2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bebeklerimiz her an sancı verebilirler dedim canım. Sen yanlış anladın:)
heeee bnde dedım nıye suni sancı vercekler .valla beni gece uykudan ınce bır sızı uyandrdı kasıklarmda.bayada surdu.pozısyonda degstm bellı zaman sonra durdu.gaba yalancı sancı.zamanla sıddetı artcakmı acaba dıe dusunmeden edemedm

TE="denizyild, post: 36951421, member: 461978"]sezerysm seklini nasl dusunyrsun cnm[/QUOTE]
Canım iki dogumda genel oldu ayrica bir kist ameliyatı birde burun ameliyatim var toplamda dört defa narkoz almışım bundada eğer cesaretim el verirse epidural olim diyorum ama karar veremedim biraz korkak bir tipim var karincadan bile korkarim şuan dusuncedeyim canim

TE="denizyild, post: 36951421, member: 461978"]sezerysm seklini nasl dusunyrsun cnm
Canım iki dogumda genel oldu ayrica bir kist ameliyatı birde burun ameliyatim var toplamda dört defa narkoz almışım bundada eğer cesaretim el verirse epidural olim diyorum ama karar veremedim biraz korkak bir tipim var karincadan bile korkarim şuan dusuncedeyim canim[/QUOTE]
o korkaklık hepimiz de var .oğlunun dogumuna sahıt olmak istiyorsundur tabı.evet braz cesaret işi ama herkes yapılsa bazen bnde yapablrm dıorum ,ıns jayrlsı olur sen ıcınde

Yalancı sancılar onlar. Yaşayıp görücez canım. Hele bi gelsin sancılarımız da bakalım nasıl bir şey:)

o korkaklık hepimiz de var .oğlunun dogumuna sahıt olmak istiyorsundur tabı.evet braz cesaret işi ama herkes yapılsa bazen bnde yapablrm dıorum ,ıns jayrlsı olur sen ıcınde[/QUOTE]

Doğru diyorsun canım herkes yapıyorsa ben neden yapamayacağim belki Rabbim cesaret verir zaten ameliyat sırasında heyecanlanirsam onlar müdahele edip bayıltirlar

Bizim de bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda mutlu mesut ayrıldık doktordan. Okul da başladı ders programım yoğun değil 2 hafta sonra izine çıkıcam zaten ama kendimi kaybediyorum sınıfta özlemişim de ders anlatmayı. Sonra da eve gelince bol bol dinlenme ihtiyacı hissediyorum.

Canım biz tarih aldık zaten ama maalesef oda rezervasyonu yapılmıyormuş, şansımıza ne çıkarsa
kesinlike pazarlık yapmıyorlar bizden 2800 tl istediler bizde büyük odayı gezmiştik ama pencereler çok yüksek hiçbirşey görünmüyor, ben artık bunların hiçbirine takılmamaya çalışıyorum, napim küçük oda olursa sezeryanı güzel yapsınlar bebeğim sağlıklı olsun,1 gece kalıp çıkıcam inşallah ,sende moralini bozmamaya çalış,
çok şükür Allaha bir şekilde birleştirip parayı vericez ama ya parası olmayanlar ne yapacak !!!!!

TE="denizyild, post: 36951421, member: 461978"]sezerysm seklini nasl dusunyrsun cnm
Canım iki dogumda genel oldu ayrica bir kist ameliyatı birde burun ameliyatim var toplamda dört defa narkoz almışım bundada eğer cesaretim el verirse epidural olim diyorum ama karar veremedim biraz korkak bir tipim var karincadan bile korkarim şuan dusuncedeyim canim[/QUOTE]
ebru hn epidural dedi sohbet ederek yaparız doğumu dedi, bende itiraz etmedim

Benim çantam hazır da kızımınki duruyor. Kv kıyafetlerini yıkayıp ütülemişti. Bu hafta da gelecekti hem evi temizleyip hem de dolabını yerleştirecektik. Görümcem hastalanmış gelemiyor ben de eşime dedim "artık bekleyecek zaman kalmadı, hafta sonuna kadar gelmezse biz gidip alalım, evi de beraber temizleriz, yerleştiririz" yok demedi adamacağız. Ama hakikaten 3 hafta maksimum kalmış olacak, arada bayram da var, beklersem strese girerim iyice:)

Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum. Değerini bilin çok imreniyorum :)

Arkadaşlar birşey sorucam en son doktora gittigimde bir daha bir ay sonra gel dedi kqrdesimin nisani oldugu icin gidemedim bir ay on gun oldu ve ancak haftaya gidebilicem bi sikinti olmaz dimi bide 35 haftada kontrolde neler yapılıyor acaba

iyi sabretmişsin,35. haftada normal kontrol olmuştu bende , her ay sağlık ocağında tahlillerimide yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…