2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim gozun aydin Allah nazarlardan saklasin yavrunu

Canımsın çok teşekkürler bakalım bekliyoruz sancının artmasını kendini yalnız hissetme bak eşin var yanında pozitif ol bebeğin için sütün çok lazım sana üzme kendini sakın çok şükür sağlıklısınıZ bol bol dua ettim size Allah nazarlardan esirgesin

cnm çok merak ettim.o nasıl bir pozisyon du ki öyle bebeğin başı kanal a girdi

Rabbim uzun ömürler versin sana ve kuzuna hayırlı bir evlat olsun inş.

Deneyimler için çok sağol simla benimde yarın sezeryanım olacak, çok işe yarayacak anlattıkların.. Yanlızlık zor bu dönemde Allah kolaylıklar versin sizlere...

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inş.. Sancıların gelince düzenlimi dakikasını filan takip et bizi de haberdar et:)

Allah razı olsun cnm. Dualar çok önemli sabahtan beri ne dua aldıysam bebeğim emiyo uyuyo :)çok şükür. Gecede inş.böyle olur. Yavaş yavaş alışıcam daha pozitif olucam. Eşim cidden çok yardımcı çok şükür. Aslında herşey yolunda ağrılarım geçer yeterki bebek iyi olsun :)

Canım sen normal olmuştun ya yinede ağrı oluyo mu bide doğum hikayeni paylaştın mı

Canım,benim moralim çok bozuk belim kaydı diye.okadar bekledim ama doktor yarın Sezeryan yapalım diyebilir.çünkü doğum sancısını kaldırabilecek düzeyde değil bence belim .bir sakatlığım var gibi yürüyorum.hiç ters hareket etmedim ama bayramda çok akraba gördüm ve hepsi hamileliği çok yakıştırdı bir de fazla kilo almamıştım,herkes bir şeyler söyledi.nazar değdi sanırım,çok hareketli olduğum için de olmuş olabilir.yarın kontrolüm var.sezeryan derse bir de devlet hastanesine gitmeyi düşünmüyorum.inş.sen normal doğum yaparsın .birbirimize dua edelim .senin de yarın kontrolün var mı?

Canım çok tebrik ederim.harika bir doğum hikayesi .belinde ağrı oluyor muydu sancılar sırasında .benim belim kaydı ,bele vurmayacaksa normal doğumu denemek istiyorum.allah bebeği analı babalı büyütsün güzelliğini nazarlardan saklasın.

Simlacım tebrikler.sen suni için hazırlık yaparken o gün nişan geldi anladığım kadarıyla.allah bebeğini size bağışlasın tatlım.darısı başımıza inş.

Çarşamba gunu bayrami bebisinden haber almadan zor gecirenlerin -ben de dahil- kontrol günü anlaşılan :) Yarın doktor dönüşü herkes güzel haberler duyar bizimle paylaşır inşaallah.

Gerçek doğum sancıları belden başlayıp aşağı doğru ilerliyor diye okumuştum. Hatta yalancı sancılardan ayıran şey bel ağrısı yazıyordu. Allah yardimcin olsun. Hamile iken yükün artmış inşaallah sevabin da sabrin kadar bol olur. Ben de hamile iken grip oldum sukur ki atlattım sayilir. Günahlar imiz patir patir dökülüyor :)

Deneyimler için çok sağol simla benimde yarın sezeryanım olacak, çok işe yarayacak anlattıkların.. Yanlızlık zor bu dönemde Allah kolaylıklar versin sizlere...
Daha fazla yazacağımı umuyordum. çünkü ne kadar çok bu bilgilere ihtiyaç olduğunu biliyorum. ama ne mümkün..

Simlaa Tebrikler doğum yapanlar hikayelerini paylaşırken hamilelik takvımlerı halen Bebeğimi kucağıma almama daha şu kadar gün var diyor ya çok eğlenceli oluyor. Bebisler o tahminlerle dalga geciyor resmen :)

Simlacım tebrikler.sen suni için hazırlık yaparken o gün nişan geldi anladığım kadarıyla.allah bebeğini size bağışlasın tatlım.darısı başımıza inş.
Amin inş.
Evet aynen öyle oldu gece 4 te nişanım geldi nasıl sevindim anlatamam :) inş.sizde Acısız doğum yaparsınız. Yalnız şunu anladım doğum sonrası lohusalık da çok zor bunun içinde birbirimize dua edelim bence dualar işe yarıyor.bağsur hepsinden daha çok sorun oldu. Allah yard.olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…