2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet bende öyle düşünüyorum artık doktorla konuşup karar vericem senin sezaryen tarihin bellimi? bu arada benim doktor beni hiç nst ye sokmadı seni sokuyor mu

Au cok heyecanlı hadi bakalım, Allahim yardim etsin sâna yarin hayirlisiyla al yavrunu kucagina:))

Canım hadi hayırlısı yarın sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına. Dualarımız seninle. Sen de kavuşuyorsun yavruna inş. Güzel haberlerini bekleyeceğiz:)

Sagolun kizlar allah hepinizden razi olsun. Ben kimseye demedim sadece kendi ailemiz bilio bide Buraya yazdım burda hep dua ettik olumlu dusunduk iyi dileklerde bulunduk duanin gucune inanırım dualarinizi eksik etmeyin nolur Allahım hepimizin Yardımcısı olsun

Canim olsa olsa 1cm dir sancim hic cikmamis benim ilk cati muayenesi oldu anami gordum valla cok canimi acitti biraz fazla bastirdm belki doğumu baslatir suniye gerek kalmz dedi bende hayırlısı kazamz mubarek olsn dedim guldu savasa gitmiyorz sakin ol dedi. Ins fazla hirpalanmam tek korkum o canimda tatlı ama sonunu dusununce canimi veririm diorm cok karma karisigim valla :) sende benim gibi olursn gibi geliyo ne sanci vaaaar ne acilmaa :) hakkinda hayırlısı olsn canim....

bursada ahmet yılmaza giden iki arkadaş daha vardı ama ben nicklerini unuttum acaba bilen var mı akibetleri ne oldu merak ettim

meral o bastırmyı bna fecı yptı doğum baslasın dıe ama sadece ıkı gündür kanadgm ve kasık ağrısıyla kalem.oylekı yürüyüşe cıkamıorum halen.nebılım burda arkada ıkı cm acıklı olmadan sunı veremem sezeryana alcaç demıs doktoru o çok kafamı kurcaladı okumuşsundur.ı zaman senı nasl alıor veya Kamuran nasl hıc acıklı olmadan aldı.aynen sonumuz benzıor.suan ıcımden ne geçti bıluonmu.bırlıkte yrn el ele sunı sancı alaydık aynı doktorda aynı anda hastanede ne güzel olurdu:)

evet bende öyle düşünüyorum artık doktorla konuşup karar vericem senin sezaryen tarihin bellimi? bu arada benim doktor beni hiç nst ye sokmadı seni sokuyor mu

Yarın belli olacak inş sezeryan tarihim. Canım ben 32. haftadan beri nst ye giriyorum. Her doktora gittiğimde önce nst ye sonra doktorun yanına hatta 34. haftada falan sancı çıkmıştı üst üste 2 gün gittim.

Sezeryan demesinin sebebi bebeğimin iri oluşu bugün 4 kg dı drm sezeryancı değil 3 gün daha bekleyelim olmazsa sezeryan dedi ben şimdi suni sancı verin dedim çok canın yanar dedi çünkü 4 cm olmadan epidural yapmıyolarmış kamuranın nasıl olduki keşke konuşabilsek

unzıle bnde smdı sana yazıordum.ne bılım cnm ya ıkı cm olmadan veremem dedı dedım.o zaman bebısın kılosundan ötürü ıkı cm olsunkı canın yanmasın manasında demıs öyle desene sabahtan berı dusunuorum halla hallaa nasl olur dıye.bak dun okudu mu burda bır anne ılk bebeğini 4kg doğurmuş normalle.catın musaıtse olmıcak bse dgl ama tabı zorlama kendini.kamuranın hıc acıklgı yoktu bır cm bole ve rahmı kalındı uzundu.aynı ben gbı.sunı aldı doğurdu ozaman faceye yazuordu sancı anında.agrı esıgı yüksekms demekkı epıduralsz çatır çatır doğurdu mas darsı basınıza :)

Evet canın çok yanar dedi kilodan değil yani normalde yanar dedi ya ben korkmuyorum acıdan ağrıdan bebeğim sağlıklı olsun ve tabiki bende önemli olan o
Zaten böyle bi çatı kesinlikle normal doğurmalı diyo son şans sezaryen diyo bakalım hayırlısı

Bugün çarşıya gittik yine bu doğum öncesi 3. Seferdi artık alınacak eksik de kalmadı. Tek eksik bebeğimiz. İzne çıkınca bol bol gezicem demiştim bugün çarşıda gezdim epey yorulmuşum. Öyle ki eve gelince yorgunluktan uyuyamadım. Her şey içime sindi. Şimdi dinlendik. Oğlum yorgunluğu bile hissediyor ben uyuyamazken uyudu o da dinlendi şimdi başladı gezinmeye, kendi haline takılıyor içeride. :)

dependi doktorumda beğendi, yüksek belli çamaşır giy dedi,
bence annen kalsın, mesela ben k.v. yanında gaz çıkartamam, anne gibisi yok valla, birde emzirirken yanımda sadece eşimi istiyordum, annemde dahil herkesi dışarı çıkartıyordum, halada kimsenin yanında emzirmiyorum, benimde garip bir huyum var, hem eşimle hiç anlaşamam hem de yanımda sadece onu isterim

Ay simla inanamıyorum ya bebişin yanında ne güzel maşallah:) Aman dikkat et kendine çok yorulma. Yardım edecek biri vardır inş yanında. Çok öpüyorum seni ve güzel bebeğini:)
Saol canım yanımda sadece eşim var.ilk günler zordu alışıyorum yavaş yavaş :) inş.herşey yoluna girecek.
Bebeğime bakınca unutuyorum herşeyi.hala inanamıyorum benim bebeğim var :)

[/QUOTE]
Cnm Allah yard.olsun suni sancı dayanılmaz bir acı ben aldım sonra Epidural oldum kimsenin acı çekmesini istemem. Sadece tavsiye baştan Epidural ol güle eğlene doğur derim. Sana dua edicem :)

hatırlayan vardır belki dün doktora gitmiştim ve kendi doktorum çatı muayenesinden soonra sen hayatta normal doğum yapamazsın yaparsan da çok yırtılırsın demişti. Ben de bugün başka bi doktora gittim. Sancaktepe via hospitala gittim. Ordaki doktora da muayene olmak istiyorum alttan dedim normal yapabilir miyim die o da kontrol etti. Normal yapabilirsin ama üstten çok bastırmamız lazım bi de alttan çok diikişin olur ama yaparsın dedi. Eğer doğum esnasında bebek yine de çıkamaz vakuma gerek duyarsa vakumu çok tasbvip etmediğimiz için sezeryana alırız dedi. Yine de normali deneyebilirsin dedi. Napıcam ben şimdi ya normal deneyip se<zeryana alınma ve çok yırtılma riskini göze alıcam ya da direk sezeryan olucam napayım ya çok karışık duygular içerisindeyim

Bence sen bilirsin ama cok dusunmene gerek yok.bana boyle soylense ben sezeryan isterdm.iki dr da hemen hemen ayni seyi soylemis cunki.hayirlisi olsun cnm.bende normal dogum icin bekliyorum ama kismet.olmazsa olmaz yani.

Canım hakkında hayırlısı olsun forumda normal çok isteyen ve ayrıntıları bilen arkadaşlar var umarım yorum yaparlar ben üstten bastırmak bebek için çok sağlıklı değil diye biliyorum ve aşağıda yırtılman çok olursa çok dikişin olacak demektir onlarında iyileşmesi sezeryanın iyileşmesiyle aynı sürebilir çok fazla zorlamanın bi anlamıda yok bence 2 doktorda zor demiş tabi karar senin canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla gelsin inşAllah

Canim ben hem normal doğum yaptim hem de 4 unun gecesi acilen sezeryanla doğum yaptim. Bence sezeryani tercih etmelisiniz. Normalde benimde üstten bastirdilar asidikisim vardi bir ay hic oturamadim çok aci cektim simdi de normali denedik acilma ilerlemedi kalp atisi da bozulunca 2.30 da sezeryana aldılar ilk gün 2 saat yürüdüm mesela 3. Günümde yemek yapabildim ama agrim oldu aksam tabi.

Yani iki doğumu da yasamis biri olarak ki canim da tatli değildir kesinlikle sezeryan ol derim. Bak ilkinde o kadar çektim ikinci kolay olur dediler doğum ani aynisini yasayinca kanaldaki suyu gelmiş bebeği sezeryana aldilar. Ona rağmen sezeryanda daha rahat ettim. Düşünme bile bence.

Cnm Allah yard.olsun suni sancı dayanılmaz bir acı ben aldım sonra Epidural oldum kimsenin acı çekmesini istemem. Sadece tavsiye baştan Epidural ol güle eğlene doğur derim. Sana dua edicem :)[/QUOTE]
cnm bastan epıdureş ol dıyorsun tmm olalımda o 4cm acıklktan sonra yapılıor bızde bır cm açıklık var nasl olalım bastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…