2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar bu arada doğumu tetikleyen birşey daha okudum kk da. Battaniyeye sarınıp ter su içinde kalana kadar sıcacık yatmamız gerekiyormuş. İşe yarar mı bilmiyorum. Sıcak su işe yaradığına göre denenebilir.
 
Canim dualarım seninle..her şey çok güzel gecicek inşallah..
 
Hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın ve onu görünce tüm sıkıntıların geçecek merak etme..Sağlıkla bebğini kucağına al sonrada bize yaz müsait olunca Allah kolaylık versin:)
 
Sağlıkla gelsin Deniz'in canım Allah kolaylik versin benimde 1 gün kaldı bizede dualarinda yer ver
 
Allah yardımcınız olsun canım... :)
 
Kızlar bir şey soracağım:
Şimdi normal doğum için hastaneye gidince hastahanede kıyafet değiştiriliyor mu? Hastane giysisi filan mı giyiniyoruz? Yoksa doğum esnasında kendi kıyafetlerimiz mi oluyor üstümüzde? Doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz? Diyelimki sancım geldi lohusa pijamamı mı giyinip gideyim.
Ayy, millet nasıl doğuracağım diye düşünür ben de böyle saçma şeyler düşünüyorum.
 
senin son günlerin sanırım, hatta günlerin dolmuş sanırım canım:) inşallah tez zamanda kendi sancımızla doğururuz
 

Canim neler düşünüyorsun öyle normal doğumu bilemem ama sezeryanda hic birsey kalmıyor hastanenin verdiği giysiyi giyiniyorsun takı ve küpe de kalmıyor
 
hahaaa biliyorum canım varız işte 10-15 az mı dedim acaba saymadım :)) Facedesin sen genelde artık...
son 11 güne girdim ben sen de 12 güne:) artık gelseler iyi olur sanki, daha fazla irileşmeden doğurabilelim:) bazen face bazen burası. iş yerinde masa başında daha çok girebiliyordum buraya, şimdi her gün bir iş çıkıyor, insan evde daha yoğun oluyormuş:))
 

Simdi sen sorunca ben de merak ettim nasil oluyor acaba ben de ona gore giyinirim,10 gun once rahatdizdim aksam nst girdim yan odada bi hamile kadincagiz agliyor inliyordu esi annesi falan yanindaydi pijamalari vardi ustunde ben de merak ettim acaba orasi sanci odasimiydi, neyse sabah annemi arayip bi sorayim hastane kiyafet veriyodur herhalde
 
Canim neler düşünüyorsun öyle normal doğumu bilemem ama sezeryanda hic birsey kalmıyor hastanenin verdiği giysiyi giyiniyorsun takı ve küpe de kalmıyor
Ay bilmiyorum ki aklıma geliyor. Herhalde başka şeylerle dikkatimi dağıtıyorum. Hayırlısı ve afiyetlisiyle biz de bir doğursaydık. Yavrularımıza kavuşsaydık.
 
Öğrenince paylaş mutlaka... Sonra orda dımdızlak kalmayalım. Gerçi dağum sancısı çekerken bunları düşünür müyüz bilmiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…