlısını ıstıceksın.zatem ne yazılmssa o olck nasıpten öteye gecemıorsun.bn kafamda netleştrmedm dofum seklımı.Allah bılır dedım kafam daha da rahatladı.Rabbım gönlümüzde kını hayrlı eylesın

Canim strese girme bak neguzel doktorun tedbir amaçlı yarın yine çağırmış bence bebeğin erken gelmicek rahat ol bak benim 24.haftadan beli erken doğum riskim var doktor istirahat edeceksin dedi iki cocukla cokta mümkün olmadı ama gelgelelim bu haftalarida gördük sende üzülme çok şükür ki artık bebeklerimiz cok ufak değil yine sancin çıkarsa emin olki doktorun ilac verir şimdi rahat rahat bi uyku ve iyi şeyler düşün

Kızlar bugün kızımı okula götürdüm herkes aa dogurmadinmi sen dediler bi sinir oldum ki sormayın bende onlara dogurdum ama kilom kaldı dedim iyi demismiyim yaa anlamıyorum dogursam heralde karnim öyle olmaz sanki benim günüm geçmişte 42.haftamdayimda öyle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…