evet bende öyle düşünüyorum artık doktorla konuşup karar vericem senin sezaryen tarihin bellimi? bu arada benim doktor beni hiç nst ye sokmadı seni sokuyor muEvet canım senin minnoş tombikmiş maşallah:) Bak aramızda iki gün var sadece benim kız 2800 idi daha geçen hafta. Randevuya gittiğinde doktorunla iyice konuş beraber karar alın. İnsan karar verince rahatlıyor ve kendini ona göre ayarlıyor. Hakkımızda hayırlısı. Sonlara biz kaldık gibi inş sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Au cok heyecanlı hadi bakalım, Allahim yardim etsin sâna yarin hayirlisiyla al yavrunu kucagina:))
Canım hadi hayırlısı yarın sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına. Dualarımız seninle. Sen de kavuşuyorsun yavruna inş. Güzel haberlerini bekleyeceğiz:)
Canim olsa olsa 1cm dir sancim hic cikmamis benim ilk cati muayenesi oldu anami gordum valla cok canimi acitti biraz fazla bastirdm belki doğumu baslatir suniye gerek kalmz dedi bende hayırlısı kazamz mubarek olsn dedim guldu savasa gitmiyorz sakin ol dedi. Ins fazla hirpalanmam tek korkum o canimda tatlı ama sonunu dusununce canimi veririm diorm cok karma karisigim valla :) sende benim gibi olursn gibi geliyo ne sanci vaaaar ne acilmaa :) hakkinda hayırlısı olsn canim....acıklıgın çok az demişs ama acaba kaç cm dı onu deseydi ıyıbolurdu bna örnek olurdu cnm.bnde sen gbıyım.bır cm açılma var dedı ama oda varmı yokmu muamma çünkü çok sktım kendimi anladımı acaba gercektn vardamı öyle dedı yoksa ağzıma bır parmak ballı çaldı blmyrum.nstde bnmde hıc sancı cıkmıor durum hep stebil.bır andada gelebılır sancılar ama bnce ıı yapmışsın.cmrtsı bana sunı derse kabul etcem Sn gbı .dua edın kızlar doktor dun ve bugun o kadar acı cektrdı bana alttan,barı bir açılma olmus olsun en azından 2cm olsun ona bole razıyım.ıns hepımız yavrumuza kavusurz
meral o bastırmyı bna fecı yptı doğum baslasın dıe ama sadece ıkı gündür kanadgm ve kasık ağrısıyla kalem.oylekı yürüyüşe cıkamıorum halen.nebılım burda arkada ıkı cm acıklı olmadan sunı veremem sezeryana alcaç demıs doktoru o çok kafamı kurcaladı okumuşsundur.ı zaman senı nasl alıor veya Kamuran nasl hıc acıklı olmadan aldı.aynen sonumuz benzıor.suan ıcımden ne geçti bıluonmu.bırlıkte yrn el ele sunı sancı alaydık aynı doktorda aynı anda hastanede ne güzel olurdu:)Canim olsa olsa 1cm dir sancim hic cikmamis benim ilk cati muayenesi oldu anami gordum valla cok canimi acitti biraz fazla bastirdm belki doğumu baslatir suniye gerek kalmz dedi bende hayırlısı kazamz mubarek olsn dedim guldu savasa gitmiyorz sakin ol dedi. Ins fazla hirpalanmam tek korkum o canimda tatlı ama sonunu dusununce canimi veririm diorm cok karma karisigim valla :) sende benim gibi olursn gibi geliyo ne sanci vaaaar ne acilmaa :) hakkinda hayırlısı olsn canim....
evet bende öyle düşünüyorum artık doktorla konuşup karar vericem senin sezaryen tarihin bellimi? bu arada benim doktor beni hiç nst ye sokmadı seni sokuyor mu
Alinti sonlara dogru gerçekten artiyor. Benim de koltuktan kalkarken fln bir anda geliyor mesela çokça.
Sezeryan demesinin sebebi bebeğimin iri oluşu bugün 4 kg dı drm sezeryancı değil 3 gün daha bekleyelim olmazsa sezeryan dedi ben şimdi suni sancı verin dedim çok canın yanar dedi çünkü 4 cm olmadan epidural yapmıyolarmış kamuranın nasıl olduki keşke konuşabilsekmeral o bastırmyı bna fecı yptı doğum baslasın dıe ama sadece ıkı gündür kanadgm ve kasık ağrısıyla kalem.oylekı yürüyüşe cıkamıorum halen.nebılım burda arkada ıkı cm acıklı olmadan sunı veremem sezeryana alcaç demıs doktoru o çok kafamı kurcaladı okumuşsundur.ı zaman senı nasl alıor veya Kamuran nasl hıc acıklı olmadan aldı.aynen sonumuz benzıor.suan ıcımden ne geçti bıluonmu.bırlıkte yrn el ele sunı sancı alaydık aynı doktorda aynı anda hastanede ne güzel olurdu:)
unzıle bnde smdı sana yazıordum.ne bılım cnm ya ıkı cm olmadan veremem dedı dedım.o zaman bebısın kılosundan ötürü ıkı cm olsunkı canın yanmasın manasında demıs öyle desene sabahtan berı dusunuorum halla hallaa nasl olur dıye.bak dun okudu mu burda bır anne ılk bebeğini 4kg doğurmuş normalle.catın musaıtse olmıcak bse dgl ama tabı zorlama kendini.kamuranın hıc acıklgı yoktu bır cm bole ve rahmı kalındı uzundu.aynı ben gbı.sunı aldı doğurdu ozaman faceye yazuordu sancı anında.agrı esıgı yüksekms demekkı epıduralsz çatır çatır doğurdu mas darsı basınıza :)Sezeryan demesinin sebebi bebeğimin iri oluşu bugün 4 kg dı drm sezeryancı değil 3 gün daha bekleyelim olmazsa sezeryan dedi ben şimdi suni sancı verin dedim çok canın yanar dedi çünkü 4 cm olmadan epidural yapmıyolarmış kamuranın nasıl olduki keşke konuşabilsek
Evet canın çok yanar dedi kilodan değil yani normalde yanar dedi ya ben korkmuyorum acıdan ağrıdan bebeğim sağlıklı olsun ve tabiki bende önemli olan ounzıle bnde smdı sana yazıordum.ne bılım cnm ya ıkı cm olmadan veremem dedı dedım.o zaman bebısın kılosundan ötürü ıkı cm olsunkı canın yanmasın manasında demıs öyle desene sabahtan berı dusunuorum halla hallaa nasl olur dıye.bak dun okudu mu burda bır anne ılk bebeğini 4kg doğurmuş normalle.catın musaıtse olmıcak bse dgl ama tabı zorlama kendini.kamuranın hıc acıklgı yoktu bır cm bole ve rahmı kalındı uzundu.aynı ben gbı.sunı aldı doğurdu ozaman faceye yazuordu sancı anında.agrı esıgı yüksekms demekkı epıduralsz çatır çatır doğurdu mas darsı basınıza :)
Huzur evet ben şimdiden gerildim. Eşim gece benim annem kalcak diyor ben kendi annemi istiyorum haksız mıyım ama ya? eşim zaten kalıcak olmazsa ikisi de kalsın napayım. Kv iyi anlaşırım hatta kendi annem daha paniktir ama anneme daha rahatım doğal olarak. Şimdiden sıkıntı yaptım bu meseleyi. İkisi de kalsın o zaman demeyi düşünüyorum.
Depend ben de alsam mı almasam mı diyordum çünkü normal külot dikişlere denk gelir gibi, tavsiyen üzerine alayım o zaman canım çok sağol.
Saol canım yanımda sadece eşim var.ilk günler zordu alışıyorum yavaş yavaş :) inş.herşey yoluna girecek.Ay simla inanamıyorum ya bebişin yanında ne güzel maşallah:) Aman dikkat et kendine çok yorulma. Yardım edecek biri vardır inş yanında. Çok öpüyorum seni ve güzel bebeğini:)
[/QUOTE]kizlar biz geldk doktordan hersey cok iyi dedi 3400gr bebis. Yarin suni sanciyla doguma giricem ona karar verdik haftaya carsambaya kadarda bekleyebiliriz dedi ama 1 haftada açılma olurmu kesin dedim olabilirde olmayabilirde dedi. o zaman beklemeye gerek yok dedim bi an once alayim Bebeğimi kucagima. Ama simdi icimde korku var nasil olucak die basim catliyo basimin agrisindan disimi unuttum valla :) bizden haberler bu kadar insallah hayirlisiyla atlatiriz bu dogumu
QUOTE="denizyild, post: 37230829, member: 461978"]cnm bnde sana yazcaktım.hemen haber et bana çok merak edıorun sonuçları.hıc ıncelme açıklık varmıymıs.doktorunla gelmeZse napcan neye karar verdınız.anlat.ıns ıı haberlerle gelırsın cnm
Bence sen bilirsin ama cok dusunmene gerek yok.bana boyle soylense ben sezeryan isterdm.iki dr da hemen hemen ayni seyi soylemis cunki.hayirlisi olsun cnm.bende normal dogum icin bekliyorum ama kismet.olmazsa olmaz yani.hatırlayan vardır belki dün doktora gitmiştim ve kendi doktorum çatı muayenesinden soonra sen hayatta normal doğum yapamazsın yaparsan da çok yırtılırsın demişti. Ben de bugün başka bi doktora gittim. Sancaktepe via hospitala gittim. Ordaki doktora da muayene olmak istiyorum alttan dedim normal yapabilir miyim die o da kontrol etti. Normal yapabilirsin ama üstten çok bastırmamız lazım bi de alttan çok diikişin olur ama yaparsın dedi. Eğer doğum esnasında bebek yine de çıkamaz vakuma gerek duyarsa vakumu çok tasbvip etmediğimiz için sezeryana alırız dedi. Yine de normali deneyebilirsin dedi. Napıcam ben şimdi ya normal deneyip se<zeryana alınma ve çok yırtılma riskini göze alıcam ya da direk sezeryan olucam napayım ya çok karışık duygular içerisindeyim
Canım hakkında hayırlısı olsun forumda normal çok isteyen ve ayrıntıları bilen arkadaşlar var umarım yorum yaparlar ben üstten bastırmak bebek için çok sağlıklı değil diye biliyorum ve aşağıda yırtılman çok olursa çok dikişin olacak demektir onlarında iyileşmesi sezeryanın iyileşmesiyle aynı sürebilir çok fazla zorlamanın bi anlamıda yok bence 2 doktorda zor demiş tabi karar senin canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşAllahhatırlayan vardır belki dün doktora gitmiştim ve kendi doktorum çatı muayenesinden soonra sen hayatta normal doğum yapamazsın yaparsan da çok yırtılırsın demişti. Ben de bugün başka bi doktora gittim. Sancaktepe via hospitala gittim. Ordaki doktora da muayene olmak istiyorum alttan dedim normal yapabilir miyim die o da kontrol etti. Normal yapabilirsin ama üstten çok bastırmamız lazım bi de alttan çok diikişin olur ama yaparsın dedi. Eğer doğum esnasında bebek yine de çıkamaz vakuma gerek duyarsa vakumu çok tasbvip etmediğimiz için sezeryana alırız dedi. Yine de normali deneyebilirsin dedi. Napıcam ben şimdi ya normal deneyip se<zeryana alınma ve çok yırtılma riskini göze alıcam ya da direk sezeryan olucam napayım ya çok karışık duygular içerisindeyim
Canim ben hem normal doğum yaptim hem de 4 unun gecesi acilen sezeryanla doğum yaptim. Bence sezeryani tercih etmelisiniz. Normalde benimde üstten bastirdilar asidikisim vardi bir ay hic oturamadim çok aci cektim simdi de normali denedik acilma ilerlemedi kalp atisi da bozulunca 2.30 da sezeryana aldılar ilk gün 2 saat yürüdüm mesela 3. Günümde yemek yapabildim ama agrim oldu aksam tabi.hatırlayan vardır belki dün doktora gitmiştim ve kendi doktorum çatı muayenesinden soonra sen hayatta normal doğum yapamazsın yaparsan da çok yırtılırsın demişti. Ben de bugün başka bi doktora gittim. Sancaktepe via hospitala gittim. Ordaki doktora da muayene olmak istiyorum alttan dedim normal yapabilir miyim die o da kontrol etti. Normal yapabilirsin ama üstten çok bastırmamız lazım bi de alttan çok diikişin olur ama yaparsın dedi. Eğer doğum esnasında bebek yine de çıkamaz vakuma gerek duyarsa vakumu çok tasbvip etmediğimiz için sezeryana alırız dedi. Yine de normali deneyebilirsin dedi. Napıcam ben şimdi ya normal deneyip se<zeryana alınma ve çok yırtılma riskini göze alıcam ya da direk sezeryan olucam napayım ya çok karışık duygular içerisindeyim
Yani iki doğumu da yasamis biri olarak ki canim da tatli değildir kesinlikle sezeryan ol derim. Bak ilkinde o kadar çektim ikinci kolay olur dediler doğum ani aynisini yasayinca kanaldaki suyu gelmiş bebeği sezeryana aldilar. Ona rağmen sezeryanda daha rahat ettim. Düşünme bile bence.hatırlayan vardır belki dün doktora gitmiştim ve kendi doktorum çatı muayenesinden soonra sen hayatta normal doğum yapamazsın yaparsan da çok yırtılırsın demişti. Ben de bugün başka bi doktora gittim. Sancaktepe via hospitala gittim. Ordaki doktora da muayene olmak istiyorum alttan dedim normal yapabilir miyim die o da kontrol etti. Normal yapabilirsin ama üstten çok bastırmamız lazım bi de alttan çok diikişin olur ama yaparsın dedi. Eğer doğum esnasında bebek yine de çıkamaz vakuma gerek duyarsa vakumu çok tasbvip etmediğimiz için sezeryana alırız dedi. Yine de normali deneyebilirsin dedi. Napıcam ben şimdi ya normal deneyip se<zeryana alınma ve çok yırtılma riskini göze alıcam ya da direk sezeryan olucam napayım ya çok karışık duygular içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?