2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
nıye hemen sezeryan dıor oda.nıye sunı sancı verelım demıor

bu arada ben iki gündür çok bunalıyorum havalarda serinledi ama ben sıcaklanıyorum böyle terlemede yok sadece içim daralıyor cam kapı açık yatıyorum eşimide hastalatmaktan korkuyorum birde midem çok fena oluyor afedersiniz geğirmekten nefes alamıyorum sonrada midem bulanıyor

Valla canım benim durumum şöyle çatımın üst kemiği biraz aşağıdaymış ama yinede normal doğuma engel diyemem dedi doktorum eşim bunu duyunca başladı sezeryan demeye hiç açılmam yok sancım nst de çok küçük çıktı bana göre ama doktorum yok dedi ve bebeğin yüzü hala görünüyor hiç inmemiş pazar tekrar muayene edecek alttan eğer bi gelişme yoksa eşiminde isteğiyle sezeryana alacaklar artık direnemiyorum çünkü benden başka kimse normal olsun istemiyor tek başıma bi gelişme olmazsa normalin sorumluluğunu almak istemiyorum hayırlısı neyse Rabbim pazar günü onu nasip eder inşAllah
Senin nişanın gelmiş normal doğuma dair bir belirtin var elinde bebeğinin kilosu evet sınırda açılman artarsa yani vücudun izin verirse normal doğur bence pazartesi bakarsın azda olsa açılman varsa cumayı bekleyebilirsin daha günümüz var nasılsa ama hiç bir ilerleme yoksa ozaman sezeryanı düşünebilirsin tabi bebeğin kilosuda artabilir bu sürede inanki hakkımızda hayırlısı canım ya bende dünden beri kararsız ve tuhafım

Selamlar kizlar,hala hic bir belirti yok ama sonucta her sey biransa olacak yani nisan gekcekse biranda gelecek ya da su.tamam sancim yok ama belki su ya da nisan gelir o da baslar.olumlu dusunelim oyle olsun.vucudum hala yamuk.yururken herkes bana aciyarak bakiyor.ins. en kisa zamanda duzelirim.

hayırlısı olsun canım,ama karar senin kararın..szeryan da olsa normal de olsa kavuşacaksn inşallah bebişine sen nasıl olsun istiyorsan öyle olsun!!

hayırlısı olsun canım,ama karar senin kararın..szeryan da olsa normal de olsa kavuşacaksn inşallah bebişine sen nasıl olsun istiyorsan öyle olsun!!
Sağol canım inşAllah herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine 9 aydır normal diye direttim şimdi sezeryan ihtimalide var ve en önemlisi eşim sezeryan istiyor çatımdada sorun yaratmasından korktuğum bi durum var bu yüzden son kararı yalnız veremem pazar günü Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah

Canım benim çatım normal doğuma çok uygunmuş hatta dr çatı adayı seçti beni hakkımızda hayırlısı ya çok yavaş ilerliyo benimki bakalım beklicem pszartesiyi belki olur o zamana kadar olmazsa da hiç sezaryen olasım yok ya offff

Kontrollere artık bebeğin için gidiyosun ne mutlu ya inşAllah hayırlı haberlerle döneriz
Bebeğimde sarılık yok kilo almış birçok test yapıldı çok şükür iyi durumda :) benim dikişler ödem olmuş ilaç yazdı dr kullanıyorum daha iyi olucam inş.

Bebeğimde sarılık yok kilo almış birçok test yapıldı çok şükür iyi durumda :) benim dikişler ödem olmuş ilaç yazdı dr kullanıyorum daha iyi olucam inş.
Bebeğinde bişey olmasın inşAllah da sen nasılsa iyileşirsin tatlım

Evet canım senin minnoş tombikmiş maşallah:) Bak aramızda iki gün var sadece benim kız 2800 idi daha geçen hafta. Randevuya gittiğinde doktorunla iyice konuş beraber karar alın. İnsan karar verince rahatlıyor ve kendini ona göre ayarlıyor. Hakkımızda hayırlısı. Sonlara biz kaldık gibi inş sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

Canım hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşAllah bende normalden sezeyana kaymak üzereyim hangi anesteziyi kullancak doktorun bir bilgin var mı

Canım anesteziyi daha konuşmadım. Ama spinal de baş ağrısı oluyor diyorlar benim migrenim var söyleyeceğim anestezi uzmanına. Amin inş hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza. Sen neden sezeryan düşünmeye başladın canım?

Ay simla inanamıyorum ya bebişin yanında ne güzel maşallah:) Aman dikkat et kendine çok yorulma. Yardım edecek biri vardır inş yanında. Çok öpüyorum seni ve güzel bebeğini:)

Risk yok canım benim çok şükür. Benim kararım biraz psikolojik alttan muayenede sorun yaşayan biriyim.
Canım bizi haberdar et ne dicek bakalım cumartesi günü doktor?

Eşim zaten normale sıcak bakmıyordu bide benim her nekadar doktor engel değil desede çatımın üst kemiğinin biraz aşağıda olduğunu duydu sezeryan diye tutturdu bebekle benim zorlanmamı istemiyormuş yinede pazar son kez bi muayene olucam arkasından ya sezeryana yada gelişme varsa eve gelicez benim kız hala kanala inmemiş sancı açılmada yok bunlarda bi gelişme olursa beklicez canım hayırlısı artık

Slm kızlar
Dün Dr gittim. Açılma yok. 38+5 dedi . Nst de sancıda yok . Bekle dedi 2. Bebeğim bnm bakalım nolcak ilk kızımı suni ile doğurdum berbat bisi ins kendi sancimla giderim bide vajinal varis çıktı bende çok korkuyorum doğumda sıkıntı olur diye.başka Dr ben göze alamam dedi bende Dr değiştirdim . Bu Dr yaparsın bisi olmaz dedi ama hayırlısı dua edin kızlar banada Allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…