2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Slm canim benim arkadas da gecenlerde dogum yapti gogus kalkani almisti ama doktoru hic gerek yok falan diyince geri kullanmadi ben de o nedenle almadjm eger ihtiyac duyarsam dogumdan sknra esime aldirtirim ama sen bilirsin tabi :)

canim o sanciyi nasil anlicaz inan bende biomiorum banada öyle dedi anlarsin dogum sancisi oldugunu dedi ama hic yasamadik ki nerden bilicez neyse inş anlariz :)

ins canim yaa bende cok istiyorum dogurmayi herseyimizi tamamladik bekliyoruz artik ins hayirlisiyla aliriz hepimiz kucagimiza

Dün aksam ben de seninle ayni durumdaydim sabah kalktim bisey yok bu pitirciklar bizle ce e oynuyo :)

Aynen canim.oyun oynuolar bizimle insan heveslenio deme farkli bişiy hissedince haa geldi haa gelicek diyoruz insallah cok bekletmezler bizleri hayirlisiyla gelsinler minnoslarimiz :)

ŞAFAK SIFIIIIIR.
Kızlar bize dua edin lütfen. Nasipse sabah 10'da sezeryan olacağım. Gerginim, dokunsalar ağlayacağım. Hayırlısıyla Denizime kavuşacağım sabah. Hepinize dua edeceğim. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla büyütelim inşallah.
İyi ki varsınız. Bir süre buralarda olamam. Hakkınızı helal edin.

Şafak doğan güneş neguzel
İnşallah hayirlisiyla kucağına alırsın arkadaşım nekadar çok doğum haberi gelmeye başladı heyecanını anlıyorum benim bile üçüncü olduğu halde ilk gibi heyecanlıyım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bana da yarın demişti dr son kontrolde 8 ekime erteledi ben 1 hafta daha beklicem:)

Allah sağlıkla sıhhatle sorunsuz kucağına almayı nasio etsin inş. Demiştin 1 ekimde siz doğurmazsanız ben doğuracağım diye hakikaten öyle olacak :) doya doya kokla denizini fırsat bulursan yaz bize merak ederiz.
Kamuran ne yaptı ki ondan da haber yok...

Kamuran dogurdu mu acaba ? Bugun hic girmedi heralde dimi

Günlük işlerimi yapıyorum ayrica iki sefer okula gidip geliyorum ama derin temizligimi yapamıyorum

Bulasik makinesini bosaltamiyorum ben onun disinda gunluk isim olmuyor yemek felan da yapamiyorum zaten ocagin basina gecince sicak basiyor tezgaha karnimdan yaklasamiyorum bu gibi skntilarim oluyor

kızlar geeliniz benden daha ilerde hafta olarak doktor bana 37 hafta 3 günlükken çatı muayenesi yapacak erken mi yoksa normal mi size ne zaman yaptılar

Amin canım, çok sağol. Evet, hatırlıyorsun bak dediğimi :) Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. kamuran, feyste şimdi. O da sabah yatış yapacak.

Haydi bakalımmm, bir bebişimiz daha aramıa katılıyor!! İnşallah çok güzel geçer doğum, göz açıp kapayıncaya kdr!!!

kızlar geeliniz benden daha ilerde hafta olarak doktor bana 37 hafta 3 günlükken çatı muayenesi yapacak erken mi yoksa normal mi size ne zaman yaptılar
37-38.haftalarda yaplıyordu sanırım cnm, erken yapmıyorlar zararlı olmasın diye, çok geç de yapmıyorlardı sanki doğumu tetikler fln diye mi acaba bilemedim orasını=)

Amin canım, çok sağol. Evet, hatırlıyorsun bak dediğimi :) Hepimize hayırlı doğumlar olsun inşallah. kamuran, feyste şimdi. O da sabah yatış yapacak.
Aminn inşallah. Hatırlamaz mıyım hiç yol arkadaşım ben face de yokum. Buraya yazmazlarsa haberim olmuyor. Bende oğluşumu kucağıma almak için bir taraftan heyecanla bekliyorum bir taraftan endişe ve korku arasında gidip gelen değişik duygular hissediyorum.. dünyada yaşayabileceğimiz eşsiz bir şey bu hissettiklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…