Sizlerin bayramdan sonra geliyor yeni fark ettim:)) hayırlısı olsun canım:)Evet canim kaç aydır doktora gidiyorum ilk defa bukadar heyecan yaptım
ıkı kızdan sonra bır oglan gelıor.cok farklı bır duygu olmalı.Allah ıkısınıde nasıp etmiş ne guzel hadı hayrlsı beraber gun sayarz artıkEvet canim kaç aydır doktora gidiyorum ilk defa bukadar heyecan yaptım
Bebeklerimiz her an sancı verebilirler dedim canım. Sen yanlış anladın:)nıye sancı verıorlar kı senıj kendi sancını beklemıceklermı.daha Zaman var oysa kı
sezerysm seklini nasl dusunyrsun cnmEvet canim kaç aydır doktora gidiyorum ilk defa bukadar heyecan yaptım
Bebeklerimiz her an sancı verebilirler dedim canım. Sen yanlış anladın:)
Canım iki dogumda genel oldu ayrica bir kist ameliyatı birde burun ameliyatim var toplamda dört defa narkoz almışım bundada eğer cesaretim el verirse epidural olim diyorum ama karar veremedim biraz korkak bir tipim var karincadan bile korkarim şuan dusuncedeyim canim[/QUOTE]TE="denizyild, post: 36951421, member: 461978"]sezerysm seklini nasl dusunyrsun cnm
cok yurursen bence bu hafta kavusursun yavruna.bn cok tembel oldm.hep otururorum oysa yurumemde gerekBebeklerimiz her an sancı verebilirler dedim canım. Sen yanlış anladın:)
Yalancı sancılar onlar. Yaşayıp görücez canım. Hele bi gelsin sancılarımız da bakalım nasıl bir şey:)heeee bnde dedım nıye suni sancı vercekler .valla beni gece uykudan ınce bır sızı uyandrdı kasıklarmda.bayada surdu.pozısyonda degstm bellı zaman sonra durdu.gaba yalancı sancı.zamanla sıddetı artcakmı acaba dıe dusunmeden edemedm
Yürüyorum ama bakalım ne zaman gelmek ister:)cok yurursen bence bu hafta kavusursun yavruna.bn cok tembel oldm.hep otururorum oysa yurumemde gerek
o korkaklık hepimiz de var .oğlunun dogumuna sahıt olmak istiyorsundur tabı.evet braz cesaret işi ama herkes yapılsa bazen bnde yapablrm dıorum ,ıns jayrlsı olur sen ıcınde[/QUOTE]Canım iki dogumda genel oldu ayrica bir kist ameliyatı birde burun ameliyatim var toplamda dört defa narkoz almışım bundada eğer cesaretim el verirse epidural olim diyorum ama karar veremedim biraz korkak bir tipim var karincadan bile korkarim şuan dusuncedeyim canim
ELİFSEN 1975 ve PERITANS
Bu msjim size kızlar az önce medipol mega dan geldim doğum tarihim belli oldu 9 Ekim saat 9 da ana şöyle bir şey var üçüncü sezeryan olduğu icin fiyat dahada yükseldi 2400 fiyat verdi Medikal Muhasebeden Ahmet Beyle görüştük indirim istedik yönetimle konusup son kontrolde bize soylicekmis anlamıyorum üçüncü sezeryan olunca neolcaksa sanki gerçekten fiyatları cok yükselmiş galiba cok kazandı bu hastane gebe danismaniyla görüştük odayı gezdik küçük odası gerçekten de çok küçük ziyarete bile gelen olsa odada oturcak biyer yok sadece bitane koltuk var elifsen sen benden önce sezeryan olacaksın önceden tarihini medikal muhasebeye bildir yoksa yer kalmıyor mus benim doktorum şimdiden tarihi medikal muhasebeye bildirtti yani doktorum muayene odasından bilgileri medikal muhasebeye gonderdi sonra yer kalmıyor sıkıntı yaşamayalim dedi doktorum yani sende en erken ne zaman gitceksen doğum tarihini bile al sonra bi süpriz le karsilasma.
Canım iki dogumda genel oldu ayrica bir kist ameliyatı birde burun ameliyatim var toplamda dört defa narkoz almışım bundada eğer cesaretim el verirse epidural olim diyorum ama karar veremedim biraz korkak bir tipim var karincadan bile korkarim şuan dusuncedeyim canim[/QUOTE]TE="denizyild, post: 36951421, member: 461978"]sezerysm seklini nasl dusunyrsun cnm
Nilkoncum çaktırma ama aynı gün giriyoruz doğuma, ben tutulup kaldım gibi kendime bile itiraf edemiyorum, ama seni görünce paylaşayım dedim, kader arkadaşı oluyoruz:)
Ohh valla içimizi açtın bluejasmine, ellerine sağlık yazdıkların için.Sonlara yaklaştıkça kukuma kuşu gibi kalakalıyormuş insan ama böyle güzel tecrübeler okuyunca genişliyorum ben. Allah yavrunuza hayırlı uzun ömürler versin. Yakın plan olmasa da bir resim de paylaşır mısın ki? :)yüzünüz görünmese de olur:)
Maşallah lalecim, heeşeyin yolunda olmasına çok sevindim, en hayırlı ve güzel zamanda gelir inşallah
Ayy çok heyecanlı bir rüyaymış nabooo! çantan falan hazır mı bacım?:)
Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum. Değerini bilin çok imreniyorum :)Bizim de bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda mutlu mesut ayrıldık doktordan. Okul da başladı ders programım yoğun değil 2 hafta sonra izine çıkıcam zaten ama kendimi kaybediyorum sınıfta özlemişim de ders anlatmayı. Sonra da eve gelince bol bol dinlenme ihtiyacı hissediyorum.
Iyi yapmissiniz hayirli olsun gulu gule huzurla uyusun bebisiniz insallahBen de hsonu yine İkea'ya gidip aldım yatağı çok şükür odayı da yerleştirdim bi hastane çantası kaldı
Arkadaşlar birşey sorucam en son doktora gittigimde bir daha bir ay sonra gel dedi kqrdesimin nisani oldugu icin gidemedim bir ay on gun oldu ve ancak haftaya gidebilicem bi sikinti olmaz dimi bide 35 haftada kontrolde neler yapılıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?