Bende bekliyorummmm
Insallah guzel bi dogumla kavusursun ogluna cnm. Dr bana da suni sanci onerdo ama hala kararsizim. 40+2 deym. Senin kac oldu? Bi de acilman varmi? Bende bisi yok daKizlar merhaba,yarin doguma gidiyorum suni sanci ile baslayacagiz devami nasil olur bilinmez ama ins.mutlu sonla biten bir hikaye olur.yarin 40+6 olacagiz.oglum bize cok naz yapti.bugun lohusa serbetimi de hazirladik,lokum aldim,hastane odasi icin de mantar kurabiye,peynirli pogaca ve cikolatali cup cake yaptik.cup cakelerin kabi mavi uzerinde puantiyeli,ustlerinde bebek arabali bayraklar koyacagim ahsaptan,ayni malzemeden bardaklar var onlarla da serbet ikram ederim.hazirliklarla okadar yordum ki kendimi.kafami dagittim.simdi dusunmeye basladim ,suni sancidan cok korkuyorum .kizlar ne olur simdi okurken bu yaziyi dogumum kolay gecmesini icinizden gecirin.
Insallah cnm hakkimizda hayirlisi.carsambaya kadar bekliyorm bende.ondan sonrasi nolcak bilmemBen bugun 41+0dayim bekleyen olmaz mi hala bekliyorum ben de kontrole gidiyorum hakkimizda hayirlisi olsun ins
Canim dualarım seninle.insallah her şey çok güzel gidecek:)güzel haberlerini bekliyoruzKizlar merhaba,yarin doguma gidiyorum suni sanci ile baslayacagiz devami nasil olur bilinmez ama ins.mutlu sonla biten bir hikaye olur.yarin 40+6 olacagiz.oglum bize cok naz yapti.bugun lohusa serbetimi de hazirladik,lokum aldim,hastane odasi icin de mantar kurabiye,peynirli pogaca ve cikolatali cup cake yaptik.cup cakelerin kabi mavi uzerinde puantiyeli,ustlerinde bebek arabali bayraklar koyacagim ahsaptan,ayni malzemeden bardaklar var onlarla da serbet ikram ederim.hazirliklarla okadar yordum ki kendimi.kafami dagittim.simdi dusunmeye basladim ,suni sancidan cok korkuyorum .kizlar ne olur simdi okurken bu yaziyi dogumum kolay gecmesini icinizden gecirin.
CNm bence suni dene derim eğer bı terslik olursa Dr zaten sezaryene alır hemen ama beklemen riskli olacaksa bilemem Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsinKizlar bi konuda fikrinizii almam lazm.Bugun kontrole gittim 40+2 deym. Dr kizimin suyu icin azalmis ama yeterli dedi.kalp atislari iyi cikti nst de. Ama sanci yok2 gun daha bekleyelm eger olmazsa carsamba gunu suni sanci verelm normal istiosan yok istemiosan sezeryanaa alalm dedi. Bende acilma ve sanci yok. Siz olsaniz ne yapardiniz? Acilma olmadan suni sancidan korkuyorum. Annemle esim de suni sanci al o kadar bekledik yani gibi konusuyorlar. Sezeryan kolay ama sonrasi zor. Normal dogum zor ama sonrasi kolay. Bi de cok diretip normal dogumda terrslik olur da bebegime bisi olur diye korkuom. Off hep vaktinden once gelir diyordm.napcam bi akil verin allah askinaa
Saol cnm cevabin icin.CNm bence suni dene derim eğer bı terslik olursa Dr zaten sezaryene alır hemen ama beklemen riskli olacaksa bilemem Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
Bende de su anda ayni seyler oluyo. Bnmki insallah dogum sancisidir allahm insallah. Ama seninki de erken degil. Daha once nst ye girmismiydin hic?Ya kızlar ara ara ani aşağı doğru baskı oluyor bebek çok hareketlendi ondan mi.yoksa yalancı sanci mi acaba doğum sancısı bu ani baskıların şiddetli si mi.bilemedim.basi baskı yapıyor herhalde.daha 37+5 teyiz. Bu hafta sanci baslamaz herhalde
Canim senin hafta n ileride sanırım. Inşallah seninki dogum sancisidir.evet geçen hafta nst ye girdim.bir şey çıkmadı.benimki yalancı kasılma galiba şimdi durdu olmuyor.senin devam ederse yaz buraya:)Bende de su anda ayni seyler oluyo. Bnmki insallah dogum sancisidir allahm insallah. Ama seninki de erken degil. Daha once nst ye girmismiydin hic?
Kizlar bi konuda fikrinizii almam lazm.Bugun kontrole gittim 40+2 deym. Dr kizimin suyu icin azalmis ama yeterli dedi.kalp atislari iyi cikti nst de. Ama sanci yok2 gun daha bekleyelm eger olmazsa carsamba gunu suni sanci verelm normal istiosan yok istemiosan sezeryanaa alalm dedi. Bende acilma ve sanci yok. Siz olsaniz ne yapardiniz? Acilma olmadan suni sancidan korkuyorum. Annemle esim de suni sanci al o kadar bekledik yani gibi konusuyorlar. Sezeryan kolay ama sonrasi zor. Normal dogum zor ama sonrasi kolay. Bi de cok diretip normal dogumda terrslik olur da bebegime bisi olur diye korkuom. Off hep vaktinden once gelir diyordm.napcam bi akil verin allah askinaa
ya ne güzel ben de sezeryqn olucam inşallah seninki gfibi kolay geçer gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Insallah canim ben ilk basta korkuyordum ama sonra niye korkuyorum ki dedim kendi kendime herkes ameliyat oluyor herkes uyutuluyor benim en azindan yavruma kavusmam var isin ucunda hep olumlu dusundum Rabbim e sukurler olsun hersey yolunda gitti masallah sen de olumlu dusun lutfen Allah hayirlisiyla kurtarsin seni de bebegini de ...
Cok saol cnm cvp verdigin icin.Canim suni sanciyi hep duyuyoruz malum pek hoş değil. Ama bi çok kişi de suni sanci ile acilma oluyor ve bebek doğuyor. Eğer dayanabilirim diyorsan al sanci.zaten o sırada en ufak bi problemde sezeryan der doktor.ben olsam suni almam direk sezeryana girerim ama bu benim dayanıksız ve cesaretim olmadigindan belki.Kendin düşün ve sen karar ver fikir al ama karar senin olsun.ins.bebegini hayırlısı ile en güzel şekilde kucağına alirsin:)
Amin insallah cnm. Dr eger bekleriz diyorsa bekleyebilirsin cnm. Madem 2 cm acilman var bence normal dogum sansin cok yuksek. Keske bende de olsaydi bu kadar dusunmezdm alirdm direkt suniyi. Hatta ona bile gerek kalmaz bence sende.Merhaba kizlar, forumu uzun zamandir takip ediyorum yazmak bu gune kismetmis. 15 inde gunum doluyor simdiye kadar cok rahattim ama birkac gundur hic uyku bile uyuyamiyorum psikolojik midir heyecan mi anlamadim hep alttan elektriklenme tarzi bir seyler hissediyorum cok baski ve sertlesme de var. Ama dogum sancisi tarifine uyan hicbirsey yok hem sabirsizlaniyorum bebegime kavusmak icin hemde hergun insanlarin da dogurdun mu sorularindan da sıkıldm sanirim. Ilk bebegim ve normal dogum yapmak istiyorum 36 haftalikken cati muaynesi oldum 2 cm aciklik vardi o gunden beri ha bugun ha yarin diye bekliyorum ama kizim gelmek istemiyor sanirim. Doktorum 41 hafta dolana kadar bekleriz diyor napcam bilmiyorum o kadar beklemek dogru mu. Rabbim hepimizi kurtarsin hayirlisi ve saglikla bebeklerimize kavustursun insallah
Bende suni almak istedim ama doktorhm 15 inde gunum doldugunda 5-6 cm gibi bir acilmayoksa biraz daha bekleriz dedi. Hemen shni sanci vermekten yana deil. Bebegin dogumh baslatmasi daha iyi diyor. Ama alah korusun kakasini fln yaparsa beklerken. Senim gunim doldu sanirim hicbir belirti yok muAmin insallah cnm. Dr eger bekleriz diyorsa bekleyebilirsin cnm. Madem 2 cm acilman var bence normal dogum sansin cok yuksek. Keske bende de olsaydi bu kadar dusunmezdm alirdm direkt suniyi. Hatta ona bile gerek kalmaz bence sende.
Denizcim çok zor gerçekten canım. Bence esinle konusmalisin açık açık söyle kalabalık istemiyorum de.biraz bir toparlan sonra glesinler kaçıyormusun sen ya hadi dun geldiler bugun niye geliyorlar gerçekten anlam veremiyorum.sana yardım edecek bir kişi bulunsun yanında yeter lohusa kadınsin sen, bebekde kalabalikta huzursuz olurmuş zaten.ilk 40 gun cok onemli bebrge düzen oturtman lazim kalabalik ses falan çocuğu da huzursuz eder.hem çocuğun hem kendi sağlığın için bence eşinle konuşnormal yapamadm dıe ıcınde ukte kaldı hala uzuluyrm .sorguluorum acaba devlete gtseydımdebsezeryenmı yapardı dıye ama gecende gectı.annemle ablamda doktor işini bılıor bak normal doğurttu hastalarla tanstk bugun dedı.evet cnm gerginim ama gergın olmamın nedeni şunlar.dun bır suru ama bır suru kişi bızdeydı.gorumcemler,çocukları vs.tmç gorumcemler çok yardmcı oldu ama 5 6 yaslarnda üç çocuk bırfe on yasında erkek çocuğu hepsı.bır kudurdular bır kudurdular kafam goturmuor.anaları her yere el attılar.bırı mısafır odamı degısmıs sormadan,almış koltukları degısmıs.buyuk yegenı ferrum fortumu atmış çöpe ilacımı tarıhı gecmıs dıe.ınsan önce bır söyler gosterır bak tarıhı gecms atıom haberın olsun der.yemek yapmış bn degısık yapcaktm o bambaşka yapmış hesapta yardım edıor.gece dolaba koymamışlar bozulmuş bazıları çöpe gıttı.görümcem dolabımı acmıd gardolıbımı karstrmıs annem engellemese nerdeyse gıydıgım kıyafetleri karışık dıe atıcakmıs.yegenıde takmış dıer odayı gelıo düzeltcem dıor.bugun gene gelcekler.dun ağla ağla bır hal olcaktm.cocuga bagrdım elımı skıorum sınırden,bunlarda sanıorkı bebeğim meme ucunu alamuor dıe sınırlıyım.bde öğüt verıolr yapma bebege gecer sınırın.dedım bu çocukları bır araya getrmeyın yok getrcez kızında ortada olcak dıorlar.halıyle etkulenıorum
Bende de karnimda sertlesme oluyor.ama sancı olmadigindan yalancı kasılma bence bunlar gercek sancı geldiğinde hissediliyormus zaten acidanKızlar benim cuma günü sezeryanım var. Ama bugün son 1 saattir 5-10 dk bir karnım sertleşiyor hani bir yerini dayıyormuş gibi oluyor ya bebek. Çok sert oluyor bu kadar sık olmazdı. Fakat ağrı falan yok öyle arada hafif sızı şeklinde ağrı oluyor. Doktorum gün verirken pazartesi ye verecekti baktı ultrasonla beklemez dedi kafası aşağıda cuma ya çekti tarihi acaba bu sertleşmeler doğum belirtisi olabilir mi? panik yaptım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?