Eşim zaten normale sıcak bakmıyordu bide benim her nekadar doktor engel değil desede çatımın üst kemiğinin biraz aşağıda olduğunu duydu sezeryan diye tutturdu bebekle benim zorlanmamı istemiyormuş yinede pazar son kez bi muayene olucam arkasından ya sezeryana yada gelişme varsa eve gelicez benim kız hala kanala inmemiş sancı açılmada yok bunlarda bi gelişme olursa beklicez canım hayırlısı artık
kizlar biz geldk doktordan hersey cok iyi dedi 3400gr bebis. Yarin suni sanciyla doguma giricem ona karar verdik haftaya carsambaya kadarda bekleyebiliriz dedi ama 1 haftada açılma olurmu kesin dedim olabilirde olmayabilirde dedi. o zaman beklemeye gerek yok dedim bi an once alayim Bebeğimi kucagima. Ama simdi icimde korku var nasil olucak die basim catliyo basimin agrisindan disimi unuttum valla :) bizden haberler bu kadar insallah hayirlisiyla atlatiriz bu dogumu
sezeryan doğum yapan arkadaşlar spinal mi epidural mi öneriyor acaba tecrübelerini bizimle paylassin.ben çok kararsizim.sezeryan olacak arkadaşlar hangisini düşünüyor acaba anestezicileri ile konuşan var mi
[/QUOTE]kizlar biz geldk doktordan hersey cok iyi dedi 3400gr bebis. Yarin suni sanciyla doguma giricem ona karar verdik haftaya carsambaya kadarda bekleyebiliriz dedi ama 1 haftada açılma olurmu kesin dedim olabilirde olmayabilirde dedi. o zaman beklemeye gerek yok dedim bi an once alayim Bebeğimi kucagima. Ama simdi icimde korku var nasil olucak die basim catliyo basimin agrisindan disimi unuttum valla :) bizden haberler bu kadar insallah hayirlisiyla atlatiriz bu dogumu
QUOTE="denizyild, post: 37230829, member: 461978"]cnm bnde sana yazcaktım.hemen haber et bana çok merak edıorun sonuçları.hıc ıncelme açıklık varmıymıs.doktorunla gelmeZse napcan neye karar verdınız.anlat.ıns ıı haberlerle gelırsın cnm
[/QUOTE]kizlar biz geldk doktordan hersey cok iyi dedi 3400gr bebis. Yarin suni sanciyla doguma giricem ona karar verdik haftaya carsambaya kadarda bekleyebiliriz dedi ama 1 haftada açılma olurmu kesin dedim olabilirde olmayabilirde dedi. o zaman beklemeye gerek yok dedim bi an once alayim Bebeğimi kucagima. Ama simdi icimde korku var nasil olucak die basim catliyo basimin agrisindan disimi unuttum valla :) bizden haberler bu kadar insallah hayirlisiyla atlatiriz bu dogumu
QUOTE="denizyild, post: 37230829, member: 461978"]cnm bnde sana yazcaktım.hemen haber et bana çok merak edıorun sonuçları.hıc ıncelme açıklık varmıymıs.doktorunla gelmeZse napcan neye karar verdınız.anlat.ıns ıı haberlerle gelırsın cnm
Hadi hayirlisi insallah rahat bir sekilde yaparsin dogumu icini ferha tut canim olumlu dusun olumlu olsun insallah
sabahtan berı senı beklıorum
yanı hıc acıklıgın yok muymuş cnm ? 1cm bile.kac oluorsun yarın 40+kaç olcak.cok svndm ıns ıns kolay ca alırsn kucagna.bnm de cmrtsı karar verılcek daha 40dolcak.
alttan muayene ettımı senı?hıc acıklıgın varmıymıs? Yrn kaç oluorsun tam olarak? Bak sunıye dayanamazsan bellı açıklıktan sonra epıdurel iste o kadr cekmenın anlamı yok.inş cnm acıklgn olur.cmrtsı belki bnde derım doğum a grıorum dıye
canım haftan mı geçti niye beklemiyorsun belki açılma olur suni sancı hoş değil ben yaşadım en son çare bence
Deniz valla o msjlara cevap bile verme. Bak bublarin hepsi sana vucuduna ve bebegine stres. Dogum gevseme, vucudun gevsemesi acilmasi. Butun bu stresle acilacagin varsa da kasiliyorsun bak uzuyorsun kendini. Cok kiziyorum boyle insanlara yaa zirt pirt mesajlar aramalar....bnm hala kasıklarım agrıor mümkün olsa bunun üstüne yürüsem braz belkı açılma olur dedım ama munkun dglkı sızlamadan.kahverengı kan gelmeye başladı bu sefer de zaten of of ne stresli ya.herkes bebek daha dogmadmı dıye maj atıp arayp duruor.
öncelikle iyi dilekleriniz icin tsk ederiz kizlar. Benim 40haftam bitti bugun 41
Haftaya girdik yarin 40+1 olucak acilman cok az dedi doktor bana guven ben herseyi ayarliycam senden bi iki kere ikinmani istiycem kendini cok sıkma dedi doktoruma güveniyorum beklesende olur beklemesende bebegin gelisimini tamamladi 1 hafta sonra acilmayabilirde dedi acilma olabilirde dedi bende hemen karar verdim yarin gitmeye. Normal sancim hic olmadi o olsa beklerdm ama sanci cikmio nst de beklemenin bi anlami yok die dusundm. Verdik kararimizi yatin 9:30 da yatisim yapilcak hayirlisiyla alicam ins kucagima melegimi
acıklıgın çok az demişs ama acaba kaç cm dı onu deseydi ıyıbolurdu bna örnek olurdu cnm.bnde sen gbıyım.bır cm açılma var dedı ama oda varmı yokmu muamma çünkü çok sktım kendimi anladımı acaba gercektn vardamı öyle dedı yoksa ağzıma bır parmak ballı çaldı blmyrum.nstde bnmde hıc sancı cıkmıor durum hep stebil.bır andada gelebılır sancılar ama bnce ıı yapmışsın.cmrtsı bana sunı derse kabul etcem Sn gbı .dua edın kızlar doktor dun ve bugun o kadar acı cektrdı bana alttan,barı bir açılma olmus olsun en azından 2cm olsun ona bole razıyım.ıns hepımız yavrumuza kavusurzöncelikle iyi dilekleriniz icin tsk ederiz kizlar. Benim 40haftam bitti bugun 41
Haftaya girdik yarin 40+1 olucak acilman cok az dedi doktor bana guven ben herseyi ayarliycam senden bi iki kere ikinmani istiycem kendini cok sıkma dedi doktoruma güveniyorum beklesende olur beklemesende bebegin gelisimini tamamladi 1 hafta sonra acilmayabilirde dedi acilma olabilirde dedi bende hemen karar verdim yarin gitmeye. Normal sancim hic olmadi o olsa beklerdm ama sanci cikmio nst de beklemenin bi anlami yok die dusundm. Verdik kararimizi yatin 9:30 da yatisim yapilcak hayirlisiyla alicam ins kucagima melegimi
ben vermesem esımı arıorlar.gecen mıdeme kramp grmıstı ya snyde bır gorumcenler arayp ........ Cıkardı.aynen gevsemem lazm ama sezeryan olcam dıe ole korktm taktımkı.belırszlıl cok kotu bsey.oyle yada boyle dogumun yakın olmasnın pıskolojısı var.cmrtsı doktor ne dicek,hıc acılma yok dıe sezeryanmı dıcek bunun pıskoljsı var.kafamı dagtmaya calısıorumda ınsanın elınde olmuorDeniz valla o msjlara cevap bile verme. Bak bublarin hepsi sana vucuduna ve bebegine stres. Dogum gevseme, vucudun gevsemesi acilmasi. Butun bu stresle acilacagin varsa da kasiliyorsun bak uzuyorsun kendini. Cok kiziyorum boyle insanlara yaa zirt pirt mesajlar aramalar....
Biliyorum bilmez miyim? Ben de evde deliler gibi dön dön kafada tilkiler dolaniyor bircdolu endise dusunce. Ne yapmali nasil kafa dagitmali hic bilmiyorum. Yuruyus desek zaten orda da kendimi dusune düşüne dariyorum. Evisi desen 20 dk sonra pert. Iste guzel dusuncelere zorluyorum kendimi. Bebeğimin geldigini onunla oynadigimi emxirdigimi yikadigi hayal ediyorum. Valla bir bakiyorum dislerim bile ayrilmis birbirinden çene kemigim acilmis rahatlamisim. Bazen cunku fsrk etmeden okdr kasiorum ki kendimi dislerim agriyor akşam sanki butun gun cenem kilitlenmis dislerimi sikmisin gibi.ben vermesem esımı arıorlar.gecen mıdeme kramp grmıstı ya snyde bır gorumcenler arayp ........ Cıkardı.aynen gevsemem lazm ama sezeryan olcam dıe ole korktm taktımkı.belırszlıl cok kotu bsey.oyle yada boyle dogumun yakın olmasnın pıskolojısı var.cmrtsı doktor ne dicek,hıc acılma yok dıe sezeryanmı dıcek bunun pıskoljsı var.kafamı dagtmaya calısıorumda ınsanın elınde olmuor
Alinti sonlara dogru gerçekten artiyor. Benim de koltuktan kalkarken fln bir anda geliyor mesela çokça.Kızlar benim bugün acayip akıntım var. Kızım hareket edip aşağıya vurdukça çamaşırım ıslanıyor ama su değil akıntı normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?