2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım bak 15 gündür kv bizimle kalıyor. İyidir hoştur ama gene de zor oluyor bana. Belki hamilelikten her şeyi batıyor bazen belki de her kadının evdeki düzeni farklı ondan ama bir evde iki kadın olmuyor. Ama ben gene de doğuma gelmesini istiyorum hem oğlunu yalnız bırakmasın hem beni. Hatta gece eşim annem ve kv üçü birden kalacak yanımda. Mutlaka bir yardımı olur bence. Nasıl ben kendi annemi yanımda istiyorsam onunla rahat ediyorsam eşim de kendi annesini isteyecektir bu çok normal. Ayrıca torununu görmek istiyor çok heyecanlanıyor. Bak şu an aynı odada bile oturmuyoruz biz ama gelmesin diyemem.

Canim cok samimi yazmışsın teşekkür ederim.aslinda pek bi problem yok gibi aramizda ama bi turlu olmuyor esimin ailesi ile farkliyiz biraz.esim e haksizlik ediyorum galiba.cok stresli yim kimseyi istemiyorum o an yanımda.ama sen haklısın bir şey Demicem artık ben de gelsinler. .

Selam kizlar hastanedeyim.lavman yapildi.acilmama sadece 1.5cm.rahmi yumusatmasi icin hir fitil.koydular tirtikli tirtikli birsey.simdi nst baglandi.yarim saat durduktan sonra yuruyecegim ki kasilmam olsun suniden once.sizlere haber veririm yine.

Hadi canım hayırlısı sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına inş. Dualarımız seninle.

valla ne güzel işte kızın karnında rahat, besleniyor,büyüyor, gelinlikle çıkartma fikride iyiymiş :)
sen en iyisi kızının ismine "Nazlı" ekle :)
eşimle geçen gece girdik yine birbirimize, nazar değdi adama artık yaptığı iyi şeyleri yazmıyayım bari, neyseki oğluyla hala ilgili tüüüü maşallah diyeyim,böyle gelmiş böyle gider galiba

arkadaşlar hem anneliğe alışmaya çalışıyorum hemde bayramdan sonra çalışmaya başladığım için çok yoğunum, bir türlü yazılanları okuyamıyorum , kimler doğum yaptı çok merak ettim, inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucaklarına almışlardır, bu güzel duyguyu herkesin tatmasını isterim

Ben daha yapmadım canım. Cuma günü 11 de sezeryanım var. Dua et bana. Kafamda deli sorular:) Epidural yapılırken kıpırdar mıyım? Tansiyonum düşer mi en ufacık bir acıda gözlerim kararır benim. Lavmanı, sondası ayrı sıkıntı. İnşallah sakin kalabilirim de her şey yolunda gider bebişime kavuşmayı çok istiyorum, kızımı düşününce hepsini unutuyorum.
Kalinkam ve kumsalkumsal doğum yaptı en son diye biliyorum.

ben abartiyor um sanırım. Bunu sizin yazdıklarınizla farkettim . Bunları duymaya ihtiyacim varmış gerçekten. Yoksa eşimle aram bozulacak durduk yere.gelmeyin demicem yaa çok iyisiniz hepiniz

En dogrusunu yaparsin canim bunlari dusunme sen yavrunu kucagina alacaksin insallah hayirlisiyla sadece ona odaklan

ben abartiyor um sanırım. Bunu sizin yazdıklarınizla farkettim . Bunları duymaya ihtiyacim varmış gerçekten. Yoksa eşimle aram bozulacak durduk yere.gelmeyin demicem yaa çok iyisiniz hepiniz

Canım benim bu hamilelik bizi biraz değişik yapıyor. Ben de bir çok şeyi abartıyorum. Canını sıkacak bir durum olursa eşine söylersin böyle böyle yapmasınlar diye. Ben hiç laf etmem kv falan canımı sıksa da eşime söylerim düzgün bir şekilde o müdahale eder. İşe yarıyor tavsiye ederim:)

Selam kizlar hastanedeyim.lavman yapildi.acilmama sadece 1.5cm.rahmi yumusatmasi icin hir fitil.koydular tirtikli tirtikli birsey.simdi nst baglandi.yarim saat durduktan sonra yuruyecegim ki kasilmam olsun suniden once.sizlere haber veririm yine.
Allah yardimcin olsun cmm hayirli haberlerini bekliyoruz

Biz bunun konusunu ilk hamile kaldığımda yapmıştık ve kesinlikle haklısın mesela benim doğumum yarın ve eşim ben toparlandıktan sonra çağıracak ben babamı bile istemedim annem ve eşim o kadar tabi bu benim onlarla hiç iyi geçinememle alakalı görünce bilesinirim tavan yapıyor

Ben de bu özel anımda sadece eşim ve annem olsun çok isterdim.cunku ben de o an onları pek görmek istemiyorum. Ama yapacak bir şey yok.gelecekler.ve ben ayrıca bunun için de stres olcam.esim için katlanicam. Bir şey demicem.

Canim bu arada hayırlı doğumlar olsun inşallah. Yarın bebeğin kucağında olacak.iyilestiginde bize de yaz:)

Dogum belirtileriniz varmı benin bel agrım basladı 2 gündür iyice agırlastım sancı falan yok dogurmak istiyorum artık

Dogum belirtileriniz varmı benin bel agrım basladı 2 gündür iyice agırlastım sancı falan yok dogurmak istiyorum artık
Benim uykularim kavti artik gunlerdir uyuyamiyorum belim agirmiyor ama donerken fln kalca kemiklerim fln agriuor ve alttan cok baski ve elektriklenme var. Yarin gunum doluyor ama dogum sancisi diye tatif edilen biseg yok bende birde 3 gundur bogurtlen yapragi cagi iciuorum dogumu kolaylastiriuomus kullanan var mi

çaktrmadan hemşirelere söyle, zırt pırt odaya girip odayı boşaltın sadece 1 kişi yeter desin =) koridorda beklesinler de görsünler günlerini.. odaya onca insan doluşmasın

benim de bel ağrısıyla başlamıştı..bide nişan gelmişti tabii.. ama ben (daha önce de nişan gbi bi akıntı olduğu için) hiç önemsememiştim =)) o gün oturdum buzluğa atmak için börek yaptım daha da yordm kendimi:) sabahına sancılarm başladı:)

Ben geçen çarşamba doğum yaptım sezeryan oldum. Çok kalabalıktı bekleyenler eşimin benim yakınlarım vardı bir şey desem kırgınlık olacak, Eşim doğum sonrası hemşirelere söyledi. hemşire oda çok kalabalık bebeğe zarar verir sadece hastanın yanında kalacak kalsın dedi hastanında üstü değişecek filan dedi herkes dağıldı. iyi oldu:)

Merhabalar, geçen çarşamba sezaryan oldum oğlumu kucağıma aldım Maşallah 4.200gr 55 cm doğdu. Sütüm 2 gün sonra geldi halende çok değil yetmiyor onun dışında sağlıklıyız iyleşmeye başladım bebeğimde kucağımda. Ameliyat masasında sizlere dua ettim sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kolaylıklar versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…