Kızlar bir şey sorcam .ama çok tarafsız bi cevap istiyorum.cunku ne annemden ne kocamdan alamam tarafsız cevap.sezeryan a girerken sadece annemi ve esımi istiyorum yanımda. Ama eşimin annesi babası abisi ve eşi de gelcek o sabah.benim yaptığım mi hata.dun kavga ettik doğumdan sonra gelseler dediğim için. Sizce böyle yapamam mi gerekiyor. Ne olur bi cevap verin hatayi ben mi yapiyorum ?
Canim neden istemiyorsun ? Bir sorun mu var onlarla aranda ? Daha dun dogum yaptim insan o sirada yaninda gormek istiyor akrabalik o zaman kiymetleniyor emin ol sevmedigin insan bile gelse cok sevinirsin bak ben de sezeryan oldum annem esim kayinvalidem kayinpederim hepsi yanimdaydi ben cikana kadar kayinvalidem hep dua etmis. Bence yanlis dusunuyorsun yanlarinda olmalari daha iyi boyle gunde yaninda olmayacaklarda ne zaman olacaklar ayrica kendini esinin yerine koy annesine babasina nasil desin gelmeyin diye kayinvalidenin yerine koy senin evladin sana gelme dese zoruna gitmez mi onlarda 9 ay boyunca bu gunu beklediler tipki senin gibi...esin senin anneni istemese zoruna gitmez mi ?
Selam kizlar hastanedeyim.lavman yapildi.acilmama sadece 1.5cm.rahmi yumusatmasi icin hir fitil.koydular tirtikli tirtikli birsey.simdi nst baglandi.yarim saat durduktan sonra yuruyecegim ki kasilmam olsun suniden once.sizlere haber veririm yine.
Sen güçlü bir kadınsın başedersin tüm sıkıntılarla. Anneliği henüz yaşayamadım ama bu korkular normaldir. Ben de doğum esnasında bana bir şey olursa diye düşünmekten çok bunaldıminşallah bu kuzu ailenizin birliğini, mutluluğunu daha da arttıracak. Eşin de babalık duygusuyla sana daha çok bağlanır. Birazdan doktora gidecem bakalım benim kız gelmeyi düşünüyor mu?:) sorma kanguru gibi heybemde taşıyorum hatunu, gelinlikle çıkartacam ben kızımı karnımdan diyorum arkadaşlara:))))
arkadaşlar hem anneliğe alışmaya çalışıyorum hemde bayramdan sonra çalışmaya başladığım için çok yoğunum, bir türlü yazılanları okuyamıyorum , kimler doğum yaptı çok merak ettim, inşallah herkes bebeklerini sağlıkla kucaklarına almışlardır, bu güzel duyguyu herkesin tatmasını isterim
Canım bak 15 gündür kv bizimle kalıyor. İyidir hoştur ama gene de zor oluyor bana. Belki hamilelikten her şeyi batıyor bazen belki de her kadının evdeki düzeni farklı ondan ama bir evde iki kadın olmuyor. Ama ben gene de doğuma gelmesini istiyorum hem oğlunu yalnız bırakmasın hem beni. Hatta gece eşim annem ve kv üçü birden kalacak yanımda. Mutlaka bir yardımı olur bence. Nasıl ben kendi annemi yanımda istiyorsam onunla rahat ediyorsam eşim de kendi annesini isteyecektir bu çok normal. Ayrıca torununu görmek istiyor çok heyecanlanıyor. Bak şu an aynı odada bile oturmuyoruz biz ama gelmesin diyemem.
Canım çok samimi yazmışsın teşekkür ederim.aslinda pek bi problem yok gibi aramizda ama bi turlu olmuyor esimin ailesi ile farkliyiz biraz.esim e haksizlik ediyorum galiba.cok stresli yim kimseyi istemiyorum o an yanımda. Ama sen haklısınbir şey Demicem artık ben de gelsinler. .
ben abartiyor um sanırım. Bunu sizin yazdıklarınizla farkettim . Bunları duymaya ihtiyacim varmış gerçekten. Yoksa eşimle aram bozulacak durduk yere.gelmeyin demicemyaa çok iyisiniz hepiniz
Allah yardimcin olsun cmm hayirli haberlerini bekliyoruzSelam kizlar hastanedeyim.lavman yapildi.acilmama sadece 1.5cm.rahmi yumusatmasi icin hir fitil.koydular tirtikli tirtikli birsey.simdi nst baglandi.yarim saat durduktan sonra yuruyecegim ki kasilmam olsun suniden once.sizlere haber veririm yine.
Biz bunun konusunu ilk hamile kaldığımda yapmıştık ve kesinlikle haklısın mesela benim doğumum yarın ve eşim ben toparlandıktan sonra çağıracak ben babamı bile istemedim annem ve eşim o kadar tabi bu benim onlarla hiç iyi geçinememle alakalı görünce bilesinirim tavan yapıyorKızlar bir şey sorcam .ama çok tarafsız bi cevap istiyorum.cunku ne annemden ne kocamdan alamam tarafsız cevap.sezeryan a girerken sadece annemi ve esımi istiyorum yanımda. Ama eşimin annesi babası abisi ve eşi de gelcek o sabah.benim yaptığım mi hata.dun kavga ettik doğumdan sonra gelseler dediğim için. Sizce böyle yapamam mi gerekiyor. Ne olur bi cevap verin hatayi ben mi yapiyorum ?
Ben de bu özel anımda sadece eşim ve annem olsun çok isterdim.cunku ben de o an onları pek görmek istemiyorum. Ama yapacak bir şey yok.gelecekler.ve ben ayrıca bunun için de stres olcam.esim için katlanicam. Bir şey demicem.Biz bunun konusunu ilk hamile kaldığımda yapmıştık ve kesinlikle haklısın mesela benim doğumum yarın ve eşim ben toparlandıktan sonra çağıracak ben babamı bile istemedim annem ve eşim o kadar tabi bu benim onlarla hiç iyi geçinememle alakalı görünce bilesinirim tavan yapıyor
Canim bu arada hayırlı doğumlar olsun inşallah. Yarın bebeğin kucağında olacak.iyilestiginde bize de yaz:)Biz bunun konusunu ilk hamile kaldığımda yapmıştık ve kesinlikle haklısın mesela benim doğumum yarın ve eşim ben toparlandıktan sonra çağıracak ben babamı bile istemedim annem ve eşim o kadar tabi bu benim onlarla hiç iyi geçinememle alakalı görünce bilesinirim tavan yapıyor
Canım benim bu hamilelik bizi biraz değişik yapıyor. Ben de bir çok şeyi abartıyorum. Canını sıkacak bir durum olursa eşine söylersin böyle böyle yapmasınlar diye. Ben hiç laf etmem kv falan canımı sıksa da eşime söylerim düzgün bir şekilde o müdahale eder. İşe yarıyor
Ya eşim dedi zaten sen istemediğin sürece odaya kimse girmicek diye.ama orda öyle olmaz ben tahmin ediyorum.pek dinlemezler
Benim uykularim kavti artik gunlerdir uyuyamiyorum belim agirmiyor ama donerken fln kalca kemiklerim fln agriuor ve alttan cok baski ve elektriklenme var. Yarin gunum doluyor ama dogum sancisi diye tatif edilen biseg yok bendeDogum belirtileriniz varmı benin bel agrım basladı 2 gündür iyice agırlastım sancı falan yok dogurmak istiyorum artık
çaktrmadan hemşirelere söyle, zırt pırt odaya girip odayı boşaltın sadece 1 kişi yeter desin =) koridorda beklesinler de görsünler günlerini.. odaya onca insan doluşmasınBen de bu özel anımda sadece eşim ve annem olsun çok isterdim.cunku ben de o an onları pek görmek istemiyorum. Ama yapacak bir şey yok.gelecekler.ve ben ayrıca bunun için de stres olcam.esim için katlanicam. Bir şey demicem.
benim de bel ağrısıyla başlamıştı..bide nişan gelmişti tabii.. ama ben (daha önce de nişan gbi bi akıntı olduğu için) hiç önemsememiştim =)) o gün oturdum buzluğa atmak için börek yaptım daha da yordm kendimi:) sabahına sancılarm başladı:)Dogum belirtileriniz varmı benin bel agrım basladı 2 gündür iyice agırlastım sancı falan yok dogurmak istiyorum artık
Ben de bu özel anımda sadece eşim ve annem olsun çok isterdim.cunku ben de o an onları pek görmek istemiyorum. Ama yapacak bir şey yok.gelecekler.ve ben ayrıca bunun için de stres olcam.esim için katlanicam. Bir şey demicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?