Ben henüz 1 kilo aldım zaten cok yemek yiyemiyorum bulantıdan. Sen kilo aldın mı?
Gözün aydın canım, darısı başımıza.
İnsan inanamıyor ilk başlarda, hayırlı olsun, hoş geldin.
Sağlık ocağında her gebenin takibinden aile hekimi ve hemşiresi ekstra para alıyor. İlgileri tamamen duygusal yani.Bizim burada ne bir test yapıyorlar ne başka bir şey, doktorun yaptığı test sonuçlarını istiyor, doktordan sonra bana da gel diyor. Gitmezsen de telefonla taciz ediyor adeta. Hemşire beni arayıp arayıp hamile misin, korunuyor musun diye soruyordu bir ara. Bana hiçbir faydası yok yani.
Geçmiş olsun canım, bu belirsizlik en kısa sürede aşılır inşallah, kafan rahat olur en azından.
Benim doktor da rapora ne yazdıysa katılım payı aldılar, eczacıya sordum doyurucu bir cevap vermedi. Eşim ayda 60 lira fark, önemli değil diyor. Gebeliğim devam etsin de ben veririm o farkı.
Baska bi topikte arkadasin biri de raporla aliyo ignesini ve katilim payi odemmiyo cnm raporunun goruntusunu eklemisti siteye karsilastirmistim kendi raporumla , demekki senin raporundada doktorunun yaptigi bi yanlislik var cnm...ayda 60 tl fark tabiki cok yuksek bi tutar diil yeter ki ii olsun bebeklerimiz ama odememe sansim varken de sirf rapord yazilan bi hata yuzunden para odedigimde aptal yerine konulmus hissediyorumm kendimi o yuzden duzelttiricem raporu...
Saglik ocagindkileron de para aldigini bilmiyodum bu isten sadece dr bu ebeler icin cok onemli hamilelerin takibini yapmak dedi bi anlam veremedim demekki duygusalmis...
Tek tek alıntılamadım. Taze annelerimiz hoşgelmişler. Herkesin güzel haberlerini alırız inşallah.
Benimde sarı akıntım var iç çamaşıma renk yapıyo sarıVajinal alınan ilaçlardan sonra bir miktar akıntı olması normal. İlacın bir kısmı atılıyor olabilir, ilacın etkisiyle bakteri ya da mantar sökülüp atılıyor olabilir.
Bak simdi sinir oldum aaglik ocagindaki ebeye:)
Benimde sarı akıntım var iç çamaşıma renk yapıyo sarı
Nasılsın canın dünden bu güne
Cok daha iyiyim canim saol arka taeaftaki acilarim baya hafifledi:) ama tabi wc ye gitmeye kprkuyorum o yuzden yemek de yemek istemiyorum psikolojim bozuldu:) sanirim yarina falan iyice gecmis olur sen napiosun tatlim iyi misin?
Bak simdi sinir oldum aaglik ocagindaki ebeye:)
Kızlar beni de korkutuyorsunuz, böyle yapmayalım,iğn oluyoruz biz hergün ve Allah'ın izniyle birşey olmayacak.Bu sefer güzel olacak herşey.
Yarın sizden iyi haberleri alacağım ve o moralle benim de iyi geçecek :)
Dün evde kalan gebelik testlerinden yaptım ve ikinci çizgi ilk çizgiden önce çıktı, eşimle sanki manzara seyreder gibi seyrettik testi :)Sanırım kafayı yemek üzereyiz :)
Doktorla henüz görüşmedim ya, sürekli hamile olduğumu test etme ihtiyacı duyuyorum...
troit için mi ben eutroxy kullanıyorum.elevit kullanan var mı kızlar aranızda.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin.. bu arada bugün ve yarın gidecekler inşallah güzel haberlerle gelin.. su içmeyi unutmayın..beni aramadılar yacumartesi kalp atışlarını duymaya gideceğiz geldikten sonra gidip kayıt yaptırırım olmazsa gıcıklar niye aramadılarki
inşallah canım duyarsınız..biliyorum canim..bos gebelik gecirdigimde sen bana destek olmustun, allah razi olsun...
evet arkadasimada üzüldüm...bende cok korkuyorum, acaba diyorum yarin ne olacak...
heycanli ve korku dolu duygular iicndeyim
biliyorum stres hic iiyi birsey degil ama elimde degil...
amin insallah canim yarin ikimzde insallah kalp atisini duyariz .....
merhabaler ben 26 yaşındayım muğlada yaşıyorum ilk bebeğimi 5,5aylıkken kaybettim kalbi durdu bu ikinci gebeliğim şimdi 8. haftamız bitmek üzere benide alın ekim anneleri listenize :))))
Canım aile hekimleri clexane ı yazıyor mu? SGK dan alabiliyor musun böylece ? Ben de cumartesi dr uma soracağım.Şimdilik özel sigortamdan lıyorum ama limitlerim 9 ay boyunca almaya yetmez, bakalım nasıl bir çözüm getirecek ?
bu benim de geçen midem ağrıyordu. ben coraspirinden sanıyordum ama internetten okuduğuma göre normalmiş..kızlar ya benimde bulantılarım artmaya başladı önce saabh olup geçiyodu şimdi gün boyu devam ediyor ama çok şükür kusturacak kadar değil ama yemek yeme isteğim gitti zorla tepiyorum biraz bişeyler ama olmuyo gitmiyor bişeybide mide yanmalarım var
birde kızlar bende 5-6 gündür aşırı hararet oluyor menepozlular gibi birden ateş basıyor sizde de oluyormu? birde müthiş su içiyorum normalde çok az içerdim 3 bardak günde ama şimdi 3 sürahi içiyorum içim yanıyor boğazım kuruyor sürekli yaa sizde böylemisiniz?
aymehcim sana ultarasonla baktılar mı kese göründü mü?canım betam düzgün artsa sorun yok beklerim ama
3 şubat 41
5 şubat 82
15 şubat 398
17 şubat 503
19 şubat 512
aynı gün farklı bir merkezde 543 çıktı yani normal değil değerlerim
işte kendilerini kurtarıyorlar ya..Kullandığım fitilin prospektüsünde yazana bakın..
Hamileliğin ilk 3 ayında kullanımına ilişkin yapılmış kontrollü çalışmalar bulunmamaktadır.
Bu dönemde kullanılmamalıdır.
Doktor verdi bunu bana. Ay gıcık oldum ya.
Valla ben de sinir oldum. Bebeği olan bir arkadaşımız memlekete gitti. Bebeğinin bir aşısına denk gelmiş. Israrla aramış illa dönmeniz lazım sadece biz yapabiliriz diye. Oradaki doktor tanıdıklarına sormuş arkadaş; biz her gebeden, her bebekten ve yapılan aşılardan para alıyoruz. O parayı almak için ısrar ediyordur demiş. Tanıdıkları olmasa, araştırmasalar 10 saatlik yoldan sırf aşı için geleceklerdi.
Katılım payı hakkında ben de aynı düşünüyorum aslında. Şimdi öderim diyorum ama müjdeli haberi alayım uğraşırım onun için :)
Ben kullanmıcam bu fitili artık.işte kendilerini kurtarıyorlar ya..
dr sen sor olsun.. böyle yazıyor de.. de ki üstünde durduğunu anlasın.. baştan sağma yapmasın.. devlet hastanesiyse yine sor yok başkası varsa ona sor.. anlamamışsın demesin.. orada öyle yazar lafını ondan duy.. ben öneriyorum demesini..
Aman çok şükür tuvalette bundan sonra daha dikkatli ol
Ben hamdolsun iyiyim bugun kasıklarımda hafif sızlama var midem de çok az bir şekilde bulanıyo canım senin kontrole bişey kalmadı yarın pıt pıt ları duyacan inşallahh bende cumartesi oyy tatlım vakit geçmiyor
Kullandığım fitilin prospektüsünde yazana bakın..
Hamileliğin ilk 3 ayında kullanımına ilişkin yapılmış kontrollü çalışmalar bulunmamaktadır.
Bu dönemde kullanılmamalıdır.
Doktor verdi bunu bana. Ay gıcık oldum ya.
Çok canım sıkıldı canım çooookk..Banada doktorum ilk üç ayda veremem sana fitil demişti. Ama sıkma canını kullananlar var zaten hem o akıntı bir sorun teşkil etmiyor bence sarısı daha tehlikeli. Hem doktorun vermiş yani bence verilmesi gerekmiyorsa vermezdi. En önemlisi iyi düşün iyi olsun tatlım
Çok canım sıkıldı canım çooookk..
Hatta bu haftasonu randevu alıp başka bi doktora gitsem de bebeğimin durumunun iyi olduğunu öğrenip rahatlasam mı diyorum. Çok canım sıkıldı ya. Niye kullandım ki ben bunu ya.
Ya hastane yıllardır var da ben evime yakın diye gittim...Stres yapma lütfen birsey olacak gibi olsa doktorun vermezdi diye düşünüyorum yani. Stres emin ol daha beter hamilelikte. Bebeğin iyidir zaten daha 2-3 gün kullandın sanırım birsey olmaz okadar ilaçtan. Sen hangi hastaneye gittin bu sefer iyi araştırdınsa gittin diye düşünüyorum boşver ya hepsi senimi buluyor ne anlamadım
Ya hastane yıllardır var da ben evime yakın diye gittim...
Karar verdim artık bölge hastanesine gidicem. Zaten kuzen başından beri doktorunu tavsiye etmişti bana. Ben evime yakın diye buraya gittim..
3 gün kullandım fitili.
Arkadaş da rahime gitmez o ilaç diyor. İlaç kağıtlarında abartıyorlar diyor..
Gitsem mi yarın doktora acaba. Bir hafta arayla da ultrasona girmek istemiyorum
Eczacı abla doktorun verdiyse bir şey olmaz dedi..Tamm korkma ağrın sızın yok cok şükür kanamanda yok birsey olmayacak Rabb'imin izni ile. Tamm işte bundan sonra bölge hastanesine gidersin hemde kuzeninin tavsiyesi sonucta. Ama bene o eczaneci ablana da bir sor tekrardan yani sana güvendim kullandım de bak burada ne yazıyor de. Neyse gecti bitti Enver bozma moralini bebeğinde seninle beraber sakın ümidini kaybedip umutsuzluğa düşme
Doktora 15 martta gidecektim bir de.. Aydan aya gitmeyi düşünüyordum..Hiç ilaç rahime gitmez zaten ama kalkıpta bit antibiyotik kullanamasın ki bu donemde ada kalkıpta ağır baska bir ilaç kullanamzsın. Rn tehlikeli 3 aydayız. Bencede abartıyorlar suanda kağıtta falan ama sen yinede içme olurmu o ilacı. Hatta baska doktora da sor aklında kalmasın yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?