2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim kasilmalarin cok sık sancilarinda oyle bence doktora git nst ye gir ben 4 gun bekleyip gitmistim dogum baslamis haberim yok boyle sıktı benimkilerde

11:37
11:51
12:02
12:14
12:25
12:33
12:40
12:46
12:52sence düzenlimi cnm

Tam anlamiyla duzenli diyemem ama aralari cok sık bence git sen doktora belki dogum baslamistir

bilmiyorum canım kafam karışık ya yalancı sancılarsa kvde bizde rezil olucamm da dün konturole gitti diyecek en ufak şeyde gidiyor diye düşünür

neyse ben çıkayım sonra gelirim

bilmiyorum canım kafam karışık ya yalancı sancılarsa kvde bizde rezil olucamm da dün konturole gitti diyecek en ufak şeyde gidiyor diye düşünür
Oyle dusunme bak ben de normalde soguk kanliyim herseye gitmem 4 gun cektim sancilari sonra tesadufen gittim nst den sonra alttan bakmamiz lazim senin dogum baslamis olabilir dediler baktilar ki baslamis sonra 3 gun gecti bu sefer yine ayni durum oldu sancilar sklasti gittim 1 cm acilma var dediler hastaneye yatiracaklardi ben istemedim...

Ben de korsemi hastane çantama koydum..:)) Bu takmak değil bence geçen bir anne gördüm hastanede bebeği yeni doğmuş ama karnında hala bir bebek var gibi kocaman.. Ben öyle dolaşmak istemem ilk fırsatta toparlanmaya çalışırım cidden hoş değildi...
Canım herkesin biyolojisi ayrı ben eşimle yeni birlikte oldum 3 gün oluyor sanırım sorun yaşamadık...Edindiğim bilgilere göre hem orgazm hem de meni çok yararlıymış bu süreçte...Birbirimizi çok özlemiştik bahane oldu belki de birazHamileliğimde herhangi bir risk ve yasak olmadığı için sakınca görmedim. Sen de bir araştır istersen...Her duyduğumuza göre hareket edersek vay halimize :)

Kızlar yaa bebeğinin gelişimi önden gidip,başı büyük olup da normal doğum düşünen var mı aranizda
Benimki hep önde gidiyor. Dr kafası için büyük gibi bir yorumda bulunmadı ama kafası ultrasonda büyük görünüyor. Babanın kafası büyük aynı onunkine benziyor zaten...Normal yapmayı istiyorum.

Bu işler belli olmuyor canım bi anda suyun gelebilir. Her an hazırlıklı olman lazım. Ben de yalnızım evde. Bir şey olursa hemn arıcam kocişimi:) senin grip olman kötü olmuş ya bebeğini nasıl koklayacaksın. Sen ilaç al bence, doğana kadar geçirmeye çalış...

Bende öyle ilk hemen kocamı ararım...O cennet kokusunu hissedememek ayrıca nefes alıp vermek doğumda önemli burun boğaz yolları böyle olunca zorlanırım...Evet madem dr öyle dedi aliyim haklısın...

Canim seni 1santim acilmaylami yatiracaklardi?

Bende öyle ilk hemen kocamı ararım...O cennet kokusunu hissedememek ayrıca nefes alıp vermek doğumda önemli burun boğaz yolları böyle olunca zorlanırım...Evet madem dr öyle dedi aliyim haklısın...

canim okudum simdi uzuldum gecmis olsun canim bence ilac kullan iyi ol ki doğumda zorluk da cekmezsin meleginin mis kokusunu da cekersn icine korkmadan havalar sogukmu sicakmi belli degil karistiriorz ne giyecegimizi cok dikkat et canım kendine...

Çok saol canım...Bir tek akşam yürüyüşe çıkıyorum polar giyiyorum üstüme onun dışında evdeyim aslında oldu bir kere kapmışım 3 gündür böyleydim. İyileşeceğime daha da ağırlaşmaya başladım Evet ilaç kullanıcam dedim de kalk hazırlan git eczaneye puff gücüm yok üşeniyorum :) Bebeğimiz için neler yapmıyoruz ki giderim birazdan keşke yardımcı olan biri olsa yanımda bugün biraz daha fazla duygusalım insan hasta olunca daha bir nazlı oluyor ama naz yapacak kimsem olmayınca duygusal oldum sanırım

s.a güzel arkadaşlarım.halılarımı verınce evım buz kesti daha da.usutmemeye calısıorum ama sabah ıyiysem gece burnum ve bogazm doluor.brazdan annemle gene yürüyüşe cıkcaz.simlaa ben çok fena usutmjstum.burnum akıpr,bogazm gıcıklanıor,oksuruordum,basım felaket agrıordu.bır gün gorumcem dedıkı ssoganı ıkıye böl kaynat.suyundan bır kaç yudum iç,buharınıda derın derın ıcıne çek dedı.yaptım dedıgını.15,20dk yaptmsonra tuz,sirke suya karstırp hem gargara yapıp hem güçlü sekılde burnuma cektım bır kaç kere.burnum akmaya başladı sarıl şarıl ve düşün bır saat sonra hıc hasta olmamsm gbı enerjık olup dışarı gezmeye yemeğe çıktık.duzeldm ama işi sanss brakmamak ıcın ertedı gün de bu ıslemı tekrarladm.bnm doktorum mınoset ,parol pek etkısı yok mecbur kalmadkca kullanma demstı.bu yöntemleri dene mıkrop olduruor.ıns sanada yarar arkadasmda bır an önce ıyılesrsin.sancılanan ıkı arkadsım varmış,kuşak arkası etmeyın haftalarnz dolmuş doktora torunun.dogum baslar farkında bile olmazsınız.hadı mınıklerımızı beklıoruz szden .ıyı haberlerle gelın

Ahh canim yaa aksama esin gelince çıkın istersen tek cikma canim. Yakin oturan kimsen yokmu böyle hasta olunca insan daha da duygusal oluo daha da yanliz hissedio. Hemen toparla kendini canim bebis seni enerjik turp gibi gorsun annesiii...

12:14
12:25
12:33
12:40
12:46
12:52sence düzenlimi cnm
Havva ban duzenli kasilmalar gibi geldi, mutlaka haber ver doktora gidersen:) heyecanlandim okurken:) simdiden hayirli olsun:))

Kızlar yaa bebeğinin gelişimi önden gidip,başı büyük olup da normal doğum düşünen var mı aranizda
Slm canim benim de bebegimin de kafasi buyuk ve 3500 gr simdi ama dun dr konustum normal olacak buyuk ihtkmal ben de korkuyorum ama hayirlisi olsun...

Cok gecmis olsun canim kendine dikkat et, aman kusburnu cayi falannic ben de 4 gun baya usutmustum kusburnu cayi demleyip ictim 2-3 kupa baya toparladi beni

bilmiyorum tatlım ya ağrılarım oldu bende uyuyordum diğer tara dönüp uyudumm şimdi kalkınca saate baktım
sancılarım ve kasılmam oldu ne olur sence yaa
Ben senin yerinde olsam kimseyi takmam hemen doktora giderim canım. Doğum başlıyor olabilir. Doktordan geldim bende şimdi,bir bayan gelmişti gayet iyi görünüyordu acı çekiyor gibi bir hali yoktu hiç,doktor doğumhaneye gönderdi 4-5 cm açılma var doğum başlamış dedi ben içeri girdiğimde. Ne güzel ya o kadar iyi görünüyordu ki anlatamam... bende mi böyle olurum acaba diye içimden geçirdim:)

kızlaar biz de bgn minnağımızı gördük =) 2 hafta önce göstermemişti yüzünü, özlemişiz valla, yine yumuk yumuktu maşallah kızıma her şeyi iyiymiş Allaha şükür, 1 haftamız kaldı topu topu ama hala kanala grmemiş başı :/ daha vakit var sanırım yani.. teorik olarak doğum tam bayramın ilk günü görünüyor ama o gün de gelmezse 10 gün mühlet veririrz dedi.. bakalm ne zmn gelcek bizim tontik =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…