2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kullandığım fitilin prospektüsünde yazana bakın..

Hamileliğin ilk 3 ayında kullanımına ilişkin yapılmış kontrollü çalışmalar bulunmamaktadır.
Bu dönemde kullanılmamalıdır.

Doktor verdi bunu bana. Ay gıcık oldum ya.

Bak simdi sinir oldum aaglik ocagindaki ebeye:)

Vajinal alınan ilaçlardan sonra bir miktar akıntı olması normal. İlacın bir kısmı atılıyor olabilir, ilacın etkisiyle bakteri ya da mantar sökülüp atılıyor olabilir.
Benimde sarı akıntım var iç çamaşıma renk yapıyo sarı

Nasılsın canın dünden bu güne

Benimde sarı akıntım var iç çamaşıma renk yapıyo sarı

Nasılsın canın dünden bu güne

Cok daha iyiyim canim saol arka taeaftaki acilarim baya hafifledi:) ama tabi wc ye gitmeye kprkuyorum o yuzden yemek de yemek istemiyorum psikolojim bozuldu:) sanirim yarina falan iyice gecmis olur sen napiosun tatlim iyi misin?

Cok daha iyiyim canim saol arka taeaftaki acilarim baya hafifledi:) ama tabi wc ye gitmeye kprkuyorum o yuzden yemek de yemek istemiyorum psikolojim bozuldu:) sanirim yarina falan iyice gecmis olur sen napiosun tatlim iyi misin?

Aman çok şükür tuvalette bundan sonra daha dikkatli ol
Ben hamdolsun iyiyim bugun kasıklarımda hafif sızlama var midem de çok az bir şekilde bulanıyo canım senin kontrole bişey kalmadı yarın pıt pıt ları duyacan inşallahh bende cumartesi oyy tatlım vakit geçmiyor

Valla ben de sinir oldum. Bebeği olan bir arkadaşımız memlekete gitti. Bebeğinin bir aşısına denk gelmiş. Israrla aramış illa dönmeniz lazım sadece biz yapabiliriz diye. Oradaki doktor tanıdıklarına sormuş arkadaş; biz her gebeden, her bebekten ve yapılan aşılardan para alıyoruz. O parayı almak için ısrar ediyordur demiş. Tanıdıkları olmasa, araştırmasalar 10 saatlik yoldan sırf aşı için geleceklerdi.

Katılım payı hakkında ben de aynı düşünüyorum aslında. Şimdi öderim diyorum ama müjdeli haberi alayım uğraşırım onun için :)

5n1k
sağlık ocağı ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkürler..geçen sene hastanede gebelik ilk vizite yaptırmıştım. 1 hafta sonra beni de aradılar ama ben kürtaj olmuştum. bir de demezler mi hamileymişsiniz gelin takibini yapalım diye.. demek ki gerçekten tamamen duygusal bir takipmiş..

şu yazını okudum beni ağlattın be.. manzara seyreder gibi izledik diyorsun.. sürekli test yapıyorum diyorsun ya

elevit kullanan var mı kızlar aranızda.
troit için mi ben eutroxy kullanıyorum.

beni aramadılar ya cumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz geldikten sonra gidip kayıt yaptırırım olmazsa gıcıklar niye aramadılarki
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.. bu arada bugün ve yarın gidecekler inşallah güzel haberlerle gelin.. su içmeyi unutmayın..

sağlık ocağı aman aramasın baksana 5n1k nın söylediğine.. ne gerek var ki.. onların takip etmesine..

inşallah canım duyarsınız..

merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))

hoş geldin canım. inşallah bu sefer kucağımız boş kalmaz.. allah bize bu sefer anneliği gösterir..

dün hastanede rapor yazdılar ayrı yerde onaylatıyorsun falan (onaylayanlar yaşlı amcaydı var ya öyle bir rahat işte çalışamadım ya allahım dedim kimlere ne iş veriyorsun..allah büyük başka bir şey diyemiyorum bir de bana bak. sabah 8,30 akşam 7 cts de aynı.. işyerinde çalışmam da artık bir şey diyemiyorum. sadece kazandığımı hakkediyorum. diyorum.) eşim eczaneden almış raporu sormamışlar. büyük ihtimal o amca internetten de onayını veriyorum diyordu ondandır.. .

bu benim de geçen midem ağrıyordu. ben coraspirinden sanıyordum ama internetten okuduğuma göre normalmiş..

canım betam düzgün artsa sorun yok beklerim ama

3 şubat 41
5 şubat 82
15 şubat 398
17 şubat 503
19 şubat 512
aynı gün farklı bir merkezde 543 çıktı yani normal değil değerlerim
aymehcim sana ultarasonla baktılar mı kese göründü mü?

işte kendilerini kurtarıyorlar ya..
dr sen sor olsun.. böyle yazıyor de.. de ki üstünde durduğunu anlasın.. baştan sağma yapmasın.. devlet hastanesiyse yine sor yok başkası varsa ona sor.. anlamamışsın demesin.. orada öyle yazar lafını ondan duy.. ben öneriyorum demesini..

Son düzenleme:

Aaaaa iyice zivanadan cikmis bu eveler ve hemsireler :) bana oyle bisey ypsa parcalarim walla:)
Bi 10 gun once flan gtmistim kantahlili sonuclarimi sordu daha yaptirmadim dedim yaptirinca ara beni mutlaka dedi tmam dedim ama hala yaptirmadim yarin sabah kan vericem bikac gun daha sonuc goturmessem kesin arar o beni zaten:)

Ben kullanmıcam bu fitili artık.
Zaten başka hastaneye gidicem artık..

Evet cnm insallah Allah izin verirse yarin duyucam pitpitlari acaip heyecanliyim:)
Sen de cumartesi ama en azinsan sen bikiyosun ki pitpitlar varrr sadece sesini duycaksin korku yok yani sadece heyecan var sende ne guzell tatlim yaa Allah hepimize saglikla kuxagimza almayi nasip etsin insallah

Banada doktorum ilk üç ayda veremem sana fitil demişti. Ama sıkma canını kullananlar var zaten hem o akıntı bir sorun teşkil etmiyor bence sarısı daha tehlikeli. Hem doktorun vermiş yani bence verilmesi gerekmiyorsa vermezdi. En önemlisi iyi düşün iyi olsun tatlım

Çok canım sıkıldı canım çooookk..
Hatta bu haftasonu randevu alıp başka bi doktora gitsem de bebeğimin durumunun iyi olduğunu öğrenip rahatlasam mı diyorum. Çok canım sıkıldı ya. Niye kullandım ki ben bunu ya.

Stres yapma lütfen birsey olacak gibi olsa doktorun vermezdi diye düşünüyorum yani. Stres emin ol daha beter hamilelikte. Bebeğin iyidir zaten daha 2-3 gün kullandın sanırım birsey olmaz okadar ilaçtan. Sen hangi hastaneye gittin bu sefer iyi araştırdınsa gittin diye düşünüyorum boşver ya hepsi senimi buluyor ne anlamadım

Ya hastane yıllardır var da ben evime yakın diye gittim...
Karar verdim artık bölge hastanesine gidicem. Zaten kuzen başından beri doktorunu tavsiye etmişti bana. Ben evime yakın diye buraya gittim..
3 gün kullandım fitili.

Arkadaş da rahime gitmez o ilaç diyor. İlaç kağıtlarında abartıyorlar diyor..

Gitsem mi yarın doktora acaba. Bir hafta arayla da ultrasona girmek istemiyorum

Tamm korkma ağrın sızın yok cok şükür kanamanda yok birsey olmayacak Rabb'imin izni ile. Tamm işte bundan sonra bölge hastanesine gidersin hemde kuzeninin tavsiyesi sonucta. Ama bene o eczaneci ablana da bir sor tekrardan yani sana güvendim kullandım de bak burada ne yazıyor de. Neyse gecti bitti Enver bozma moralini bebeğinde seninle beraber sakın ümidini kaybedip umutsuzluğa düşme

Arkadaş da rahime gitmez o ilaç diyor. İlaç kağıtlarında abartıyorlar diyor..

Gitsem mi yarın doktora acaba. Bir hafta arayla da ultrasona girmek istemiyorum

Hiç ilaç rahime gitmez zaten ama kalkıpta bit antibiyotik kullanamasın ki bu donemde ada kalkıpta ağır baska bir ilaç kullanamzsın. Rn tehlikeli 3 aydayız. Bencede abartıyorlar suanda kağıtta falan ama sen yinede içme olurmu o ilacı. Hatta baska doktora da sor aklında kalmasın yinede

Eczacı abla doktorun verdiyse bir şey olmaz dedi..
Bazı ilaçlar ilk 3 ayda kullanılmaz. Bazıları son 3 ayda kullanılmaz. Doktor hamile olduğunu bilerek verdiyse problem olmaz dedi.

Bugün iki kere tam içime bi sızı girdi ama zaten arada bi oluyordu bu..
Sende de arada bir vajina içine ani bi sızı girip geçiyor mu?

Doktora 15 martta gidecektim bir de.. Aydan aya gitmeyi düşünüyordum..
Sen hangi aralıklarla gideceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…