nıye hemen sezeryan dıor oda.nıye sunı sancı verelım demıorCanım
canım seninle günlerimiz aynı benim 2 gün önce nişanım geldi bugÜn sabahta dra gittik 4 kg olmuş bebğim sancı yok açılmada 1 cm dr çatın çok müsait olduğu için pazartesiye kadar bekleyelim dedi olmazsa sezaryen yapalım dedi ama istersen yarın gel sezaryen yapim dedi ben çok kararsıxım ya napmaluyum sizce
Valla canım benim durumum şöyle çatımın üst kemiği biraz aşağıdaymış ama yinede normal doğuma engel diyemem dedi doktorum eşim bunu duyunca başladı sezeryan demeye hiç açılmam yok sancım nst de çok küçük çıktı bana göre ama doktorum yok dedi ve bebeğin yüzü hala görünüyor hiç inmemiş pazar tekrar muayene edecek alttan eğer bi gelişme yoksa eşiminde isteğiyle sezeryana alacaklar artık direnemiyorum çünkü benden başka kimse normal olsun istemiyor tek başıma bi gelişme olmazsa normalin sorumluluğunu almak istemiyorum hayırlısı neyse Rabbim pazar günü onu nasip eder inşAllahCanım
canım seninle günlerimiz aynı benim 2 gün önce nişanım geldi bugÜn sabahta dra gittik 4 kg olmuş bebğim sancı yok açılmada 1 cm dr çatın çok müsait olduğu için pazartesiye kadar bekleyelim dedi olmazsa sezaryen yapalım dedi ama istersen yarın gel sezaryen yapim dedi ben çok kararsıxım ya napmaluyum sizce
hayırlısı olsun canım,ama karar senin kararın..szeryan da olsa normal de olsa kavuşacaksn inşallah bebişine sen nasıl olsun istiyorsan öyle olsun!!Valla canım benim durumum şöyle çatımın üst kemiği biraz aşağıdaymış ama yinede normal doğuma engel diyemem dedi doktorum eşim bunu duyunca başladı sezeryan demeye hiç açılmam yok sancım nst de çok küçük çıktı bana göre ama doktorum yok dedi ve bebeğin yüzü hala görünüyor hiç inmemiş pazar tekrar muayene edecek alttan eğer bi gelişme yoksa eşiminde isteğiyle sezeryana alacaklar artık direnemiyorum çünkü benden başka kimse normal olsun istemiyor tek başıma bi gelişme olmazsa normalin sorumluluğunu almak istemiyorum hayırlısı neyse Rabbim pazar günü onu nasip eder inşAllah
Senin nişanın gelmiş normal doğuma dair bir belirtin var elinde bebeğinin kilosu evet sınırda açılman artarsa yani vücudun izin verirse normal doğur bence pazartesi bakarsın azda olsa açılman varsa cumayı bekleyebilirsin daha günümüz var nasılsa ama hiç bir ilerleme yoksa ozaman sezeryanı düşünebilirsin tabi bebeğin kilosuda artabilir bu sürede inanki hakkımızda hayırlısı canım ya bende dünden beri kararsız ve tuhafım
Canım açılma olmadığından suni sancı olmaz dedi en az 2 cm olmalıymışnıye hemen sezeryan dıor oda.nıye sunı sancı verelım demıor
Sağol canım inşAllah herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine 9 aydır normal diye direttim şimdi sezeryan ihtimalide var ve en önemlisi eşim sezeryan istiyor çatımdada sorun yaratmasından korktuğum bi durum var bu yüzden son kararı yalnız veremem pazar günü Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllahhayırlısı olsun canım,ama karar senin kararın..szeryan da olsa normal de olsa kavuşacaksn inşallah bebişine sen nasıl olsun istiyorsan öyle olsun!!
Canım benim çatım normal doğuma çok uygunmuş hatta dr çatı adayı seçti beni hakkımızda hayırlısı ya çok yavaş ilerliyo benimki bakalım beklicem pszartesiyi belki olur o zamana kadar olmazsa da hiç sezaryen olasım yok ya offffValla canım benim durumum şöyle çatımın üst kemiği biraz aşağıdaymış ama yinede normal doğuma engel diyemem dedi doktorum eşim bunu duyunca başladı sezeryan demeye hiç açılmam yok sancım nst de çok küçük çıktı bana göre ama doktorum yok dedi ve bebeğin yüzü hala görünüyor hiç inmemiş pazar tekrar muayene edecek alttan eğer bi gelişme yoksa eşiminde isteğiyle sezeryana alacaklar artık direnemiyorum çünkü benden başka kimse normal olsun istemiyor tek başıma bi gelişme olmazsa normalin sorumluluğunu almak istemiyorum hayırlısı neyse Rabbim pazar günü onu nasip eder inşAllah
Senin nişanın gelmiş normal doğuma dair bir belirtin var elinde bebeğinin kilosu evet sınırda açılman artarsa yani vücudun izin verirse normal doğur bence pazartesi bakarsın azda olsa açılman varsa cumayı bekleyebilirsin daha günümüz var nasılsa ama hiç bir ilerleme yoksa ozaman sezeryanı düşünebilirsin tabi bebeğin kilosuda artabilir bu sürede inanki hakkımızda hayırlısı canım ya bende dünden beri kararsız ve tuhafım
Bebeğimde sarılık yok kilo almış birçok test yapıldı çok şükür iyi durumda :) benim dikişler ödem olmuş ilaç yazdı dr kullanıyorum daha iyi olucam inş.Kontrollere artık bebeğin için gidiyosun ne mutlu ya inşAllah hayırlı haberlerle döneriz
Bebeğinde bişey olmasın inşAllah da sen nasılsa iyileşirsin tatlımBebeğimde sarılık yok kilo almış birçok test yapıldı çok şükür iyi durumda :) benim dikişler ödem olmuş ilaç yazdı dr kullanıyorum daha iyi olucam inş.
nıye kamuranında hıc açıklığı yoktu.bır cm bile. Rahımıde kalındı uzundu.sunş sancı verdıler çatır çatır açılıp doğurdu o nasl oluor o zamanCanım açılma olmadığından suni sancı olmaz dedi en az 2 cm olmalıymış
benim geçen hafta cuma 3550 idi bu hafta ne olur bilmiyorum haftada genelde 300 gr alıyor doğum son ana kadar beklerse 4 kiloyu geçiyor birde tabi cihazların yanılma payı var bu kiloların artısıda eksiside olabilir artık cumartesi randevum var ona göre karar vericem bu hafta bir sonuca varak istiyorum
Canım hakkında hayırlısı sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşAllah bende normalden sezeyana kaymak üzereyim hangi anesteziyi kullancak doktorun bir bilgin var mı
Bebeğimde sarılık yok kilo almış birçok test yapıldı çok şükür iyi durumda :) benim dikişler ödem olmuş ilaç yazdı dr kullanıyorum daha iyi olucam inş.
cnm sabredemıcem ben o yüzden cmrtsıye randuvu vardı alcaktm ama esıme sorayım dedım musaıtmı dıye.ona sorana kadar son randuvuda doldu.gelın ama beklersınz dedı.ben genede gtcem o doktora.en azndan tanıdık calısuor orda,yardm eder heralde.sen sezeryana karar vermişsin eğer risk varsa doğru karar cnm.ıns dedıgın gbı herseyın hayrlsı olur
Eşim zaten normale sıcak bakmıyordu bide benim her nekadar doktor engel değil desede çatımın üst kemiğinin biraz aşağıda olduğunu duydu sezeryan diye tutturdu bebekle benim zorlanmamı istemiyormuş yinede pazar son kez bi muayene olucam arkasından ya sezeryana yada gelişme varsa eve gelicez benim kız hala kanala inmemiş sancı açılmada yok bunlarda bi gelişme olursa beklicez canım hayırlısı artıkCanım anesteziyi daha konuşmadım. Ama spinal de baş ağrısı oluyor diyorlar benim migrenim var söyleyeceğim anestezi uzmanına. Amin inş hepimiz alırız sağlıkla kucağımıza. Sen neden sezeryan düşünmeye başladın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?