- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de canım hep zararlı şeyler çekioSon ay aşermeyle geçiyor resmen. Benimde canım deli gibi etsiz çiğ köfte çekti ama ev usulü eşim yaptı yedik bi güzelgeçenlerde de kek poğaça istedi hiç üşenmeden kalktım yaptım. Yiyince bi rahatlıyorum sorma yemediğim taktirde aklımdan çıkmıyor
![]()
canım sonunda kavuşacağın bebeğini düşün, tüm ağrılar unutulacak, hepsi bitecek geçecek.. Dualarmz seninle!Kızlar dua edin cok.zorrr
Canım dualarımız seninle ....Kızlar dua edin cok.zorrr
Heyecanlanben olsam bende heyecanlanırdım :)
Benimde alt bölgem ağrıyor...Yarınki kontrolümün sonucunu çok merak ediyorum...Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin :)
Esracim simdiden hayirli olsun. Hic heyecsnlanma. Ben butun hamileleik boyunca yoga dan ogrendiklerimi ve ebelerden aldim egitimde soylenenleri yazayim sana kisaca. Normal dogum grvsemek demek. Senin gevsemen lazim. Burundan nefes alip verioyrsun ama uzun nefesler. Ebemin tavsiye ettigi 4 saniyede al 8 saniyede vermeye calis sanci sırasında.birde hem yoga hocamin hem de ebemin soyledigi sey; insanin agzi ve vajinasi arasinda direk baglanti var. Dolayisiyla ceneni dişlerini sikarsan ağzını buzersen vajinada acilmazmis. Nefes alip verirken dislerini sikma, dilini damagina yapistirma ayri dursun ve ferekirse agzin hafif acik dursun:)Canlarim ALLAH hepinizden razı olsun. Sancı gecince rahatliyor insan normal doğum istiyorum inşallah olur.
İnşallah canım o kadar sevindim ki böyle güzel haberler olunca umutlanıyorum :) İnş en kısa sürede kucağına alırsın :)Canlarim ALLAH hepinizden razı olsun. Sancı gecince rahatliyor insan normal doğum istiyorum inşallah olur.
Ay canım senin bebekde geliyor galiba ciddi ciddi çok sevindim inş. uzun sürmez hemen alırsın kucağına..amin canim. Insallah hersey yolundadir canım yarın iyi haberlerle gel.ben esimi bekliyorum isi uzadi bu aksam karnim toplanio hep bazen agri da oluo nette izlemedigim video kalmadi dogumla ilgili nasil baslar nasil anlaşılır gibi videolar psikolojikmi bilmiorum ama hepsi uyuyo bana. Esimede tlf da bisiy demedim hemen panik yapar yarim saate gelirmiş neyseki beklemedeyim ben. Kaburgalarim kirildi kirilacak o kadar gerilio oglum :)
Zararlı şeyler yeme sen yine de ne kaldı şurda biraz daha sabır annesibenim de canım hep zararlı şeyler çekioarada yiyorum artk napym az kaldı nasılsa :)
Evvettt peş peşe geliyorlarKizlar dogumlar pespese gelecek gibi Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Kizlar ya bugun benim moralim cok bozuk bebek arabasini netten kk la aldik parasini annem verecekti gecen hafta annemdeydim 400 tl verdi cuzdanimdaydi pazartesi doktora gittim alisveris falan yaptim o para cuzdanin ayri bi bolmesindeydi bugun cuzdanimi bi actim ki yok galiba pazartesi gunu dusurdum ugradigim heryere tektek sordum ama yok giden gitti tam dogum uzeri kit kanaat toparlanmaya calisirken bu cok kotu oldu moralim cok bozuldu tabi canimiz sagolsun o paranin gidecegi varmis ama kotu oldu...
Saol yavrum bende sanci geldikçe ağzıma bi başörtüsü aldim onu sikiyorum dislerimle nefes egzersisini yapicam.sanci arası düzensiz aralarında yazıyorumEsracim simdiden hayirli olsun. Hic heyecsnlanma. Ben butun hamileleik boyunca yoga dan ogrendiklerimi ve ebelerden aldim egitimde soylenenleri yazayim sana kisaca. Normal dogum grvsemek demek. Senin gevsemen lazim. Burundan nefes alip verioyrsun ama uzun nefesler. Ebemin tavsiye ettigi 4 saniyede al 8 saniyede vermeye calis sanci sırasında.birde hem yoga hocamin hem de ebemin soyledigi sey; insanin agzi ve vajinasi arasinda direk baglanti var. Dolayisiyla ceneni dişlerini sikarsan ağzını buzersen vajinada acilmazmis. Nefes alip verirken dislerini sikma, dilini damagina yapistirma ayri dursun ve ferekirse agzin hafif acik dursun:)
Bitun dualarim seninle:)
Saol yavrum bende sanci geldikçe ağzıma bi başörtüsü aldim onu sikiyorum dislerimle nefes egzersisini yapicam.sanci arası düzensiz aralarında yazıyorum
cok sagolun kizlar hic tecrubemiz olmadigindan her agriya sanciya dogum basladi demeye başladık :) hic saat tutmadim ben ama.cok kasildi karnim arada belimde agridi ama hemen gecti belim bakayım tekrarlarsa gideriz hastaneye rahimimde gecenlerde dedigim gibi seyirio. Amaaaan su son 1 ay ne zormus yahuu ne yapicamizi bilemioruz :)
Sağol canım dr gittim beni eve gönder dedim. Biraz mirin kirin etti ama gönderdi sancılarin arasını bekliyorum kisalinca gidicemm ayy iyiki burasi var sizden guc alıyorum.Canim Allah kurtarsin hastanede misin yoksa sanciyiy Evdemi cekiyorsun
Canım anlattıklarına istinaden Dr un bana hiç güven vermedi. Ultrason sonuçların çok kafa karıştırıcı tutarsız geldi...Senin yerinde olsam kesin bir başka Dr a daha giderdim. Kafamın rahat olması çok önemli...
Evde doğuma odaklandığın için durgunsundur...Hepimizde ayrı ayrı farklı duygu halleri oluyor...Dediğin gibi normal bir durum :)
bizim tüp bebiş olduğu için doktorum özel (Kahraman Kolday) o da Çınarlıyla ve Kentle çalışıyor, fiyat daha uygun olduğu için ve daha köklü bir hastane olduğu için Çınarlıyı tercih edeceğiz sanırım..benim doktorum için de hep sezeryan yapıyor diyorlar, ama doktora sorsan normal doğumcu ahaha =))ben güveniyorm doktora, eminim normal için sınırları zorlar ama olmuyorsa da napalm artk.. Sezeryanla doğum yapan bikaç arkadaşm var gayet de memnunlar, artk hayırlısı hangisiyse dicez..
Canlarim ALLAH hepinizden razı olsun. Sancı gecince rahatliyor insan normal doğum istiyorum inşallah olur.
sancının geldgnı hıssettgnde derın nefes al ve gderken ver bu çok rahatlatıyormuş.bırde yürümeye calıskı evde,yuruken sancıları daha kolay atlatabılıormussun ve yürümek yercekımınden ötürü bebegı aşağı cektgnden acılman daha kolay olurmuş.yanı sancıds yatağa gecıp kendknı kasma.Allah yardımcın olsun cnm haber beklıoruzSaol yavrum bende sanci geldikçe ağzıma bi başörtüsü aldim onu sikiyorum dislerimle nefes egzersisini yapicam.sanci arası düzensiz aralarında yazıyorum
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın (hep öyle derler) çok heycanlandım :) bayrama kadar herkes doğuracak sanırım..Kızlar dua edin cok.zorrr