2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hımm yani ilk aylar kullanılmıyor sonraları kullanılıyor öyle mi canım?
İlk aylarda da kullanılabilir ancak bebegi sürekli ayni yönde yatırmak doğru değil diye biliyorum, hep sağına yada soluna yatırılırsa kafatasi sekillenmesini etkileyebiliyor.

kızlar bebek şekeri etiketimi bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce? Bir de etikete aşağıdaki yazılardan hangisi daha iyi olur?

1. Bir dilek tuttuk sen gerçek oldun

2. Minik mucizemiz Hüma hoş geldin

3. Bir dua ettik Hüma Sultan geldi

4. Veee güzeller güzeli Hüma Sultan doğdu

Eklentiler

• pırıltıP5.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ben emzik şeklindeki bu sabunlardan magnet yaptırdım ayın 20 sinde teslim edilecek .tabi tüle sarılıp hediye edicem hastanaye gelenlere .

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 67
Inşallah canım, ben şimdilerde çabuk yorulmakla birlikte iyi ki de biraz iş bırakmışım. Evde oyalanacak birşeyler var yoksa sıkıntıdan patlardım herhalde:)

Bence en güzeli 2 numara :)

Hiç kendini kasma o zaman canım insan kendini tanır stres olup hem kendini hem bebeği strese atma.Doktoruna güven eğer öyle diyorsa bir bildiği vardır ama şunu da tavsiye ederim nasıl olsa nst ye sokacak her hafta her defasında sancı yoksa biraz daha beklemesini rica edebilirsin..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

günaydın anneler ve bebişleri.seker ler eminonunden alınabılınıyor ve evde yapılabılınyor

gece uyurken kasıgıma hafıf bır sızı gırdı ,benı uyandrck kadar ama aman aman dgl.bayagı surdu.pozısyonda degstım braz surdu sonra durdu uyudum.acaba yalancı kasılmamı yoksa ıdrarda mıkropmu vardr bılemedm

1. Bir dilek tuttuk sen gerçek oldun
beğendim

ya canım etiketin çok tatlıymış, baykuşlara bayılıyorummm
bunu evde print edip kesip zımbayla mı tutturuyorsun?
nerden baktın bi de bu seçeneklere?

Evt demekki okadar hızlı ilerlemiyor.uzun boy bir avantajmış bende bilmiyordum .
Ben 10 kg aldım.37. Haftam bugün bitiyor.çatı muayenesinde beni çatala oturttu.sonra batikon sürdü çok ileriye kadar soktu ama asla bir iki parmak gibi değil göremedim ama bence elini soktu.tabii canım çok yandı geriye doğru kaçtım o da kaçma sadece çatıya bakmıyorum kemiğe baktım ondan bukadar acı oldu dedi.
Açıklığı ve rahim yumuşamasını da aynı kontrolden sonra söyledi yani bir daha birdaha sokmadı.
Ama sen korkma belki kemiğe bakmaz senin Dr.un.

Kızlar selam,
İşlerimi devrettiğim için buraya neredeyse hiç bakamıyorum akşamları bakıyorum ama ondada çok yorgun oluyorum ve okuyamıyorum bile..Umarım herkes iyidir bebişlerde keyiflidir.
Benim kuzum çok fazla oynamıyor acaba yerimi daraldı diye düşünüyorum tam endişelenicem çok hafif ittiriyor ya da oynuyor ama bence yeterli değil sizinkiler nasıl?

Inşallah canım, ben şimdilerde çabuk yorulmakla birlikte iyi ki de biraz iş bırakmışım. Evde oyalanacak birşeyler var yoksa sıkıntıdan patlardım herhalde:)

Bence en güzeli 2 numara :)
Haklısın iş olsa dert olmasa dert.
Bi fikir sorucam kurumsal bir firmanın iş görüşmesine kirli sakallı gidilir mi eşim şimdiki iş yerindeki müdürü işgillendi diye sakalı kesmesem olmaz mı diyo... Ben de olmaz dedi sonuçta IT için olsa da görüşeceğiz birim ik dedim haksız mıyım.. IT de saç sakalı bakılmaz mantığıyla düşünüyor. Ok de görüşme sonuçta bu...

bende fikrimi sölicem

Bence 2. güzel... Adı geçse daha iyi sanki biraz da ondan

Evet var öyle tanıdığım obsesif çocuklar ve umarım ben öyle olmasına neden olmam

Biz de çocuk olacağı için taşındık canım bu yaz bahçeli eve. Annemlerle komşu olduk. Umarım size de kısmet olur en yakın zamanda. Tavuk işi tamam da eşim tutturdu kuzu alalım diye. Komşu almış kuzucuk. Gidip gidip bahçenin kıyısından onu seviyor koca adam. Deniz sever kuzuyu, beraber büyürler, sütünü içer diyor. Beni zaten buzağım diye sever sağolsun, hayvanlara bayılır da :) Oğlumuz da minik balık. Çiftliği kurduk biz

Offff ne süper bir anneymiş, hiç üşenmemiş :) Ya şaka bir yana ben hiç böylesini görmedim duymadım ama takdir edesim geldi kadıncağızın çabasını. Elbette doğru değil de okullar o kadar pis ki. Velilerim diyorlar bana akşam toptan banyoya koyuyoruz, herşeylerini yıkıyoruz her akşam diye. Nasıl uğraşıyorsunuz her gün banyosu, çamaşırı, ütüsüyle diyorum. Mecbur yapıyoruz diyorlar. Yani fazlası zarar ama ben de yapmadan duramam gibime geliyor. Keşke çok rahat bir anne olabilsem. Doğada olması konusunda sıkıntı yok, çıksın oynasın toprakla. İş şehirin pisliğine gelince orada takılıyorum işte ben. Ama yere düşeni yiyen çocuklar hasta bile olmuyor. Bağışıklıkları güçleniyor. Bizi annem pimpirik büyüttü, ondan böyleyim bence. Salmalıyım biraz kendimi.

Kizlar bende bebek sekeri konusunda kararsizim hemde cok. Evde yapicak olan varmi nasil yapicaksnz fikri olan varmi son ana birakmam hic iyi olmadı

Bugün benim de bebeğim eskisi kadar hareketli değil. Dr um demişti büyüdükçe alanları daraldığı için daha az hareket edecekler diye.1saat için de hareketi hissetmek yeterli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…