- 24 Ağustos 2014
- 55
- 52
- 18
İlk aylarda da kullanılabilir ancak bebegi sürekli ayni yönde yatırmak doğru değil diye biliyorum, hep sağına yada soluna yatırılırsa kafatasi sekillenmesini etkileyebiliyor.hımm yani ilk aylar kullanılmıyor sonraları kullanılıyor öyle mi canım?
evet şu sıralar benimde merakım bu gibi şeyler, evde yapanlar varmış nasıl ve nerden bulup yapıyorlar acaba?
Inşallah canım, ben şimdilerde çabuk yorulmakla birlikte iyi ki de biraz iş bırakmışım. Evde oyalanacak birşeyler var yoksa sıkıntıdan patlardım herhalde:)Tamamlayın artık eksikleri ama doğuracaksınız :) Annemlerde kaldığım için ben tamamlayalı çok oldu... Aslında kıskanıyorum :) uğraşması bile keyifliydi. Her aşaması ne güzel anne olma heyecanı:) tabi yüzüstü yatamamak koşamamak hafif olamamak çatı ağrısı gibi zorluklar varda... Benim için bir şey ne kadar zorsa o kadar değerli oluyor zaten :) Değerlimizi hayırlısıyla kucaklıcaz inş :)
kızlar bebek şekeri etiketimi bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce? Bir de etikete aşağıdaki yazılardan hangisi daha iyi olur?
1. Bir dilek tuttuk sen gerçek oldun
2. Minik mucizemiz Hüma hoş geldin
3. Bir dua ettik Hüma Sultan geldi
4. Veee güzeller güzeli Hüma Sultan doğdu
Ben de sezeryan zorunlulugu yok her sey normal cok şükür, sadece normalden çok korktuğum için sezeryan istedim. 8 ekim tarihini ben de düşündüm ama dr sancıların gelmeye baslayabilir deyince cesaret edemedim çünkü ultrasonda dogum tarihi hep 10 ekim görünüyor, kan görünce bayilan en ufak kasilmada bagiran biri olmasaydim keske diye kendime çok kiziyorum zaten
kızlar bebek şekeri etiketimi bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce? Bir de etikete aşağıdaki yazılardan hangisi daha iyi olur?
Evt demekki okadar hızlı ilerlemiyor.uzun boy bir avantajmış bende bilmiyordum .Canım doktorun haftaya gel dediyse o kadar hızlı değil ilerleme herhalde. Kaç kilo aldın toplamda, ben 12 kilo almış bulunmaktayım şu an 48 idim 60 oldum. Uzun boy avantajmış çok sevindim bu işe:) Canım nasıl yaptı çatı muayenesini of ya nasıl bir muayene bu korkutuyor insanı. Bana 2 gün önce kamerayla baktı ona bile ben ah uh dedim ya:) Açıklığa falan nasıl bakıyorlar peki, gene elle mi çatıda olduğu gibi
Haklısın iş olsa dert olmasa dert.Inşallah canım, ben şimdilerde çabuk yorulmakla birlikte iyi ki de biraz iş bırakmışım. Evde oyalanacak birşeyler var yoksa sıkıntıdan patlardım herhalde:)
Bence en güzeli 2 numara :)
bende fikrimi sölicemkızlar bebek şekeri etiketimi bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce? Bir de etikete aşağıdaki yazılardan hangisi daha iyi olur?
Bence 2. güzel... Adı geçse daha iyi sanki biraz da ondankızlar bebek şekeri etiketimi bunu yapmaya karar verdim nasıl sizce? Bir de etikete aşağıdaki yazılardan hangisi daha iyi olur?
Tabi canım anlatmak istediğim bu zaten. Sen ne kadar korursan koru olacağa çare yok. Mehmet öz de buna dahil. Ki çocukken kirlenmeyi hepimiz seviyorduk:) ben kız halimle çoook koşturdum sokaklarda yalın ayak:) çok uğraştım kumla, toprakla:) oturduğum tuvalete de dikkat etmiyordum o zamanlar. Çocuktur oturur da dokunur da. Biz ellerini sık yıkaması gerektiğini anlatırız tabi gerisi onun kişiliğine kalmış.
Bu arada geçen hastanede bi çocuk görmüştüm yazdım mı buraya hatırlamıyorum.daha 5 yaşında. Obsesif bozukluk var çocukta. Her şeye takıntılı. Annesi sinir hastası oldum diyor. Allahım korusun çok zor ya çocuk takıntılıymış. Bi şeyi gîymem dedi mi gîymiyor. Babası yedirmezse asla yemek yemiyor :/
o kadar zor bir dönemdeyizki herşey zararlı, bende kötünün iyisini seçmeye çalışıyorum,Allah izin verirse doğumdan sonrada bahçeli bir eve taşınmak istiyorum, oğluşum için tavuk felan yetiştirmek istiyorum, kısmet tabiki
İlerya bak sana kayınvalidemi anlatayım. Görümcem okula başladıktan sonra her gün onunla birlikte gidip sırasını masasını temizlemiş, tuvalete girmeden önce tuvaletini yıkayıp temizlemiş bir insan kendisi. Peki sonuç ne, görümcem yine de sürekli birşeylerden ötürü hasta, ilaç kullanıyor. Evet genel olarak doğal hayat önemli, ama bundan da önemlisi kişiyi stres altında bırakmamak. Bence yapmamız gereken çocuklarımızın doğal ortamlarda, bahçelerde, ağaç tepelerinde geçirebilecekleri süreleri arttırmak. Bunun dışında günümüzde birçok şeyi kontrol altında tutamayız ki maalesef.
Bugün benim de bebeğim eskisi kadar hareketli değil. Dr um demişti büyüdükçe alanları daraldığı için daha az hareket edecekler diye.1saat için de hareketi hissetmek yeterli dedi.Kızlar selam,
İşlerimi devrettiğim için buraya neredeyse hiç bakamıyorum akşamları bakıyorum ama ondada çok yorgun oluyorum ve okuyamıyorum bile..Umarım herkes iyidir bebişlerde keyiflidir.
Benim kuzum çok fazla oynamıyor acaba yerimi daraldı diye düşünüyorum tam endişelenicem çok hafif ittiriyor ya da oynuyor ama bence yeterli değil sizinkiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?