- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Hayirli olsun cnm allah bebegine saglikli uzun omurler versin. Merak ettim acilman var miydi kac saat sanci cektin epidural aldin mi cok dikis atildi mi ve iyilesmeye basladi mi ? Cok soru sordum galiba :) ama insan yasamadan bilemiyor cok heyecan ve kaygi varÇarşamba günü yakışıklı oğluşumu kucağıma aldım kızlar=) 41 haftanın bitiminde bizimki gelmek bilmeyince doktor daha fazla bebeği tehlikeye atmayalım suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Neyseki uzun bir sancı çekmem sonucunda normal doğumla kucağıma aldım yavrumu. İnsanın yavrusunu kucağında hissetmesi gibi bi duygu daha yok. Onun çıkış anına tanıklık etmek çok güzel bir duygu. Sürekli gözümüz onda evin içi foldu onun varlığıyla. Lohusalık dönemi dikişlerden dolayı zor tabi ama annelik mükemmel bir şeymiş... dünyada eşi yok bunun. İlk gece sancıların ve altyan yapılan muayenelerin etkisiyle depresif korkulu bir gün yaşadım ama oğlumuzla eve geçince herşeyi unuttum. Kötü bir kabustu geldi geçti. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin. Doğum çok kolay,bebeğin kafası görünce beş dk da doğuyor,doğum sancısı zor arkadaşlar. Doktorunuza güvenin ve talimatlarına harfiyen uyunki kolay bir doğumunuz olsun...
Bende suni almak istedim ama doktorhm 15 inde gunum doldugunda 5-6 cm gibi bir acilmayoksa biraz daha bekleriz dedi. Hemen shni sanci vermekten yana deil. Bebegin dogumh baslatmasi daha iyi diyor. Ama alah korusun kakasini fln yaparsa beklerken. Senim gunim doldu sanirim hicbir belirti yok mu
Suni ike epidural alsan ?Kizlar bi konuda fikrinizii almam lazm.Bugun kontrole gittim 40+2 deym. Dr kizimin suyu icin azalmis ama yeterli dedi.kalp atislari iyi cikti nst de. Ama sanci yok2 gun daha bekleyelm eger olmazsa carsamba gunu suni sanci verelm normal istiosan yok istemiosan sezeryanaa alalm dedi. Bende acilma ve sanci yok. Siz olsaniz ne yapardiniz? Acilma olmadan suni sancidan korkuyorum. Annemle esim de suni sanci al o kadar bekledik yani gibi konusuyorlar. Sezeryan kolay ama sonrasi zor. Normal dogum zor ama sonrasi kolay. Bi de cok diretip normal dogumda terrslik olur da bebegime bisi olur diye korkuom. Off hep vaktinden once gelir diyordm.napcam bi akil verin allah askinaa
Sağol cnm. 2 cm açılmam vardı,10 saat sancı çektim. Epiduralsiz normal doğum yaptım çeke çeke =) dikişim biraz çok evet,hala acıyor üzerine oturdukça ama normalmiş 40 günü bulur iyileşmesi diyorlar. Büyük tuvaletimi yapmak beni çok korkutuyordu yaptım korktuğum kadar değilmiş. İdrar yaparkende yanar zannediyordum yanmadı. Heyacan olmaz mı.... ama çoook çabuk gelip geçiyor bile.Hayirli olsun cnm allah bebegine saglikli uzun omurler versin. Merak ettim acilman var miydi kac saat sanci cektin epidural aldin mi cok dikis atildi mi ve iyilesmeye basladi mi ? Cok soru sordum galiba :) ama insan yasamadan bilemiyor cok heyecan ve kaygi var
Bende carsamba gidicem kismetse hakkimizda hayirlisi olsun ama gonlum normal dogumdan yana. Kendiliginden gelseler de ugrastirmasalar annelerini. Simdiden anneligin ne kadar sabir gerektiren kutsal bir gorev oldugunu anladim su som gunler bitmek bilmediCnm bende hic belirti yok. Ne sanci ne agri.gunum doldu. Normalde 11 ekimdi dogum tarihimiz. Bende beklerken bisi olursa diye korkuyorumbugun zaten suyu azalmis ama yeterli dedi birden moralim yerlere dustu. Ben carsamba gidicem dr a sabahtan.eger acilma yoksa sezeryan yapin dicem heralde. Daha karar vermedm ama.
Helal olsun sana canim anneligi sonuna kadar yasamissin dogumda. Agri esiginde yuksekti heralde. Ben epidural almak istiyorum aslinda ama dayanabilirsem almam belki de. Dikislerin de insallah kisa zamanda iyilesir o kadar acidan sonra dikis acisi cok koymaz heralde :) peki bu dikisler nasil oluyor estetik dikis mi iz fln kalmiyor dimi kendiliginden duser heralde.Sağol cnm. 2 cm açılmam vardı,10 saat sancı çektim. Epiduralsiz normal doğum yaptım çeke çeke =) dikişim biraz çok evet,hala acıyor üzerine oturdukça ama normalmiş 40 günü bulur iyileşmesi diyorlar. Büyük tuvaletimi yapmak beni çok korkutuyordu yaptım korktuğum kadar değilmiş. İdrar yaparkende yanar zannediyordum yanmadı. Heyacan olmaz mı.... ama çoook çabuk gelip geçiyor bile.
Hayırlı olsun canım tebrik ederim.bu güzel şeyin tadını çıkar. Geçmiş olsun:)Çarşamba günü yakışıklı oğluşumu kucağıma aldım kızlar=) 41 haftanın bitiminde bizimki gelmek bilmeyince doktor daha fazla bebeği tehlikeye atmayalım suni sancı deneyelim olmazsa sezeryan dedi. Neyseki uzun bir sancı çekmem sonucunda normal doğumla kucağıma aldım yavrumu. İnsanın yavrusunu kucağında hissetmesi gibi bi duygu daha yok. Onun çıkış anına tanıklık etmek çok güzel bir duygu. Sürekli gözümüz onda evin içi foldu onun varlığıyla. Lohusalık dönemi dikişlerden dolayı zor tabi ama annelik mükemmel bir şeymiş... dünyada eşi yok bunun. İlk gece sancıların ve altyan yapılan muayenelerin etkisiyle depresif korkulu bir gün yaşadım ama oğlumuzla eve geçince herşeyi unuttum. Kötü bir kabustu geldi geçti. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin. Doğum çok kolay,bebeğin kafası görünce beş dk da doğuyor,doğum sancısı zor arkadaşlar. Doktorunuza güvenin ve talimatlarına harfiyen uyunki kolay bir doğumunuz olsun...
Selam kizlar hastanedeyim.lavman yapildi.acilmama sadece 1.5cm.rahmi yumusatmasi icin hir fitil.koydular tirtikli tirtikli birsey.simdi nst baglandi.yarim saat durduktan sonra yuruyecegim ki kasilmam olsun suniden once.sizlere haber veririm yine.
Kızlar bir şey sorcam .ama çok tarafsız bi cevap istiyorum.cunku ne annemden ne kocamdan alamam tarafsız cevap.sezeryan a girerken sadece annemi ve esımi istiyorum yanımda. Ama eşimin annesi babası abisi ve eşi de gelcek o sabah.benim yaptığım mi hata.dun kavga ettik doğumdan sonra gelseler dediğim için. Sizce böyle yapamam mi gerekiyor. Ne olur bi cevap verin hatayi ben mi yapiyorum ?
Himm iste eğer gercekten düzenliyse dogum kasilmasidir çünkü ilk kızımda ben kasilmayla gittim 3 cm açılma var demişti sonra suni almıştım hayırlısı CNm neden sezaryen olacaktın sen
Hadi bakalm hayirlisi olsun cnm. Insallah cabucak kurtulursun. Gelismelerden haberdar et arada bizi de.Selam kizlar hastanedeyim.lavman yapildi.acilmama sadece 1.5cm.rahmi yumusatmasi icin hir fitil.koydular tirtikli tirtikli birsey.simdi nst baglandi.yarim saat durduktan sonra yuruyecegim ki kasilmam olsun suniden once.sizlere haber veririm yine.
Yok canım devam etmedi akşam kesildi kasılmalar. Cuma gününü bekleyeceğiz inş.Takibe devam eden melodika. Yakinlasma var mi? Siklasma? Varsa eger dogum sancisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?