2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar kanamam oldu doktora zaten gidecektim bugün neyse gittik. yine malesef catala çıktım :KK43: sonra nst ye baglandim derken sancilarim başladı nu gece yada yarin sabah dedi
Ben eve gitmek istedim ve geldim.simdi sizden yardim istiyorum.neler yapmalıyım. Nefes yöntemleri vs.
Allah yardımcın olsun canım, sancı gelince ıkının diyorlar, bir de Meryem ve İnşirah surelerini oku ya da dinle. İnşallah güzel haberini de alacağız burdan, Allah bir avazda kurtarsın. :)

İlerya maşallah bebeğine benden önce kucağına alacaksın böyle giderse :KK66:

Simla sana da geçmiş olsun cnm dikkat et bol bol dinlen doğumdan önce atlatırsın inşallah....
Saol canım inş. hemen geçer..Havalar kötü sizde aman dikkat edin hamilelikte solunum yolu rahatsızlığı cidden hiç çekilmiyor...

Kizlar alt kismimda agri var hani buyuk tuvaletiniz gelirde tutarken bi agri olur ya öyle bi agri tuvaletimde yok kac kere gittim ve karnimda agrio ve bebek hic olmadigi kadar hareketli bugun sizce ne yapmaliyim ben anlamadim. Bu karin sertleşme araliklarina göre mi bakmaliyiz o sertlesmeler sıklasinca mi gidicez kafam cok karisik suan bilemedim....

Saol canım inş. hemen geçer..Havalar kötü sizde aman dikkat edin hamilelikte solunum yolu rahatsızlığı cidden hiç çekilmiyor...

Geçmiş olsun canım bende öksürük ve boğaz agrisini daha yeni atlattim birçok şey yaptım enson yaptığım koca karı ilacinin tarifini vereyim beni o iyileştirdi.bir çay bardağı sütü iyicene ısıt içine yarım çay kaşığı karabiber ve bir tatlı kaşığı kadar bal koy ve bu karışımı ic ve içerken boğazını yakicak öyle iyi geldi ki bana boğazı yakarken mikroplarda gidiyor

Kizlar alt kismimda agri var hani buyuk tuvaletiniz gelirde tutarken bi agri olur ya öyle bi agri tuvaletimde yok kac kere gittim ve karnimda agrio ve bebek hic olmadigi kadar hareketli bugun sizce ne yapmaliyim ben anlamadim. Bu karin sertleşme araliklarina göre mi bakmaliyiz o sertlesmeler sıklasinca mi gidicez kafam cok karisik suan bilemedim....
Canım çok geçmiş olsun senin yerinde olsam bende gelir buraya böyle yazardım hiç deneyim yok :(
Ama normal sancı olduğunda anlayabileceğin ayırdedebileceğin şekilde ağrılı ve düzenli oluyormuş diyorlar. Adet sancısı gibi başlayabiliyormuş.. Hayırlısı olsun inş..

Geçmiş olsun canım bende öksürük ve boğaz agrisini daha yeni atlattim birçok şey yaptım enson yaptığım koca karı ilacinin tarifini vereyim beni o iyileştirdi.bir çay bardağı sütü iyicene ısıt içine yarım çay kaşığı karabiber ve bir tatlı kaşığı kadar bal koy ve bu karışımı ic ve içerken boğazını yakicak öyle iyi geldi ki bana boğazı yakarken mikroplarda gidiyor
Hemen yapıyorum tamamdır :)
Gerçekten çok iyisin burdaki herkes o kadar iyi ki desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize...

Canım dikkat et sanırım eşinde yok yanında insan o durumda çok yalnız hissediyo kendini bizde kendi memleketimizde değiliz iş dolayısıyla yani burda hiç akrabamız yok yalnızız o anlamda annemde biraz rahatsız ancak doğuma gelebilecek bende doğum iznine ayrıldım allahtan arkadaşlarım yalnız bırakmıyolar bide burası iyi ki var çok şey öğrendim sizlerden iyi ki varsınız
Şuan yalnızım eşimin gelişimi iple çekiyorım gelmek üzeredir bütün nazımı çekiyo sağolsun bulunmaz biri iyi ki var

Evet canim kasilmalarin saatte 4 kereyi gecmemesi lazim 10 ar veya 15 er dakika araliklarla olmasi halinde acilma oluyor sancin ve kasilman sık oluyorsa git doktora

Canım dikkat et sanırım eşinde yok yanında insan o durumda çok yalnız hissediyo kendini bizde kendi memleketimizde değiliz iş dolayısıyla yani burda hiç akrabamız yok yalnızız o anlamda annemde biraz rahatsız ancak doğuma gelebilecek bende doğum iznine ayrıldım allahtan arkadaşlarım yalnız bırakmıyolar bide burası iyi ki var çok şey öğrendim sizlerden iyi ki varsınız
Şuan yalnızım eşimin gelişimi iple çekiyorım gelmek üzeredir bütün nazımı çekiyo sağolsun bulunmaz biri iyi ki var

Esler bu durumda cok onemli benimkide sagolsun bayagi destek oluyor hic sknti yasatmiyor bizde kendi memleketimizde degiliz burada da hic tanidigimiz yok

:)) Bende senin gibi eşimin gelişini iple çekiyorum aynen bütün nazımı çekiyor saolsun gün boyuda arayıp durdu yalnız olduğumdan merak ediyor. En azından annen doğuma gelecek oda birşey benim annem kasıma kadar rizede..Arkadaşların varmış neyseki...Benimde bir arkadaşım var saolsun bugün geldi yard.oldu iyi geldi. Oda 3 yiğenine bakıyor işi gücü bıraktı bana gelmeye fırsat bulamıyor haliyle...
Burası iyiki var cidden hastayım diye bana öyle güzel öneriler verdiler ki eşime anlattım hepsi doğru dedi. Herkes bildiği en güvenilir bilgileri paylaşıyor zaten...:))
Bebeğim gerilip gerilip duruyor ittiriyor bi aşağıdan bi yukarıdan.. Sanki yerim dar geldi üff çıkmak istiyorum hareketleri gibi :) Doğum böyle başlamıyor di mi:KK48:

Esler bu durumda cok onemli benimkide sagolsun bayagi destek oluyor hic sknti yasatmiyor bizde kendi memleketimizde degiliz burada da hic tanidigimiz yok
Aynen canım anlayışlı olmaları çok önemli benimki yemek bile yapma diyo ben yapıyorum temizlik bile yaptım bugün ağırlaştım ama zorluyorum kendimi yat otur zaman geçmiyo ki tanıdığımız yok ama şimdi doğursam arkadaşlarım artık kardeş gibi olduklarım var koşar gelirler sağolsunlar ama bayramdan sonra olursa hem annem hemde kayınvalidem olucak daha iyi olur sanırım sonuçta daha tecrübeliler

Canım çok geçmiş olsun senin yerinde olsam bende gelir buraya böyle yazardım hiç deneyim yok :KK43:
Ama normal sancı olduğunda anlayabileceğin ayırdedebileceğin şekilde ağrılı ve düzenli oluyormuş diyorlar. Adet sancısı gibi başlayabiliyormuş.. Hayırlısı olsun inş..

Evet canim kasilmalarin saatte 4 kereyi gecmemesi lazim 10 ar veya 15 er dakika araliklarla olmasi halinde acilma oluyor sancin ve kasilman sık oluyorsa git doktora

cok sagolun kizlar hic tecrubemiz olmadigindan her agriya sanciya dogum basladi demeye başladık :) hic saat tutmadim ben ama.cok kasildi karnim arada belimde agridi ama hemen gecti belim bakayım tekrarlarsa gideriz hastaneye rahimimde gecenlerde dedigim gibi seyirio. Amaaaan su son 1 ay ne zormus yahuu ne yapicamizi bilemioruz :)

Bugün benim kuzumda çok hareketli maşallah ama canınız çekmesin kaç zamandır canım sütlaç çekiyodu bugün yaptım en sonunda sabah kalkınca ilk işim o oldu kahvaltı bile yapmadım direk sütlaç yaptım baya bi yedim ondan sanırım baya hareketli

cok sagolun kizlar hic tecrubemiz olmadigindan her agriya sanciya dogum basladi demeye başladık :) hic saat tutmadim ben ama.cok kasildi karnim arada belimde agridi ama hemen gecti belim bakayım tekrarlarsa gideriz hastaneye rahimimde gecenlerde dedigim gibi seyirio. Amaaaan su son 1 ay ne zormus yahuu ne yapicamizi bilemioruz :)
Yazdığın bilgilere bakılırsa doğum süreci başlamış gibime geldi.. Yani bugün yarın senden haber gelir bence... Bekliyorum :)

Bugün benim kuzumda çok hareketli maşallah ama canınız çekmesin kaç zamandır canım sütlaç çekiyodu bugün yaptım en sonunda sabah kalkınca ilk işim o oldu kahvaltı bile yapmadım direk sütlaç yaptım baya bi yedim ondan sanırım baya hareketli
Son ay aşermeyle geçiyor resmen. Benimde canım deli gibi etsiz çiğ köfte çekti ama ev usulü eşim yaptı yedik bi güzel;)geçenlerde de kek poğaça istedi hiç üşenmeden kalktım yaptım. Yiyince bi rahatlıyorum sorma yemediğim taktirde aklımdan çıkmıyor:KK72:

Yazdığın bilgilere bakılırsa doğum süreci başlamış gibime geldi.. Yani bugün yarın senden haber gelir bence... Bekliyorum :)
kiz heycanlandirma beni :) ayy tatlim ya hayirlisiyla olsa keşke hemen yazicaam buraya. Inanmak istemesemde bana da yakin gibi gelio dogum rabbim hakkimzda hayirlisini eylesin inşallah. Zamanla gorucez ins ne zaman olacağını.

Egepole gidiyorum canım. Doktorum bugün çok gergindi. Normalde şeker gibidir. Sekreteri yoktu, başka bir kız vardı. O da becerememiş sanırım pek. Benim ismim çağrılınca benden önce 5-6 kişi daldı odaya. Kadının biri hamile de değil sanırım, randevusu dayok. Neymiş eşi işe gidecekmiş, bir an önce içeri girmeliymiş. Sanki bir tek onun eşi işe gidiyor. Ne düşüncesiz insanlar var bu gezegende. Ben kapıda kaldım eşimle annemle. Doktorum da sinirlendi. Sekretere de kızdı. Kimi çağırıyorsam o girecek diye. Onu böyle gergin görünce ben de gerildim. Sen nereye gidiyorsun, nerede yapacaksın doğumu?
bizim tüp bebiş olduğu için doktorum özel (Kahraman Kolday) o da Çınarlıyla ve Kentle çalışıyor, fiyat daha uygun olduğu için ve daha köklü bir hastane olduğu için Çınarlıyı tercih edeceğiz sanırım..benim doktorum için de hep sezeryan yapıyor diyorlar, ama doktora sorsan normal doğumcu ahaha =))ben güveniyorm doktora, eminim normal için sınırları zorlar ama olmuyorsa da napalm artk.. Sezeryanla doğum yapan bikaç arkadaşm var gayet de memnunlar, artk hayırlısı hangisiyse dicez..

Kızlar kanamam oldu doktora zaten gidecektim bugün neyse gittik. yine malesef catala çıktım :KK43: sonra nst ye baglandim derken sancilarim başladı nu gece yada yarin sabah dedi
Ben eve gitmek istedim ve geldim.simdi sizden yardim istiyorum.neler yapmalıyım. Nefes yöntemleri vs.
Canım çabucak ve kolayca geçer inşallah bu süreç! Benim duyduklarım, sancıyı dindirmek için duşa girin diyorlar..sık sık ve ritmik olarak burundan nefes alıp ağızdan verin diyorlar (doğum başlaynca hastanede ebeler yol gösteriyorlarmş sanırım, o zaman da karnımızı şişrecek şekilde nefes alıp tutup ıkıncakmşz: nasıl olcak bunlar ben de bilmiorm tabii o heyecanla) eve gelmekle iyi yapmşsın bence, hastane ortamı daha da geriyor insanı..orada da nefes al ver sakin ol dicekler zaten..Allah yardımcın olsun cnm!!

kiz heycanlandirma beni :) ayy tatlim ya hayirlisiyla olsa keşke hemen yazicaam buraya. Inanmak istemesemde bana da yakin gibi gelio dogum rabbim hakkimzda hayirlisini eylesin inşallah. Zamanla gorucez ins ne zaman olacağını.
Heyecanlan :KK68:ben olsam bende heyecanlanırdım :)
Benimde alt bölgem ağrıyor...Yarınki kontrolümün sonucunu çok merak ediyorum...Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin :)

Back
X