ben dün 2 saat kadar yürümek zorunda kaldım dolmuş çok sallıyor diye akşam otururken kalkarken ağrıdan gözümden yaş geldi zaten hep ağrı vardı ama akşam artık ağrı doruğa çıktıGünaydın:) bugun yine ağrılı pelvis kemigi yüzünden rezalet bir uykunun sabahina kalkmis bulunuyorum:) artik normal yurumek bile aci içinde gerceklesiyor
ben lierac çok övüldüğü için onu kullandım artı karma çatlak yağları kakao yağı bebe yağı her şeyi çok düzenli oalrak kullandım ama çok fena çatladım karnımda çatlamayan yer kalmadı artı en son artık çatlaklar belime doğru kaydı yani sırtım dışında komple çatladımkızlar kadınlar kulübünde bir topicde oluşan çatlaklar için krem sera diye bir kremin çok iyi geldiğini yazmış bi çok kişi.acaba bizim topicden alan yada kullanan var mi..ben çok catladigim için şahsen almayı düşünüyorum.ama bi taraftan da emin olamazdım.gerçi hamilelik sonrası kullanıldığı için kafam daha rahat olur ama hic duyan var mi bu kremi..
dependi doktorumda beğendi, yüksek belli çamaşır giy dedi,
bence annen kalsın, mesela ben k.v. yanında gaz çıkartamam, anne gibisi yok valla, birde emzirirken yanımda sadece eşimi istiyordum, annemde dahil herkesi dışarı çıkartıyordum, halada kimsenin yanında emzirmiyorum, benimde garip bir huyum var, hem eşimle hiç anlaşamam hem de yanımda sadece onu isterim
Canim Allah sana da kolayliklar versin o zaman. Bu aci artik cekilir gibi degil gercekten yaAynen, bende ayni dertten muzdaripim
Benimde bebeginin muhtemel dogum tarihi 16 ekim.
Gecen sali ve carsamba yururken idrarim geldi , daha dogrusu ben öle saniyorum. Sendede idrar kacirma durumu varmi ? Acaba suyun gelmesi nasil hissedilir bilen varmi ?
canım ben iki normal doğum yaptım, eger normal doğum istiyorsan korkma olması gereken bişe tuşe, korkcak bişe yok canın öyle abartılcak kadar acımaz merak etme kendini sıkma derin nefes al kendini doktora bırak, kasarsan acır.Kizlar bebek kafasi cok asagi indigo icin alttan muayene etcek doktr carsamba, tuse Yani, cokmu acitiyoo lutfen bisey deyin cok korkuyorum,
Normal doğum yapan biri olarak fikrimi paylaşmak isterim. Bu konu cidden kafa karıştırıcı. O an ıkın ıkın diye sesleniyor dr sen ıkınıyorsun var gücünle bebeğin çıksın diye 2.Ikınmamda çıktı çok şükür kan Revan içinde hep böyle kan içinde mi doğarlar dedim dr a ağlıyordum bi yandan evet dedi göbeğini kestiler ne korkuyordum ne de tiksiniyordum annelik o anda başlamıştı sanki :) temizledikten kucağıma verdiler o an anlatılmaz. İşte tüm bu yazdıklarımı sezeryan olanlar yaşayamıyor. Odama çıktım bebeğimi getirdiler hemen emzirdim dipdiriydim. Hala dikiş acım var o kadar basit değil sonrası :) ama doğumun ve bebeğimin tadını çıkardım. Sezeryan olanlar gaz çıkarmak için inleyerek koridorda yürüyordu. Onlar için dua ettim. Ama senin durum farklı. Yerinde olsam yine de normal isterdim. Yurtdışında zorunda olmadan sezeryan yapmıyorlar. Anlamıyorum çatı denen şey orda nasıl Problem olmuyor. Hayırlısı olsun senin için.. Doğru bir karar vermek için dua et. Sezeryanda kötü değil o kadar herşey bebeklerimizin sağlığı için :)
Ben de en basindan beri mustela kullandim. Cok memnunum aaa ne guzel hic catlagim olmadi derken 2 gun once gobegimin altinda tam da rahst goremedigim bir yerde esim 3 tane çatlak bulduben dün 2 saat kadar yürümek zorunda kaldım dolmuş çok sallıyor diye akşam otururken kalkarken ağrıdan gözümden yaş geldi zaten hep ağrı vardı ama akşam artık ağrı doruğa çıktı
ben lierac çok övüldüğü için onu kullandım artı karma çatlak yağları kakao yağı bebe yağı her şeyi çok düzenli oalrak kullandım ama çok fena çatladım karnımda çatlamayan yer kalmadı artı en son artık çatlaklar belime doğru kaydı yani sırtım dışında komple çatladım
Alttan cati5 muayenesieger kendini kasmazsan ve nefes alip verirsen dayanilmaz bir agri yapmadi ben de. Sanki gun icinde cok ayakta kalmisim ve ya uzun yürümüşüm gibi agri yapti. O yuzden cok korkma kendini kasmamaya calisKizlar bebek kafasi cok asagi indigo icin alttan muayene etcek doktr carsamba, tuse Yani, cokmu acitiyoo lutfen bisey deyin cok korkuyorum,
Kizlar bebek kafasi cok asagi indigo icin alttan muayene etcek doktr carsamba, tuse Yani, cokmu acitiyoo lutfen bisey deyin cok korkuyorum,
Canım ben hala doğuramadımgünaydın :)
valla bende seni merak ettim acaba doğum yaptı mı nasıl geçti diye ama bir türlü fırsat bulup internete giremedim ,
inşallah senin ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerini alırım, ben bugün çalışmaya başladım, bilgisayar başında olduğum için yazılanları tak,p edecek fırsat bulurum diye düşünüyorum,
oğluşum bizi biraz yordu ama çok şükür düzene giriyor galiba, kilo problemimiz oldu, göbeği kanadı sürekli doktorlardaydık ama çok şükür sabah tarttırdık doğum kilosunu geçmiş :) benim maalesef sütüm çok yok, geceleri mama veriyorum , gün içinde yavrum doyabilmek için 2 saat felan emmek zorunda kalıyor , birde hastanede anne sütü ile beslenirse 1,5 - 2 saatte bir uyandırıp tekrar emzirin, mama yerse 3 saat kadar karnı acıkmaz demişlerdi , ama biz bir türlü uyandırıp mama yediremiyoruz, canı ne zaman isterse o zaman uyanıp yiyor, 15 gün içinde de 3 gece alarmı duymamışız 2-3 saat mamyı geç verdiğimiz oldu, bu arada sabah sağlık ocağındaki ebe geceleri sütün olmasada emzirmeye çalış gece emzirince süt daha çok artıyor dedi ,sizlerlede paylaşayım dedim,
oğluşumun resmini maalesef paylaşamıyorum çünkü eşim bu konuda çok titiz, sadece kuzenime resim göndermeme izin verdi onada tekrar göndermek istediğimde kızdı, biraz görmemiş bir anne - baba olaraktan sanırım bebeğe bir şey olmasından aşırı korkuyoruz, oğluş sarışınmış ama omuzlar felan çok kıllı :) Allahtan erkek oldu sırtını gördüğümde şok oldum çünkü, ilerde dökülür diyorlar inşallah öyle olur,
seninde iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Canım bugün doğum yapacaksın değil mi?Bende 34 haftaligim normal doğum tarihi 22 ekim ama sezeryan oldugu icin 10 ekimde alacaklar bebegimi.ben medipol mega ya gidiyordum ama fiyatlara baya bi zam yapmislar biraz yüklü gibi olcak bizim icin malum üç çocuk olcak e bide okul masrafimiz ev kredisi derken diger giderleri saymıyorum bile iste bunları düşündükçe acaba baska doktor denesemmi diyorum.senin kaçıncı çocuğun ayrica hamilekik takvimi yapsana kendine takip edersin
Ben oldum çatı muayenesi hiç zor değil ve acımıyor korkma canımKizlar bebek kafasi cok asagi indigo icin alttan muayene etcek doktr carsamba, tuse Yani, cokmu acitiyoo lutfen bisey deyin cok korkuyorum,
Benim 41. Hafta biticek yakinda hala hicbir belirti yok ya suni ya sezeryanla baslatilcak benim de dogumum :/Kızlar benim yarın günüm doluyor. Çok korkmaya başladım hiç doğum belirtisi yok. 1 hafta daha bekler suni sancı veririz dedi doktor. Benim durumumda olan var mı? Sonunda sezeryana kalacam diye de korkuyorum
Benim 41. Hafta biticek yakinda hala hicbir belirti yok ya suni ya sezeryanla baslatilcak benim de dogumum :/
Canim benim de gunum doldu.en gec sali gunu suni sanci alacagim 40+2 bugun.ben de korkuyorum aslinda dr persembeye kadar bekleriz dedi ama ben bunaldim sali gunu suni almayi dusunuyorum acilmam olmussa tabi.Kızlar benim yarın günüm doluyor. Çok korkmaya başladım hiç doğum belirtisi yok. 1 hafta daha bekler suni sancı veririz dedi doktor. Benim durumumda olan var mı? Sonunda sezeryana kalacam diye de korkuyorum
Benim 41. Hafta biticek yakinda hala hicbir belirti yok ya suni ya sezeryanla baslatilcak benim de dogumum :/
Aminnnn ins :/İnşallah sağ salim normal doğumla doğururuz
benim.kendi.doktorum izinde ptesi gelicek saniyorum hemen o gun yatis yapalim der en kotu ihtimal sali gel suni verelim olmadi sezeryan der ilk dogumu da suni ile yaptigin icin bunu da yaparsn diyo herkes ama.oyle demekle olsa daha da bekleyip.bebegi de kendimi de riske atamicam 41+2 olucak doktor geldiginde artik psikolojik olarak da bunaldimCanim benim de gunum doldu.en gec sali gunu suni sanci alacagim 40+2 bugun.ben de korkuyorum aslinda dr persembeye kadar bekleriz dedi ama ben bunaldim sali gunu suni almayi dusunuyorum acilmam olmussa tabi.
Cnm sen ne zaman suni icin gideceksin bugun yarin gelmezse?
Evet alttan bakıyorlar neyseki benim açılma çok hızlı oldu :) İlk dr baktı 3.5 sonra 2 kere ebe en son dr baktı ok dedi.Yani 4 defa bakıldı zaten son 2 de epidural olduğundan hissetmedim. Öncekiler çok can sıkıcıydı..Canım ben normalden vazgeçtimIkınmada çok zorlandın mı? bir de sürekli alttan muayene var değil mi sancı esnasında? Ben alttan muayenede çok zorlanıyorum doktorumla sezeryana karar verdik. Bugün de kontrolüm var gün verecek inş her şey güzeldir. Şu an bile aman bugün alttan bakmasa diyorum
Açılma olmazsa suni sancı vermiyorlar mı canım? Ben milletin sorularından da bıktım sürekli hala doğurmadın mı muhabbeti offCanim benim de gunum doldu.en gec sali gunu suni sanci alacagim 40+2 bugun.ben de korkuyorum aslinda dr persembeye kadar bekleriz dedi ama ben bunaldim sali gunu suni almayi dusunuyorum acilmam olmussa tabi.
Cnm sen ne zaman suni icin gideceksin bugun yarin gelmezse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?