2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
eşinle aynı şeyi düşünüyoruz, inşallah bir koyun veya keçi istiyoruz, birde alman kurdu :)
inşallah olur, önce bir doğum yapayımda sonra o işlere bakıcaz

benim oğluşumda bazen az bazen çok hareket ediyor, sen işte yoğun olduğun için çok hareket ediyorsan o sırada uyuyordur belki

cnm nerde oturuyorsun çok merak ettim.keske bızmde durumumuz olsada bzde tasınsak bahcelı eve.bu ev sahıbı habıre şikayet,benı uyuz ediyor

ben şimdi kemerlatına gtcem bi yarın kakao yağı ve çörekotu yağı mı alaym? kakao yağı kalıp şekilnde olmalı yazmştı birileri, çörekotu yağı nasıl olmalı?

Bak yine bana "birileri" demişsin sen :) Sepe bal var ya Kemeraltında, çörek otu yağını oradan alabilirsin. Fiyatı fazla ama güvenilir bence. Katı kakao yağını ben Agora AVM'deki aktardan aldım. Kemeraltında da bulunur sanırım. Krem renkte sabun gibi birşey.

Primanın nesi kötü, kanserojen dioxinle beyazlatılıyor ve petrolden yapılmış. Kullanımı açısından değil, içerdiği zehirler açısından kötü canım. Pişik değil benim sıkıntım, toksik maddeler. Çocuk sokakta kirlenecek elbette ama zehir almasın vücuduna. Yoksa mikrop gerekli bağışıklığı için. Mikroptan değil zehirden kaçmak istiyorum.

Ne güzel yazmışsın canım. Tekrar tebrikler. Bizim için de öp kokla yavrunu. Maşallah size
Ben korse kullanabileceğimi sanmıyorum. 6 ay sonra falan sporla hallederim göbişi umarım.

günaydın kızlar son 2 gün paşamızla cumaya gelecek inş. heyecanlımıyım streslimi korkulumu herşey karıştı yahu
Nilkoncum çaktırma ama aynı gün giriyoruz doğuma, ben tutulup kaldım gibi kendime bile itiraf edemiyorum, ama seni görünce paylaşayım dedim, kader arkadaşı oluyoruz:)

Ohh valla içimizi açtın bluejasmine, ellerine sağlık yazdıkların için.Sonlara yaklaştıkça kukuma kuşu gibi kalakalıyormuş insan ama böyle güzel tecrübeler okuyunca genişliyorum ben. Allah yavrunuza hayırlı uzun ömürler versin. Yakın plan olmasa da bir resim de paylaşır mısın ki? :)yüzünüz görünmese de olur:)
Maşallah lalecim, heeşeyin yolunda olmasına çok sevindim, en hayırlı ve güzel zamanda gelir inşallah
Sorma sorma bütün gece rüyalar gördüm bununla ilgili hatta biri kulağıma "daha vaktin var zannetme, çok vaktin kalmadı" dedi, doğuruyordum bütün rüyalarımda
Ayy çok heyecanlı bir rüyaymış nabooo! çantan falan hazır mı bacım?:)

eşinle aynı şeyi düşünüyoruz, inşallah bir koyun veya keçi istiyoruz, birde alman kurdu :)
inşallah olur, önce bir doğum yapayımda sonra o işlere bakıcaz

Kangal ve kurt kırması bir kızımız var, kaplumbağamız, kirpimiz bile. Babam suluk yapmış, geçen gece gelmiş su içiyordu minik kirpi Gülnaz kızımız. Çok hoşumuza gitti, eşim taze su koydu kabına. Çocuklar için çok güzel bir yaşantı. Okuduğum bir kitapta "Bebeğinizin zararlı olmayan bitkileri gözetiminizdeyken koklamasına, dokunmasına hatta yemesine izin verin. Beyin gelişimi için çok faydalıdır." yazıyordu. Yürürken bir nane kokusu geldi burnuma, ayağım değmiş naneye, hemen aklıma o yazı geldi. Biberiye, menekşe, nane, gül vs. bunları tatmasına izin vereceğim. Umarım o da bizim gibi doğa sever olur. Bir arkadaşım bebeğiyle trakking yapıyor. Sırtında metal iskemle gibi bir araç oluyor, ona bağlıyor oğlunu sırt çantası gibi. Dağ bayır geziyorlar.

cnm nerde oturuyorsun çok merak ettim.keske bızmde durumumuz olsada bzde tasınsak bahcelı eve.bu ev sahıbı habıre şikayet,benı uyuz ediyor

Canım İzmir'deyiz biz, Urla'da. Damlacığım da buralara yerleşmeyi düşünüyor. İlay ve Deniz arkadaş olurlar belki :) Ulaşım yönünden şehirde çalışanlar için yorucu belki ama toprağın ve bitkilerin kokusu, hayvanların enerjisi insanın günlük tüm stresini alıyor. Değiyor yol yorgunluğuna. Umarım size de gönlünüze göre bir bahçeli ev nasip olur.

Kızlar dün e-bebekten alışveriş yapacaktık ama ben çeneye daldım, geç oldu. Bu akşama bıraktık eşimle alışveriş olayını. Şimdi de e-bebekten 100 tl üzerine 20 tl indirim kodu geldi. Alışveriş yapacaksanız e-bebek'e girip, indirim kodu isteyin.

Ya ben 1.yi çok beğendim ama adının geçmesi de güzel olur, bilemedim canım:)

Eylulcum güzel haberlerle gel inşallah, bu arada biz dün doğum detaylarını konuştuk, kesinlikle genel dedi bize. Zaten tevafuk,dün Eylul annelerine bakarken orda da bu konu geçmiş, ordakilere de doktorları genel demiş, yine de doktorunun ne diyeceği önemli canım, hayırlısı olsun.

Kızlar ben emzik şeklindeki bu sabunlardan magnet yaptırdım ayın 20 sinde teslim edilecek .tabi tüle sarılıp hediye edicem hastanaye gelenlere .
Bende magnet oöarak sabun istiyorum ama dışarı çıkıp bakınamıyorum, sen nerden aldın ve ne kadara mal oldu yaklaşık?

birkaç gündür görünmüyorsun, inşallah herşey yolundadır

Nerelerdesin, uğramaz oldun buralara? bebişin nasıl? eşinle aran nasıl? daha iyi misin?

Merhaba kızlar bende iyiyim tşk ederim merak ettiğiniz için :)) günleri saymaya başladık artık sürekli her hafta doktor kont. ne gidiyorum bebeğin eşi erken yaşlandığı için. Eşimle hala ayrıyız ama kontrollere o götürüyor evimiz merkeze uzak olduğu için çok fazla bir mubbetimiz olmuyor zaten kontrolden sonra ayrılıyoruz hemen. Sanki benden hemen kurtulmak ister gibi bir hali oluyor. İnsan eşini hiçmi özlemez bi anlam veremiyorum işte. Bebeğimin kilosu falan iyi hatta fazla geldi bana 3000 kg olmuş her hafta bi 600-800 gr. almış oluyor. nasıl doğacaksa :)) 38. haftada doktor çatı mesafesine bakacakmış.

NST ye giriyoruz oğlum hareketsiz sürekli uyuyor galiba 40 dk hareketlenmesini bekliyoruz benden önce gelenler çıkıyor ben hala ordayım :)) ama evde dinlenirken gayet hareketli olduğu anlar oluyor çok az hareket ettiği zamanlarda ben fazla kafama takmıyorum ama hareketlerinide kontrol ediyorum. Ama ne zman hareket etmesini istesem hareket etmiyor :)) hepimiz hayırla doğursak artık.

Bende birde bugünlerde bi isteksizlik meydana geldi bebeğe karşı nasıl yapacam nasıl büyütücem tek olmaktan korkuyorum galiba. Ben doğumdan sonra evime dönmeyi düşünüyorum birazda onun verdiği düşünceler var nasıl olacak diye. Bizi babası yanlız bırakırsa sürekli diye. birde benim yokluğuma aldırmaması beni düşündürüyor. Demekki benim boşluğumu dolduracak birşeyler bulmuş olabilirmi diye bilemiyorum.

ya canım etiketin çok tatlıymış, baykuşlara bayılıyorummm
bunu evde print edip kesip zımbayla mı tutturuyorsun?
nerden baktın bi de bu seçeneklere?

google a bebek şekeri etiket yazıp görsellere baktım canım. yazıların bazılarını ben buldum bazılarını intermetten buldum. eşim tasarımını yapacak sonra bir kırtasiyeden yapışkanlı ve zımbalı olacak şekilde çıkarttıracak canım.

bizde aslında kangal istiyorduk ama büyük bahçe gerekir diye daha küçük cins seçelim dedik, birde ben eşiyle birlikte beslemek istiyorum, yıllar önce tek büyüttüğüm muhabbet kuşum vardı hala onun için üzülürüm,

sizin bebiş maşallah şanslı, şansıyla büyür inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…