Kızlar bugün son kontrolümüze gittik. Kısmetse bir dahaki gidişimiz çarşamba günü oğlumuza kavuşmak için olacak hayırlısıyla.Geçen haftaki ölçüme inanmamıştım, 600 gr almıştı doktotra göre, söylemiştim sizlere de. Bu hafta ise doktorun söylediğine oğlum sadece 150 gr kadar almış ama boyu 4 cm uzamış gibi görünüyor. Hiç inandırıcı gelmedi ya haydi hayırlısı. Kafasını 3 hafta önde söyledi. Olur da normale dönmek istersem diye mi yaptı bunu bilemedim. Bir de doktoru beklerken doğum yapan annelerle konuştum, onlar da iyice şüpheci yaptı beni. Kızcağıza 4 kilo doğacak, normal doğuramazsın demiş doktoru, yavrum 3100 doğmuş. Bebeğin anneannesi de diyor ki "Kasap bunlar, kasap. Hep yalancılar." Umarım kasten yapmıyorlardır.
Ben de çok iri olmasın diye vitamini, demiri bırakmıştım. Hatta hafiften de diyet yapar gibi olmuştum. Neyse sağlıklı olsunlar da boyu kilosu çok sorun değil.
nst de yine sancı çıkmadı. Ama doktorum haftasonu bol bol dinlen, yorma kendini, başımıza iş açma, erken gelmesin dedi. Niye öyle dedi onu da anlamadım. Ultrasona göre doğum tarihi 1-2 Ekim görünüyor diye mi bilmiyorum. Son zamanlar iyice gergin mi oldum ne? Çok sessiz ve durgunum evde. Sadece doğuma odaklandım. Normaldir herhalde böyle olmam. Doğumdan sonra iyi oluruz umarım.
Tiroid ilacı kullanan arkadaşlarım, doktora sordum. Sabah az bir suyla tiroid ilacını iç dedi. Siz de sorun mutlaka.
Bizden haberler böyle. Beklemedeyiz bakalım
ilerya sen nereye gidiyordun kontrole bide doğumu nerede düşünüyordun? doktordan doktora ultrasondan ultrasona değişiyor bence kilo, 2 hafta önce diğer doktor ölçmüştü kızımızı 3050 gramdı, topu topu 2 hafta geçti kendi doktorumz 3800 dedi bgn şok oldukKızlar bugün son kontrolümüze gittik. Kısmetse bir dahaki gidişimiz çarşamba günü oğlumuza kavuşmak için olacak hayırlısıyla.Geçen haftaki ölçüme inanmamıştım, 600 gr almıştı doktotra göre, söylemiştim sizlere de. Bu hafta ise doktorun söylediğine oğlum sadece 150 gr kadar almış ama boyu 4 cm uzamış gibi görünüyor. Hiç inandırıcı gelmedi ya haydi hayırlısı. Kafasını 3 hafta önde söyledi. Olur da normale dönmek istersem diye mi yaptı bunu bilemedim. Bir de doktoru beklerken doğum yapan annelerle konuştum, onlar da iyice şüpheci yaptı beni. Kızcağıza 4 kilo doğacak, normal doğuramazsın demiş doktoru, yavrum 3100 doğmuş. Bebeğin anneannesi de diyor ki "Kasap bunlar, kasap. Hep yalancılar." Umarım kasten yapmıyorlardır.
Ben de çok iri olmasın diye vitamini, demiri bırakmıştım. Hatta hafiften de diyet yapar gibi olmuştum. Neyse sağlıklı olsunlar da boyu kilosu çok sorun değil.
nst de yine sancı çıkmadı. Ama doktorum haftasonu bol bol dinlen, yorma kendini, başımıza iş açma, erken gelmesin dedi. Niye öyle dedi onu da anlamadım. Ultrasona göre doğum tarihi 1-2 Ekim görünüyor diye mi bilmiyorum. Son zamanlar iyice gergin mi oldum ne? Çok sessiz ve durgunum evde. Sadece doğuma odaklandım. Normaldir herhalde böyle olmam. Doğumdan sonra iyi oluruz umarım.
Tiroid ilacı kullanan arkadaşlarım, doktora sordum. Sabah az bir suyla tiroid ilacını iç dedi. Siz de sorun mutlaka.
bizimkinin de başı ve göbüşü önden gdiyor, doktor normal için sorun olmaz dedi canım!Kızlar yaa bebeğinin gelişimi önden gidip,başı büyük olup da normal doğum düşünen var mı aranizda
Canım tansiyonuna baktır.Kızlar ben bikaç gündür baş ağrısı çekiyorum sizlerde de varmı?
kızlaar biz de bgn minnağımızı gördük =) 2 hafta önce göstermemişti yüzünü, özlemişiz valla, yine yumuk yumuktu maşallah kızımaher şeyi iyiymiş Allaha şükür, 1 haftamız kaldı topu topu ama hala kanala grmemiş başı :/ daha vakit var sanırım yani.. teorik olarak doğum tam bayramın ilk günü görünüyor ama o gün de gelmezse 10 gün mühlet veririrz dedi.. bakalm ne zmn gelcek bizim tontik =)))
Son zamanlar yavaşlıyormuş büyümeleri ama bilmiyorum. Senin doktoruna güvenin azalmış gibi sanki.. Özeldeki doktorlar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar işin para boyutuyla çok ilgileniyorlar malesef.Kızlar bugün son kontrolümüze gittik. Kısmetse bir dahaki gidişimiz çarşamba günü oğlumuza kavuşmak için olacak hayırlısıyla.Geçen haftaki ölçüme inanmamıştım, 600 gr almıştı doktotra göre, söylemiştim sizlere de. Bu hafta ise doktorun söylediğine oğlum sadece 150 gr kadar almış ama boyu 4 cm uzamış gibi görünüyor. Hiç inandırıcı gelmedi ya haydi hayırlısı. Kafasını 3 hafta önde söyledi. Olur da normale dönmek istersem diye mi yaptı bunu bilemedim. Bir de doktoru beklerken doğum yapan annelerle konuştum, onlar da iyice şüpheci yaptı beni. Kızcağıza 4 kilo doğacak, normal doğuramazsın demiş doktoru, yavrum 3100 doğmuş. Bebeğin anneannesi de diyor ki "Kasap bunlar, kasap. Hep yalancılar." Umarım kasten yapmıyorlardır.
Anlatsana canım erdem bey nasıl:))Ben senin yerinde olsam kimseyi takmam hemen doktora giderim canım. Doğum başlıyor olabilir. Doktordan geldim bende şimdi,bir bayan gelmişti gayet iyi görünüyordu acı çekiyor gibi bir hali yoktu hiç,doktor doğumhaneye gönderdi 4-5 cm açılma var doğum başlamış dedi ben içeri girdiğimde. Ne güzel ya o kadar iyi görünüyordu ki anlatamam... bende mi böyle olurum acaba diye içimden geçirdim:)
ilerya sen nereye gidiyordun kontrole bide doğumu nerede düşünüyordun? doktordan doktora ultrasondan ultrasona değişiyor bence kilo, 2 hafta önce diğer doktor ölçmüştü kızımızı 3050 gramdı, topu topu 2 hafta geçti kendi doktorumz 3800 dedi bgn şok oldukanaaam çok tontik olursa nasıl doğurcam dedim hatta güldü doktor onunla çok da alakası yok dedi, senin performansına bağlı dedi, geçen de buradaki hamilelik takviminde yazıyordu rahim doğum sırasında 25kiloyu itecek güce sahip oluyormuş:S Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin.. gerginliğimiz normal bence.. hafif bir sızlama olsa tırsıyorum, herşey güllük gülistanlıkken de ne zaman doğcak yaa diye dayılanıorm =)) benim psikoloji de byle işte
Son zamanlar yavaşlıyormuş büyümeleri ama bilmiyorum. Senin doktoruna güvenin azalmış gibi sanki.. Özeldeki doktorlar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar işin para boyutuyla çok ilgileniyorlar malesef.
Tiroid ilacımı bn de her sabah aç karnıma alıyorum canım.
Maşallah canım herkes ten güzel haberler geliyor sen normal dogummu yapacaksın sezeryan mi? Benimde perşembe son kontrolum var şu 13 günde bi geçse hayirlisiyla
Bende ilaç kullanmak istemiyordum zaten iyi oldu yazdıkların hemen uygulucam...Çok saol canım:)s.a güzel arkadaşlarım.halılarımı verınce evım buz kesti daha da.usutmemeye calısıorum ama sabah ıyiysem gece burnum ve bogazm doluor.brazdan annemle gene yürüyüşe cıkcaz.simlaa ben çok fena usutmjstum.burnum akıpr,bogazm gıcıklanıor,oksuruordum,basım felaket agrıordu.bır gün gorumcem dedıkı ssoganı ıkıye böl kaynat.suyundan bır kaç yudum iç,buharınıda derın derın ıcıne çek dedı.yaptım dedıgını.15,20dk yaptmsonra tuz,sirke suya karstırp hem gargara yapıp hem güçlü sekılde burnuma cektım bır kaç kere.burnum akmaya başladı sarıl şarıl ve düşün bır saat sonra hıc hasta olmamsm gbı enerjık olup dışarı gezmeye yemeğe çıktık.duzeldm ama işi sanss brakmamak ıcın ertedı gün de bu ıslemı tekrarladm.bnm doktorum mınoset ,parol pek etkısı yok mecbur kalmadkca kullanma demstı.bu yöntemleri dene mıkrop olduruor.ıns sanada yarar arkadasmda bır an önce ıyılesrsin.sancılanan ıkı arkadsım varmış,kuşak arkası etmeyın haftalarnz dolmuş doktora torunun.dogum baslar farkında bile olmazsınız.hadı mınıklerımızı beklıoruz szden .ıyı haberlerle gelın
İyiydi canım çok şükür. Doktor bu kez kilosunu söylemedi. Takma kilosunu ideal kilosuna ulaştı senin bebeğin dedi. Artık sık sık gitmem gerekiyormuş pazartesi tekrar çağırdı. Artık sadece suyuna baksak yeter dedi doktor... bir de her gittiğimde nst tabiki. Bugün yine sancı çıkmadı. Doğuma gönderdiği bayanında ilk doğumu olacakmış ve benden 4 gün büyüktü gebelik haftası. 39+6 da yapmış oluyor doğumu yani.Anlatsana canım erdem bey nasıl:))
Allah yardımcın olsun cnm. Çok heyecanlı bir bekleyiş. İnşallah bir avazda kurtulursun. Doğum esnasında sancı geldikçe kuvvetlice ıkınmak gerekiyormuş. Boşluklarda derin nefes al ver. Öncesinde ne yapılır bilmiyorum. Normal doğum çok az forumda ilklerden olacaksın.Bize muhakkak yaz merak ederiz.Kızlar kanamam oldu doktora zaten gidecektim bugün neyse gittik. yine malesef catala çıktımsonra nst ye baglandim derken sancilarim başladı nu gece yada yarin sabah dedi
Ben eve gitmek istedim ve geldim.simdi sizden yardim istiyorum.neler yapmalıyım. Nefes yöntemleri vs.
Saol canım...Adaçayı içiyorum bende kuşburnu da aldırırım akşam eşime :) Şimdi biraz daha iyiyim...Cok gecmis olsun canim kendine dikkat et, aman kusburnu cayi falannic ben de 4 gun baya usutmustum kusburnu cayi demleyip ictim 2-3 kupa baya toparladi beni
:)) Arkadaşım geldi minoseti de o getirdi. Kesin bir hamile arkadaş dua etti diye düşündüm :) Toparlanıcam iyiki varsınız herkes bir öneri sundu cidden moral veriyorsunuz :)TeşekkürlerAhh canim yaa aksama esin gelince çıkın istersen tek cikma canim. Yakin oturan kimsen yokmu böyle hasta olunca insan daha da duygusal oluo daha da yanliz hissedio. Hemen toparla kendini canim bebis seni enerjik turp gibi gorsun annesiii...
Canım anlattıklarına istinaden Dr un bana hiç güven vermedi. Ultrason sonuçların çok kafa karıştırıcı tutarsız geldi...Senin yerinde olsam kesin bir başka Dr a daha giderdim. Kafamın rahat olması çok önemli...Kızlar bugün son kontrolümüze gittik. Kısmetse bir dahaki gidişimiz çarşamba günü oğlumuza kavuşmak için olacak hayırlısıyla.Geçen haftaki ölçüme inanmamıştım, 600 gr almıştı doktotra göre, söylemiştim sizlere de. Bu hafta ise doktorun söylediğine oğlum sadece 150 gr kadar almış ama boyu 4 cm uzamış gibi görünüyor. Hiç inandırıcı gelmedi ya haydi hayırlısı. Kafasını 3 hafta önde söyledi. Olur da normale dönmek istersem diye mi yaptı bunu bilemedim. Bir de doktoru beklerken doğum yapan annelerle konuştum, onlar da iyice şüpheci yaptı beni. Kızcağıza 4 kilo doğacak, normal doğuramazsın demiş doktoru, yavrum 3100 doğmuş. Bebeğin anneannesi de diyor ki "Kasap bunlar, kasap. Hep yalancılar." Umarım kasten yapmıyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?