eşinle aynı şeyi düşünüyoruz, inşallah bir koyun veya keçi istiyoruz, birde alman kurdu :)Biz de çocuk olacağı için taşındık canım bu yaz bahçeli eve. Annemlerle komşu olduk. Umarım size de kısmet olur en yakın zamanda. Tavuk işi tamam da eşim tutturdu kuzu alalım diye. Komşu almış kuzucuk. Gidip gidip bahçenin kıyısından onu seviyor koca adam. Deniz sever kuzuyu, beraber büyürler, sütünü içer diyor. Beni zaten buzağım diye sever sağolsun, hayvanlara bayılır da :) Oğlumuz da minik balık. Çiftliği kurduk biz
.
Kızlar selam,
İşlerimi devrettiğim için buraya neredeyse hiç bakamıyorum akşamları bakıyorum ama ondada çok yorgun oluyorum ve okuyamıyorum bile..Umarım herkes iyidir bebişlerde keyiflidir.
Benim kuzum çok fazla oynamıyor acaba yerimi daraldı diye düşünüyorum tam endişelenicem çok hafif ittiriyor ya da oynuyor ama bence yeterli değil sizinkiler nasıl?
cnm nerde oturuyorsun çok merak ettim.keske bızmde durumumuz olsada bzde tasınsak bahcelı eve.bu ev sahıbı habıre şikayet,benı uyuz ediyorEvet var öyle tanıdığım obsesif çocuklar ve umarım ben öyle olmasına neden olmam
Biz de çocuk olacağı için taşındık canım bu yaz bahçeli eve. Annemlerle komşu olduk. Umarım size de kısmet olur en yakın zamanda. Tavuk işi tamam da eşim tutturdu kuzu alalım diye. Komşu almış kuzucuk. Gidip gidip bahçenin kıyısından onu seviyor koca adam. Deniz sever kuzuyu, beraber büyürler, sütünü içer diyor. Beni zaten buzağım diye sever sağolsun, hayvanlara bayılır da :) Oğlumuz da minik balık. Çiftliği kurduk biz
Offff ne süper bir anneymiş, hiç üşenmemiş :) Ya şaka bir yana ben hiç böylesini görmedim duymadım ama takdir edesim geldi kadıncağızın çabasını. Elbette doğru değil de okullar o kadar pis ki. Velilerim diyorlar bana akşam toptan banyoya koyuyoruz, herşeylerini yıkıyoruz her akşam diye. Nasıl uğraşıyorsunuz her gün banyosu, çamaşırı, ütüsüyle diyorum. Mecbur yapıyoruz diyorlar. Yani fazlası zarar ama ben de yapmadan duramam gibime geliyor. Keşke çok rahat bir anne olabilsem. Doğada olması konusunda sıkıntı yok, çıksın oynasın toprakla. İş şehirin pisliğine gelince orada takılıyorum işte ben. Ama yere düşeni yiyen çocuklar hasta bile olmuyor. Bağışıklıkları güçleniyor. Bizi annem pimpirik büyüttü, ondan böyleyim bence. Salmalıyım biraz kendimi.
Çatı muayenesi sadece normal doğum için yapılıyor diye biliyorum, sezeryan için yapılmıyor.Kızlar sezeryan olacaklara çatı muayenesi yapılıyor mu
ben şimdi kemerlatına gtcem bi yarın kakao yağı ve çörekotu yağı mı alaym? kakao yağı kalıp şekilnde olmalı yazmştı birileri, çörekotu yağı nasıl olmalı?
Canım primanın nesi kötü Allah aşkına. En pahalı bezlerden biri bu biri de huggies. Ben molfix aldım çünkü pişik yapmadığını kardeşimden biliyorum. Ayrıca çok narin yetiştirirseniz ilerde sürekli hasta çocuklarınız olur. Şahsen ben mikrobada alışmasını istiyorum. Zaten dışarda oynarken kirlenip mikroba bulanıyorlar ohh:))
Günaydınnnnn
Hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ederim :) Allah hepinizin yardımcısı olsun :)
İnşaallah en güzel şekilde bebişlerinize kavuşursunuz ...
Biz çok iyiyizzzz . Benim ağrılarım giderek azalıyor çok şükür.. Bebişte gayet sağlıklı şükürler olsun...
Kızlar size tavsiyem şimdiden korselerinizi ve yüksek bel çok bol olmayan iç çamaırınızı alın.. Ben biliyorsunuz mecburi sezeryan yaptım.. Ve göbek boşta kaldıkça daha çok ağrım oldu.. Ama ne zaman yüksek bel bişey giysem ağrılarım hafifledi.. Çantalarınızı hazırlayın ve kapıya yakın yada araba bagajına koyun.. Ben kontrole diye gittiğim için yanımda hiçbirşey yoktu ve çantam hazır değildi çünkü daha çok vardı.ama siz benim gibi ağırdan almayın
Onun haricinde annelik bambaşka bir duyguymuş gerçekten... İnsan neden dünyaya geldiğini anlıyor.meleğinizi kokladığınızda çektiğiniz bütün acılar geçip gidiyor..hala rüyada gibiyim.. Doğum bayrama denk gelirse diye telaşlanırken şuan bebeğimle uyuyorum.. Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah..hepinize dua ediyorum..hepinizi öpüyorum...
iyi o zaman canım rahatladım vallaÇatı muayenesi sadece normal doğum için yapılıyor diye biliyorum, sezeryan için yapılmıyor.
Nilkoncum çaktırma ama aynı gün giriyoruz doğuma, ben tutulup kaldım gibi kendime bile itiraf edemiyorum, ama seni görünce paylaşayım dedim, kader arkadaşı oluyoruz:)günaydın kızlarson 2 gün paşamızla cumaya gelecek inş. heyecanlımıyım streslimi korkulumu herşey karıştı yahu
Ohh valla içimizi açtın bluejasmine, ellerine sağlık yazdıkların için.Sonlara yaklaştıkça kukuma kuşu gibi kalakalıyormuş insan ama böyle güzel tecrübeler okuyunca genişliyorum ben. Allah yavrunuza hayırlı uzun ömürler versin. Yakın plan olmasa da bir resim de paylaşır mısın ki? :)yüzünüz görünmese de olur:)Günaydınnnnn
Hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ederim :) Allah hepinizin yardımcısı olsun :)
İnşaallah en güzel şekilde bebişlerinize kavuşursunuz ...
Biz çok iyiyizzzz . Benim ağrılarım giderek azalıyor çok şükür.. Bebişte gayet sağlıklı şükürler olsun...
Kızlar size tavsiyem şimdiden korselerinizi ve yüksek bel çok bol olmayan iç çamaırınızı alın.. Ben biliyorsunuz mecburi sezeryan yaptım.. Ve göbek boşta kaldıkça daha çok ağrım oldu.. Ama ne zaman yüksek bel bişey giysem ağrılarım hafifledi.. Çantalarınızı hazırlayın ve kapıya yakın yada araba bagajına koyun.. Ben kontrole diye gittiğim için yanımda hiçbirşey yoktu ve çantam hazır değildi çünkü daha çok vardı.ama siz benim gibi ağırdan almayın
Onun haricinde annelik bambaşka bir duyguymuş gerçekten... İnsan neden dünyaya geldiğini anlıyor.meleğinizi kokladığınızda çektiğiniz bütün acılar geçip gidiyor..hala rüyada gibiyim.. Doğum bayrama denk gelirse diye telaşlanırken şuan bebeğimle uyuyorum.. Rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah..hepinize dua ediyorum..hepinizi öpüyorum...
Maşallah lalecim, heeşeyin yolunda olmasına çok sevindim, en hayırlı ve güzel zamanda gelir inşallahGünaydın:) dün kontrolümüz vardı kızlar. Oğluşum gayet iyiymiş suyu vs yeterli dedi doktor. Kilosu biraz az geldi ama doktorum her bebeğin bir yapısı olur endişelenme,en ideal kilo aralığı 3-3,5 dedi. 4 ün üstünde olan bebeğin doğumu zor olur,3 ün altında olan bebekte hemen doğduğu için zorlar,Kilosu gayet iyi bir aralıkta merak etme dedi. 3050 gr olmuş minik şehzadem. Bize güzelde bir poz verdi,doktorun dürtmeleri sonucunda:)nst de sancı çıkmadı. Doğum ne zaman olacak merak ediyorum....
Ayy çok heyecanlı bir rüyaymış nabooo! çantan falan hazır mı bacım?:)Sorma sorma bütün gece rüyalar gördüm bununla ilgili hatta biri kulağıma "daha vaktin var zannetme, çok vaktin kalmadı" dedi, doğuruyordum bütün rüyalarımda
eşinle aynı şeyi düşünüyoruz, inşallah bir koyun veya keçi istiyoruz, birde alman kurdu :)
inşallah olur, önce bir doğum yapayımda sonra o işlere bakıcaz
cnm nerde oturuyorsun çok merak ettim.keske bızmde durumumuz olsada bzde tasınsak bahcelı eve.bu ev sahıbı habıre şikayet,benı uyuz ediyor
Ya ben 1.yi çok beğendim ama adının geçmesi de güzel olur, bilemedim canım:)kızlar bebek şekeri etiketimi bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce? Bir de etikete aşağıdaki yazılardan hangisi daha iyi olur?
1. Bir dilek tuttuk sen gerçek oldun
2. Minik mucizemiz Hüma hoş geldin
3. Bir dua ettik Hüma Sultan geldi
4. Veee güzeller güzeli Hüma Sultan doğdu
Eylulcum güzel haberlerle gel inşallah, bu arada biz dün doğum detaylarını konuştuk, kesinlikle genel dedi bize. Zaten tevafuk,dün Eylul annelerine bakarken orda da bu konu geçmiş, ordakilere de doktorları genel demiş, yine de doktorunun ne diyeceği önemli canım, hayırlısı olsun.Kızlar hepinize meraba bluejasmine doğum yapmıssın allahım sana bu güzel duyguyu yaşatmış maşallah canım hayırlı bi şekilde büyüt bebeğini .saat 3 te kontrolüm var son kontrolümüz artık cok heyecanlı:)
Bende magnet oöarak sabun istiyorum ama dışarı çıkıp bakınamıyorum, sen nerden aldın ve ne kadara mal oldu yaklaşık?Kızlar ben emzik şeklindeki bu sabunlardan magnet yaptırdım ayın 20 sinde teslim edilecek .tabi tüle sarılıp hediye edicem hastanaye gelenlere .
birkaç gündür görünmüyorsun, inşallah herşey yolundadır
Nerelerdesin, uğramaz oldun buralara? bebişin nasıl? eşinle aran nasıl? daha iyi misin?
Kizlar gunaydin. Gece bende stresli bi gece gecirdim bebegimin hareketlerine uyaniodum ama uyandirmadi beni bu gece lavaboya kalktim normalde kalktigimda hep hareket halindeydi ama baktim ses yok. Geçtim salona dinlemeye basladim bebeğimi neyseki hareket etti hareketlerinde azalma oldu aksam. Hareket edince kendime geldim aglamaktan maf oldum gecenin 2sinde. Neyseki simdi kıpır kıpır cok şükür yeri azalio gittikce farkındayız ama yinede endise edioruz. Rabbim herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin die gece boyunca dua ettim tum hamisler için
Kızlar sezeryan olacaklara çatı muayenesi yapılıyor mu
Inşallah canım, ben şimdilerde çabuk yorulmakla birlikte iyi ki de biraz iş bırakmışım. Evde oyalanacak birşeyler var yoksa sıkıntıdan patlardım herhalde:)
Bence en güzeli 2 numara :)
tamam canım, teşekkür ederim:)1. Bir dilek tuttuk sen gerçek oldun
beğendim
ya canım etiketin çok tatlıymış, baykuşlara bayılıyorummm
bunu evde print edip kesip zımbayla mı tutturuyorsun?
nerden baktın bi de bu seçeneklere?
tamam söyle:) hangisi güzel?bende fikrimi sölicem
teşekkürleeeeeeeer:)Minik mucizemiz Hüma hoşgeldin dünyamıza
Kangal ve kurt kırması bir kızımız var, kaplumbağamız, kirpimiz bile. Babam suluk yapmış, geçen gece gelmiş su içiyordu minik kirpi Gülnaz kızımız. Çok hoşumuza gitti, eşim taze su koydu kabına. Çocuklar için çok güzel bir yaşantı. Okuduğum bir kitapta "Bebeğinizin zararlı olmayan bitkileri gözetiminizdeyken koklamasına, dokunmasına hatta yemesine izin verin. Beyin gelişimi için çok faydalıdır." yazıyordu. Yürürken bir nane kokusu geldi burnuma, ayağım değmiş naneye, hemen aklıma o yazı geldi. Biberiye, menekşe, nane, gül vs. bunları tatmasına izin vereceğim. Umarım o da bizim gibi doğa sever olur. Bir arkadaşım bebeğiyle trakking yapıyor. Sırtında metal iskemle gibi bir araç oluyor, ona bağlıyor oğlunu sırt çantası gibi. Dağ bayır geziyorlar.
Canım İzmir'deyiz biz, Urla'da. Damlacığım da buralara yerleşmeyi düşünüyor. İlay ve Deniz arkadaş olurlar belki :) Ulaşım yönünden şehirde çalışanlar için yorucu belki ama toprağın ve bitkilerin kokusu, hayvanların enerjisi insanın günlük tüm stresini alıyor. Değiyor yol yorgunluğuna. Umarım size de gönlünüze göre bir bahçeli ev nasip olur.
Bence 2. güzel... Adı geçse daha iyi sanki biraz da ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?