2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben doğurmadım daha:)))

İnş.canım herşey yolunda geçecek...
Dua ediyorum hepimiz ediyoruz...
Dün eşime dedim bu forum kesinlikle büyük bir sinerji...Hergün inşallahlarla dualar ediyoruz birbirimize iyi dilekler diliyoruz elbet bunlar yokolmuyor işe yarıyordur..Bir çok doğum yaşandı Allaha şükür dualarımız gibi hepsi yolunda gitti çok şükür dedim..
İnanıyorum ben...
42 haftaya kadar yolu var canım o kadar bekledik sorun olmadığı sürece biraz daha bekleriz :) Olacağın önüne geçemiyoruz..

kendi doktorum dışında iki doktora daha gittim ikiside iri bir bebek olduğunu söylediler ama artık malum son haftalarda tam kilo ölçemiyorlar karın çevresinden oldukça büyük bir bebek olduğu görünüyor ve hepsi şeker varmı diye sordular ve benim şekerim normal olması gerekenden bile çok daha düşük çıkmıştı çatı muayenesi olmadım henüz doktorum net sezeryan demiyor ama her ultrasyona girdiğimde maşallah gayet büyük bir bebek diyordu son kontrolde 4 kiloyu geçecek muhtemelen sezeryan yapabiliriz dedi ama kesin konuşmayı 38. haftada yapacağız dedi ben normal doğum istiyorum ama zaten hepinizde aynı sıkıntıyı çekiyorsunuz gayet iyi anlarsınız zaten bir korku var birde böyle bir durum söz konusu olunca daha fazla korkmaya başladım

bu arada facedeki gruba iki üç kere bende eklenme talebinde bulunmuştumama gözden kaçtı sanırım mümkünse benide eklermisiniz ya da ben yanlış bir adresemi ekleme talebi gönderdim

merhaba kızlar,, ACİL CEVAP LÜTFEN...
2 ekim sabah 8 de hastanede olacağız. inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kızım dünyaya gelir. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
abim de böbrek taşı ameliyatı olacak o gün. yarın hastaneye yatıyor.anneme ihtiyacım olduğu bugünde maalesef böyle birşey çıktı. o da artık bir sana bir ona giderim kızım diyor. sağlık söz konusu birşey de diyemiyorum. inşallah o da iyi geçer. ne kadar süre de iyileşir bilmiyorum. allah şifasını versin.

SORUM OLACAK.
Bugün kalan ihtiyaçları tamamlamaya çalıştık.Göğüs koruyucu avent in küçük,standart büyük vs diyor hangisini alacağımı bilemedim. 20 tlli lerde bir rakamı var. hani o olmazsa yenisi alacak bir fiyatı da yok. standart diyor ama büyük gibiydi. küçük çok mu küçüktü bilemedim.

bir de 44 tllerde başka marka göğüs kalkanı diyor. arasındaki fark ne ola.. aynı şey değil mi..

b

ben doğurmadım daha:)))
Bendeeeee ne zaman gelecek bekliyoruz... suni sancıyla ilgili yazılar okudum bugün. Olumlu şeyler de var olumsuzlarda. İnşallah kendi sancımız gelir de suni sancıya gerek kalmaz.

Bence doktoruna güven cnm Sonuçta o da seni ve bebeği tehlikeye atmak istemez. İçim rahat etsin dersen başka bi doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Ama illa normal olsun dememek lazım bence. Bende normal istiyorum ama sancım gelmezse suni sancıyla açılma olmazsa elbetteki bebek strese girecek korkusu başlayacak ve sezeryan tek seçenek olacak. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım ben dünden beri çok yoğunum nedense bi telaş var ve 3 gündür çok hareketsiz hafif hareketli baya bi azaldı hareketleri baya aşağı indi bide karnımın ortasına toplanıp taş gibi oluyo düzensiz ama günde 10 kez oluyo ve düzenliyse dra gitmek gerekiyomuş çünkü
Evet çok az kaldık burda Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı

Canim iki cocugumdada ne göğüs Pedi kullandım nede göğüs Pedi ikisinide gerek duymadim bence göğüs kalkanı kullanma emzirmek bebekle anne arasında farklı bir bag.ama şöyle birşey olurda eğer bebeğin göğsünü tutmazsa ozaman belki lazım olur bence şuanda alma bebeğini kucağına al zaten heryerde bulunan bişey lazım olursa eşinde alır bence gerek bile kalmicak bebeğin bol bol emicek

Dr um.kontrole gelecegini söyledi, ben de ona güvendim umarım yanilmam.

Bende de aynı korku vardı son dr a gidişimde attım dr bana güven güç verdi son haftalarda çok büyümüyor dedi. Çatı uygun olduktan sonra büyüklüğü cidden önemli olmuyormuş. Rahimin 25 kiloyu itecek gücü varmış zaten...Şimdiden kendi kendini endişelendirme herşey olacağına varır. Çatına bakmamışlar hele bir baksınlar o zaman belli olacak herşey :) Umarım herşey istediğin gibi olur.
Karnıma ağrı girdi bu nedir sancı dedikleri bu değildir sanırım. İlk defa oluyor yediğim birşey mi dokundu acaba..Bebeğimin hareketlerini takip ediyorum neyseki hareket etti de bu ağrıyı anlayamadım.

Teyzeleri oğlumun gelmesine iki gün kaldı heyecanla bekliyoruz artık iyi olursam tecrübelerimi yazarım sizlere çantasını hazırladım ama aklıma bişey takıldı bizim hastane çıkışında 0 3 ay 56 cm yazıyo acaba büyük gelir mi hiç dikkat etmemişim desenleri begenince

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim ayrıca 0 3 ayligin küçüğü yok ilk zamanlar büyük gelir ama cok yakında da küçülüyor bir anda buyuyolar

0-3ay yaziyorsa yanina alabilirsin ama mutlaka yedek hastane çıkışları da almani öneririm. Ben 3 tane takım koydum yanıma malum 2 gece yatış yapılacak

QUOTE="convallaria m, post: 37142159, member: 620785"]Dr um.kontrole gelecegini söyledi, ben de ona güvendim umarım yanilmam.[/QUOTE]

İnşallah yanilmazsin canım

İnş .suniye gerek kalmaz aynen...
Koşullar öyle bir gelişir ki normal diye diretmemek lazım tabii ki bende normal istiyorum ama öncelikle bebeğimin sağlığını düşünürüm...

kızlar hangnz bana dua ettı? Icıme doğmuş gbı evımın temzlgnı yaptm.halılarım prsmbe gelcek ancak dedım ama esım aradı halılarım gelıormus smdı yuppııı ııkı temzlemsm

Canim hazır temizlige baslamisken bide benim eve el atsaydin
Hergün yapıyorum ama çocuklar geri dağıtıyor her odadan oyuncak cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…